Sziasztok!
Látom pasi téma van soron. Szerintem akár alfahím, akár papucs, csak férfiból vannak a szentek.
Nekem két hosszú kapcsolatom volt/van, és volt néhány futó. Az első majd kilenc évig tartott. A tenyerén hordott, de a jóból is megárt a sokkk.
Ez a mostani a második. Öt évvel fiatalabb, és vagy másfél évig küzdöttem érte. Valószinűleg mazochista vagyok, mert inkább jellemzi az önzés, és gyakrabban érdek ember, mint nem. Szóval az első egy kutya alkat volt, most meg van egy öntörvényű, törleszkedő kandúrom. Viszont fél év után összeköltöztünk, és már annak is 6,5 éve. A házasság tavaly csak áradás volt. Bulizunk egy jót, és hacsak egy napra is, de összehoztuk a családot. Különben én sem vagyok matyó-hímzés.
Ja és anyósomnak van egy bevált módszere, mellyel kivédheti a nevelési problémákat: Eski előtt (meg igazából már az összeköltözéskor) elmondta minden menynek és vőnek, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogad el.
Nemlajos, az IKEA nekem sem jön be. Valószinűleg, ha az embernek van fantáziája, nagyon klasz dolgokat tud összeállítani, de ez rám nem jellemző. Az árak...
hát elég borsosak.
Jó utazást, és pihenést otthon, édes otthon.
Papillon, kellemes nászutat. Tihany nagyon szép hely, ne bánkódj, hogy csak oda jutsz el.
Gabka, merre mentek?
Vica, hogyhogy Zeg-en ennyi a választék? Viszont közel vagytok Ausztriához.
Talán érdemesebb ott körülnézni.
Kuklika, mivel nálunk még teljesen ismeretlen a babó neme, úgyhogy mehet a tipp.