Új privát üzeneted érkezett!

Na,mostmar leirom gyorsan a legfontosabbakat velem kapcsolatban:
1.-Rakottkaposzta!Rakottkaposzta!Rakottkaposzta!!!Miota zsuzsiKép irta,teljesen odaig vagyok...
2.-Tegnap az egyhaztol jelkepes osszegert kaptunk 10 doboz hasznalt gyerekruhat.0-3 eves korig valot.Hat sok nagy volt benne,amit elkiuldtem(szetvalogatva) az unokahugomnak/ocsemnek.Tovabba sok fel-1 evesnek valo,ezeket szetvalogatva eldobozoltam a baratnoimnek a 4 es 2 honapos fiuknak/lanyuknak.Kepzelhetitek milyen hulla vagyok,tegnap az egesz lakas doboz volt es ruha es kulon fiu-lany kupacok.Ha tudnatok mennyire elveztem...Minden aranyos darabnal visitva futkostam korbe-korbe es mutogattam a ferjemnek,meg sirtam-nevettem.KépEn is erzelgos lettem,de en olyan boldog vagyok,hogy kismama lehetek!!!Eletemben nem voltam ilyen jol es ilyen boldog,ez a legszebb ajandek amit valaha az elettol kaptam!Valszinu ez most azert jott ki belolem,mert eddig babonabol nem vettunk semmit sem es most a kisingek,rugik teljesen felkavartak...Hulye vagyok,mi???
Na,ma osztogatom a ruhakat es mindenki ugy orul es en mindenhol elmondom,hogy majd kerjuk vissza,persze kamatostol...
Ja,es egyik dobozban volt egy zenelo doboz,nem a legujabb,de nem baj,olyan kisbaba hangulat van tole a hazban,ha felhuzom...
3.-Ma voltam a haziorvosnal.Megmertek,jelentem a hasam (de ezt vhol a csipo es derek kozt mertek) 95 cm!!! 6 hete 88 volt.Es eloreall a hasam,a tesom ki van bukva,hogy o szelesedett en meg olyan leszek,mint aki labdat nyeltKép
Es mar a meh magassagat is merik:8 cm...

Jol kidumaltam magam,mi?
Majd irok Alicenak,megmondhatom,hogy mindenki udvozli???
szoszi(14+5)
szoszi
 
 


Szöszi!
Természetesen pusz Alicenak!
Megpusztulok egy kis rakott káposztáért!!!!!! Kép

Szupi lehet, hogy vannak babruháid. Én még nem kaptam, venni meg nem merek még.
Abbahagyom most,mert kutyával együtt ülünk a gép előtt és így nehézkes írni.
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


én üdvözlöm!

Timi
hmmm
 

 
 

Bori!Kép
Megneztelek...olyanok vagytok mint egy sved csalad,mindenki olyan szep szoke...Es nagyon aranyos a kisfiad!Hol keszult a kep???Hihetetlena hatter.
Pano!Kép
Nem akarok kovetelozni,de tablicsku???
szoszi
szoszi
 
 


Egyébként szerintem nem hülyeség egy választott szülésznő. Meg is fogom kérdezni a kórházban, csak még nem tudom, hogy kitől.

Én tejfölös gombalevest ennék sok tésztával.Kép (olyan kiskanállal szaggatott liszt-tojás keverékkelKépKépKép )

Timi
hmmm
 


Szöszi,azt mondják aki olyan mintha labdát nyelt volna annak lánya lesz, akinek meg előreálló csúcsos annak fia.
Én most nem tudom úgy élvezni a várandósságot mint először, de emlékszem én is ezt csináltam annó a gyerekrucikkal! Jó, hogy emlékeztetsz rá! Nálam valszeg azért van mert nincs nyugalmam, nem tudok pihenni, lazítani. Mikor Danit vártam még mentünk ide-oda, de most, hogy segítségünk nincs, már nem megyünk sehova csak ahová a gyerekkel is lehet és ez télen nem sok hely.
Alice-t én is üdvözlöm és kiváncsi vagyok mi van vele?

Mucska, rólam: én hétfőn voltam hüvelyi uh-on,jó sokat vártam, de láttam a babát, megvan mindene és nagyon aktív. Nem kaptam róla semmit, a férjem még nem is látta, pedig a Danit már az elejétől fogva látta és minden hónapban felvettük. De ez új doki, a rendelőjében nincs videó. Azt mondta AFP után majd felveszi a kórházban. Elég csalódott vagyok. Viszont felhívtam a Praxist, azt mondták a 19-20-ik héten menjek és elég elötte 2 héttel bejelentkezni.
Mi is van még? jelentkeztem keresztféléves képzésre fősulira (én ökör), jövőhéten lesz a felvételi csütörtökön. Nem sok sikert jósolok, nem is tudom hogy gondoltam? Kép
De már vágyom valami másra, úgy érzem szellemileg teljesen leépülök már itthon.

