Új privát üzeneted érkezett!

Na, elkészült a szüléstörténetem, itt olvasható:

http://kistiggrincs.freeblog.hu/

:)

Kép
kistiggrincs

Ja, és lemaradt, itt egy fotó Zalánról 1 hetesen. Ha kinyújtózik nagyobb mint a hernyó mellette :D

Kép

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Vki segítsen légyszives.
Doncek asszem kicsit megfázott mert tortyog az orra, de az orrszívóval nem igen jön ki semmi, az is csak akkor ha nagyon belenyomja az apja az orrába, de ugye az fáj neki és nagyon sír. Másképp nem lehet azt onnan kiimádkozni? Nagyon zavarja szegényt a tortyogás... :(

Kép

Kép
starlark

Starlark! Bálint nálunk is tortyog, néha ijesztően. A védőnő azt mondta, hogy ez nem megfázás, hanem hangos légzés, ami újszülötteknél tipikus. Nálunk sem volt váladékos az orra, más megfázásos tünete sincs, így hát hozzászoktunk. Nem lehet, hogy emiatt tortyog, és nem a megfázás miatt?
blúmi

Starlark!

Misike is megfázott egy kicsit, nekünk a doktornő felírt egy gyógyszertárban kikevert sóoldatos orcsepett, azt kell becsepegtetni az orrába az feloldja a váladékot , utána könnyedén ki lehet szívni az orrszívóval. Nálunk használt, próbáljátok meg Ti is így.

Kistiggrincs!

Szuper a fotó, mi egy nagyobb babával vagyunk lefényképezve minden hónapban, így látom mennyit nőt a Törpi.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

En is bekukk, hatha van Van hir Humankarol.
Remelem minden ok. Nagyon drukkolok.

Starlak nalunk ez az orrszivo porszivo nagyon bejott. Brutin hangzik, hogy a porszivora racsatlakoztatsz egy kutyut es azzal szivod a trutyit, de nem olyan erovel sziv mint egy porszivo. En ajanlani tudom..

HA nem egy amisk megoldas, hogy egy kis steril vizet egy fecskendo segitsegevel felnyomsz Donci orraba es az kimossa az ott ragad valadekot, trutyit mindent. Egybkent a tejcsi is felmehetett az orraba es attol is szortyoghat.

szisziKép
sziszi7

Kistigrincs: De jó hogy ilyen rugalmas a kórház ahol szültél és minden majdnem úgy alakult ahogy tervezted :)
Még egyszer gratula Zalánhoz hamarosan nyújtózkodás nélkül is túl fog nyúlni azon a hernyón :)

Blúmi: nem tudom, mert azért jön neki ki fehéres váladék és határozottan zavarja, reggel is emiatt ébredt korábban.

Kép

Kép
starlark

Kistigrincs nagyon szep a szulestorteneted, a kep Zalanrol meg tunderi. Megegyszer Gratula! :D

szisziKép
sziszi7

sziasztok!
dorka nagy gratu benihez!
csajok: pannnának sárgás a kakija és dög nehezen jön ki a ruháiból,(ritkán kifolyik) mert jól megfogja....oké kiszappanozom és úgy teszem a gépbe.....de akkor is makacs egy folt.....ötlet a kiszedésre??

Kép
winona

Noni, Sziszi7: Köszi a tippet, anyatejcit kipróbáljuk holnap meg úgy is menni kell vas cseppet felíratni így visszük Donit is mit mond rá a doki.

Kép

Kép
starlark

Winona: én sima tescós sensitív mosógéllel mosok eddig kiszedte a kaki foltot. Mondjuk mikor a kifogóját kakilta telibe fürcsi után ott azért bevetettem a hipót.

Kép

Kép
starlark

winona nekem a Vanish jott be.

szisziKép
sziszi7

Kistigrincs!

