Új privát üzeneted érkezett!

Évici: a 12. héten tuti nemet nem tudnak mondani. Találgathatnak.
Én nem tudom, serkenti-e a tehesség.
A fogyás meg nem vészes. Hamarosan étvágyad is lesz.


Timi: hát, pedig az én véleményem, hogy ezt a férjeddel kellene megbeszélni, mert ő jobb villámhárító lesz a szülei felé. Ez tapasztalat. Nektek legyen közös véleményetek, és ezzel lépjetek fel a szülők felé. A kalitka persze nem indokolt, de a segítség, és a segíteni akarás lehet majd jó is nektek. Csak okosan.

A férjednek jobulást! És az anyós nem hülye, megtalálja a cukrot, ha a férjed segít! És jobb lenne (ez az én tanácsom), hogy amíg meg nemgyógyul, aludjatok külön szobában! Isten ments, hogy elkapd!!!

Zsuzsa
zerko
 
 


Meme!
Írok mélt, nehogy a többiek megharagudjanak ezért a sok OFFértKép

Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Timi: szerintem is nézd a jó oldalát a dolgoknak, nem kellett bemenned egy kórházba, ahol csupa beteg van és bármit megkaphatsz, amíg várakozol...
Fokozatosan ügyelj a higéniára otthon, nehogy el kapd ezt a szörnyű vírust!Kép Férjed is nagyon vigyázzon magára, pihenjen, szedjen vitamint! A főnök fura, de legalább elkísérte a férjedet.
Anyós szerintem is csak most ilyen aggodalmoskodó, felesleges még vele összeveszni, a gyakorlatban úgyis másképpen lesz. Az én anyósom is mondta, hogy majd ő vigyáz a kislányomra, aztán nem merte megfogni, nem hogy egyedül maradni veleKép Amíg szoptatod, úgyis a baba veled akar lenniKép Most még nyugodtan ne reagálj a beszólásaira, ha látod, hogy egyre jobban hergeli magát, akkor szólj a férjednek, hogy állítsa le az édesanyját. Mivel jól fog jönni azért a segítség, mindeképpen óvatosan fogalmaz, nem érdemes veszekedni, és a babának is szüksége van a nagyszüleire!

Én a női uh-osról is jót hallottam a Praxisban, a barátnőm most volt ott szombaton és nagyon kedves volt és szakmailag is meg volt vele elégedve.

Chello: barátnőmnek amniocentizessel jöttek rá, mivel valamelyik lelete gyanús volt. Drukkolok, hogy ne legyen baj, de szerintem nem lesz!

Kinga: gratulálok a vizsgádhoz és szerintem jó, hogy beszóltál, legalább helyre raktadKép! Babuci aranyos a képen, milyen érdekes, hogy minden baba máshogy fekszik, azaz más irányba!Kép Még hány vizsgád van?

Üdv: Zsuzsi (14)
zsu26
 
 

 
 

Timi, hogy van a párod?

Bori, ez csodálatos, hogy már a párod is érezte a picur mozgásást. A baba már a 15. héttől hallja a külvilág zajait, a babanet.hu/ultrahang alatt hetekre lebontva meg lehet nézni a baba fejlődését, nagyon érdekes.
Én a Mammystic-ben vettem magamnak egy nadrágot 8000-be került. A Blahánál van boltjuk, József krt. 9. sz. alatt. A Kálvin téri áruházban is van az első emeleten kismamabolt de ott még nem voltam csak hallomásból tudom, esetleg oda is érdemes benézni.

Chello
15+4
chello
 
 


Mi ez a 2000-es dátum ???
chello
 
 


Sziasztok!

A férjem ma már egész jól van, az éjszaka aludtunk is egy keveset.
Anyósommal meg még nem foglalkozom, mert az idegeim bánnák, ha ezen bosszankodnék. Meghallgatom, elengedem a fülem mellett. Majd rájön, hogy nem úgy van az, ahogy ő mondja...
Egyébként jó lesz majd a segítség, de nem akkor, amikor ő úgy gondolja, hgoy nincs biztonságban a gyerek...De idővel ez is biztosan megoldódik...
Tök jó, hogy Ti tudtok találkozni! Irigyellek benneteket!Kép

Timi
hmmm
 


Jó reggelt!
Z.Zsuzsi, köszönöm a tippeket, remélem jövő héten el tudok menni pár üzletbe, mert Dani már mehet oviba.Egyébként teljesen jól van, abszolút tünetmentes, tele van energiával!
De,de,de, a pocis találkozó is csoda jó lesz, félreértettél! Csak én már előre szaladtam az időben, és arra gondoltam, az is milyen jó lesz, ha babákkal megyünk!

Chello,
kérlek, taníts meg, hogyan kell visszarepülni az időben...Egy kicsit visszamennék 2000.telére, de aztán jönnék vissza!!!

Szia mindenki

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Chello!

