Sziasztok!
Vagyok Én is!
Bocsi,de kicsit kezdek kilépni az itthoni időtöltésből és igen ritkán sikerül gép elé kerülnöm.Igaz akkor az első dolgom,hogy megnézzem mit írtatok.
Nálunk minden rendben.Laura megkapta az elmaradt 15 hós oltását/vasárnapra várjuk a 14.napi lázat/.
Kaptunk egy új védőnőt,aki végre 9 hónap után lemérte.10,7kg.Ezt meg is érzem mikor viszem le a lépcsön.Hosszát azt nem mérték meg.Az ingyenes oltást is meg fogjuk kapni,ha megkapta az agyhártyagyulladás és a 18 hós oltást.Már fel is íratkoztunk rá,mivel itt annyi adagot rendelnek meg.Dani közben ovizik és teniszezik.
Én meg elkezdtem iskolába járni.Minden szombaton egész nap és hétközben 1 délután van.Először nagyon furcsa volt,hogy "értelmes"szót is válthatok valakivel 6 év után úgy,hogy nem kell figyelnem valamelyik gyerekre.Nagyon hiányoznak és néha furdal is a lelkiismeret.De hazaérve meg nagyon jó érzés,hogy a nyakamba ugranak.
Laura nálunk is szépen iszik pohárból,ritkán van az,hogy gondol egyet kiönti a felesleget és trappol benne.Most picit náthás,szerintem tőlem kapta el.Ebből eredendően kezdi megtanulni kifújni az orrát.Kaja bármi jöhet,de főleg körte,alma,szőlő a kedvenc.Van rá példa,hogy ebéd elött az Apósomhoz nem engedhetem le,mert leülteti a konyhába viszi neki a körtét a spejzből és mondja kérek.
Mostmár ott tartunk,hogy mindenkinek köszön hangosan.Főleg ha jönnek hozzánk.Már a szobából kiáltja szia....
Mondókákból a csiga-bigát mondogatja mostanába,de visszatér a gombáshoz is.Énekben a sláger a tavasziszél.../ezt már néha Én unom mikor napi 100-szor követeli,mert hozza a CD-t és a távírányítót és mondja virágom,virágom./És zenét hall nyomba táncolgat.Mostanában elkezdett bújni hozzám.Jön felé és mondja pici baba és karol át.Nagyon jó érzés.Puszit ad,de néha ha kérek és nem akar adni,akkor hangosan fejét rázza és mondja NEM.
Kezdjük a legot összerakni,aminek nagyon örülök,mert ritkán van,hogy hangosan "erőlködik" ha nem sikerül.
Téli programnak most beiktattam tornát egyik délelöttre és mondókás foglalkozásra megyünk.Meg van 2 baba-mama klub ahová még tudnénk járni,de inkább majd a hidegebb időkben.
Motorozás:
Ne is mondjátok.Tegnap néztem az assos cipőjét aminek a gumis talp része még felül a lábújjáig tart,hogy kilyukasztotta elől,annyit fékezget vele.Néha már alig tudom utólérni.
Körkérdés:ki milyen kajákat szokott adni a gyerköcnek?
Valahogy úgy veszem észre kezd egysíkú lenni.Néha nem is tudom mit adjak reggelire,uzsira...neki.ötletek?
Bocsi picit régi kérdésekre is válaszolok
Május
Köszi a gekkos tesztet,hogy felraktad.Érdekeseket néznek és legalább kb.képbe vagyok mik azok amiket Laurának tudni kell.Nálunk a cipő,zokni levétel nehéz.De szerintem Én vagyok a ludas a dologba,mivel állandóan kiszolgálom és ő meg megszokta.Mióta próbálgatjuk azért kezd rájönni a dologra.Ha jártok Én szívesen olvasnék róla,mivel érdekel a dolog.Nagyon jól összefoglaltad a korai fejlesztős témát,hogy ha jár valaki az később miben elmaradott.
Sno
Nagyon sajnálom,hogy nem tudtatok bejönni.Igaz pont azon a hétvégén nagyon rossz idő volt.De szerintem majdnem egymás mellett mehettünk el.Én Danival biciklivel pont a főtéren voltam,mikor a tanácsról a menyasszony,vőlegény és a násznép pont kijött.
Ágiboldi
Nagyon könnyen beszokott Boldi a bölcsibe.
Ezek szerint a Dadái tényleg értenek a nyelvükön.
Bigsister
Hogy vagytok?Sétákat hogy tudod megoldani?/főleg az öltözködést?/
Cumival mi is így járunk mostanába.Laurának csak elalváshoz kell,de az egyik könyvében egy kisfiúnak cumi van a szájába és mondogatja "cumis baba".Azóta ha észreveszi a kiságyba akkor kiveszi és berakja a szájába napközbe és azzal akar rohangálni.De szerencsére hamar el tudom venni tőle.
Blin
Megkérdezhetem,te hogy tanulsz ekkora gyerköc mellett?Nekem nagyon nehéz még összeegyeztetni az egészet,most még éjjel próbálok tanulni,de valahogy át akarom variálni az egészet.
Rita
nagyon jók a képek.Laura is pont így csingázik a csúzda kapaszkodóján mint Peti.Múltkor az egyik Anyuka ijjedten rohant a lányom felé hátha leesik.Igaz néha Én is megijjedek.
Pann
Nálunk még szerencsére 95%-ban benn marad a bevásárló kocsiba,de ha kijön akkor ezerrel pakolja a cuccokat a kocsiba.Én meg nem győzőm visszarakosgatni.
Pont az egyik ismerösöm panaszkodik,hogy a ksilánya 2 éves volt Aug.-ban és eddig soha nem vitték bevásárolni magukkal most meg nem győznek rászolni,mivel a kocsiba nem marad meg,a boltba meg totál kiakaszt mindenkit.
Gergő a cicával hogy van el?Szoktak együtt játszani?Butorotok még egybe van?Vagy vettetek a cicának köröm kaparót?
helga
Ez a játszócsoport amiről írsz,nem véletlenül "Valdorfos"/bocsi bizti rosszul írom/Ott hallottam olyanról,hogy még tízórait is adnak.Hosszú távon Te is benn maradsz Áronnak,vagy ez hasonló mint a bölcsi szoktatás?
Panka
Öszinte részvétem.
Műtét látom sikeres volt nálad.Dokinál azóta voltál?Ez a ciszta nem újúlhat ki?Nagyon aranyos a képen Emili.Csizmáról képet nem raknál fel?Pont Én is nézegetem őket,de még nem döntöttem el mit vegyek.Sajna nálunk nem láttam akciót.Siesta 15 körül van Asso meg 12000.
Kditke
utólag is boldog névnapot.Akkor ovit Tomi már otthon kezdi el,nem kell bevinnetek Pestre?
Lora
Végül sikerült esőnadrágot és csizmát venned?
Gratula Briginek a báránykás énekhez.Képet nem raksz fel?Olyan régen láttam már.
Nanica
Hogy álltok a cipő hordással?
Emőke
gyere egy kicsit sűrűbben.
Timi
De jó hogy sikerült mégis a bölcsi.Ha tudsz gyere gyakrabban.Hiányzik a reggeli írásaid.
Riával mi van?Ha olvasol adjál életjelet magadról és Beniről.