Sziasztok!
Elég betegek voltunk az elmúlt két napban, de szerencsére már kilábalóban vagyunk! Beni is, én is tiszta takony, plusz nekem még a torkom is fáj, de most már nem vészes!
Csak szegény Beni már nagyon utálja az orrszívót, de sajna muszáj, mert nem tud rendesen szopizni különben...
A tegnapi (Katica, Rini) és a mai (Alíz, Dani) ünnepelteknek Boldog Féléves Szülinapot kívánok!
Magika: nagyon jók az "akkor és most" képek, Katica hihetetlen sokat változott... És milyen tempóban mászik, hát csak lestem...
Kisscica: gratula a fogacskához!
Szösszenet: jobbulást, reméljük hamar rendbejön a derekad!
Marjan: ma megjött az újság, köszönjük!
Zsuzsófi: Liza nagyon-nagyon ügyes... Remélem Bence is otthon van már és jól van!
Lekri: szerintem is lustábbak a fiúk! Beni nem kúszik, nem mászik, sőt fordulni is csak akkor fordul, ha kedve van (nagyritkán)...
Lolka: hiányoltalak, de mielőtt le is írtam volna, megnéztem a blogod és láttam, hogy nagyon el vagy havazva...
Marcianya: jobbulást Nektek! Beniről minden szopinál folyik a víz! Viszont amikor kanalasat eszünk, akkor nem! Az nem olyan nagy meló neki...
Atizka: köszi a rossmannos infót... ma beszereztünk jónéhány hipp akciós bébiételt...
Lituka: mi azt hiszem felesbe fogunk enni üvegest, meg olyat amit én főzök... Nekem sincs időm mindig megfőzni, meg sokat is utazunk, szóval az egyszerűbb sokkal!
Most még csak gyümit eszünk, azt meg ugye nem kell főzni, csak reszelni, azzal megbírkózok! No meg Sopronban a szüleim kertjébe jó sok almafa, úgyhogy tuti bio almát eszünk!
Ercsi, Medina: jó rég jelentkeztetek... Meg lehet, hogy mások is, de most hirtelen ők jutottak eszembe...