Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu!

Jó reggelt Neked is!

Pici!

Mi jót vásárolsz ma?
Csak ne vegyél túl sok ruhát, mert hamarosan úgysem tudod felvenni, mire legközelebb jó lesz rád, akkor pedig már más lesz a divat. :D
Vendég

Csucsu!
hazaér ma persze.
:oops: :oops:
Berner vevőnapok vannak, és meghívták. Jön és megy. Kell még mennie számtech nagykerbe, és lehet elcsábul motorosboltba is.
De siet vissza. Szerintem max 16-ra hazaér..
De ezt nem lehet kiszámítani. :twisted: :twisted:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat!
Szeretnék venni valami meleg pizsamát.
Múltkor néztem intimissimiben, de nem volt időm próbálni.
Páromnak szeretnék venni Columbiában inget, és valami meleg pulcsit.
Kinéztem még egy szép piros táskát.

S hozzá piros csizmát.
Akarom még az autót kozmetikába vinni..
Szóval van program :D

picimami

Cat: Hányra mész ma uh-ra??

Csajok tényleg hol vagytok??? Vagytok páran akik eltüntetek?? Remélem senki nem lett megbántva. Én nem tudom kihagyni a topicot. Bármi vana z első , hoyg jövök és megnézem kivel mi van. Tessék jönni irgum-burgum :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
csucsu05

Cat!
Aranyos vagy, hogy nem férek majd bele..
Remélem úgy lesz hamarosan.
Ezért is nem veszek olyan sok cuccot.. de azért elcsábulok néha.
Debaj, húgom örülni fog neki :D

picimami

Pici: A hugod akkor jól fog járni:)

Kép
csucsu05

Én is így vagyok ezzel. Minden reggel ez az első, hogy megnézzem kivel mi van.
Remélem nem bántottam meg senkit?
ha igen bocsánat!!

Arwen! Már olyan régen volt.
Aggódom érte.

És Ibici is nagyon rég.

Zsuzsa
régen te vitted a topikot.. Gyere gyakrabban

Nika!
ma még te sem voltál
Jól vagy?

picimami

Csucsu!!
Jól szokott!
Szerencsére jók rá a ruháim.
és sokat megkap belőle.
Most már cserélgertjük is.
És ha kinéz valamit, megveszem neki, ha épp anyu nem bírja..

picimami

Gabi!
Ne szomorkodj! És ma ne is dolgozz sokat!
gyere hozzánk csacsogni :oops: :D

picimami

Jó reggelt, lányok!
Gabi, fel a fejjel, ez a tegnap már csak ilyen volt, mi is nagyon összevesztünk, ordítottunk egymással, én még azt is mondtam, hogy mikor takarodsz már el az életemből, szóval minden volt, és azon ritka veszekedések egyike volt, amikor így is aludtunk el (én ugyan megkérdeztem, hogy nem akar-e kibékülni, de gondolom várta, hogy még kétszer megkérdezzem, de 1 perc múlva már horkolt is...).
Reggel megölelgetett és megpuszilgatott, de szerintem ez sunyi módszer, alvó emberrel békülni, szóval már alig várom, hogy megint hazautazzam egy hétre a szüleimhez, mert egyáltalán nincs tekintettel rám (sőt, már megkaptam, hogy persze, mert te terhes vagy, hozzád szólni sem lehet, te vagy, akinek mindent lehet, nekem meg semmit...stb, pedig aztán - ha jobban belegondolunk - néha napokig ő az egyetlen ember, aki hozzám szól, és ha így...)
Szóval az én lelkem sincs rendben :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Nagyon nehéz ez. hisz nálad a hormonok dolgoznak. És érzékenyebb vagy. De a férjedet is meg lehet érteni hisz ő az aki átéli a lelki változásaidat. És valljuk be nekik sem egyszerű iylenkor az élet. Hisz most tudatosulnak azzal, hogy lesz egy kis családtag aki fontosabb lesz mindennél. És ővelük milesz?? Tehát nekik is hozzá kell szokni a dologhoz és a feladathoz fel kell nőniük. Legyél vele türelmes. és nem biztos, hogy sunyiságból csinálta, hogy reggel megöllegetett. Örülj neki. AKkor lenne baj ha reggel puszi és ölelés nélkül ment volna el. Szerintem üljetek le beszélni. Ha megbeszélitek akkor hidd el nem lesz baj.
SZóval leülni beszélgetni. Mond meg téged mi bánt és te mit szeretnél. Majd hallgasd meg őt miz szeretne. Hisz szeretitek egymást és a szerelmetek gyümölcse van a pocakodban. Ha ideges vagy azt a baba is megérzi!!
SZóval este gyere csak és mesélj mi volt a béküléssel.