Timi: kazit feltétlenül vigyél!!!!!! Az elején add oda, ne a végén. Kép
Ez nem hagyhatod ki!

Bellana
bellana
 
 


Kedves Szöszi,
A képünk idén nyáron készült Olaszországban, a Marmolada (vagy mi) gleccserrel a háttérben. Megrögzött hegyimádók vagyunk, és ezt már a gyerekbe is sikerült beoltani!
Szia
Bori

Ja, mindenki kívánós?! Már alig várom, hogy találkozzunk - mindenki az étlapba fog temetkezni az első 10 percben, hihihi!
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Sziasztok!

Megvan az AFP eredményem: 1,2 Mom, úgyhogy tökéletes! Jövő héten meg tobzódni
fogok az UH-kban, mert kedden megyünk a Praxisba, csütörtökön meg a kórházba. Már alig várom. Mi nem kérdezzük meg, hogy fiú vagy lány. Úgyis minden számítás szerint elvileg fiamnak kéne születnie, de én ebben nem nagyon hiszek, tehát szerintem továbbra is Kata rugdalózik a hasamban. De majd júniusban kiderül, és még akkor is módosíthatunk Bálint/BalázsraKép.

Remélem mindenki jól van, most nem nagyon tudtam visszaolvasni. Tegnap amúgyis nagyon hisztis és nyűgös voltam, olyan dolgon veszekedtem a lányokkal amin egyébként nem is szoktam..

Bellana: engem se hiányolt még soha innen senki. Ez van. Én nem tudok minden nap írni, de igyekszem legalább elolvasni amit a többiek írnak.

Én már régebben írtam, amikor beszéltem a szülésznőmmel, hogy a Szt. Imrében minden hónap második csütörtökjén van kismamaklub!!!

Timi: van szülésznő választás! A Szt. Imrében azt hiszem 4-et vállalhatnak egy hónapra. Én az első előtt választottam, és most már a harmadikat fogom vele szülni! Szerintem jó, ő sokkal többet van veled mint a doki (elvileg), és szerintem nem mindegy hogy milyen.

Tali ötlet tetszik!

Üdv Alice-nak és mindenkinek!!!

Na pussz mindenkinek:

Lino
19+0

Ui: még mindig hányok…….
lino
 
 


Zsuzsi kedves,
hogy lehet feltenni egymás mellé két különböző képet a profilunkba? Melyik program, stb.?
Köszönöm

Bellana,
Szerintem nagyon jó dolog, hogy felvételiztél, ha már bent vagy, és túl sok egyszerre, biztosan lehet halasztani. Mire tetszett beadni a papírt?

Én egy éve gondolkodom az óvónő-képzésen, vagy esetleg a tanítónő-képzésen...Mindenki furán néz rám, aki ismeri "ügyvédi múltamat"! A férjem szerencsére nagyon jó ötletnek tartja, szerinte is jobban illik a lelki alkatomhoz. Én viszont a bébi egy éves koráig várni fogok.
Szia

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Ééééénnnnn issss akarok találkoznnnniiii!KépKépKépKépKép

Az a baj, hogy én minden ilyenről lemaradok!Kép

Timi
hmmm
 


Én jelenleg is főiskolás vagyok. Matek tanár néni leszek ha nagy leszek.Kép Csak el kellene végezni...Kép

Timi
hmmm
 


Lino,
annyira sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy! Mi egyidős terhesek vagyunk, én a hányást január 2-án felfüggesztettem, csak az émelygés maradt, de az stabilan. Viszont a fejfájásaim szinte megszűntek!

Tényleg, fejfájósok,
ti is túl vagytok rajta?

Üdv

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Linó!

Gratula az eredményhez! Tessék a hányást abbahagyni! Egyébként minden rendben nálad? Pocak mekkorka?

Bellana!
Akkor lányom lesz!
Fősulira ilyenkor! Bátor vagy! Kép

Mucska 19+1

Andi
Kép
mucska
 
 


Mikor taliztok, hol?
Mentek a szülésfelkészítőre?
Timi, nem csak te maradsz le. Kéne egy nagyobbat tartani, amin mindenki ott lenne.
Lino: klassz, hogy minden rendben. Már írtam, hogy
túlérzékeny vagyok mostanában, de most, hogy ezt megbeszéltük sokkal jobban érzem magam.