Jó kis alternatív szülés lehetett! Azért a 2 órás kitolásért nem irígyellek, nálam max. 4-5 tolófájásból megszülettek a babák, most Kamillánál pedig saját rekordot döntöttem: 2 tolófájás során 4 nyomással megszületett a kisasszony!
A kádban csak zuhanyoztál vagy bele is ülhettél? Nálunk, ha elfolyt a magzatvíz, csak zuhanyozni lehet a fertőzésveszély miatt!
A labdáról nekem is rossz emlékeim vannak! Az 1. szülésemnél kipróbáltam, de én is emberkínzásként éltem meg és leugrottam róla! Aztán, amikor 3 ujjnyiról már sehogy sem tágultam órák óta, viszont helyette a túl korán érkróező tolófájásokat kellett kisóhajtoznom, a dokim szólt a szülésznőnek, hogy hozzon egy labdát (rendes volt,mindent bevetett, hogy ne kelljen császároznia) nekem! Mondtam, hogy próbáltam, de nekem nem jó! Erre közölte, hogy most van itt az ideje és üljek szépen rajta egy félórát! Hát, iszonyú volt, de a dokinak igaza lett! Amikor visszaért, már sikerült 4 ujjnyira kitágulnom! Szóval az biztos,hogy segíti a tágulást! Csak nekem kegyetlen fájásaim voltak, míg rajta ültem...mások meg esküsznek rá, hogy nekik kényelmes és jó! Ennyire különbözőek vagyunk!

Márti
borossné becz márta

Winona!

Nekem is a Vanish folyékony folteltávoltítóm van, szerintem tökéletes, azonnal kihozza. Mielőtt beteszem a mosógépbe, előtte átdörzsölöm vele, de már mosás előtt kiveszi a sárgás kaki színt.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok :)

Ismét megmutatnék valamit, ha szabad! :oops:

3-6 hónapos (68-as) kis NEXT kabát, gyönyörű darab, minden kislány álma! Jó meleg! A kapucnija szőrös!
Kihagyhatatlan :)
Sajnos nekünk nem lesz jó a méret, mire jön a hidegebb, így megválnék tőle :(

Kép Kép
Kép Kép

Ha valakinek van valami kérdése, priviben szívesen válaszolok! Személyes átvétel is megoldható Budapesten :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Humanka???

Honey, Te merre vagy? Csak egy kis életjelet plííííz!

Márti
borossné becz márta

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kiváncsi vagyok mi lehet Humánkával???

És Honey-val???

Kistiggrincs!
Nagyon édes ez a kép Zalánról!!! :D

Lányok!!! Olyan imádnivaló babáink vannak!!! :D :P :D

Sajna nálunk is elmúltak a kezdeti szép napok! Az éjszakák még mindig nagyon jók, sőt már egy éjszakát végig is aludtunk(!), de a nappalok teljesen felborultak. Annácskám már csak 2x alszik napközben. Ez nem is lenne baj, de ha ébren van, akkor csak nagyon rövid ideig tud meglenni "egyedül". Próbálnánk nem elkényeztetni, hogy ne legyen állandóan kézben, de olyan keservesen tud sírni, hogy a szívem megszakad tőle. És csak jobban és jobban belelovallja magát a sírásba, hogy a végén már teljesen bereked. Ha pedig felvesszük, rögtön abbamarad a sírás, viszont fél óráig hüppög, amitől borzasztó rosszul tudom magam érezni, hogy milyen gonosz anyuka vagyok, aki hagyja a kisbabáját sírni....! :oops: :roll: Már ilyen korán ennyire hozzá tud szokni a babusgatáshoz???

Winona!
Én Venish szappant használok az áztatáshoz. Eddig bevált.

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Már régen voltam, nem is tudtam teljesen visszaolvasni!

DORKA!
GRATULÁLOK ÉN IS A BABÁCSKÁHOZ!

Minden topikbaba olyan gyönyörű!

