Tanácsra lenne szükségem:
Tudjátok már említettem, hogy nálunk Adél külön szobában alszik.. és itt jön az én dilemmám mégpedig;
pár napja nem tudok aludni emiatt..
van légzésfigyelő, és bébiőr is.. tehát akár nyugodt is lehetnék.. de valamiért rám tört, hogy jobb lenne, ha a mi szobánkban lenne a kiságya és ott aludna velünk..
Eddig nagyon jól működött így.. de nyugodtabb lennék, ha ott tudnám őt a mi szobánkban.
Ma reggel meg említettem a páromnak, mire ő:
-nem tartja jó ötletnek, -pedig imádja Adélt, a mindene ez a kislány- és, azt mondta, hogy jó helyen van a saját szobájába...
-és szerinte, ha áthozom őt, akkor hamarosan a mi ágyunkba kötne ki... és bármennyire is imádja Adélt ezt nem szeretné..
Mellékesen megemlítette, hogy mi lesz a nemi életünkkel, ha Adél a mi szobánkban fog aludni. Akkor majd mehetünk a lakás más részébe xxx-elni, mert még sem lehet úgy, hogy ott alszik a gyerek a szobában..
No ebben azért igaza van.. de most én elsősorban egy darabig az anyaságomat élem meg... és nem xxxpartner vagyok.
Legalábbis lelkileg most még Adélé vagyok teljesen. Ezt, aki érti érti, aki nem, nem. Ezt nem tudom máshogy megfogalmazni.
A lényeg, hogy most fontosabb egyenlőre mindennél Adél.
-Bár borzasztóan hiányzik minden, ami xxx ...
és tudom, hogy hamarosan minden vissza áll a megszokott kerékvágásba, de én szeretek mindent megélni lelkileg is!-
Most jó hosszúra nyúlt.. Remélem, hogy sikerült érthetően leírnom a gondolataimat, és tudtok nekem tanácsot adni.
-ritkán vagyok ennyire bizonytalan, mint most-
Köszönöm előre is!!