Bori: humánerrőforrás menedzser szakra Gödöllőre.
Jó is lenne meg nem is ha felvennének,de azért inkább jó- És micsoda blama lesz, ha nem sikerül miután közkinncsé tettem itt a neten...

Bellana
bellana
 
 


Akkor sem történne semmi, hanem sikerülne!!!Kép

Timi
hmmm
 


Mucska, bátooor??? Szerintem meg dilis Kép
arra gondoltam, hogy ha felvesznek akkor megérdeklődöm, hogy mikor van vizsgaidőszak, meg lehet-e vizsgát halasztani stb. és ha nem okés a dolog akkor tüstént halasztok és csak jövőre kezdeném el.

Bori: én is alig fájok fejileg, sőt már alig!

Timi: végülis, máglyára nem jutok. Kép
bellana
 
 


Szia Bellana!

Ha akarod így is mondhatom! Kép ( Maradjunk a bátornál inkább).

A férjem ide ült és vigyorog, hogy ebédidőben mennyi mennyi levél váltódik! Azon vicceskedik, hogy megnyitja a"sanyarú sorsú éhező kispapák" topicját! HE, HE! azért az afrikai éhezőt nem róla mintázták meg!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


A vérnyomással hogy álltok? Nekem alig van, állandóan szédülök. Percekig sötét előttem minden. Egyébként is alacsony volt, de most...Kép

Szerintem annyira nem gáz, ha nem vesznek fel valakit a fősulira! Miután először felvételiztem, és maximális pontszámmal nem kerültem be...egy ismerős mondta, hogy csak fellebezni kellett volna, meg némi ismerős és pénz...szóval ezek után...

Timi
hmmm
 


Timi!
Ha ideges vagyok, akkor már mért a védőnő 106/60 is. Gondolhatod, hogy milyen alapállapotban!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Az én férjem most hívott, hogy felmegy az apukájához enni valamit.Kép Ő inkább nem éhezik!Kép
Mondjuk mi jó helyzetben vagyunk, mert ha nincs kedvünk főzni, akkor vagy anyósomnak szólunk, hogy ezt-vagy azt ennénk, vagy az apósommal hívatjuk meg magunkat!Kép

timi
hmmm
 


Mucska!

Akkor meg vagyok nyugdova. Nekem ideges állapotomban 100/60. De otthon ilyen 87/54 körül szokott mocorogni. Először azt hittem rossz a vérnyomásmérő, de rájöttem, hogy nem így van.Kép

Timi
hmmm
 


MUCSKA: Dani alszik én meg vérszemet kaptam,pedig álmos vagyok és hát főzni is kéne...Kép
Na jó, akkor Bellana a bátor egér elindul csütörtökön hogy lóvá tegye magát Kép

Timi: maximális pontszám? Te jó ég, az nem semmi, akkor nagyon tudsz! a szédülésről: ha hirtelen felpattanok akkor nem látok egy darabig és kóválygok. tegnap nem tudtam levinni Danit sétálni annyira rámjött.
Ráadásul sokszor bekeményedik a hasam, ami a Danival nem volt és ez elég ijesztő. A dokim szabin van...

Bellana
bellana
 
 


Sziasztok!

Anita
Köszi az érdeklődést, a tápszer működött. Teljes gond nélkül beszippantotta a 180-at. Apukája szerint még kért volna, de ő nem mert többet adni. Utána sem volt gond, nem jött ki belőle, csak kicsit később lett éhes.
Azért a szopinak nagyon örült, amikor hazaértemKép

Docka
Mi március elejére tervezünk síelést. Azt mondják egy pesti kisgyerek tüdejének 1 hét a hegyekben felér egy tisztítókúrávalKép És összekötve mi pedig síelhetünk felváltva. Ausztriában amúgy egész családbarát szállások vannak. Pl. nem kell cipelni kiskádat, ágyat, etetőt, légzésfigyelőt stb, mert kérhetsz. A síelés mellett meg lehet kirándulni..

Apropó, akik kirándulni járnak picurral, miben hordozzátok? Kendő, vagy gyerekhordó hátizsák? Mondjuk olyan 6 hónapos babónak mi a jó választás?

Hozzátáplálás:
megpróbáltuk a hipp alma-őszibarackot. Tegnap még nem ízlett neki, de ma már Borka egészen ügyesen megevett 4-5 kanállal. Amúgy most láttam, hogy a hippnek van kisebb kiszerelése is (125g), ez jobban megéri talán amíg csak pár kanállal eszik.

