Sziasztok!
Marek! Ne aggódj, semmi baj nem lesz, egyszerűen nem lehet! Vigyáznak rátok nagyon, és remélem, h minél hamarabb hazamehettek Borival!
Nymalac!
Köszi a tippet! Ezek szerint tényleg nem csinálnak annál sokkal többet, h szundi, hami, pisi-kaki, pelus büfi, fürcsi. Én az ezek közt fennmaradó idővel vagyok bajban, h akkor mit lehet velük csinálni.
Köszi a kakieltávolító tippet is, én is bezsebeltem.
Drukkolok 15-re!
Kriszta!
Neked is köszi a tippeket!
Szöszke!
Ez az elsuhanó dolog tetszett.
LKata!
Örülök, h minden oké veled! Gratula az overálhoz, jó vásár volt! Otthon én sem vennék újat, olyan gyorsan kinövik. Itt ugye mások az arányok, úh kapott újat, de itt mondjuk nincs is kitől örökölni, turi sem nagyon van...max ebay.
Ildi!
Jaj, megintcsak egy horror stroy! Mi az, h azt sem tudod, hol a gyereked, és annak ellenére, h azt mondták, nem viszik vissza időre? Ez annyira felháborító!!! Az ágy és tűcseréről meg ne is beszéljünk!!! Azt érzem, h otthon, ha egészségügyi rendszerbe kerülsz, akkor kiszolgáltatottnak kell lenned, és te érzed magad kellemetlenül, ha vm nem tetszik. Itt bezzeg kinyalják a feneked, minden úgy van ahogy te akarod, és a te érdekedben. Mikor lesz már otthon is ilyen felfogás??? Grrrrr!
Huhh, hát akkor tényleg nem lehett egy álom a durva része. Mégegy pont az epidurál mellett.
Gondoltam, h te nem kértél, mert ahogy mondtad, idő sem lett volna rá...vm másra gondoltam. Itt adnak ilyen szipkázós gas&airt, ami vm gáz, meg oxigén keveréke, vagy pedithine injekciót...ami otthon nemtom micsoda, vagy van-e. Ezek a gyors opciók, erre lettem volna kíváncsi...de ezek szte semmi. Hát le a kalappal, komolyan!!!!
Látom nálatok is alakulnak a napok, és egyre több a tejcsi. Gratula!
Te hagyod Lottit hisztizni egy kicsit, vagy dajkálod? Úgy értem, h amikor evett, aludt, pelus cserélve, veled is "játszott" már, tehát tuti nem lehet baja, és mégis sírás van.
Nekem is Tomee Tipee kézi van....hát remélem, h minimum majd a későbbiekben tudom hasznosítani, ahogy Nymalac írta. Jó lenne, ha nem veszne kárba csak úgy.
Inez!
Nyugi, nálatok már tényleg hamarosan beköltözik a kiscsaj, és nem kell kerülgetni a cuccokat.
Nem, még nálunk sincs konkrét döntés. Tegnap este is épp feljött a dolog...továbbra is a megszokott 4körül forog a téma. Viszont második neve nem lesz, mert úgy döntöttünk, h nem praktikus, elvégre úgysem fogja használni, csak mindig le kell majd írni. Úh így az Africa kilőve. Az esélyesek pedig a Lilla, Mia, Zara, Maya....kb ebben a sorrendben jelenleg.
Drukkolok nagyon okt. 8-ra! Ne izgulj, minden rendben lesz!
Bettyna!
Nagyon édes a fiatalúr! Apunak köszönjük a részletes szüléstörténetet!
:D Remélem a tiédet is olvashatjuk hamarosan, kicsit részletesebben.
bimbóvédő: Én is vettem aventest, mert én sajnos számítok minden féle horrorra. Asszem írtam már korábban, h az enyémek alapból nagyon érzékenyek, alig lehet hozzájuk érni, és volt már, h gondolom melltartó miatt csak úgy kidörzsölődtek, még vérzett is picit.
Szal nem tudom, hogy fogok így szoptatni, de az tuti, h szeretnék, és már most parázok ez miatt. Ha mást nem, akkor csak bimbóvédővel fog menni. Viszont lenne egy kérdésem ezzel kapcs.-ban. Csak úgy poénból megnéztem, hogy hogy illeszkedik, de kb a feléig sem ér el a bimbóm a szilikon részben, pedig nem lapos fajták. Ez normális? Majd a baba kivákumozza magának úgy, h végig érjen vagy hogy működik ez? Na megint egy hülye kérdés...