Konan!
Nálunk is hasonló a helyzet! Rózi az éjszakát csaknem végigalussza, de vagy délelőtt vagy délután nagyon éber. Nem alszik, sőt mindig cicin lenne, de nem nagyon szopik, csak cumizik!
A férjem már mondta, hogy nem lesz jó ez így, hogy félóránként-óránként a cicire kéreckedik, de én sem bírom a keserves sírását. Nem tudom mihez kezdjek, elrontani sem akarom, de sírni sem akarom hagyni. Nekem a védőnő is, meg anyukám is azt mondta, hogy be fog állni a napirendje, most még nagyon igényli az anya közelséget, még olyan védtelen, hogy nyugodtan lehet őt dédelgetni.
Úgyhogy én így fogok tenni, én sem hiszem hogy egy pár hetes baba máris hisztizne.

Kép
Kép
petra1980

Én is rakok fel pár mai alvós képet! Kép Kép

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Konan,
nálunk dettó... :? Ha nem akar aludni, és unatkozik, akkor csak ölben van nyugi, vagy babakocsiban, ha sétálunk...
Én is attól félek, hogy elkényeztetem, ha mindig engedek neki, de egyelőre a csatákat ő nyeri... a szivem szakad meg a sirástól... :?
Azért remélem, nem lesz gond emiatt később.

Annyira furcsa, most már ha elmegyek vásárolni, mindig Abigél is eszembejut...
Már szép kis pakkot összegyűjtöttem. :)
Ma még kiválogatok hozzá néhány rucit, összerakom, és holnap posta.
Annyira megnézném apuka arcát, amikor meglátja majd, amit kap a csapattól... a szivem elszorul, ha rá gondolok... :( :( :(

Sziszi!
Talán másnak is eszébejutott már, de én ma arra gondoltam, hogy ha neked nem lenne gond, elküldhetnéd priviben a cimedet, és később is küldenék ezt-azt, ami majd jut. Biztosan szükségük lesz rá, én meg akkor már inkább elküldöm, mint kidobjam. Gondolok ott pl Laura kinőtt és Majára nem hagyományozandó ruháira... annyi van neki, hogy igazán jut majd Abigélnek is belőlük...
Vagy ha már ez a csomi odaér, utána úgysem meglepi, és ha apuka engedi, add meg az ő cimüket, akkor nem kell vele neked fáradnod.

Most menek, szopi van, de majd még jövök. ;)

Kép
Kép
lolababa

Szép Reggel! :)

Konan, Petra: nálunk ez az esti 8-as fürcsi és az utolsó 11 órás szopi közti időszak.
Játszik vigyorog aztán már csak ölben jó neki. Be be alszik de csak pár percre.
Most még ok Apája elbabusgatja még szereti is csinálni, de remélem ha majd 10-15 kiló lesz nem lesz ez már :)

Kép

Kép
starlark

Sziaszitok!

Meg mindig semmi hir HUmankarol??? VAlyon mi lehet vele? Biztos babazik mar...

Honey?

Reka ha ebren van nalunk is mindig olben , vagy cicin akar lenni. Apa morrog, hogy kenyeztetem, de en sem birom nem felvenni....
Remelem beall majd a napirend rendesen.

szisziKép
sziszi7

Lola ment privi!

szisziKép
sziszi7

Sziszi!

Válaszoltam.

Kép
Kép
lolababa

Sziasztok!

Dorka: Beni nagyon helyes :)

Márti: a kádba szerencsére bele is ülhettem. Mondjuk eleve kaptam antibiotikumot az elején a strepto miatt, na meg előttem fertőtlenitették ki (meg gondolom utánam is)

Petra: Róza baba is milyen édesen alszik :)

Kép
kistiggrincs

sziasztok!

csak gyorsan most nincs időm, de :

lolababa:
olyan érdekes!!! én is így voltam ma reggel.. elmentem és eszembe jutott Abigél.. és vettem neki egy hűtőbe rakható rágókát fogzás idejére.. és 2 kiskanalat, ha majd már eszik gyümölcsöt és főzeléket-- halkan megjegyzem.. soha nem gondolkodtam örökbefogadáson.. de most biza megtenném.. annyira a szívembe zártam ezt a kislányt!!!!