Ráadásul február 2.Kép Vissza az időben!

Látszik már mindenkinek a pocija?

Timi
hmmm
 


Chello,
Nekem is sikerült!!!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Sziasztok!

Nanda: nemrég beszéltem a Szt. Imre szülészetével, azt mondták ma nem lesz előadás, hanem febr.12-én lesz 5-től és fél 7-kor nézhetjük meg a szülőszobákat, ha nincs szülés. természetesen más időpontban is mehetünk, de előtte oda kell telefonálni, hogy biztosan jókor menjünk, mikor nem zavarunk senkit és tényleg tudnak velünk foglalkozni. ma nagyon sok szülés van.
Én inkább kivárom a febr.12.-ét!
Akkor nem találkozunk, vagy esetleg febr. 3-án lesz kedden előadás a szülőszobákról, akkor is ott lesznek a szülésznők, akkor találkozhatnánk!

nekem a Baross utcai kismamaruhák nem tetszettek, mert nem volt tiszta pamut, és nagyon öregasszonyos színekben voltak a ruhák. Néha nagyáruházakban is ki lehet fogni, pár jó kismamaruhát, akkor a Manuart és Bahia boltokban isKép Nekem onnan van kertésznadrágom, ami elég bohócos, de legalább nem öregasszonyosKép

Chello: időutazó lettél?Kép

Üdv: Zsuzsi 14
zsu26
 
 


Látom bő termés volt ma. Nálunk ma egy kislány volt látógatóban, elvoltak ájulva Robótól. A kis dedem meg el is aludt most éppen, így rohanok a konyhába mert hegyekben áll a mosogatnivaló.

Tali :énis, énis már nagyon-nagyon-nagyon szeretnék már veletek találkozni. Úgy írigykedem rátok, hogy ...na mind1.


Vera: nagyon édesek Benciék. Kis tündérek. Jó, hogy van nálatok lehetőség ilyen korú babákkal eltölteni egy egy órátKép.A farmergatyó is csuda szexiKép

Diti: szerintem hozzátáplálás terén megoszlanak a vélemények, de tényleg mindenki jótanácsára szükség van, aztán mindenki azt hámoz ki belőle magának, amit akar. Főzelékekről írnál majd?Kép

Ha nem haragudtok egy kis sorozat a tegnapi termésből , úgyis el voltam maradva a fotókkal igaz kicsit sok lett , ezért elnézést:

új fizurám:

Kép

farmer szerkóbanKépbocsi, hogy nem fordítottam megKép)

Kép

ébredés a nagy ágyában:

Kép

addig forogtam, még ide nem kerültem...Kép:

Kép

lehet, hogy szerelő leszek:

Kép

na és a az új függönyöm:

Kép

Anita és Robó
anita77
 
 


Meme: perszehogynanátalizunk Kép Én már ismerek 2 kismamit (a babáikkal készültek a képek, amiket nemrég föltettem). A részletekért gyere az NLC XI.-ker topicjába Kép Már elég sokan vagyunk Kép
Fórum: Babázzunk / Anyukák a XI. kerületben

Többiekkel is tökjó lenne egy tali, de sztem várni kéne tavaszig...lehetne menni pl. a Ságvári ligethez (Szépjuhászné vagy hogyhívják, szóval Budakeszi felé van, és jókat lehet sétálni az erdős utakon) Kép

Babák nagyon cukik Kép Kép Kép
Anita: klassz a függöny, nagyon tetszik Kép

dbarbi
DBarbi
 


Sziasztok!

Anita, Robó tök édi, és a föüggöny is nagyon jó Kép!

Próbálok még feltenni képet!

na mindegy nem megy, akkor majd holnap

Meme
meme
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan irok, mert mindjart jon a kovetkezo gyerek, szerencsre egy hianyzott, igy lejutottam a gephezKép

Mucska!

Nem 3D-s UH volt, csak sima a doki maganrendelojeben.

Viszont kepzeljetek el, hogy felhivtam es akkor mondta, hogy nem a gep romlott el, hanem valami kabel nem volt jol osszedugva es ezert nem vett fel semmit a video! Es amikor kerdeztem, hogy nem lehetne-e csinalni a babucirol megegy UH-t, ha nem art neki, akkor mondta, hogy nem art es megcsinalja a korhazban, amikor ugyeletes lesz csutortokon!KépKépOlyan rendes!
Ugy orultem! Ugyhogy remelem a picurkam holnap is mozgekony lesz a masodik felvetelenKép

Kinga!
En szerencsere nem aggodok a kilok miatt, pont azert irtamKép Amugy mostanaban nem valami nagy az etvagyam, raaasul a menzakaja hihetetlen sz..., szoval nem kell nagyon mitol felnem!

