Először is: az összes Petrának Boldog Névnapot!
És köszönjük a hófordulós köszöntéseket!!! A kisasszony a második lapátfogának növesztésével ünnepli
Hát csajok! én most örülök! nagyon! annyian visszatértek, annyi sok embernek ismertem meg másik oldalát, kicsit jobban, és még egy ahogy Lusie mondta: nem kell fekete zsákot húzni a topikra!
Lusie: bocsánat, a nóta lemaradt... de például Niki (is) nagyon jó zenét rakott fel!
És Lusie, hogy Te is milyen jókat írtál...
Szegény legényke! Most hogy van Peti?
Mona: épp azért tetszett a hozzászólásod, mert nem volt köze az előtte lévő viharhoz
Bőbeszédű a lánykád
A kutyafotók!!! És milyen spiccben tartja Nóri a lábát a második fotón!
Melinda: szegény Dóri!!! Hogy van a foga?
Zsu: én szoktam nézegetni az albumot! Nagyon-nagyon jó, hogy csinálod/csináltad – valami olyasmi érzése van az album láttán az ember lányának (nekem), hogy egy közösség vagyunk
Juditkecskecskemet: őzlábgomba.... húúúúúúú, nagyon szeretem (tegnap a Lehel piacon hatalmas mennyiség volt!) Gratulálok Nimi átalvásához! Azért az, hogy jövő nyáron lesz több időt, és akkor jössz többet, kicsit távolinak tűnik!!!
Persze, megértem, hogy kevesebb az időd, szóval gyere, ha tudsz
Nem semmi, mennyit eszik Nimó!!! Fruzska kb. 10 kiskanálnyi mennyiséget eszik meg bármiből...
Levi éneke nagyon aranyos!!! És Nimi, ahogy ül....
Szilvánusz: hát Te lány... olyan okosakat, bölcseket, szépeket írsz!!! Olyan lényeglátón...
(kukkolók ügyben egyetértek: nincs olyan, hogy kukkoló egy nyílt fórumon! Miért ne olvashatna minket bárki – azért kiváncsi lennék, hogy egy külsős mit lát rólunk)
Itt voltatok?
http://velvet.hu/trend/arena081002/
Nem hízott Marci? De legalább nem fogyott (hogy pozitívan nézzük a dolgokat!!!)
A kacagós videó!!! Nagyon jó!
És az az izmos férfi felsőtest
Pumperka: örülök, hogy a cicid jobban, sajnálom a náthát!
„Én szeretem az összes babásképet, nem érzem sértőnek, ha nem reagálnak rám, nem zavar, ha napokig nem hiányolnak, nem zavar, ha valaki átugorja az írásaimat, biztos van olyan aki az én szavaimnak is tud időnkét örülni... Nyitottnak érzem magam bárki felé, de ez nem jelenti számomra, hogy számonkérhető legyek. Ilyen egy topik, amit eszembe nem jutna zártá tenni.” – ezt olyan jól írtad!!! Az a jó a topik nyitottságában, hogy sokszínűek tudunk lenni. És mint a nevében is benne van: nyitott. A nyitottság pedig kétfélét jelent: bárki láthatja, és bárki jöhet. És a bárki az bárki. Nem csak a kékszeműek, nem csak a szőkék, nem csak az ilyen-olyan vallásúak, ilyen-olyan párthívők,... hanem mindenki.
Jó lehetett a sportválasztó!
De helyes Zsombor a képeken! Milyen jókedvű! Még a Kedves is felkapta a fejét a kép láttán!!!
Kacika: abban egyetértek Veled, hogy írásban ismeretlenül vitázni más, mint úgy, ha már tudunk kötni embert, személyiséget az irományhoz. Hisz csak írásban megismert ember írásait a saját szemüvegünkön keresztül olvassuk, mert nem látjuk magunk előtt az íróját...
Jaj, Te szegény!!! (én is hánytam tegnap... – valami van a levegőben)
Pati: jó, hogy előkerültél! De hogy csak a Szilvánusz-féle pizzával sikerült?????????