Honey-ről: minden okés velük -remélem nem bánja, hogy írok róla.. csak , hogy ne aggódjatok. Majd jön!!!

Később jövök!

Petra!
Gyönyörű baba ez a kis Róza!!!

szeder74

Petra!
Én sem sokáig bírom a sírását hallgatni. Inkább felveszem, megszeretgetem, beszélgetek hozzá...! :D

Lolababa!
Igen! A csatákat még ŐK nyerik!!! :wink: :D

Kép
Kép
konan

Eljutotta odaig, hogy tegyek fel kepeket a mi kis Vedenckenkrol... Kép Az utolso kep anya es lanya Kép A kis Angyal

szisziKép
sziszi7

Aki mas topikban is szervezett gyujtest, es szeretne feltenni Abigel fenykepet, jelezzetek es elkuldom emailban, vagy priviben (nem tom onnan le lehet-e tolteni?)

szisziKép
sziszi7

Sziasztok, itt Humanka párja, látom, sokan várnak erre a hírre:

(A nem is olyan) kicsi Benedek 2008. október ötödikén 19:16 perckor megszületett.

A számok:
Súly: 4410 gr
Hossz: 55 cm
Fejkörméret: 38cm
Lábfej: 10cm.

Nagyon nehéz volt, csaknem 20 óra vajudás után császárral született meg Benedek. Baba is, mama is jól van, Humanka ha mazajön a kórházból, megírja a részletes történetet.

Sziasztok,

Humánapa

Kép kezes

KépKép
Kép
humanka

Humanka es Humanpapa hatalmas gratula a kis Benedekhez. Sok sok boldogsagot kivanok, es sok tejcsit. Csodaszep formas baboca :D

szisziKép
sziszi7

Óóóóóó, hát itt a nagy hir :D
Hatalmas gratula Humankának, és Humanapának is :)
38-as buksija van???? Aztaaaaaa.

sziszi :)
hát, könnycsorgató kép mindkettö :cry:

Honeymoon tényleg nem jelentkezett, mióta megszületett a babci? Vagy csak nekem kerülte el a figyelmem?

Kép
Kép
Kép
minyu

Humanka, és kedves párja: Gratulálok ehhez a hatalmas legényhez!!!

Sziszi!
Minyunak igaza van: könnycsorgató.. :(
Nagyon szép formás Abigél.

szeder74

csajok!kösz a mosásos hozzászólásokat!!
humanka!!!végre nagy nagy gratu!!!!!!sok sok boldogságot!!!

Kép
winona

Sziasztok!

Teljesen le vagyok maradva mindenről, csak az utolsó oldalt olvastam. :)

Gratulálok mindenkinek! Megszületett az összes babánk?!

Lánykák! Az egyedül el nem maradós babákhoz:
Nekünk állatira bejött a pihenőszék!!!
Tudjátok ez majdnem olyan mint a hordozó, csak egyenesen van benne a háta a babának és ami a baba szempontjából a lényeg, hogy lehet ringatni is vele. Én azt csinálom, hogy napközben szinte mindig ebben van Ákos. Viszem magammal a lakásban ahova épp megyek, így sosem kell egyedül hagynom, de mégsem kézben van és én is tudok élni kicsit. Nagyon szereti egyébként ő is, tud nézelődni belőle, mindig van valami új amit el tud nézegetni egy csomó ideig. Be van takargatva, így ha esetleg közben elalszik, akkor sincs tragédia, alhat nyugodtan, nem kell piszkálnom. (Most is egyébként itt alszik a hátam mögött édesdeden.) Aztán ha meg éppen olyanja van, hogy nyűgike, akkor leülök valahová -például a gép elé :twisted:- és a lábammal ringatom a gyereket, miközben beszélek hozzá. Max 10 perc zötyögtetés után mindig úgy alszik mint a bunda! Ha meg úgy látom, hogy épp felébredne, de még húzni akarom, akkor ébredezés közben ismét ringatósra fogom, így tudok nyerni még kb egy fél órát. :)
Jah és én használtan vettem a Teszveszről. 5000 pénz volt postaköltséggel együtt.

