Sziasztok!
Ancsa:De igen próbáltam már azt is,de még mindig vannak sajna görcseim.Pihenek is ezerrel
Hát engem is eléggé megráz az ilyen dolog én se értem,hogy egy anya,hogy tehet ilyet én az ilyenekkel nem is tudom mit kéne csinálni
Tényleg van aki vágyik egy babára és nem lehet neki sajna elég sokan vannak így vele.Én ezt sose fogom megérteni
Az én pocakom is megérzi a frontokat sajnos.Az ilyen frontok szokták beindítani a szülést azoknál akik a 3.trimeszter vége felé járnak.
lovaszkata:Akkor már szép nagy Norbika
Sajnálom a bacit.Ajánlani tudom esetleg neked a lépcsőzést állítólag az megindítja a szülést
Csajok a betadine kúpot dokival kell feliratni vagy vény nélkűl kapható?Málna levél teát mikortól lehet elkezdeni inni?Mert mindenki mást mond így fogalmam sincs,hogy mikortól ihatom
Kata:És engem nem is hívtál a szülőszoba látogatásra
Nem tudod,hogy legközelebb mikor lessz?És milyen volt?És pelust kell bevinni?Vagy azt is adnak?Ti már megvettétek a légzés figyelőt?Ha igen mennyiért és hol?Nekem is nagyon szokott fájni a hátam
Én a párommal szoktam meg masszíroztatni
Bár őszinte leszek veled amíg meg nem szűlsz fájni fog
A súly miatt.
dawn:Örülök,hogy jól vagy és minden rendben van
Így tovább!!
Aida:Én se fogok eltűnni ahogy időm engedni fogja írni fogok,mert kíváncsi vagyok Noli babára
Rólunk:Mától végre van netünk
Ma voltunk dokinál.Nem vizsgált meg,de nem is baj,mert nem az én dokim volt.Valami arab csávó és hát örűltem,hogy nem vizsgált meg.Elküldött UH-ra meg holnap megyek reggel vérvételre,mert megcsinálják a cukor vizsgálatot.Azt tudom,hogy egy zsömit kell megenni meg,ha jól emlékszem akkor 2dl tejet kell inni.Reggel 8-ra kell odaérnem,mert akkor kell levenni a vért így kelhetek megint korán
És kedden megyek az én dokimhoz,hogy elvigyem neki az UH papírt meg kéne már néznie méhszájat is.
Babóm méretei:
BPD:84mm
HC:308mm
Th:85mm
AC:295mm
Fl:61mm
PI:1.0 RI:0.60
Súlya:1921gramm
És ma vagyunk 33 hetesek és 3 naposak
A szülés kiírt időpontja is változott nov.19.ére.
Csajok mit jelent az RI?A méreteket melyik oldalon lehet megnézni?Elfelejtettem
Remélem mindenki jól van.További szép estét kívánok mindenkinek!!
Reni