Kmanna: „Az még eszembe jutott, hogy ha valakinek személyes problémája van a másikkal és nem lát az indulattól, az megtenné, hogy priviben vezeti le ezen feszültségét, mert azzal, hogy itt közzéteszi, sokunk kedvét szegi/hangultát rontja el, akár napokra...- csak egy ötlet” – ezzel totálisan egyetértek!
Nagyon jól írsz!!! A Pankalinka felfedező útja!!!! Szuper! Ez a póksztori: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Judit18: hogy milyen aranyos voltál becsiccsentve!
Milyen volt az új hely???
Gy.anita: ugyan már, annyiszor jössz, amennyiszer jól esik. Amúgy meg persze, gyere többször
Szörcsögésre: cseppentés, majd orrszívás! Jobbulást Nektek!
Mni: Nektek is jobbulást!
Kecskemétiek: jók a fotók a találkozóról! Aztán meg ne lepődjetek, ha egyszer csak megjelenik egy pesti különítmény! Az autópályán nincs is olyan messze Kecskemét!!!
Petramama, és a többi „kétlaki”: csajok, miért ne írhatnátok két helyre is, vagy háromra, vagy négyre??? Már írtam egyszer, hogy ez, szerintem, nem valami bandaháború... És személy szerint hiányolnám a Te jelentkezésedet is, és a többiekét is, akik írnak a másikra is!!! Szóval nopara!!!
És újfent csak egyet tudok érteni Szilvánusszal (olyan okos ez a lány
): „Ahhoz meg azért szerintem elég felnőtt vagy, hogy nem az lesz a módi, hogy velünk kedves vagy, aztán ott majd jól kidumcsizol, tudva, hogy mi úgysem tudjuk majd olvasni.”
Amúgy mi lett a tejpép sorsa???
0Bea0: sajnálom, tényleg... Most biztos többen felhördülnek, de én annak idején hívtalak a Szent István Parkba. Tudom, olyan lett volna, mint kisnyulat vinni az oroszlánok közé. De itt többen is írták, hogyha az írások mögött személyesen megismerjük az embert, akkor már más maga az írás is. Tudom, tőlem is kaptál hideget, de talán meleget is. Szóval sok szerencsét Neked, jó egészséget Nektek! Csak jókat!
(és itt újból csak egyet kell értenem Szilvánusz hozzászólásával – nem értem, ez a lány egyre csak okosodik
)
Biribon: de jó, hogy Te is előkerültél!!! Egyetértek Veled! Jókat írtál!
Azt meg már többször akartam írni, hogy csodálatosak a fotóid a fotós oldalon a néptánctalálkozóról. Annyira, de annyira jó szemmel vannak elkapva a portrék!!! Nagyon irigyellek, hogy ott lehettél!
A csőrös pohár Fruzskánál sem jött be... Én is kipróbáltam, és tényleg nem olyan egyszerű kiszívni belőle a folyadékot.
Megnéztem a videót, meg a többit is. Tündéri a kisasszony!!!
Amúgy Fruzska is tegnapelőtt kb. 3-szor evett és már nyolckor elaludt, és másnap reggel fél kilenckor kelt... mi lehetett a levegőben???
Ja, és a szőlő: tegnap időt, és energiát nem kímélve egy fürt szőlőt készítettem el a lánynak: elfeleztem őket, kimagoztam, lehúztam a héját, összeturmixoltam, majd a leszűrtem. Próbálkoztam a péppel: nem kellett neki, próbálkoztam a lével: nem kellett neki... Szóval majd legközelebb...
Fanetta: Terólad pedig csak azt tudom írni, mint eddig is gondoltam: jókedvű, temperamentumos, de ugyanakkor alapvetően objektíven látó...
Kvaszeva: de jó, hogy jöttél! Én kimondottan gondoltam Rád, Rátok tegnap, hisz tegnap volt a Fiatalember hófordulós! Sok-sok boldogot Neki!!!
És különben is, meg kellene beszélnünk a szirupátadás mikéntjét!!!
B.márti: na, de jó, hogy Te is előkerültél! Sajnálom, hogy beteg Bence! Jobbulást Neki!!! Neked meg sok-sok energiát a gyógyításhoz!
Nebula: éljen, éljen, éljen! Még egy visszatérő! Te sem unatkozol, úgy látom.