Kép
csucsu05

Nemlajos Drága! :!:
Úgy sajnálom, hogy ti is veszekedtetek.
Mi volt az oka?
Vagy csak így alakult??
Régebben nálunk voltak ilyenek. én nagyon szeretre és több törődésre vágytam volna. Neki meg sok volt a srtessz a munkahelyén.
Nálam mostanában bevált módszer, hogy nem szólok, de látja a szomorúságot a szememben, és igyekszik magától tenni érte.
Pasik.. ha szólsz nekik, azért sem alapon működnek sajnos.

Ne légy szomorú. Menj el pihenni a szüleidhez. Biztos hiányozni fogsz neki.
És szerintem jobban kellene hogy óvjon, és attól, hogy terhes vagy, több kedvességet adni neked. Hisz a babának is boldognak kell legyen a pocidban, mert mindent megérez. és nem csak a kettőtök élete, hanem a picié is.

picimami

Pici: Igazad van de én mégis azt mondom a pasiknak sem könnyű. Hisz a nők érzik a baba létét. A pasik nem majd csak ha megszületik. De gondoljunk bele , hogy a változások a pasit is érintik. Ők csak azt érzékelik, hoyg eddig ők voltak a középpontban most meg a baba. És valljuk be ilyenkor azt hiszik ők már nem is fontosak.
Több féle pasi van . Aki ezt hamar megérti és aki nem. Na meg a apsikra ránehezedik, hogy innentől kezdve őnekik kell a acsládot fenntartani. A mai világban nem is olyankönnyű. Tehát sok teher van rajtuk is ám.
Persze most nem védeni akarom a pasikat csak én már átéltem ezt a dolgot. És nem lennék pasi semmi pénzért.
Most is csak azt mondom a beszégetés a legfontosabb egy konfliktus megoldásban. HIsz sok pasi magától rá sem jön mi kell a nőknek ilyenkor.

Kép
csucsu05

Jó reggelt vagy inkább szép napot :):)
én hétkor gege meg negyed nyolckor kelt lent voltunk már vásárolni elzárták a vizet de muffint sütök ma karamellást zsuzsu receptje alapján :)meg aláírtuk az igényt a pneumos oltásra :):):ja és a postát is megjártuk :):)

nem teszem fel a linket mert a nógrádira utolsóelőtti helyen vagyunk 100 valahány ponttal és az elsőnek meg már ezer felett van igy nem is foglalkozom vele :):):) a másikra meg összesen egyszer lehet kattintani és ti már megtettétek köszönöm szépen :):):)ott viszont úgy néz ki mádoki harmadik helyen vagyunk :):):)

Gabi : sajnálom hogy ilyen rossz estétek volt:( reméljük mielőbb kisüt a nap nálatok :)szavaztam vivire :)

itt olyan nyálkás idő van nem esik de lóg az eső lába stb

Asiye: Alpernek mega gyógypuszi ++++++++++++++++++++++++++++++++++ sajnálom hogy elkpata jobbulást nektek

