Sziasztok!
Boni, bakker én is majdnem elbőgtem magam.
Már alig várom a karácsonyt, kíváncsi vagyok nagyon, kis gazfickónk fogja-e élvezni a csilli-villi karácsonyfát!
Zsiginek mielőbbi gyógyulást!!! Az anyatej, hidd el, nagyon is sokat segít!!! Most sajn ilyen hülye időszak van, mindenki beteg ebben a sefüle-sefarka időben.
Mi 10 (
) napja húzzuk, és másodjára kapja Lali az antibigyót a 10 nap alatt.
Úgy szörcsög szegénykém, sokszor még szopizni se tud, csak bekapja és nem kap levegőt és ordít.
Puszi, hajrá!!!!!!!!!! Kíváno, hogy életetek legszebb karácsonya legyen az idei, egy olyan dísszel a fátokon, mint a Boniéké volt tavaly!!!
Gaby, nektek már adott a téma.
Csináltassatok sok-sok másolatot az uhuképből, és dekoráljátok ki vele a fát!
(én egyszer seggre estem itthon a parkettán, guggolva csináltam valamit és megszédültem, akkor nagyon megijedtem, de nem lett semmi baj)
Kati??? Szegény nagyon eltűnt...
Babim, piri???? Piri mennyé má Babimhez!!! MOST!!!
Athiz, jók az új vonalzók. Endi kap még cicit? Apa suerint egy évesen le kellene választanom Lalit a szopiról.
De én nem akarom!!!
Bettike, ügyi kispasid van. Éljenek a jó eredmények! 3 kiló?
Tejóég, milyen pindur!!! Gratula a szép hízáshoz!!! Én már majd megszakadok, mire lecipelem őurasága popóját a babakocsihoz, pedig elsőn lakunk... Majd eljön az idő, mikor alig bírod felemelni!
Zsú, nálatok elindult már a babaproject? Marcira ki vigyáztt, amíg lagziztatok? Vagy ott volt végig?
Kata? Mizujs feléd? Kilók?
Lili, biztató görbe, de tudom, ez még nem jelent semmit... Azért drukk!
Szezsosüni, mizuli? Ezeknek a szuriknak nincsen mellékhatása?
Coca, Hannabéb hogy van? Éjszakai üzem? Te császáros leszel? (úgy tudom, az idősebb először szülőknél nagyobb az esély a csaszira a szövetek rugalmatlansága miatt)