Szép reggelt csajok!
Voltam olyan ügyes tegnap, hogy amint letettem itt a lantot, bealudtam és most keltem!
De ez jó így, mert tudok sumákolni!
Zsófi!
Drukkolok, lassan tesztidő!
Krisz!
Sajnálom!
Érdekes, nekem is mindig teszt után jött meg! Mintha szivatni akarna a ribanca!
Babcsi!
Jesszusom, minnyá meglesz a kisfiad!
Izgulsz? Mibe, hogy vasárnap nem alszol?
Ezt már féllábon is!
Ja a magzatvíz! Csak írtam valamit!
Általában mással kapcsolatban nem nagyon jönnek be a megérzéseim, úgyhogy nyugi!
Asszem csak Susynak éreztem össze a babát!
Vicuska!
De édi!
Most, hogy szedsz már gyogyót nem lesz semmi gond sem a pipiddel! Nekem is mindig van benne valami, de 5 napos antibogyós kúra után rendbejövök, nálad sem lesz emiatt gond! Meg hát természetesen semmi gond nem lesz!
Susy!
Nekem is van ilyen! Nálam ezt a bébi csinálja mikor ráül vagy inkább ráfejel a méhszájamra! Kicsit elsimogatom onnan és minden rendben! Próbáld meg, hátha bejön neked is! Nálam a keményedéseknél is ügyeskedik a leányzó, szépen kirugdalja. Addig mocorog míg el nem múlik! Biztos zavarja őt is!
Ticsi!
Nem semmi ez a zöldség felhozatal!
És te művelted babásan, gyerek mellett egész nyáron?
Emlékszel még mikor tizenpárhetesek voltunk mit aggódtál a méhszájad miatt? Ne haragudj, de mikor küldted múltkor a privit és írtad benne, hogy még mindig zárt vagy akkorát röhögtem! Akkor ezt nem gondoltad volna!
Ja lepény. Úgy van a papíron, hogy II-III. fokban érett, inkább III. fokban! Kérdeztem a dokit, hogy mi a teendő, aszongya beszéljem meg a dokimmal! Kicsit félek csak, mert a 18. héttől II. fokban érett és most lett III. fokos, gondolom nem lesz gond keddig!
Szerintem is nagyon lent van a pocakod!
Zsu!
Hogy vagy? Én is akartam már kérni fotót az ebről! Nagy már?
Bogáncs!
Köszi neked is! Hát, is-is. Többnyire jó a kedvem, már túl vagyok a kitüzőtt célon, így sokkal jobb! Igaz most a 34. hetet céloztam meg, remélem addig még egyben maradunk!
Mami!
Drukkolok, hogy hasson a gyógyszer és egyben maradjatok még jó pár hétig!
Fenci!
Sajnálom ezt a nyavalyát! Nekem is van ilyen hirtelen szívdobbanásom. Olyan, mintha megállna egy pillanatra, utána meg dobban egy nagyot! Én nem voltam EKG-n, sőt belgyógyásznál sem! Csak nem lesz belőle bibi!
Neked hányas diétát kell tartanod? Nálad is jól össze jön minden!
Most le kellett állnom a diétáról, hogy hízzak, így kicsit könnyebb! Természetesen az első dolog amire rámásztam az a palacsinta!
Sleepin!
De édes Bendegúz! Az a husis pofija, úgy meg puszilgatnám! Tényleg hogy hasonlítanak, nem is értem!
Tünde!
Nagyon szépek a fiacskáid! A kis Balázsnak az a kis gyámoltalan, szerény mosolya... Hát, engem teljesen levett a lábamról!
Mofly!
Nagyon drukkolok neked, hogy sikeres legyen a lombik!
Dike!
Örülök, hogy nincs mellékhatása a Bromonak és természetesen hatni fog!
Én napi kettőt szedtem, élő halott voltam! De nekem más miatt kellett!
Gyugyi!
Nem semmi menynit fogytál!
De szerintem az elsőn is csini voltál! Micsináltál a pocakoddal, hogy ilyen lapi lett?
Kolibri!
Te ilyen fiatalka vagy? Ezekszerint a 28 a neved mögött a korod? Minnyá olvasom a privit. Azért kedvesek, hogy fizetni kell, miközben állandóan a megelőzésre fektetik a hangsúlyt!
Tüncsi!
Nagyon sajnálom, hogy nem jöhettek haza és szegény Dóra baba....
De nagyon szépek vagytok! Olyan megható, minnyá sirok!
Remélem nem hagytam kis senkit!
Ja fogyás. Ne féljetek nem fogok elfogyni!
Azért reggel, este már lemegy pár falat. Most próbálom elhagyni a reggelit, hogy ebédelni tudjak. Nem tom sikerül-e, reggel úgy kelek, mint aki éhen akar halni!