Szeder: mar Adel is 6hetes, elkepeszto
Gyonyoru meg mindig a kiscsaj, kis husika
Marta: a mi blogunkon lehetett szavazni, de mar nem
, pentek ejfelig lehetett. Okt. 9 egyebkent sem jo semmikeppen, mert 7-en este inditanak, ha addig nem tortenik semmi. Szoval a legkesobbi datum 8. lehet. Koszi a biztatast, ha meglesz Benedek, akkor jon a parom, es hozza a hirt, meg kepet is !!! (Mivel egyebkent is nagy fotos, mar elore felek, hogy mennyi kepunk lesz Benrol)
Ormolya: koszi neked is. Hat be kell vallanom, en annyira nem elvez(t)em ezt a pocakos letet, persze nekem roka koma elegge megkeseritette az egeszet, aztam meg ez a fertozes a 31. heten. De azert a mocorgast jo erzeni a pockomban, foleg, amikor reggelenkent erzem, hogy felebred es nyujtozkodik egyet
Konan: Annacskanak boldog hofordulot. Aranyos nagyon, latom, tetszik az ajandeka
Netti: a kicsi Aliz is no, mint a gomba
Nektek mar lassan nem is lesz jo az ujszulott pelus.
Bejci: orulok, hogy hazaertetek, es minden oke. Szurkolok, hogy Bius legyen jo baba, aludjon minel tobbet es hagyja a mamajat is aludni
Minyu: kicsit faradtkanak tunsz, de egyebkent csodaszepek vagytok. Nandi hogy viseli a kistesot?
Agi: en nem tudok szopi ugyben segiteni, de allitolag sokat segit, ha nem stresszelsz rajta. Tudom, ezt konnyu tartani
Bagzerka: Dani is egy kis cukorfalat, hogy eltunik abban a nagy fotelben
Koszi a babakoktel receptjet, nekem is az utolso tunik a leggyakoribbnak, szoval ha kell, akkor en is azt fogom bevetni.
Egy kicsit magunkrol, a mai kodom:
41+0 , hat mit mondjak, nem nagyon akartam volna idaig eljutni, dehat nem rajtunk mulik, ugye. Dobok egy mai kepet, szerintem immar oriasi a pocak. Ma delutan megyunk szulinapi bulira, persze meg mindig nem a Benere. Vasarnap estere terveztem a babakoktelt meginni, meglatom milyen hatassal lesz.
En kulonben valtozatlanul jol vagyok, ma is aludtam 9 orat, roka jar azert a kertek alatt, de mar annyira hozzaszoktam, hogy fel sem veszem.
41+0