SZiasztok Drága Lányok!
Vivikém:D
NAgyon izgi a tesó-projekt! Tudod, mindig az "esélyetelen" hónapok indulnak a legjobb eséllyel!
Múltkor annyit írtam Ákosról, hogy most nem akartam, gondoltam, már egy kicsit túlzás lenne, de a Te kedvedért...
Napról napra ügyesebb. róbálok nem csöpögősen beszélni Róla, de nem megy, egyszerűen csak bámulom, és nem hiszem el, hogy ez a ügyes, okos, szép gyerek tényleg belőlem jött ki
De gondolom mind így vagyunk ezzel, hiszen mindünk pulyái szépek, okosak, ügyesek:D
Rengeteget beszél, ezen vagyok a legjobban meglepődve. Mivel fiú, arra készültem, hogy jó, ha majd 2 éves kora körül el kezd gagyarászni. Ehhez képest....a múltkori repertoárból még kimaradt a nagyi, dédi, Bogi, Timi, banán, tál és a tészta, ezekkel együtt 35-40 szó körül van a szókincse.
Ami még új produkció a legutóbi beszámoló óta, hogy szól, ha kakilnia kell, de a vc-re vagy a bilire még nem tudom ráültetni, lemászik. Viszont ha dolog van, oda jön, megpaskolja a térdemet, majd közli, hogy "mami, kaka", és legugol, nyög és nyom. Ha kész van, húzgálja a pelust, és mondja, hogy kuka (mármint hogy dobjuk ki a koszos pelust a kukába). Szóval ilyenek vannak:D
Meri:D
Nagyon megható volt a szüléstörténeted! Áron nagyon széséges kisfiú! ÜGyi vagy a gyors fogyással!
Képzeljétek, csajok, én totál kivagyok a fogigátlótól! Ugye én szülés után elég gyorsan visszatértem a kiinduló súlyhoz, mivel 9 kg-t híztam, ebből 7 lement a szüléssel. Áki 3 hónapos korára már ott voltam, ahonnan indultam. Erre mikor elkezdtem a hülye fogigátlót, két hónap alatt úgy rámugrott 6 kg, hogy csak néztem! És mindez úgy, hogy eléggé odafigyelek az evésre, nem eszem csak barna kenyeret, durumtésztát, fehér húst, este csak zöldség, tehát még "igazságos" büntinek sem mondható...erősen gondolkodom, hogy feliratok egy másikat, mert akármennyire nem eszem, képtelen vagyok visszafogyni, és eléggé gyanús, hogy a gyogyi miatt.
Arwen:D
Te mit adsz Atinak oltás után? Én belladonnát és/vagy chamomillát szoktam, de van, hogy ez nem elég, és lázas, elesett....
Ati nagyon aranyos lehet, ahogy utánozza a szavakat! Áki is mindent megpróbál utánozni, ami felkelti az érdeklődését, többnyire csak szótagok sikerülnek, de annyira helyes!
Esztora:D
Jajj, de édes Nyunyi!Ezek tényleg olyan megható pillanatok! Ákos is egy ideje éjjel, ha felébred, nem sír, hanem vagy azt mondja, hogy mami, vagy azt, hogy inni, attól függően, hogy megszomjazott, vagy csak oda szeretne bújni. Emlékszem, én is úgy meghatódtam, mikor először ébredt így....
Dorka:D
Doróval mi van? Úgy hiányzok a kis napsugaras mosolya!
Vicky:D
Szuper, hogy Levente már befordult! Az meg még jobb hír, hogy a szemed is alakul, és hogy nem fog akadályozni a természetes szülésben! Bár, mint Meri (és még sokan mások) esete is bizonyítja, minden szülés tud szép lenni!
Képzeljátek, Csajok, meghívtak a volt gimimbe, hogy tartsak egy előadást a szakdolim témájából (ha hirtelen nem udrik be, a beavatások szerepe a felnőttéválásban). Olyan izgi!
Ezer puszi