én ma nem főzök maradt rakott krumpli tegnapról csak a muffint sütöm mellé hogy meg fog lepődni apa :):):):)

amúgy nálunk is van olyan hogy GAbi hazajön és mindenre csak fikáz semmi se jó neki ez van ilyenkor mosolygok szépen és nem válaszolok mert pár perc múlva úgyis lehiggad szerintem ilyenkor a munkában idegesítik fel és hazahozza :) a Montágh Imrének volt egy müsora ahol pont ezt szemléltette egy adásban hogy az igazgató lebaszta a titkárnőt az a szerelőt az az akárkit majd a takarítónőt és a takarítónő csak mosolygott és szépen beszélt és visszafelé is müködött a dolog mindenki kedvesebben beszélt a másikkal :)

na ezt elkülsöm mert sokat írtam majd olvasoma többit is :)

nika70
Salgótarján

Csucsu! Igazad van neked is!
Csak én abból is kiindulok, ha egy idegen emberrel tudnak bármikor kedvesek lenni, akkor kicsit kellene alkalmazkodni az érzékenyebb feleségükhöz is.
Ők is mutassák ki, hogy fontosak vagyunk neki.
Amúgy tény az, hogy nehéz nekik, mert félnek ők is.
Új jövevény, és a születésig is hosszú az út, születés után is nehéz, és kellene a segítségük.
De valljuk be, a nőnek azért nagyobb teher..
Hisz otthon van, általában egyedül.
pl ha pihennie kell, hogy ne veszítse el a kicsit, amig nem csinál semmit gondolkodik, és sok butaság eszébe jut..
Ezért kell sokat beszélgeni, elmondani egymásnak mi bánt és mit szeretnénk.

picimami

Asiye: ezt nem is tetted fel annó nagyon cuki babaformája volt már akkor is :):):)

én mikor terhes voltam igaz akkor közelben laktzunk anyósnál de még a szivacsot sem emelhettem fel annyira óvtak midnentől :):):):)

Nemlajos: jót fog tenni neked ha elutazol kicsit

nika70
Salgótarján

Szia Nika Kedves!!
Nagyon friss voltál ma :roll:
Biztos örülni fog a párod a meglepi muffinak.
Kedves tőled.

:D

picimami

hát igen picimami veled is egyetértek nálunk most ez a vita hogy miért nem alszok a ygerekkel ha fáradt vagyok? mondom mert akkor tudom elvégezni azt amit a ygerek mellett nem tudok mert láb alatt van pl wc pucolás vagy akármi más

nika70
Salgótarján

Mindkettőtöknek igaza van (és meg is ríkattatok...)
Pici: "Pasik.. ha szólsz nekik, azért sem alapon működnek sajnos."
Sajnos a párom ilyen, ha azt mondom, beszéljünk, már mondja is, hogy na, már megint a régi lemez, és dafke elzárkózik mindentől.
csucsu: "a pasikra ránehezedik, hogy innentől kezdve őnekik kell a családot fenntartani."
Hát én ezt nagyon is megértem, főleg, ha valaki olyan helyzetben van, mint mi, hogy már majdnem 20M az adósságunk, és már nem vagyunk 20 évesek, és a gyerek is most jön. De ez a teher az én vállamat is nyomja! Nap mint nap lelkiismeret furdalásom van attól, hogy nem dolgozom, táppénzen vagyok (pedig még mindig nem tudom, mennyi a táppénz, valamiért most is fizut kaptam, és a jövő hónaptól fognak korrigálni).
És csucsu, hidd el, ennek semmi köze a hormonjaimhoz! Rengetegszer gondoltam már arra, hogy ha a fényképezőm időjelzős lenne, lefotóznám 7-kor, 8-kor, 9-kor, és 10-kor. 7-kor vacsorázik, fél nyolctól 10-ig a gép előtt ül (Linuxot telepít már egy hónapja, valami nagyon nem jön össze neki, és állandóan ideges, csapkod, szétveri a billentyűzetet, a kutya és én is összerezzenünk - szegény Mogyoró ilyenkor elvonul reszketni a fürdőbe -, én meg még azon is idegeskedem, hogy a baba is biztos megijedt a zajoktól), aztán bezuhan az ágyba, és anélkül, hogy bottal megpiszkálna, vagy lábbal megérintene legalább, egyik pillanatról a másikra elalszik.
Ezek a mi hétköznapjaink.
Hétvégén meg élvezi, amíg nem ébredek fel, de gyakorlatilag ugyanez a program, csak több étkezéssel.
Ha én nem bújok oda hozzá, ha én nem kérek puszit, ha én nem csábítom el néha, akkor ez a gyerek most nincs a hasamban.
És ha nem tudnám, hogy 2 és fél évig szenvedett, amikor elhagytam, és nem tudott talpra állni, ha nem tudnám, hogy mindig is ő volt belém szerelmesebb (kivéve, mióta házasok vagyunk), azt hinném, hogy már nem szeret, csak a kölcsönök, és a gyerek miatt van velem...
Hát ez most jól kijött...
Ne haragudjatok, de most nagyon magam alatt vagyok :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