Lanyok!
Szerintetek a szensavas udito mennyire rossz ilyenkor? Mert eddig csak a hutott asvanyvizet kivantam, de 2 napja ramjott a CanadaDry utani vagy es iszonyu jol esett. Nem tudom mennyire rossz, gondolom rendesen hizlal, szoval azert nem jo tulzasba vinniKép

Na, rohannom kell, majd meg tanitas utan jovok!

Sziasztok!
Orsi
10+5

avocado
 
 


Jah Meme!

www.nlc.hu én nocciola néven vagyok Kép

dbarbi
DBarbi
 


Szia Anita!

Nagyon aranyos Robó az új frizurájávalKép Hogy tűrte a hajvágást?
A nagyágyas kép nagyon édiKép
És a függöny is klassz, én épp ilyenre gondoltam, a nővéreméknek is ilyen van. Te varrtad meg? Ügyes vagy! Nekem ilyenekhez sajna nincs tehetségem.

Egyébként a tegnapi babás találkozó nem csak egy-egy óra voltKép, hanem egész napos... azért voltam olyan fáradt estére. Nem semmi nyüzsi volt itt. Még a három baba az oké, bár néha felváltva sírtak (Bencike nemKép), de a 3éves kiscsaj, hát ő szétkapta a szobátKép
De imádom nagyon, egy kis tündér. Egyszer majd én is ilyen kislányt szeretnék...Kép

Most rohanok, mert mindjárt jön egy barátnőm babázniKép

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Orsi!
Na, örülök, hogy fel tudjátok akkor venni!
Zsuzsa!
Hát igen, én is erre gondoltam. Remélem megjön az étvágyam, mert már mindenki veszekszik velem emiatt, pedig próbálok enni! Ma reggel is hánytam, persze csak epét (bocs) mert nem volt semmi a gyomromban....... Kép

Hmmm, Chello!
Remélem tényleg nem okoz ez bajt, kicsit fura ez nekem, én mindig nagggyon jó étvágyú voltam.

Holnap nem leszek, csak győzzek majd visszaolvasni! Kép
Sziasztok,
Évici

Éva
Évici
 
 


Sziasztok Lányok!

Cory, azért letámadni nem kell ám...
Én eddig még soha senkinek nem mondtam hogy valamit kötelezően tegyen meg, mindössze a saját tapasztalataimat osztom meg veletek, illetve azokat a tanácsokat írom le, amit nekem is többen adtak, amiről sok helyen olvastam és egyetértek velük.
Az általad említett oldalon se az nincs leírva hogy fél éves korban kötelező jelleggel adni kell főzeléket, se az hogy ne adjuk, várjunk amíg csak lehet.
Én mindenütt azt látom-hallom, hogy fél éves korukra a babák eljutnak oda hogy egyre nagyobb a tápanyag- és vitaminszükségletük, és mivel ezt az anyatej már nem biztos hogy tökéletesen fedezi, ezért célszerű zöldségfélékkel, gyümölcsökkel kiegészíteni az étrendjüket.
Azt szintén nem állítottam, hogy amint betöltik a 6 hónapot, azonnal ki kell váltani az étkezések közül valamelyiket főzelékkel, természetesen mindent fokozatosan, ennek megfelelően az is lehet hogy csak 8 hónaposan jut el oda a baba, hogy igazán azt lehet mondani most már zöldséget-gyümölcsöt is rendesen eszik.
A próba dolgok pedig annak kellenek amit jelent az egész, kipróbálni hogy viszonyul hozzá. Kicsi fiam egyből odavolt az almáért, első próbálkozáskor megevett egy nagy cikket, de hát ő egy zabagép volt. Tünci nem az, és ez látszik is hogy nem kért tegnap az új ízből. Én meg nem tömtem bele, és ezután sem szándékozom tenni. Pár nap múlva megint megpróbáljuk, aztán ha még mindig nem megy, megint elnapoljuk a dolgot.
De természetesen mindenkinek szíve joga úgy etetni a babáját ahogy jónak látja, akár csak a saját elképzeléseihez ragaszkodva, akár megfogadva más jószándékú tanácsait.

Sziasztok, Diti
diti
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak rövid bekukk, mert Botival szenvedés a nap, legföképp neki. Már vagy két napja höemelkedése volt, no ma hajnali 3kor etetés után hangosan visitott, megmértem a lázát és 39,5...mondtam ennek fele se tréfa, kúp, hütöfürdö, miegymás, utána a mi ágyunkba költözött, de tiz percenként felsirt, ugyhogy senki sem aludt.
Reggelre kihivtam a dokit, szerinte is valami virusfertözés, talán influenza, de nem biztos és ha péntekig még lázas, akkor ir antibiotikumot, hogy ne fertözzön valami rá...addig meg csillapitsam a lázát és itassam sokat. Ebböl egész napos szopi lett, néha ugyan rámköpött egy keveset, de sebaj, viszont eleddig egy percet sem aludt. Képzelhetitek hogy érzi magát.
Viszont az anyatejgyüjtönek most nem teszek félre tejcsit, mert ugysem lesz steril...max hiába jönnek pénteken.
Remélem nálatok minden OK.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit
 
 


Evici!
Koszi, majd beszamolok az elmenyrolKép
Raadasul a baratnom azt mondta, hogy a korhazban sokkal jobb az UH, sokkal jobban latni mindent! Alig varom!
Majd holnap este beszamolok nektek!

