Sziasztok!
Két napra este irtam egy jó hosszút, és elszállt az egész, annyira dühös lettem, hogy nem volt erőm 2 napig újra nekiállni...
Lezajlott nálunk az első nátha...Az úgy volt, hogy pénteken megkapta a Pneumococcus elleni oltást. (én egyébként ha választhattam volna nem adattam volna be, de itt kötelező, úgyhogy nem volt kérdés...). Szombaton teljesen jól volt, és vasárnap is. De a hülye anyja
kivitte sétálni a jó nagy szélviharban (de azért meleg volt, csak nagyon fújt a szél), el is aludt a babakocsiban, és mikor hazaértünk hallom, hogy szipogva veszi a levegőt. Elő az orrszivó-porszivót. Reménykedtem, hogy csak akkor volt, és utána elmúlik, de sajna estére megint szipogás volt...Annyira rossz érzés volt látni, hogy nem kap jól levegőt, és hogy én vagyok a hibás....
Végülis ma már csak 3x kellett szivni, és csak 2x orrcseppeztünk, szóval azt hiszem 2 nap alatt meggyógyult hála Istennek...
Ma csináltattunk útlevelet is neki! Olyan édes, és bamba a képen, éppen alvásból ébredt fel
nézzétek:
Réka! Én is aggódtam a kaki miatt, nálunk is volt, hogy 6 napig semmi. De ez nem baj anyatejes babáknál. Mostanra már be is állt 2-3 naponta van. Nekem segitett a hasfájásban az is, ha a pocakját massziroztam (óramutató járásával ellentétesen kell), vagy a lábait nyomtam fel a hasára. Ha távoznak a "pukik", akkor megkönnyebbül. És aztán néha az is elég, ha pelenkázás közben amikor tisztitom a popsit, akkor erőssebben rányomom egy kicsit a törlőt, néha jó sok eredményt sikerül igy produkálni. Szóval szerintem nem kell "túlerőletetni" a kakilást.
Évi! Látom most te vagy soron aggódásban
, mármint, hogy eleget eszik-e a gyerek
Nálam most a nátha miatti aggódás miatt ez háttérbe szorult, el is felejtettem most napokig mérni
Persze az evést én nem mérem, szóval emiatt nem is tudok aggódni..Dehát Vince olyan szép nagy és fejlett!!! Ha pár napig nem eszik olyan rettentően sokat az még nem a világvége!
Nekem megint egyik nap majd kidurrant a cicim reggelre, ma reggelre megint plöttyedt volt...De szopizik rendesen belőle, szóval már én is kevesebbet aggódom emiatt.
Ártemisz is már párszor kacagott hangosan!!!!!!! Ez a legédesebb dolog a világon!!!!Ilyenkor meg tudnám enni, olyan édes kis hangja van!!!!
Nálunk a fordulás még mindig csak hasról hátra megy. Próbálom most ugy is, hogy a földre teszem, és mellé a játékokat, hogy hátha oldalra fordul értük, de még nem, csak megfogja a maci szoknyáját és magára húzza
na most is kisregényt irtam..jó éjszakát!