igazából én kívánom az édességet de inkább megsütöm pedig nem vagyok konyhatündér vagyis a sütiket illetőleg mert megfőzök bármit kétszer is csak sütni ne kelljen de ez nem annyira bonyolult:):):)

nika70
Salgótarján

Nem lajos ezért vagyunk hogy nem csak a babárólé beszélgetünk hanem ha valakinek baja van akkor segítsünk neki mégha csak igy neten kerseztűl de a kibeszélés mindig is sokat segít

nika70
Salgótarján

hát igen nem egyszerű manapság annak akinek hitelből van csak sajátja stb át tudom érezni amúgy minek akarja felteneni a linuxot? párom is próbálgatta de nem voltunk vele megelégedve igaz mi eléggé windows függők vagyunk bár ezen tanultunk meg számítógépezni de nekem nagyon nem jött be a linux bár sokan mondják hogy nagyon jó de emberek különbözőek vagyunk :):)

nika70
Salgótarján

Jaj, nika, de naiv vagy, ilyen komoly dolgokról mi nem beszélgetünk, hogy miért Linux. Ez férfidolog, én meg csak egy buta nő vagyok...

Már egyáltalán nem szeretem látni magam az ő szemével... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lassan megyünk vásárolnia tescoba főleg Márknak akarok sok mindent.

Gabi, Nemlajos:sajnálom,hogy összevesztetetk a párotokkal.Néha nálunk is vannak ilyenenk főleg miután megszületett Márk.De mostanában minden oké.Már jóval többet foglalkozik veel,mint az elején.

Tényleg nagyon eltünt pár ember. Gyertek vissza.Amikor ideülök a gép elé nekem is az első dolgom ezt a topicot meghnézni.

Cat:várunk az uh. képpel.
Vendég

Nika:biztos finom lesz a juffin.Sütni én sem szeretek 2 süti van amit megcsinálok,a többit inkább apa.

Hétfőn mi is megyünk a dokihoz kitölteni a nyilatkozastot.Most bezséltem a avédőnővel és Ő mondta,hogy menjünk, émég jó,hogy felhivtam.

Nekekm ma fája fejem(biztos a front)és megint álmos vagyok pedig már ittam kávét.