Nagyon ügyesek vagytok, itt mindenki tanul!!! Le a kalappal előttetek. Én az elmúlt pár hónapban nem igazán vállaltam volna be vizsgákat. Viszont szeptemberben szeretnék elkezdeni másoddiplomát. Most vettem jelentkezési lapotKép
szisz
 
 


Aláírás lemarat, bocs.
Szóval mosolygós napokat mindenkinek!
Szisz
szisz
 
 


Timi!

Akkor szerencsés a helyzetetek! Kép
Nekem anyósom 60 km-re van, az Apukám meg velünk. Nincs menekvés! (megjegyzem a férjem, ha akar nagyon jól tud (tudna) főzni!)
Biztos egyforma a vérnyomásmérőnk.

Bellana!

A bátor kisegérnek drukkolni fogunk!!!! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Bellana!

Azóta csak hülyültem!Kép És asszem ezen a lejtőn már nincs megállás!KépKép
Én már leszoktam a felpattanásról. Ha fekvésből kelek fel, akkor percekig ülök még az ágy szélén, és csak utána indulok útnak, mert már volt olyan, hogy alig értem ki a konyhába, mert minden tök sötét volt és ott volt a legközelebb szék.Kép

Timi
hmmm
 


Nekem anyukámék vannak tőlünk 90 km-re, de ő képes arra,hogy felhív este, én közlöm csak mellékesen, hogy nudlit ennék, és másnap reggel tesóm ott van a nudlival.Kép De persze tesóm egyébként is szokott jönni minden csötörtökön suliba.Kép

Timi
hmmm
 


Hát én mondhatnám az anyósomnak, hogy mit akarok enni. Jó asszony, de nem baj, hogy van köztünk 60 km.
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


KépKép
hmmm
 


sziasztok!

Bellana: én nem olvastam még a hozzászólásokat, amik Neked szólnak, de most leírom, amit gondolok. NEKEM HIÁNYZOL!!! ÉS nem szeretném, ha neheztelnél rám/ránk, mert szerintem mások is így vannak evvel. Tudom, a hormonok mindenkinél máshogy hatnak, és érzékenyebbek vagyunk, de én szívesen olvasnám a commentjeidet, ha ritkán jutsz is géphez! Így ha itt nincs is kedved írni, és mailben is szívesen folytatom veled a diskurtust! Keress meg légyszi! Kép
És most kiegészíteném: én is kivagyok amúgy. Az én Zsófim is nagyon aktív, és estére majd leszakad a hasam. Tegnap volt egy singli napom, mert elvitte anyósom, de egész nap a lakást nyaltam fel, vasaltam, így az eredmény ua lett. Kimerültem. Az esti fürdetéhez már semmi kedvem, és nehezemre esik aktivizálni magamat. Arról nem is szólva, ha a lányka elalvása is problémás. Én bemenni? Na NEM! Rosszul alszom, és gyakran a lányom is kelt. Most jön az utolsó tejfoga, és nálunk ez problémás dolog. Így kínom nekem is van bőven, de azért jó itt lenni veletek! Kép


chello, Mucska: Az UH megvolt délelőtt. Vártunk jó sokat, de megérte.
A baba neme nem ismert még Kép Ahogy a doki mondta, akkor tuti majd, ha pelenkázzuk! Kép
Amúgy a lepény helyzete rendeződött, így már én is normális kismama vagyok elvileg Kép Nanda: neked is szurkolok!
A méretek: BPD (fejátmérő): 45mm, TAD(mellkas átmérő): 42mm, FL(combcsont hossza): 27mm.
Az AFP is jó állítólag. Jól megkuksoltuk a kis "UFÓT".

Zsuzsi: amúgy meggyógyultatok? Szerintem ez a rosszkedv a bezártság, és a betegségetek miatt van még!

Mucska: én is szeretem a lilahagymát. Az én gyomrom bírja!
A kajakozás kapcsán: akkor neked jó kis vállaid lehetnek Kép
Amúgy irigyellek a szépülés miatt. Én már régen készülök, de csak készülök. De tegnap végre hajat mostam. Hurrá! Kép
Amúgy gyerek mellett minden sokkal nehezebb( lsd. Pano, Zsuzsi, Bellana,...)

Bori: jó a kép! Hol készült???
Amúgy ezek szerint te nem is dolgozol?

Orsi: elhiszem, hogy ez a bemutató látogatás doppingolt! És a férjednek is tetszett? Ha ennyit jártok UH-ra, el fog férni minden felvétel azon a kazettán? Vagy LP-ben veszitek??? Kép Kép Kép

Timi: a férjednek csak részben adok igazat! Enni is kell, mert a baba aszottan, vékonykán születik majd. A kórházba meg nem jó menni hízlalásra! Az alvás az helyén van. Örülj, hogy tudsz ennyit, és van rá lehetőséged. Nekem sajna nincs Kép

Hát, én is nagyon hosszú lettem. Bocsika.

