Sziasztok!
Rszg nagyon durva ez a helyzet a suliban. És ha egy gyerek, mert mégiscsak gyerek hozzányúl, utána mit csinálnak? Annyira idegesítő, hogy utólag rögtön megoldanák. Kb. mint a rendőrség…amíg vér nem folyik….
Tessza nekem sosem volt kertészgatyóm, de mindig érdekelt, hogy a hideg téli napokon, hogy rohangál benne az ember pisilni. Kitalálhatnák nekünk is az alul patentolósat.
Moncsi nagyon drukkolok. Figyi neked milyen dokid van? Nem értem, az enyém rögtön megnézte, megnézette a babát. Én a helyedben, ha nem ehhez jársz rég, elgondolkodnék egy másikon. Bocsi, hogy elmondom a véleményem. Reméljük, a héten túlleszel mindenen, bár bizti minden rendben van és lesz.
Én már nehezen titkolnám. Ez egy szombati kép. Pénteken megyek fodrászhoz, színezünk, vágunk végre rendesen, így lesz ennél jobb is majd….. rám fér, remélem végre nem egy anyukás hajat vágnak ismét……
Nemlajos ez az arc és név memóriás dolog nagyon tecc….. amilyen voltam, biti kihasználtam volna párszor a tanárnál…… nem tom hogy, de kitaláltam volna neked vmi csínyt.
Katka részvétem! Nem csoda, hogy hullámzol. Látod a gyerekeken is, stb… Reméljük nemsokára gondtalanabb leszel. Még biztos kis idő el kell teljen.
Vica várjuk az eredményeket.
Bea remélem én is, hogy meg tudod vkivel beszélni, és az segít majd. Azért a hormonok dolgoznak ezerrel bennünk s a kis lelkünkben. Amúgy ha úgy érzed, majd nyugodtan írd meg, emghallgatunk mi. Akár priviben is. Ha tudunk segítünk, azért vagyunk mindannyian…. gondolom.
Nálunk a nőgyógyi küld el a dokihoz egy papírral, hogy írjon ki táppénzre. És asszem havonta kell újra vinni. Nekem vhogy így volt. Annak ellenre, hogy anyuék a körzetim, mégsem írhattak ki csak úgy. A nőgyógyi pedig nem teheti meg. Kicsi rendszerhiba, hadd ugráljunk.
Boti nem akar elaludni. Megyek bohóckodni még kicsit.