Ma megyek este szinházba már alig vátrom.Anyuéknak meg szeretnék venni szinhazjegyet a névnapjukra.2 operett előadásra szerintem ez tök jó ajándék.Ők is szeretnek szinházba járni.
Vendég

Nemlajos!
Ne sírj!!
Tudom nehéz lehet most így neked.
És jobb is hogy leírtad nekünk.
Ez így tényleg nem a legjobb dolog.
Nem csak neked kellene figyelned rá.
Biztosan szeret, de nagyon fura ahogy most veled viselkedik.
valamit tényleg lépned kell, mert így kikészülsz, és a pici miatt nem lenne jó.
Vigyázz magadra!
Puszillak

picimami

juffin=muffin :D :) tudok irni
Vendég

Nemlajos: Félre ne értsd én megértelek Téged. Hidd el nem azért írtam mert azt gondolom nincs igazad. De a pasik másképpen vannak kódolva. És valljuk be a szüleink nem gebesztettek ennyit, hoyg legyen lakásuk stb..Az én szüleim is albérletbe kezdték és ki is tudták fizetni , eltudtak menni szórakozni, nyaralni. Későnn lett saját lakásuk, nyaralójuk, autójuk. Na ezt manapság nagyon nehéz megtenni. Lakást csak hitelből lehet venni és lehet, hoyg egy életen át fizetjük. SZóval a mai fiataloknak nehezebb a dolguk és ezért is lehetünk idegesebbek.
De akkor is ültesd le a férjed és mond meg neki ami bánt. Aztán gondolkozzon el mi a fontosabb a hülye linux vagy te/ti.
Biztos vagyok benne, hogy most is úgyanúgy szeret mint régen .
De beszélgetés nélkül semmi nem mükődik!!!!!

Kép
csucsu05

Nemlajos:zek szerint a számitógép minden pasinak a szerelme, én is emiatt szoktam vbeszekedni vele. Ha itthon van "pihenésképp"egyfolytában ott ül.Már nagyon elegem van belőle.
Ne sirjál nézz meg vmi jó filmet és próbálj pihenni. Hidd el minden rendben lesz.
Vendég

És én nem tartom jogosnak, hogy ha terhes valaki, a hormonokra fogják.
Tény, hogy érzékenyebb az ember, biztosan, de van amikor terhesség nélkül is az vagy.És egy nőt mindíg szeretni kell.
Nem csak addig amíg megszerzik.
Neked is vihetne meglepit, vagy sétálhatnátok egyett...
Windovs, vagy linux.. nem ér annyit hogy megbántson.
Próbálja meg, de minden este erről szóljon... :twisted: :twisted:

picimami

nemlajos hát lehet hogy naív vagyok :lol: :lol: de a számítógép sosem lehet fontossabb egy kapcsolatban ülj le vele bezsélgetni mert idegileg kiborulsz és ez nem tesz jót egyáltalán a babának

sisii: azért nem szólnak mert nem kötelező így majd anyuka betipeg aztán kéri vagy nem :)de már láttam a tv-ben a reklámot talán így jobban felhívják rá az ember figyelmét viszont nálunk is én hívtam de ha nem hívom akkor is szóltak volna mert már sokat érdeklődtem emiatt az oltás miatt :)

nálunk mindketten elég nagy számítógép függők vagyunk így eléggé hamar megegyeztünk igy nincs viat :D:D

nika70
Salgótarján

Nemlajos!

Láttom nem csak én vagyok igy :oops: :cry: Én mai nap egyfolytában sirni tudnék (de munkahelyen ez nem nagyon lehetséges).

Kép
Kép
minimano74

Csajok én nagyon megértelek titeket!!
Hisz nekem is volt ebben részem.
És most nekem is fáj nagyon!

Ölelés nektek!!!!!!!!!!!!!

picimami

Gabi!
Nem is mondtad, hogy tetszik a csajom a vonalzóm alatt? :oops:

picimami

Jaj, tényleg köszi lányok a vállakat, amin kisírhattam magam!
Most elmegyek randizni egy barátnőmmel (megszabadulok az utolsó csigámtól), hátha történik valami, ami kirángat a depiből!
Délután jövök!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, Gabi: Kicsit ki kéne kapcsolnotok. menjetek el sétálni az mindig jót tesz. Nézzelődjetek vegyetek valamit magatoknak. Aztán este főzzetek valami finomat és ha megjön a párotok beszélgessetek. Ha a párotok látja, hogy készültetek akkor könyebb lesz majd elbeszélgetni is.