Zsuzsa

Kép
zerko
 
 


Timi!
Legközelebb tessék bátornak lenni és egyből add oda a kazettát. Az kórházanként változik, hogy lehet-e szülésznőt választani, de szerintem általában lehet.

Bori!
Tényleg nagyon klassz a kép a profilodban, én is akartam kérdezni, hogy hol készült, de megelőztek.

Bellana!
Akkor csütörtökön majd izgulunk érted. Miből kell felvételizned?
Nekem is állandóan mehetnékem van, főleg hétvégén és mi se nagyon találunk ilyenkor télen olyan programokat, ahova gyerekkel is lehet menni. A másik baj meg az, hogy csak nekem van mehetnékem meg a gyerekeknek, a férjem szívesebben ücsörögne itthon a számítógép előtt. Úgyhogy minden hétvégére megvan a vitatéma.

Szöszi!
Örülök, hogy ilyen jókedved van! Táblázatot szerintem már csak hétfőn rakok fel, mert úgy vettem észre, hétvégén sosincs valami nagy forgalom. Alicet üdvözlöm!

Panó
panó
 
 


Szia Zsuzsa!

Örülök, hogy jó hírt hoztál egész délelőtt drukkoltam neked! Kép Akkor most már mehetsz szépítkezni is! Azt mondtad, ha jó híreket kapsz ma, akkor összeszeded magad!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Szia Zsuzsa!

A férjem viccelt azzal, amit mondott, egyébként nagyon morcos tud lenni, ha nem eszem rendesen! Akkor is "haragudott", ha nem ettem, mikor még nem voltam terhes, most meg főleg odafigyel, mert tudja, hogy hajlamos vagyok elfelejteni.Kép

Timi
hmmm
 


sziasztok!
Mire elolvastam, és írtam, nesze, megint egy halom hozzászólás!

Mucska: szegény kispapi! Foglalkozzál vele is! Vagy hozass neki menzát! Kép

Szöszi: Alicet én is üdvözlöm, és drukk!

Lino: várjuk az UH eredményét!

Bori: én nem nézlek hülyének. Azóta érett fejjel ezt szeretnéd. Én meg a grafológiát! Kép
fejfájás: nekem egy ideje hála nem fájt. Kop-kop. Talán 1-2 hete. Amúgy szerdán elmentem masszőrhöz is mert nagyon csomós volt a hátam, és fájt. Most meg persze izomlázam van, de jól esett!

Timi: és hol tartassz? Én már az vagyok. De matek tanárnő! Kép)

Vérnyomás: nekem itthon 100/60 körül szokott lenni. A védőnőnél meg 100/80. De ő a hibás, az tuti. Ezek szerint mindenkinek alacsonyan szálldigál Kép

Zsuzsa
zerko
 
 


Lino, Zsuzsa!
Gratula a jó AFP eredményekhez!

Panó
panó
 
 


Zsuzsa!

Háááát!Kép Most éppen ötödik éve csinálom a fősulit.Kép De már "csak" vizsgák vannak, a gyakorlataim megvannak. Tudod, kredit rendszer...az ember gyermeke húzza-halasztja a vizsgázást, ahogy csak tudja!Kép

Timi
hmmm
 


Panó: ez a hétvége dolog vajon honnan ismerős nekem? Amúgy nálunk most van egy fix. program. Szombat du. megyünk mindannyian a Camponába, a Péter Pán játszóházba. Szerintem jó dolog, és ott a lánykám is lefárad.

Timi. és majd a babának is elfelejtessz adni. Akkor üvölt majd. Hátha akkor te is észbe kapsz, hogy enned kell! Kép

Mucska: köszi, majd igyekszem. Kép

Zsuzsa
zerko
 
 


Timi: nálunk nem volt még ilyen anno. Mi van hátra? Szakdoli téma? Másik szakod nincs?

Panó: köszike Kép

Zsuzsa
zerko
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!!! Megvagyok! A tegnapi vizsgám 4-es lett (dobtam a hátast!!!), a mait pedig megúsztam Kép "Kértem" egy kettest....és megígértem, hogy soha többet nem foglalkozom ilyesmivel Kép Kép Kép Kép Kép Muszáj volt, mert bár böcsülettel elolvastam az egészet, semmi de semmi nem maradt meg. Persze nemis értettem, hogy mit olvasok (az arab nekem kínai Kép) és fél szemem Fannin volt közben, mert ücsörögve játszik.