Sziasztok
Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Szt.Imrés lányok!
Én holnap 3/4 5-kor ott leszek a megbeszélt helyen.Raktam fel képet a profilomba,nézzétek meg,és talán majd onnan megismertek.

Nanda
nanda
 
 


Bocsi hogy még 1x elment az üzenet, kicsi fiam nyomkorászott itt össze-vissza, nemtom hogy csinálta Kép

Diti
diti
 
 


KingaKép
Nagyon aranyos a picikéd!KépA 3-as is jó, lényeg, hogy nem kell stresszelned magad miatta tovább!Kép

MucskaKép
Az én étlapomon is szerepel a müzli, mert ha nem eszem, szorulásom van.Kép

TimiKép
Remélem a férjed jobban van már!Kép Sajnos vannak nagyon idióta főnökök is!Kép
Anyósod kicsit túlzásba viszi a dolgot, szerintem, ne ő döntsön már a te gyerekedről! A férjed-jobb ha ő-állítsa le szép finoman az ilyen próbálkozásait. Elvégre a ti gyereketek és nem fogtok neki szándékosan ártani!Kép

Ma délutántól én is lebegek, voltam a 12. UH-n és minden rendben!Kép 1,3 mm a nyaki redő.Az én picurkám nem egy izgő-mozgó, megint aludt. Biztosan éjszaka bulizik, azt meg még nem érzem.KépSzóval nagyon boldog vagyok. Reggel a védőnőnél is minden rendben volt, én is fogytam 3 kilót, de majd visszaszedem.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szia Egcsi!

Örülök, hogy lebegsz! Kép
Mennyi műzlit eszel naponta, hogy ne legyen szorulásod? Ha tényleg segít, akkor én is kibírom, hogy megegyem. Én eddig aszalt gyümölcsökkel próbálkoztam több kevesebb sikerrel.
puszi Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


MucskaKép
Minden másnap azt reggelizem, egy kis tálkával. Nem viszem túlzásba, mert annyira nem jó.Kép Kísérletezd ki, neked milyen adag jön be.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok Kismamák,

Képzeljétek, tegnap este a férjem is érezte már a Babus mozgását!!!
Olyan intenzív ficánkolást tud véghezvinni naponta többször is, hogy csuda. Anyukám csodálkozott, hogy már érzem, azt négy és fél hónapos korban szokták először megérezni szerinte...Az orvosom is megerősítette, hogy a második babánál, főleg így "legebésedve" bizony hamarabb megérzik az anyák, akár a 16.hét előtt is.
Szóval ficánkol a gyerkőc. Azt tudja valamelyikőtök, hogy mikortól hallja rendesen a külvilág zajait? Kisfiammal megbeszéltük ma, hogy hamarosan elkezdhetjük az éneklést neki!

Süncsi,
mire ezt olvasod, már túl vagy a vizsgádon. Gondolom (remélem) minden rendben ment.
A kisfiút én is előre sejtettem, Dömperke nem egy kislányos becenév.
A neveket illetően most a Máté tetszik nekünk, sajnos a Dorián senkinek nem tetszett...A lányka maradt Dóra. De szerintem kisfiút nevelek a pocakomban.

Lányok, tudtok valahol "bevált" kismama boltot? Még mindig nem jutottam el a Brendonba, de egy kicsit tartok az áraitól...A decemberi Kismama újságban volt divatbemutató kismamáknak és családtagjaiknak: jó nagy kép a szépen felöltözött családról, fotó mellett ki mit visel, mennyiért, honnan. Azon már nem akadok meg, hogy 3-4 éves gyereknek kiscipő 15 ezer forint fölött van, de a kismami ruhatárától bezsongtam: csizma 49.000.-Ft, terhes szoknya 29.900.-, blúz 25.900.-,bizsuékszer 35.ooo.-Ft. Következő összeállításban szoknya 37e,garbó 23e,kardigán 24e, öv 22e(!), csizma és bizsu itt szolidan csak 16-16ezer. Én nem tudom, talán egy menő divatlapban vagy ilyesmi (ELLE és hasonlók) be lehet tenni, de egy Kismama-újságba?! Vagy én nem vagyok beállva a márkás cuccokra?
Szóval egy olcsóbb üzletet keresek, volt valaki esetleg a Maternellában? (Azt hiszem, ez a neve, valahol a Baross utcában vannak, és nagyon sok jót ígérnek várandós nőknek.)