Macianyu!
Egyetértek a kórházról alkotott véleményeddel!
Jaj, részvétem sorstárs a takonykór miatt! Remélem te is hamar kilábalsz belőle. Utána meg nyomás szülni!
Drukkolok, h minél hamarabb mehess!
Borkaby!
Látom neked is olyan a memóriád, mint az enyém.
Nem tudod felhívni a dokit?
Zsuzsu!
Örülök, h jól vagytok, és remélem Ábi is hamar beleszokik az új felállásba! Biztos csak kell neki egy kis idő. Én nagyon kíváncsi vagyok a storydra, mert elvileg nekem is Szegeden kellene szülnöm otthon, mert ott a dokim, meg közel lakunk...de én már szülés nélkül is elég gáznak tartom, amiket eddig láttam. Szal ki is találtam, h ha otthon, akkor csak Pest jöhet számításba. De látom ott sem sokkal jobb.
köldökcsonk: otthon mi a módi, hogy kell ápolni onnantól, h megszületett a baby? itt azt mondják, h semmit nem kell vele csinálni, csak legyen mindig tiszta (vízzel) és száraz. De vannak halvány emlékeim, h öcsémét is vmvel nyomatta anyukám, meg más babyknél is emlékszem vm szutykolásra.
Ancsa!
Fura a dokid!
Szurkolok, h minél tovább egyben maradjatok!
Kata!
Örülök, h jól vagytok, és Zsebivel is minden oké, és jó baba. A séta nem lehetett túl kellemes, tuti sokkal jobb lesz mostmár a testvér kocsival!
Névvel kapcsolatban Ineznél...
Tegnap voltam a dokinál, az én dokim nem volt sajna, egy feka arc helyettesítette. Hát elég fura volt, jobban szeretem az én dokimat. Lényeg, a lényeg, h hiába kértem időpontot, a dokik nem vesznek kenetet streptohoz, kellett kérnem egy újat a nővérhez, aki majd megcsinálja. Aham, kaptam is OKT. 21-re. Óvatosan megjegyeztem, h hát nov.1-re vagyok kiírva, nem lehetne kicsit hamarabb? Aztán elkezdett magyarázni nekem a recepciós, h bocsi, de ő bajba kerülne, ha most elkezdené megbolygatni a dolgot, mert bla bla mittomén. Egy hét, mire megjön az eredmény, ami már okt. 28....hát köszi, én addigra már nagyon szeretnék megszülni.
Úh most ki kell találnom vm gyorsabb opciót.
A vérnyomimat azért megmérettem, előtte kérdezte, h vizesedek-e, ja mondom igen, ezért szeretném ha megmérné. 130 volt. Kérdezte, h mennyi szokott lenni? Hát mondom mindig 100 körül, úh ez egy kicsit magas. Erre azt mondta, h ne aggódjak, ez még rendben van így. Hát jó. Mondjuk elképzelhető, h azért is magasabb, mert most alig kapok levegőt, és elég erős légszomjam van...az is felnyomhatja, nem? Elvégre ez olyan, mintha mondjuk gyorsan gyalogolnék, és kicsit ki lennék fulladva. Remélem...mert azért kicsit para.
Ma már 8kor kidobott az ágy, de már ennek is örülök. Kb 1-től aludtam egészen 8ig....ez a jelen állapotom mellett elég jó teljesítmény. Egyszer keltem fel csak pisilni, de nem is emlékszem, csak tudom, h megtörtént. Szal mondhatni egész jó éjszakám volt. Bár még szívesen ráhúztam volna 1-2órát, de 8kor már bedugult orral ébredtem, úh már nem bírtam visszaaludni. Most kicsit kómás vagyok, meg kb kaptár a fejem, enyhén fájogat is, de remélem később majd azért tudok még pihizni. Jó lenne már túllenni ezen!
Ma asszem meg fog száradni az összes ruci, úh elpakolhatok mindent, és összerakhatom a kórházi cuccot....izgi!
Na most egyelőre ennyi voltam, jó hétvégét mindenkinek!!!