A másik szuper dolog a rugalmas hordozó kendő. Újszülött kortól használható és szintén nagyon szereti Ákos. Ez is az a cucc, amiben 10 perc után alszik. Szintén az az előnye, mint a pihenőszéknek, hogy velem van, megkapja a ringatást amire szüksége van, de nem én tartogatom. Miután elaludt, hagyom magamon lógni :) és közben teregetek, vasalok, stb. mert mindkét kezem szabad. Ha megtalálom a fényképelő kébeljét, kaptok rólunk hordozókendős képet. :)

Miután Ákosom még mindig alszik, megpróbálok visszaolvasni. :wink:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Humanpapa!
Köszönjük a nagyon nagyon jó hírt!!!! Óriási gratula Humankanak és neked is!!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!

Csajok! Megszületett minden babánk!!! Hurrrráááááá!!!!
Gondoltátok volna?! Nemrég nyílt a topik! És már babázunk! Olyan jó! Mindenkinek nagy-nagy ölelés!!! :D :P :D

Kép
Kép
konan

Humanka család
Hatalmas gratula Benedekhez!!! Legyetek nagyon boldogok!!!

amindenit...4400gr???

Sziszi
Ha Emma úgy túleszi magát,hogy nagyot bukik akkor megpróbálom pár percig csak ringatni, általában bealszik 2 perc alatt.
De ha szeretne mégis cicire menni akkor én mindig cicire teszem.

Starlark
Nagyon ügyesen mgoldottad a tejecske kérdést péntekre.

Winina
Nagyon édes!!
Bkv-val az első oltás után viszem csak. Amúgy,zsufolt de szabadtéri gyerekprogramon már többször voltunk. Közértbe 6 hetesen vitte először.

Lolababa
Nekem is mindig ( kivétel csak az autózás vagy babakocsizás) cicin alszik el….de várok még min10 néha 20 percet és csak utána rakom le…így már elég mélyen alszik ahhoz,hogy ne ébredjen fel.
Mindkét kislány szép. Maja csodaszép formás. Lola autó király…

Márti
Én megkaptam az egyszeri anyaságit szülés után 3 héttel. A tgyás is 3 héttel szülés után érkezett. (Bár ez utóbbit a várható szülés előtt 30 nappal már megigényeltem)
Nálunk sokszor Heni is szoptat és büfiztet…a babáit. Ő pont egy éve nem szopizik.
Ja és ha Heni anyás-bujós akkor ölelem….többször volt már,hogy Emmát szoptattam és közben Heni is az ölemben üldögélt és bújt.

Szeder
Azért mondanak mást különböző dokik mert eddig hetente adták most az új „rendszer”szerint havonta 1x és valaki még a régi szabály szerint mondja valaki az új szerint.De semmi baja nem lesz Adélnak az eddig beadott heti 1-től se.
Kapott a baba szüléskor egy ampullát…én adtam 2 hetesen egyet majd egy hónap múlva. Amíg csak anyatejes havi egyszer fogom adni.
A D-vitamint,Vigantolt pedig napi 1 cseppet.
Közben ahogy tovább olvastam látom a lányok ügyesen leírták….

Tiggrincs,Bejci, Nostawen
De jó,hogy már ti is itthon vagytok!

Zalán és Dávid baba és Beni
Nagyon szépek vagytok!! Úgy látszik rajtuk,hogy kispasik!