A találkozó klassz dolog lesz, de én azt is várom már, amikor a babáinkat fogjuk összeereszteni!
De jó lesz nektek, akik holnap találkoztok! Majd beszámoltok a dologról, ugye?

Üdvözlet mindenkinek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Sziasztok!

Dominika megnyugodott, ma már nem volt nyűgi, én is kialudtam magam rendesen. Jaj nekem....azon gondolkozom, mi leszek ha nagy leszek, totál nem tartozik ide, de sebaj....jelentkezni akarok vmi fősulira, és most bújom a felvételi tájékoztatót, hogy hova...nagyon nehéz olyat találni ami távoktatás, és még tetszik is...de most épp grafológiát tanulok, azt is be kéne fejezni, na mindegy..Kép Kép van köztetek vki aki tanul a gyerek mellett? Mennyire megvalósítható?! Most mennem kell...
sziasztok!
gregina
 
 


Sziasztok!

Szintén gyors visszaolvasás volt, mert nálunk meg Marcus délelőtt tiszta sírós volt. Nagyon fájt a pocija... valószínűleg székrekedése van a tápitól. Így kapott Hipp alma-szőlőt, még tegnap kezdtük, akkor jó volt, de ma alig hatott Kép Szegény 1 órán keresztül csak sírt és semmivel nem tudtunk neki segíteni. Aztán az evéssel megnyugodott, séta is jót tett neki, aludt délután és most is Kép

Hozzátápi/allergia: mivel a gyümölcsöket doktornő is ajánlotta, hogy nem baj, ha 3 hósan elkezdjük, én elkezdtem. De persze csak a tápszer után egy-két kanál (tegnap volt a lével az első próba Kép). Tetszett neki. Szerintem embere válogatja, ki hogyan ad mást is a babájának.
Allergia: én tápszeres voltam és 25 évesen lettem tejfehérje-allergiás. Ez tartott olyan 28 éves koromig: 1.5 év mire a Svábhegyi Gyermekkórházban (!) rájöttek, hogy mi a bajom. Addig jártam ide-oda, Klinika stb., senki nem jött rá. Ott vérvételből rögtön. 1 év szigorú diéta (még tejport tartalmazó élelmszereket sem ehettem) és elmúlt. Azóta eszek tejterméket (inkább csak joghurt, túró, sajt stb), meg iszom tejet is, de mértékkel. Nem is kívánom. De dokinéni is azt mondta, hogy nem bizonyítható, hogy a tápszertől, feles tejtől lenne. És akkor miért múlt el??? Inkább azt mondta, hogy az emberek immunrendszere gyengül és ez adhat okot arra, hogy amit rosszabbul tolerál, arra allergiás lesz az ember.

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Regina!

Én most vizsgázgatok....utsó vizsgák az egyetemen. Hát, nem egy leányálom gyerek mellett! Most fektettük le, énmeg nyomulok tanulni Kép Holnap 2 db. vizsgám lesz.

dbarbi
DBarbi
 


sziasztok!

Egcsi: nagyon jó, hogy nálatok is minden okés!

Mucska: állítólag a kefír+korpa a tuti. Nálam az éhgyomorra reggeli előtt a FRISSEN FACSART narancslé nagyon bevált. Egészséges is.
Ha nagy gáz van, marad a Laevolac.

Bori: nekem 3 öteletem van. A Brendon, Mega Toys, Madrina szerintem is horror.
1: Baross utcában a Klinikákkal szemben van 2 is. Lehet, hogy az egyik az, amire te is gondolsz.
2: a Váci utca kevésbé forgalmas szakaszán ha elindulsz a templomtól, akkor jobbra lesz egy kefekötővel szemben asszem.
3: a Pozsonyi úton ha elindulsz a Jászai Mari térről, akkor nem olyan messze van egy a jobb oldalon.
sajna házszámokat nem tudok Kép
Amúgy az én babám is akkorákat rúg, hogy az uram már érzi, pedig én nem vagyok gebe. Jó erőben vannak ezek a legények? Kép Kép Kép
Akkor te a pocis talit nem is tartod jó ötletnek?
Hogy van a nagyfiad?

Zsuzsa
zerko
 
 


DBarbi: szorítok a vizsgádhoz, ügyi légy . Minden elismerésem a tiéd, főleg így gyerkőc mellett. nem tudom, hogyan csinálod??

Hanzika: próbálj csak pár csepp szőlőlét adni neki, alma nélkül, hátha...Nagyon sajnálom Marcust, mert én tudom mennyit szenvednek szegények, Robó is hasfájós volt. Bár nekünk semmi nem segített, csak az idő . Három hó után szinte elvágták, szerencséreKép.Székrekedés azért még így is van, de legalább hasfájósság nem annyira.Lazító még az őszibarack is.Múljon el mielőbb ez a pocakfájás!!

