Sziasztok!
Kissé le vagyok maradva
, bocs a régi témákért, azért válaszolgatok, jó vegyesen…
Anett: én réges-régen adok piros leveseket Dórinak, leginkább a zöldségeket belőle.
Karmen: a MC Priori se használható újszülöttkortól (mint a Concord Ultimax pl.), ugyanaz a kategória (9 hó-4 év, 9-18 kg), mint a Trimax a háttámlával együtt, csak valahogy nagyobb a háttámlája a Trimaxnak, szerintem azért növik ki később. Még nem néztem meg a kódot a Trimaxunkon, kicsit félek, nem újonan vettük...
szilde: a fagyasztott anyatej nagyon büdös! Marcsi mégis megevett mindent vele, egy szó nélkül (én még a számhoz tenni is úúútáltam a kanalat, hogy megnézzem, nem túl meleg –e), DL viszont nem, úgyhogy a fagyasztott készleteink a lefolyóban végezték. Dóri eddig egyik fajta tápszert se itta meg (max 10 ml), le is tettem róla, persze ő már egészen más eset, nem azon él. A Sinlac nem szójás, felíratva sokkal olcsóbb, nincs műíze, Marcsi is nagyon szerette, Dóri kimaradt belőle. A teszveszes kérdések jöhetnek nekem is!
szilcsi: szörnyű, amiket átéltek sorozatban! Kifelé ebből a hullámvölgyből!!! A Laevolac jó szerintem.
timika: hatalmas gratula!!!
matteo: azért intézzétek el a papírokat az itteni orvosi ellátáshoz, a magatokét is (ne legyen rá szükség). Nekünk számos biztosításunk és EU-s egészségbiztosítási kártyánk került már a kukába érintetlenül (szerencsére!!!), amíg legutóbb szükség volt rá. Sokan kérdezték, de nem találtam a válaszodat: mikor is jöttök pontosan?
Anett: kicsit megkésve, Isten éltesse Málnát!
Együttalvás ügyben teljesen egyetértek szilcsivel. Marcsi soha nem aludt velem, Dórival már más volt a helyzet az elején, aludt mellettem sokat, hogy ne ébressze Marcsit, így volt egyszerűbb (hozzá kell tennem, imádtam, de hosszú távon nem akartam, így csak annyit aludtam vele, amennyit muszáj volt, és általában nem az ágyunkban, inkább a földön, takarókon), de már nem alszunk együtt régen.
Enikő: A könyveket Dóri is imádja, fog egyet, odamegy az ablakhoz a nagyszobában, ráül a párkányra (alacsonyan van, nagy ablak), és olvas.
toncsi: a védőoltás nem csak akkor hatásos, ha belázasodunk tőle, a mostaniak nagy része mellékhatás nélküli.
Zsuzsu: nektek is nagy gratula, sok boldogságot az egész családnak! Konstantin gyönyörű!
Mindenkinek, aki fotókat tett fel: A többi gyerkőc is az!!
Oltás: a menjugate nálunk is megvolt, dokinéni mondta, hogy a 15 hóssal együtt automatikusan beadná a
Prevenart. Én nem tudom, jó az nekünk?
Ti beadatjátok?
Retro: az meg micsoda, és hol van?
Végülis TÖKMINDEGY, szóljatok nekem is!!!!!
Bibi: akkor majd valami játszósban megyek!