Sziasztok!
MIldi,
Gratula
Minden elismerésem a tiéd, de helyesen döntöttél, hogy bevállalod a harmadik babócát is
Majd te babusgatod őt és ő téged
Anyu mesélt ma Győri dokiról
Akkor ő még fiatal csóka volt, amikor én születtem és a nők odavoltak érte
Jó hírek vannak ám nálunk! Ma voltunk kardiológián, ott minden rendben van, van egy kis zörej, de nem vészes, belefér
A fülészeten is voltunk, ott megnézték a torkát. Hát várni kellett egy kicsit és sok volt a lázas, fül- és torokfájós gyerek a Madarászban az ambulancián. Közben Marcus éhes lett, etetni kezdtem, persze akkor hívtak be. Bent elkezdték a vizsgálatot, de a dokinéni csak egy részét tudta megcsinálni, mert Marcus követelte a jussát, így a rendelőben etettem meg
Itt találtak stridort, de a légcső felső részén, ami nem veszélyes és kinövi. 6 hósan azért konrollra kell vinni (nem olyan hosszú és lágyabb az a "lebeny", ami az orrüreget a légcsőtől elzárja és ez okoz "röfögő" hangokat).
Aztán mikor elaludt, mentünk babaholmit vásárolni. Vettem etetőszéket (CAM-ot), kengurut (ami nekünk volt, az kiderült, hogy nem jó), body-kat, fürdőlepedőt, játszószőnyeget stb, stb.... és BABAKOCSIT
Végül Apollo lett, sötétkék, mint Ildiéké. De jól megjártam, mert az Auchanban nem vettem meg 24990-ért, a Cora-ban meg már 25990 volt. Na mindegy, ennyi veszteségem legyen rajta
Otthon rögtön össze is szereltem és abban hoztuk már haza Marcust
Csudijó a másikhoz képest!
Jövő hét szerdán 3 hós oltás és be kell vinnem, nem tud dokinéni kijönni. Ez van.
Ja és képzeljétek el, hogy mindenki dicsérte Marcust
A kardiológus doki (jó fej, dokinénik dicsérte és közelebbről is ismeri, úgy tűnt), közölte, hogy milyen szép kiskölyköt hoztunk össze, az OFG dokinéni meg azt mondta, hogy milyen szép és a szemeivel biztos leveszi majd a lányokat a lábukról
Dagadt a mellem azért, ha nem is nagyra
Ma is voltunk sétálni, Marcus élvezte a havat, csak úgy leste!
És aztán bealudt rendesen
Na megyek, jó éjt!
H.