Regina: én is gondolkodtam, jó lenne vmit tanulni, de pont ma beszéltük a párommal, hogy Robó mellett nem is tudom hogy tudnám elkezdeni, (nemmég befejezni...)így elnapolva a kérdés.Örülök, hogy Dominika kicsit megnyugodott már ma.Kép

Edit: Botinak jobbulást, majdcsak nem lesz semmi gond és a láza is mielőbb lentebb megy. Mindig olyan rossz olvasni, ha betegek a babókKép.

Meme, DBarbi, Vera: köszi a dicséretet Robó nevében isKép.

Vera: nálunk is ma három éves volt a kislány aki itt volt, háááát, igazi örökmozgó és volt mit pakolásznom utánna. Aranyos kislány és rendszerető, mégis mindent máshová pakolt vissza, de legalább a szándék megvol benne, hogy mindent vissza kell pakolniKép.

Többiek merre vagytok??? Tényleg vannak akik már nagyon régen jelentkeztek: Marcsi, Zit, Kata , Gabi75, Dea, Kati, batkamano, Dandy, Docka, Judit, Gabi, Susie, Nyuszimanó várunk nagyon, jelentkezzetek!!


Akik kevésbé régen írtak :Bari, Szisz, Zsizsa, AnnAnn, Dorki, remélem nálatok is minden rendben van!!

Szisz: megoldódott az etetés végülis??

Kopp-kopp!!!Robót mostanában nem kell ringatva altatni elalszik a cicin, bár ébredni sűrűn ébred, de lagalább alatatni nem kell. Na megyek szülőszobát nézni.


Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77
 
 


Sziasztok!

Nanda: Én megpróbálok elmenni, felteszek én is egy képet magamról meg a lányomrólKép, hogy megismerj!
Hol is találkozunk, a prospektus szerint, A épület, IV. emelet, tanácsterem. Találkozzunk ott?


Timi: Remélem jobban van a párod és a főnököd végre hagy neked egy kis pihit!

Jó éjt!
zsuzsi
zsu26
 
 


Sziasztok!

Anita: köszi a hiányolást!

Köszönjük megvagyunk, olvasgatlak titeket, csak az íráshoz már nem jutottam. Martin kevesebbet alszik napközben, viszont este sikerül korábban elaltatni. Viszont az esti korábbi elalvás miatt 3-4 éjszaka 1-1x ébredt enni, úgy néz ki, hogy mára visszaáll a régi rend, hogy 6-7-ig alszik, aztán szopi és még egy kis alvás, amig Dorka ébreszt minket. Kép

Én Dorka mellett tanultam, nyáron fejeztem be a fősulit. De nekem van segítségem, amire szükség van! Én is nézegetem, hogy ősztől újra tanulni kellene valamit, de még nem találtam meg a megfelelő sulit. Addigra Dorka oviba megy.

A bébiételekkel kapcsolatban annyit, hogy Dorkának főként Kecskeméti és Mildiket adtam, ezek voltak az olcsóbbak. Szerette őket, és szereti is a mai napig, bár már nem kap. Annak idején is főleg akkor kapta, amikor utaztunk valahova. A korajánlásuk sajnos valóban nem jó. Ez pedig azért van, mert nem követi az ajánlásokat! X éve kitalálták a szériát, és azóta is úgy maradtak. Kép
Sajnos sok védőnő és gyerekorvos sem követi az új ajánlásokat! A mi gyerekorvosunk se.Kép Így én a lányomnak még sok allergizáló ételt adtam. Martinnál megpróbálom őket elkerülni, bár nálunk nincs allergiás a családban (én tápos, feles tejes voltam). Még jó hogy máshonnan is lehet információkat összeszedni, nem csak tőlük.Kép

DBarbi: egy kalappal a vizsgákhoz!!

Nagyon arik a babák, szépen fejlődnek, nőnek!

Nem engedi elküldeni a nevemmel az üzit! Kép

Dandy
andy30x
 


Sziasztok!

Dandy, te mit tanultál,!

DBarbi, Milyen egyetem?

Én a lustább tipus vagyok, szeretem látni a dolgok végét, úgyhogy valami rövidet keresek...max. 8 félév, de inkább 6..ja és " könnyű" legyen, mert 2 éve elkezdtem egy fősulit tűz és katasztrófa mérnöki szakon, hát...hamar lemondtam róla. Valami humán szak kéne. Szóval keresgélek....

DBarbi:
sok drukk, a Dominika is ökölbe szorított kézzel drukkol reggel óta Kép

Hanzika:

mi is szorultunk, de adtam neki egy kis őszibarackot, és attól lett kaki, ráadásul egész jó állagú!
most megyek megetetem a családot, nálunk a hím egyedek nem nyitják ki a hűtőajtót...Kép

pusz mindenkinek
Regi
gregina
 
 


Hali!

Most nem írok sokat, Gabi extra nyűgös, ami tekintve hogy oltást kapott, nem is olyan meglepő.