Zsizsa: mármint a húgod rajzfimből vizsgázik?? Én mindigis imádtam rajzolni, nagy kedvem lenne iylesmihez Kép Pl. rajzfilmet, vagy mesekönyvet illusztrálni...a pannonia filmstúdió hírdet ilyen tanfolyamot, arra gondoltam....majd diploma után Kép

Barbi: énis örülök, hogy megvannak a képek! Ádi nagyon édes, alig látszik ki Kép Most ittis nagyon hideg van, persze elenyésző az ottanihoz képest Kép

AnnAnn: fogorvos Kép Kép Énis nemrég jártam hozzá...Karácsoyn elött Kép Terhesség alatt is jártam, azt hiszem 3 fogamat tömték..erre most 2-t tömtek egy bölcset meg húztak. Úúúútálatos dolog! Kép

Arra gondoltam, hogy indítok egy olasz nyelvű topicot, hogy valamelyest gyakoroljam, agytornának, meghogy eszembejussanak a dolgok. Mióta nem dolgozom egy szót sem beszéltem/írtam...elég rémisztő, hogy csomó alapszón gondolkoznom kell Kép Láttam az english topicot és jó 5let Kép

dbarbi
DBarbi
 


Zsuzsa!

Volt másik szakom, csak leadtam, mert nem szerettem csinálni, nem érdekelt. CSak azért jelentkeztem két szakra, mert egyedül nem volt matek. És engem csak ez érdekel. EGyébként számtech. volt a másik.
Kreditnövelő tárgyak vannak főleg, de most már úgy osztogatom, hogy jövő év végére meglegyen.
A szakdolgozatomat a hasonlóság tanításából fogom írni.

Mindenki!

Mára elköszönök, lassan jön értem a férjem, aztán irány a szüleimhez!
Jó hétvégét mindenkinek! Aki úgy szeretné, annak programokban gazdag hétvégét, aki meg úgy szeretné, annak meg pihiben gazdag hétvégét!

Pusz: Timi
hmmm
 


Sziasztok Kép
lehet, h nagylányságom, csak beijesztés volt, egyelőre még a levegőt is lábujjhegyen veszem, nehogy visszajöjjön Kép Kép Kép

Fogdoki csak megnézett, de legalább nem kell gyökérkezelni, 1,5 hét múlva volt normális időpont, de legalább nem töltöm ott a fél életem. Sztem utána még vagy 4 alkalom Kép De én egy hős vagyok! Kép

DBarbi, nagyon ügyi vagy vizsgaügyileg.! Kép

Front van, vagy mé' vagyok olyan nyomott?
Pussz
Ann
annann
 
 


Szia lányok!

Zsuzsa: gratula a babához és Kép azért amit írtál nekem. Kép
Timi, Mucska: az én anyámat úgy érdekli mi van velünk, hogy már 15 hónpja nem tudunk felőle...
Anyósomék messze vannak, nem sokat érünk velük. Kép
Timi, hogy lehet elfelejteni enni? Bár én felejtenék el néha. Kép

Panó: alkalmassági vizsga lesz,ami 3 tesztből áll, lesz IQ teszt meg 2 másmilyen. az iq-tól nem félek mert néha bármilyen ökörséget írok-mondok, eddig az IQ tesztek jól sikerültek. Hú, ez most nem hangzott valami jól. Kép
De a többi? Mehetnék ügyben, nálunk is ez a helyzet, én mennék, férj ülne. Kép
Tavaly nyolcszoros túljelentkezés volt és 100-at vettek fel...

Szépítkezés: én jövőhéz szerda délután megyek kozmetikushoz, mert sikeresen kirügyeztem, úgyhogy jól fogok kinézni csütörtök reggelre. Mint akit húskloffolóval arcba vágtak. Kép

Bellana
bellana
 
 


Most mar nekem is jegyzetelni kell,ha tudni akarom olvasas vegen,hogy kinek-mit szerettem volna irni!

Orsi!KépProfi lehetett a korbevezetes,en is szeretnek ilyesmit.Errol jut eszembe,mikor is volt a szuloszoba???En az ehetirol lemaradtam volna?Vagy ma lesz? Profi orvosod lehet,az enyem olyan kis udvarias,szimpatikus,de nagyon keveset beszel...

Bellana!KépEn is tanulnek meg valamit,en kozgazdasz vagyok,de szociologioat vagy humaneroforrasra majdnem beiratkoztam tavaly.Meg egy nyelvvizsgat is illene mar letenni.
Ja!En is ott korul szeretnek 3Dre menni a Praxisba,bar egyesek szerint olyankor meg sovanyka a baba,de mar nagyon varom.