Kép
csucsu05

Pici!
De tegnap már mondtam (azt hiszem) hogy nagyon jó fej a csajod :lol: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jajj csak azért kérdeztem, mert te is szereted az ilyesmiket :oops: :roll: :oops: :oops:

picimami

Nemlajos!
Jó beszélgetést!
vegyél valamit magandan, vagy a kicsinek.
És pihenj majd

picimami

Csucsu!

És a többiek köszi szépen az együttérzést és a tanácsokat. Hát majd én is akarok vele beszélgetni de ahhoz össze kell szednem magam, mert sajna én ilyen vagyok :roll: (rögtön sírok és stb.) :oops: . Most igazából még főzni sincs kedvem és egyen azt amit akar (most igy érzek, tudom ez hamar el fog múlni) :wink: Inkább én is azt tervezem, hogy elmegyek egyedül valahova csavizni (ilyenkor kár hogy olyan nagyon igazi barátnőm akivel elmehetnék) beülnék legszívesebben valaholva iszogatni nézelődni, shoppingolni (de sajna még ezt se nagyon tehetem mert mindig spórolni kell :evil: de most lehet hogy ezt is lesza....... :evil: )Bocsi :oops:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Igen nekem is tetszenek de én nem nagyon értem még azt az oldalt :roll: :oops: kicsit hülye vagyok :oops:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Én úgy megszerettem a csajomat!
:oops: :oops:
Úgy várom, hogy majd nőjjön a pocakja, olyan édesen lehet variálni.
De ez így most olyan mint én :oops: :oops:
Ha valakit zavar, szóljon, leveszem :oops:

picimami

Hát...
Nekem is elvett pár órát az időmből. De ha rájössz élvezni fogod.
Nekem tetszik
Lehet hajat, szemet, alakot, ruhát, hátteret változtatni

picimami

Gabi!
Én beülnék veled szívesen, és beszélgetnénk, sütiznénk. Még vásárolni is elkísérnélek.
Pattanj buszra és gyere :D :D

picimami

Pici!

Dehogy zavar, nehogy levedd :evil: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Oké Pici megyek!!!!! :lol: :P

Kép
Kép
minimano74

Mini: Nagyon jó ha tudsz sirni. Hidd el ez fontos. Mert sokan nemtudnak sirni és bizony a sok feszültség csak gyűllik belül nekik. Tehát sirj csak . Bár jobban szeretném ha örömödben sirnál már:)
Menj sétálni és most tényleg szard le a sporolást. Tudom, hoyg kell sporolni de inkább ruhát vagy valamit vegyél magadnak mint meghülyülj és gyógyszerre költsd azt a pénzt:)
Én is szívesen elmegyek veled valahova sétálni csak van egy kis utánfutom azt vinnem kell:)

Nemlajos: Na jól van látom neked is megjött az eszed és elész sétálni csavizni.

Ez az csajok jól teszitek! És estére mindkettőtőknek szuper kedve lesz.
Csak pozítívan:) :)

Kép
csucsu05

Pici!

Nekem ez nem megy már regisztráltam de nem enged semmit kiválasztani, aztán rájöttem, hogy valamit telepíteni kell hozzá de azt meg itt bent nem lehet, tehát majd otthon még próbálkozom :wink:

Kép
Kép
minimano74

picike engem sem zavar alig várom már hogy pocija legyen :):):):)

nika70
Salgótarján

Csucsu!

Csak az a baj a sírással, hogy mindig sírok :roll: csak egy rossz szót szól, vagy egy kicsit bántobbat mond én rögtön elsírom magam és ez nem olyan jó (sokszor) :roll: A munkahelyemen is pl. ha programom van és közbe jön valamit rögtön elsírom magam. :roll: (Utálom magam ezért, hogy ilyen nagyon de tényleg nagyon érzékeny vagyok).

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?