Képzeljétek, teljesen el vagyok kenődve, itt vígasztalgatok mindnekit, hogy nem baj, ha kevesebbet hízik a baba, de Gabi most borzasztó keveset gyarapodott: két hét alatt 3dkg-t!!! Ha következő alkalommal is ez lesz, kérek beutalót vérvételre, hogy hátha vashiány, aztán majd meglátjuk.

Megyek is, aztán ha lesz időm, akkor visszaolvasok, és írok is.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Mindenki idoutazik?????
Eloszor az evszamot nem lattam,csak azt hogy febr 2, es megijedtem,hogy nem mentem AFP-re...De ezek szerint minden ok,ha 2000 akkor meg nem is vagyok ferjnel...:-)
szoszi
14+4
szoszi
 
 


Szöszi: KépKépKép

most már jó!

Üdv: zsu
zsu26
 
 


Szoszi!

Én is ezen gondolkoztam, hogy én 2000-ben ilyenkor még nem is ismertem a férjemet.Kép

Timi
hmmm
 


Sziasztok! Kép
Anita, igen, viszonylag minden rendben van, csak most extra mértékben sajnálom magam, mivel újra nagylány lettem. Kép Hát nem bírt volna még ki pár hónapot???? Naon szarul is vagyok, nálam ez mindig így zajlott, úgyhogy
Kép
Hip-HIP HURRÁÁÁÁÁ!!!!

Hamcsi is nyügi Kép Na meg nagyon fehér... Zsizsa, jó hogy mondod, én is gondolkozom ezen a vason! Lehet, hogy az a baj? Fogok szedni és kész. A terhesség közepén már elég gyatra volt a vasam, utána meg nem nézték. Gondolom, most sem vmi fényes. na most meg a nagylányság megint kiirtja grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bocsi, most mennem kell, mert picinyem követeli a szopit - igaza van!
Majd jövök.
Pusszancs mindenkinek, sok sikert a vizsgákhoz!
Ann
annann
 
 


Timi: örülök, hogy a férjed jobban van. Kapott gyógyszereket is?

Én csak azt tudom, hogy reggel nem is ment a babanet. Gondolom valami gubanc volt. Ez a 2000. február visszamaradt! Kép
Szöszi, Timi Kép Kép Kép (férjek)

Én is elvagyok. Ma Zsófi nélkül, de sokat kellene csinálnom, és bevallom, még nem álltam neki.
Ez van!

Zsuzsa
2004-ből Kép
zerko
 
 


Zsuzsi!

Ok.Tegyük át febr.12-re.de ez nem igazán előadás,-a mai-hanem kismamaklub,ahol kötetlen beszélgetés van a szülésznőkkel.De nem gond kivárom a februárt.Kedden voltam dokinál,és ő adott nekem egy idei papírt az előadásokról,és a többi dologról,és ott is le van írva,hogy szülésznőkkel beszélgetés,2 hetenként csütörtökön,5-1/2 7-ig.
Én most felhívom őket,és rákérdezek,lehet,hogy ma is elmegyek.


Ruhák:
Én egyik ruhámat,nadrágomat nem kismamaboltban vettem,mert olyn szánalmas,és igénytelen ruhák voltak,hogy inkább kihagytam.Tudom ajánlani a Terranovát,ahol nagyon jó gatyókat lehet találni,magas derékkal,és nyúlós anyagból.Nekem nagyon sokáig kitartottak.De jó még,a C and A(itt külön kismama részleg is van),New Yorker,és nagyon jó árakon.
A teréz krt. 32.,és Mammut mellett,a Lövőház u. 19-ben van a 2in1 kismamabolt,nagyon szép pulcsik,gatyók ,szoknyák vannak.olcsóbban mint a többi kismamaboltban!

Nanda
nanda
 
 


Zerko!

Kihez jársz a Jánosba?Nagyon kíváncsi lennék,mert régen-mivel ez itt van tőlünk 5 percre-én is SAJNOS! oda jártam.Egy bizonyos Dömötöri Jenő doktor úrhoz,aki ÚGY elintézett,hogy majdnem ki kellett venni az egész méhemet,és a hozzá tartozókat.
Azóta,ha elmegyek a kórház mellett kiráz a hideg.
Milyenek most ott a viszonyok?

Nanda
nanda
 
 


nanda: hát nem hozzá!
A kórház amúgy ujjulgat.
A lányomat a dr. Héder Jánosnál szültem, aki sajna tavaly elhunyt.
Most a dr. Molnár Lászlóhoz járok.
Mondanak valamit a nevek?

Zsuzsa
zerko
 
 


nanda: akkor te a 12. kerületben laksz?

Zsuzsa
zerko
 
 


Zsuzsa!