Lino!KépMennyit vartal az AFP eredmenyre?Hamar megvan?
Jol olvasom amit irtal???Kata/Balazs???Mikor a neveket irtam nem tunt fel,hogy Ti is ugyanezt valasztottatok...es mindeketto raadasul.

Timi!KépEn is alacsony vernyomasos vagyok,de az utobbi idoben nem faj a fejem,ma rajottem miert...a rendeloben ma 110/80-at mertek nekem,eddig sosem volt ekkora,volt,hogy 95/60 volt.

Mucska!!Kép Allati jo beszolas volt Anyos-pajtassal kapcsolatban...Az enyem is aldott jo asszony,es egy varosban lakunk,de jobb,hogy nem kuld kajat,mert az ehetetlen.Mi 4.-ik eve ebedelunk minden szombat-vasarnap anyukamnal (hacsak nincs elutazva a noveremhez) es meg soha anyosomeknal.O is tudja,hogy nem tud fozni.Kép

Zsuzsa!KépGratulalok az uh-hoz.Ennyi mindent mertek mar neked?Hanyadik het?Bocs,igy tabla nelkul nem tudom...Nekem csak fejatmero volt meg CRL eddig.

Pano!KépHetfo is jo tablazatilag,mert vasarnap betoltom a 15.-ik hetet es akkor mar majd ugy szerepelek...Mikor moccan mar meg?

Ma anyukam is azt mondta,hogy a hasam eloreall,"ez meg a vegen fiu lesz".Kép Pedig en erzem,hogy lany.Csak a kinai horoszkop vagy mi mondja meg,hogy fiu...Oly mindegy,ep legyen es egeszseges.A futyi/punci kerdes annyira masodlagos,csak most ertem,regebben azt hittem ez csak kozhely.

Eldugolok!Latszik,hogy ezt mar itthonrol irom,ilyenkor mindig hosszu vagyok...
szoszi 14+5
szoszi
 
 


Hello!
Fogadjunk hogy én vagyok itt a legfiatalabb? Itt mindenki diplomás rajtam kívül...ez kiábrándító...össze kell kapnom magam...ezt nem hagyhatom ennyiben Kép

Sziszke:
a Hipp alma-őszibarack nagyon finom, nemtom te hogy vagy vele, én nem sokat hagytam a gyereknek Kép

AnnAnn:
Honnan írsz, messze vagytok Bp-től? Én sem tudok kivel sétáltatni, kicsi faluban lakunk (bár közel a városhoz) és jó ha egy "használható" kismami akad...Kép
Amúgy tuti front van, én is nyomi vagyok..Kép

DBarbi: gratula!!!!!!!!!!

Fogászat? Brrrrr...ne is beszéljünk róla.
gregina
 
 


Szöszi, de jó,hogy írtál még!
Azt szeretném megkérdezni, hogy leálltál e a Duphastonról és ha igen akkor mikor és hogyan?
Nekem már csak másfél doboz van és a doki azt mondta ha elfogy akkor annyi, de azt mondta nem kell csökkentgetni, meg ilyesmi, viszont én úgy tudom, hogy az úgy nem oké és be vagyok tojva.
Légyszi írd meg náld ez hogy volt!
Köszi, Bellana
bellana
 
 


Sziasztok!

Nálunk is nagy nyügi van, Zsoltika hatalmasat sírt. Most már jobb, de eléggé megijesztett...

Regina,
mennyi idős vagy? Kép

Ann,
a fogorvos tényleg nem egy kellemes dolog. Én is jártam terhesség alatt, és most is kéne mennem. De a dokim a város másik végében rendel, így Zsoltika mellett nemigen tudok elmenni... Majd picit később. Aranyos a kép Hamiról Kép Miben van, hintában?

DBarbi,
gratulálok, ügyi vagy! De jó neked... Már én is szeretnék túllenni a vizsgákon. A jogszabályok is folyton változnak, én meg így is alig bírom követni őket Kép Fanni édi a kádban, annyira jó, hogy tud már ülni! KépKépKép

Síelés: mi idén nem megyünk. Tavaly síeltünk úgy, hogy nem tudtam még, hogy Zsoltika a pociban van KépKép Kb. 1 hetes lehetett akkor. Egyébként csak itt Mo-n voltunk, Visegrádon Kép Nagyon-nagyon jó dolog síelni, már úgy mennék megint...

Engem is érdekel, hogy miben sétálnak a babucik. Barbi, ti voltatok nemrég kirándulni: miben vittétek Ádámkát?

