sziasztok!
Bellana: én nem olvastam még a hozzászólásokat, amik Neked szólnak, de most leírom, amit gondolok. NEKEM HIÁNYZOL!!! ÉS nem szeretném, ha neheztelnél rám/ránk, mert szerintem mások is így vannak evvel. Tudom, a hormonok mindenkinél máshogy hatnak, és érzékenyebbek vagyunk, de én szívesen olvasnám a commentjeidet, ha ritkán jutsz is géphez! Így ha itt nincs is kedved írni, és mailben is szívesen folytatom veled a diskurtust! Keress meg légyszi!
És most kiegészíteném: én is kivagyok amúgy. Az én Zsófim is nagyon aktív, és estére majd leszakad a hasam. Tegnap volt egy singli napom, mert elvitte anyósom, de egész nap a lakást nyaltam fel, vasaltam, így az eredmény ua lett. Kimerültem. Az esti fürdetéhez már semmi kedvem, és nehezemre esik aktivizálni magamat. Arról nem is szólva, ha a lányka elalvása is problémás. Én bemenni? Na NEM! Rosszul alszom, és gyakran a lányom is kelt. Most jön az utolsó tejfoga, és nálunk ez problémás dolog. Így kínom nekem is van bőven, de azért jó itt lenni veletek!
chello, Mucska: Az UH megvolt délelőtt. Vártunk jó sokat, de megérte.
A baba neme nem ismert még
Ahogy a doki mondta, akkor tuti majd, ha pelenkázzuk!
Amúgy a lepény helyzete rendeződött, így már én is normális kismama vagyok elvileg
Nanda: neked is szurkolok!
A méretek: BPD (fejátmérő): 45mm, TAD(mellkas átmérő): 42mm, FL(combcsont hossza): 27mm.
Az AFP is jó állítólag. Jól megkuksoltuk a kis "UFÓT".
Zsuzsi: amúgy meggyógyultatok? Szerintem ez a rosszkedv a bezártság, és a betegségetek miatt van még!
Mucska: én is szeretem a lilahagymát. Az én gyomrom bírja!
A kajakozás kapcsán: akkor neked jó kis vállaid lehetnek
Amúgy irigyellek a szépülés miatt. Én már régen készülök, de csak készülök. De tegnap végre hajat mostam. Hurrá!
Amúgy gyerek mellett minden sokkal nehezebb( lsd. Pano, Zsuzsi, Bellana,...)
Bori: jó a kép! Hol készült???
Amúgy ezek szerint te nem is dolgozol?
Orsi: elhiszem, hogy ez a bemutató látogatás doppingolt! És a férjednek is tetszett? Ha ennyit jártok UH-ra, el fog férni minden felvétel azon a kazettán? Vagy LP-ben veszitek???
Timi: a férjednek csak részben adok igazat! Enni is kell, mert a baba aszottan, vékonykán születik majd. A kórházba meg nem jó menni hízlalásra! Az alvás az helyén van. Örülj, hogy tudsz ennyit, és van rá lehetőséged. Nekem sajna nincs
Hát, én is nagyon hosszú lettem. Bocsika.
Zsuzsa