Sziasztok!!
Kata!!
Teljes mértékben igaza van Marcinak, ha nyűglődik, a tetanusz fáj (jól emlékszem, hogy azt kapta?
), én kaptam, tanusíthatom
Tényleg jó kis mozgalmas napotok volt, de akkor meggyógyult Marci, ha megkapta az oltást - és ez jó!!!
Dénesandi!
Jobbulást LAurának!! Ebben az időben az a furcsa, ha valaki nem beteg
Szandra!!
De jó!!!! Meg van az új autó!! Milyen vezetni??????
Adri!!
Mindegy hova kened a kencét!
Elől-hátul is mellkasnak hívjúk - hordószerűen. Előlre talán azért jobb, mert akkor könnyebben be is tudja lélegezni, nem csak a tüdejére hat, hanem a nózijára is.
(Nem tudom kivel beszéltem: rákérdeztem a kámforra, én emlékeztem rosszul, adható piciknek is
)
Anita!!
Mariettát is nagyon dicsérte a fejlesztő!
Csodálkozott, hogy még nem iskolaköteles
, és javasolta, hogy vigyem iskolába - de nem fogom
. Ezek után kíváncsi vagyok, hogy mit mondhatott a ténylegesen iskolába menő gyerekekre
Bár mindegy, a mieink tökéletesek és csak ez számít
Jó volt a hajad!!!!
És jól állt a farmer!!
Örülök, hogy Botinak semmi baja az esés után - tényleg nem mindennapi volt
ANETT!!!
Köszönjük mi is a bulit!!!
Nagyon jól éreztük magunkat.
Hazaértünk és még nem volt víz
Így ásványvizzel főztem és azzal mostunk fogat. A fürdés elmaradt a csajoknál - egy ilyen nap után - csak kicsit voltam mérges
. Szerencsére legalább mi le tudtunk fürdeni, mert 9-re lett víz, de reggel 5-kor más megint nem volt egészen addig, míg el nem mentünk otthonról
Állítólag egész délelőtt nem volt víz felénk!!! Annnnnyira unom már ezt a városfejlesztést!!
Nem tudom hogy van ez (na, jó tudom
), de a Te képeiden mindig szebbnek látom a lányaimat
Hihetetlen, hogy mindegyik hogy pózolt Neked!!!
Ki kellene találnod valamit, amivel közkinccsé tudod tenni az ilyen képeket - én legalábbis igényt tartanék rájuk!!!
És akkor ott közkincsé lehetne tenni az összes talis képet!!!! No???? Ki tud ilyet csinálni??????
Viki!!
Hogy van a csajszi?? Visszatért az étvágya???
Jó éjszakát mindenkinek!!