Ja, és egy kérdés: kicsit koszmós Zsoltika feje Kép Korábban már írtátok, hogyan lehet megszabadulni ettől. Kaptunk krémet is a dokinénitől, de az nem használ. Tudnátok segíteni? Köszi! Kép

Most ennyire futotta, kellemes hétvégét és jó pihenést mindenkinek!

Gabi

pgaboka
 
 


Hát én is boldogabb lennék ha már nem hánynék, de ez van. Mostanában viszont iszonyatos mennyiségű fagyasztott gyümölcsöt bírok megenni. Ami nem fagyasztott az nem hoz lázba.

Mucska: hányástól eltekintve jól vagyok, Gömböc sokat mozog, pocakom szerintem elég nagy.

Bori: jó neked hogy már „csak” hányingered van bár az is elég vacak tud lenni. Viszont nekem legalább a fejem nem fáj!

Bellana: én Gödöllőn elvégeztem a humánerőforrás menedzser szakot, most mi a felvételi? (Csak most olvasom, hogy már írtad, bocs) Még mindig 4 éves? Pocakkeményedés ismerős, nekem az előző kettőnél is volt és elég korán kezdte.

Zsuzsa: grat az UH-hoz + AFP-hez.

Kozmetikus rám is rámférne. Mindenhol azt mondják, hogy a kismamáknak milyen szép a bőre. Hát nekem nem. Ha terhes vagyok, tele vagyok ronda nagy pattanásokkal, ha meg nem vagyok terhes, akkor szinte sosincs.

Szöszi: AFP-re 9 napot kellett várni. Nevek: lánynévből kevés van ami tetszik, és csak kétszótagos jöhetett szóba (a másik kettő is az), a fiú névvel meg úgy vagyunk, hogy Bálint lett volna mind a két lányom, ha fiúk lettek volna, így most inkábba a Balázs a favorit. Én se figyeltem, hogy nálatok is ezek a nevekKép.

Anyósról inkább nem írokKép . Ez nem az a topic.

Pocakforma: mind a két lányomnál fiús pocakom voltKép

Bellana: duphaston: én úgy hagytam abba, hogy csökkentettem először 1 szemre, aztán félre.

Na, befejezem, mert nem lesz aki végigolvassa!

Lino
19
lino
 
 


Lino, a te idődbe mi volt a felvételi?
Szóval a pocakkeményedés akkor nem olyan nagy gáz?
És még 1 kérdés: meddig szedtél egyet és meddig felet? Nekem már csak 1 teli doboz van meg és a másikból 4 napra való. Most csütörtökön kezdtem a 12-ik hetet.
Te mikor hagytad abbba?
Elég ha az utolsó dobozt felezem?
Nektek a doki mondta így?
Nekem miért nem?
Jajistenem, ismét nem a megfelelőhöz járok?!

Bellana
11+1
bellana
 
 


Bellana!

Én egyik napról a másikra hagytam abba a Duphastont ( 3*1-t szedtem) a 14. héten. Nekem is úgy mondta az orvos és minden rendben lett!!!!

Szöszi!

Anyósról jót vagy semmit. Most inkább nem is írnék róla!

Linó!

Tök jó, hogy 1 napocska van köztünk!!!! Kép
Nekem most kezd pocakom lenni. A pöttöm már itt is mozgolódik rendesen. Főleg ha kajcsizok! Ez is éhenkórász lehet, mint az anyja, apja!

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Timi: pedig a számtechnek lett volna értelme!
A hasonlóság az általánosban izgi téma is lehet Kép
Akkor már tarts ki, nem sok van!
Jó 7végét!

Bellana: Anyukádról ugye nem komoly???
Én ezt el sem tudnám képzelni. Nálunk a nagyik viszonylag közel vannak, és nyugdíjasok.Kép Anyum tegnap volt 60. Kép
Hogy van a nagymamid?
Amúgy a talit tavaszra gondoltuk! És ide! Csak tele pocakkal kattints rá!
http://free.x3.hu/marcello/index.html

Kozmetikus: ez a húskloffoló talán egy kicsit durva, nem? Én amióta terhes vagyok, rügyezek állandóan Kép De ezek szerint Lino, és Bellana is sorstárs.

Szöszi: Akkor te leszel az egyetlen rendes vérnyomású? Amúgy a végére a lányommal az enyém is annyi volt már! De csak a végén!!!
Ez a 19. heti genetikai UH volt. Lehetne többet is mérni!

Nekem is fiús pocakom volt a lányommal. Szóval ez nem garancia semmire. Főleg nem itt az elején.

Mindenkinek jó hétvégét, és jó gömbölyödést!

Lányok! Szed valaki homaopata Magneziumot? Melyiket, és mennyit?

Zsuzsa
zerko
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?