Sziasztok!!!!!
Én is megjelenek ám néha!
Bocsi, hogy hűtlen vagyok, de rengeteg minden történt a nyáron, sok-sok munka, meg aztán elmentem a lányomért is, ami a következőképpen alakult:
Truro-Luton: 5 óra! és lekéstem a vonat csatlakozást! Luton: várakozás 4 óra hosszat és megfagyás! Repcsi: alvás!!! (ez jó volt!) Megérkezés Kolozsvárra, kocsi kölcsön, és "csak" 400 km várt rám! Este 10-re ott is voltam a lányomért! (töltött káposzta várt, anyósom főztje!
:)) Reggel 6, inulás! Kolozsvár délután, az évszázad csúcsforgalma, autó vissza, este másik autóval indulás Pestre. Na, de ezt már nem nekem kellett vezetnem, amúgy valami 250 lóerős BMV volt!
Én is vezettem egy órácskát az m3-ason! Határ: 2 óra csigament. Érkezés: reggel 3-kor Bp-re!
Ez csak az eleje volt az utazásnak, de a további 3 nap sem volt sokkal nyugisabb, de ezt már nem részletezem!
Most végre megvan mindkét gyerekem! Peti is elkezdte a sulit! Nagyon szereti.
Beni!
Nagyon sok boldogságot kívánunk Viggo-nak, és nektek a szülinapja alkalmából! Nagyon édes a képeken és Tini is, főleg ahogy finoman fogja a nyakát és puszilja!
Szilvi!
Nem pofátlankodsz egyáltalán, mi sem ismertük egymást még nemrég, és most meg már igen, gyere és írjál nekünk magadról, Regináról, meg mindenről és mi is írunk neked amit tudunk!
Javaslom hogy olvass vissza, mert rengetegszer felmerült már az ovi téma. Mire kijöttök, már a kislányod is 3 éven felüli lesz és járni fog neki is ingyenes ovi, azt hiszem heti 15 óra, de ez nem biztos.
Timur!
Ti nem kaptok ingyenes ovit?
Gratula Ricsinek az ovihoz és Daninak a fogakhoz!
Ancsi!
Neked meg fel a fejjel, majd csak belejössz a dolgokba, nekünk sem volt könnyű az elején, de kb. egy év múltán már nagyon jól belerázódtunk az itteni életbe.
A ruhák nálunk is a lakásban száradnak gond nélkül, pedig itt is nagyon sok eső esik, nem is merek kiteregetni az udvarra mert eddig szinte mindig az lett a vége, hogy eláztak a ruhák.
Puszi nektek, majd jelentkezem néha néha, mint eddig.
Andi