Nem írt fel semmi bogyót a férjemnek a doki, csak annyi volt, hogy bent akarta tartani infúzióra, mert vízhiányos volt már akkorra. (egyszerre hányt, és ment a hasa...)
Viszont ma meg elkezdte a mandulája a műsort, aminek egy jó kis tüszős mandulagyuszi lesz a vége. Ismerem már jól. Most majd tépek a gyógyszertárba, és szerzek neki valami gyulladáscsökkentő bogyót. Torokfertőtlenítő van otthon. Mondta neki a doki, hogy ki kellene venni a manduláját. Tény és való, hogy mindig azzal szed össze valamit, de csak egy évben egyszer, télen. Ezért szerintem nem érdemes kivenni, jobban szenvedne attól. Mert ha állandóan beteg lenne, akkor azt mondom, hogy igaza van, de így....vagy rosszul látom?

Mandulára valami bogyójavaslat?

Szegénykém az éjszaka a másik szobában aludt. Most rideg férjtartáson vagyok.Kép

Timi
hmmm
 


Timi: ez nem rideg férjtartás, hanem ésszerű megelőzés. Képzeld el, ha te is elkapnád, és te gyógyszereket sem nagyon vehetsz be! Mi lenne akkor???
Nekem már 14 éves korom óta nincs mandulám, így passz! Ha nincs tőle láza, hőemelkedése, és egy évben egyszer okoz gondot, de nem túl nagy maga a mandula, és nem folyamatosan gyulladt, akkor szerintem is ráér.
Persze ha a haja hullik, vagy valami más gyanús jel jelentkezik, gyanakodjatok erre is!

Jobbulást neki!

Zsuzsa
zerko
 
 


Timi!
Ha ismered a Homeos bogyokat,a Homeogene 9 nagyon jó torok,és mandulabajokra!Vagy a Coldrex Larry szopogatós tabletta.
Még mielőtt befeküdne a kórházba a műtétre,ajánlom nektek a Vargha Intézetet,ahol reflexológus segít a betegek ilyen-olyan bajában gyógyulni.Az egyik ismerősnek is hasonló problémái voltak,és nagyon sikeres volt a kezelés.


Zsuzsa!
Anyukámék a mai napig ott laknak(a Virányos útból nyílik egy kis zsákutca) ,de most is közel lakom a kórházhoz,csak a 2. ker.szélén,a Kuruclesi úton.

Nanda
nanda
 
 


Babanyúl!
Nem tudom mikor olvasol,de a mai találka elmarad!
Febr.12-re áttéve!
Nanda
nanda
 
 


Nanda!

Én is a kismamaklubról beszélek, a szülésznő azt mondta reggel nekem, ma nincs klub, csak febr. 12-én. Én is tudom, hogy 2. csütörtök, de ha jobban belegondolok, ma a 3. csütörtök vanKép
Különben azt mondta a szülésznő, hogy bármikor mehetünk, de előtte beszéljünk velük, mert nem biztos, hogy alkalmas. Direkt hangsúlyozta, hogy ma sok szülés van, nem biztos, hogy bemehetnénk.
Ha idő közben elmentél, akkor légy szíves írj pár sort mi volt, hogy tetszett, ki volt szimpatikus neked! Köszi!Kép

Timi: nekem is megvan a mandulám és nekem is mindig az gyullad be először, ha valami betegség ér. Szerintem, ha nem lenne mandulám már rég a tüdőmre ment volna a gyulladás. Ezzel nyugtatom magam, de ezt még egy ovos sem hallotta tőlem Kép, így nem tudom, mennyire van igazam.
KülönalvásKép nagyon rosszKép, de majd csak rendbe jöttök!Kép Milyen rendes a férjed, hogy különaludt, az enyém nem volt hajlandó Kép, pedig nagyon zavart, ahogy köhögött...

sziasztok:
Zsuzsi
zsu26
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a drukkokat...még holnapra is, ha lehet! Kép Ma ugyanis "csak" egyből vizsgáztam, eredményt még nem tudok, de biztosan görbülni fog, a többi nem számít Kép Kép Kép
A holnapival kissé kakiban vagyok, mert hiába olvasom....akár kínaiul is lehetne Kép Na mindegy, egy kettest csak ad! Remek indokaim megvannak: 1. már csak ez kell az államvizsgámhoz, 2. megígérem, hogy a büdös életben többet nem foglalkozom ilyesmivel, 3.kisbabám van, aki mellett nehéz tanulni Kép Kép Kép

Regina: ez az ELTE-BTK cseh szak. Azaz azzal már végeztem (diplomavédés kivételével)....amikből most vizsgázok...ne is beszéljünk róla Kép
Mindenestre ha ezzel végzek, soha többet nem akarok tanulni! Max olyasmit, ami érdekel is és kedvem is van hozzá Kép Pl. valami rajzfilmrajzoló tanfolyam...ilyesmi Kép

No ennyi voltam, folytatom tovább...

dbarbi
DBarbi
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?