Konan
Én azt tanultam a babának fél éves koráig nincs ok-okozati összefüggése.
Henit sose hagytam sírni és most van egy tök önállóan,szépen,hosszan eljátszó gyerekem.
Emmát se hagyom sírni…mondjuk nem kapom ki az ágyból amint ébren van ,hadd nézelődjön egy darabig.. de ha sír kiveszem. Később egy csomó minden leköti majd a figyelmét…jobb lesz a helyzet.

Petra
Rózi valami gyönyörű!!!

Lányok érkeznek a csomagok!!! Mindenkinek írok privit akinek a csomagja megjött,jó?
De fiatal volt Abigél édesanyja…rettenetes..
holka

Holka!
Köszönöm! Én is így gondoltam. :D

Kép
Kép
konan

Sziszi!

Megszakad a szívem! Így szembesülni azzal, milyen fiatal volt Enikő... :cry:

Humanka!

Óriási gratula az óriási legénykéhez! És minden elismerésem a Tiéd, hogy 20 órányi vajúdást bírtál ki! De egy ilyen szép kislegény minden fájdalmat megér!

Úgy néznék már képet Flóráról és Biusról is!

Petra!

Rózi is nagyon gyönyörű kislány!

Márti
borossné becz márta

MArti! Eniko velem egyidos volt 26 eves :(

szisziKép
sziszi7

Humanka! Szeretettel gratulálok az óriásbébihez!!!!!! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Lányok! Minden babánk egészségesen megszületett! Olyan hihetetlen! Mindenkinek még egyszer óriási gratulásióm!!!!!!!!!!!

Sziszi! Megrendítő a kép!! Összeszorul az ember gyomra! Remélem vigyáznak az égiek a picire!!
blúmi

a tejserkentő teából szerintetek elég ha napi két csészével iszom csak??vagy az nem ér semmit???(az öt dl.).....mert a dobozra az van ráírva h. 4-6-igyon az ember........vélemény???

Kép
winona

Humankáék: Gratula a kis vasgyúróhoz! :)
A 20 óra nem lehetett könnyű, gyors gyógyulást a műtétből!

Sziszi7: Köszi a képeket, megindítóak...

Holka: Köszi a dicséretet :) Igyekszem hogy ne kelljen a tápi.
A csomagom holnap postára kerül, már össze van készítve.

Ma voltam 6 hetes kontrollon. A sebet hintőporozzam azt mondta a doki. Remélem most már hamarosan rendbe jön.

Donceknek a doki a nasivin cseppet javasolta, úgy néz ki beválik könnyebben jön ki a szutymi már nem is tortyog annyira, és egész délelőtt horpasztott. :)

Kép

Kép
starlark

Winona
én 6-ot ittam mikor már érezhetően volt hatása akkor csökkentettem 4-re. Laktoherbből.

Starlark
miért milyen a sebed? MÉg nem gyógyult be teljesen?
Csomit várom....
Donceknek gyors javulást!
holka

Holka: sajnos még középen nem. Az a baj, hogy mivel nem voltam egy nádszál alkat a poci rálóg a vágásra és dunsztban van...
picit váladékozik. Azt mondta hogy 3 napig sebhintőpor aztán jó ami maradt Doncektől.
remélem most már rendbe jön hamarosan mert a fürdőkádas fürcsi már nagyon hiányzik.

Kép

Kép
starlark

Humánka!
Szívből gartulálok Benihez. Hatalmas baba
. Sajnálom a hosszú vajúdást. :(
Mire megjött Beni az én kicsi fiam pont 7 hetes lett :shock: Nagyon öregszik már... :lol:

Sziszi!
Nagyon meghatódtam a képeken én is és a párom is :(
Nekem is eszembe jut Abigél amikor megyek vásárolni.

Holka!
Ma küldtem a csomit és szerdára lesz ott. :wink: Remélem odaér szerencsésen hozzád.
Nagyon köszi a sgítséget előre is.

Most nagyon fárast vagyok,mert a kicsi fiam ismét fel kel mostanában 2-szer éjjel,pedig 17 napos korától csak 1-szer kelt fel...Gondolom most növekszik ugrásszerűen.
Már elérte a 4,5 kg-ot végre. Hát nem egy dömperke a korához képest,de szerintem így is tökéletes (nem vagyok elfogult :oops: )

Kép
Kép
a.m.

HUMANKA+apuka!
Nagyon gratulálok én is az utolsó topikos babánkhoz.
Szép nagy bébi és gyönyörű. Legyen benne sok örömötök.
Mielőbbi gyógyulást és várunk még képeket.

Winona!
Én is a Laktoherb teát iszom, reggel elkészítem ( 1 literbe 3 filter)
és beosztom egész napra. Nekem így elég.

A.M.!
Mi a kórházból 3,5 kg-val jöttünk haza 1 hetesen és a 4 hetes mérésnél az egészségházban 5,2 kg mutatott a mérleg 2* is meg lett mérve, hogy biztos jól mutatta-e. Mi meg pont, hogy dömperkék vagyunk, próbálok húzni a kajcsizások között, hogy ne 3 óránként egyen.(Ez általában nem sikerül.) :roll:

Kép
Kép
noni78

Jó reggelt!

Látom én vagyok ma az első.. merre jártok???

szeder74

Sziasztok!

Ket napja milyen pangas van... HOl vagytok?
MI megin atbomboltuk az ejszakat. MOst meg edesdeden alszik az en pici lanykam. Jomagam meg mar ugyerzem magam akit atporgetett egy centrifuga...

SZeder ti hogy vagytok?

szisziKép
sziszi7

Tanácsra lenne szükségem:

Tudjátok már említettem, hogy nálunk Adél külön szobában alszik.. és itt jön az én dilemmám mégpedig;
pár napja nem tudok aludni emiatt..
van légzésfigyelő, és bébiőr is.. tehát akár nyugodt is lehetnék.. de valamiért rám tört, hogy jobb lenne, ha a mi szobánkban lenne a kiságya és ott aludna velünk.. 8)
Eddig nagyon jól működött így.. de nyugodtabb lennék, ha ott tudnám őt a mi szobánkban.
Ma reggel meg említettem a páromnak, mire ő:
-nem tartja jó ötletnek, -pedig imádja Adélt, a mindene ez a kislány- és, azt mondta, hogy jó helyen van a saját szobájába... :( -és szerinte, ha áthozom őt, akkor hamarosan a mi ágyunkba kötne ki... és bármennyire is imádja Adélt ezt nem szeretné..
Mellékesen megemlítette, hogy mi lesz a nemi életünkkel, ha Adél a mi szobánkban fog aludni. Akkor majd mehetünk a lakás más részébe xxx-elni, mert még sem lehet úgy, hogy ott alszik a gyerek a szobában.. :oops:
No ebben azért igaza van.. de most én elsősorban egy darabig az anyaságomat élem meg... és nem xxxpartner vagyok.
Legalábbis lelkileg most még Adélé vagyok teljesen. Ezt, aki érti érti, aki nem, nem. Ezt nem tudom máshogy megfogalmazni.
A lényeg, hogy most fontosabb egyenlőre mindennél Adél.
-Bár borzasztóan hiányzik minden, ami xxx ... :oops: és tudom, hogy hamarosan minden vissza áll a megszokott kerékvágásba, de én szeretek mindent megélni lelkileg is!-
Most jó hosszúra nyúlt.. Remélem, hogy sikerült érthetően leírnom a gondolataimat, és tudtok nekem tanácsot adni.
-ritkán vagyok ennyire bizonytalan, mint most-
Köszönöm előre is!!

szeder74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?