DBarbi: szorítok a vizsgádhoz, ügyi légy . Minden elismerésem a tiéd, főleg így gyerkőc mellett. nem tudom, hogyan csinálod??
Hanzika: próbálj csak pár csepp szőlőlét adni neki, alma nélkül, hátha...Nagyon sajnálom Marcust, mert én tudom mennyit szenvednek szegények, Robó is hasfájós volt. Bár nekünk semmi nem segített, csak az idő . Három hó után szinte elvágták, szerencsére
.Székrekedés azért még így is van, de legalább hasfájósság nem annyira.Lazító még az őszibarack is.Múljon el mielőbb ez a pocakfájás!!
Regina: én is gondolkodtam, jó lenne vmit tanulni, de pont ma beszéltük a párommal, hogy Robó mellett nem is tudom hogy tudnám elkezdeni, (nemmég befejezni...)így elnapolva a kérdés.Örülök, hogy Dominika kicsit megnyugodott már ma.
Edit: Botinak jobbulást, majdcsak nem lesz semmi gond és a láza is mielőbb lentebb megy. Mindig olyan rossz olvasni, ha betegek a babók
.
Meme, DBarbi, Vera: köszi a dicséretet Robó nevében is
.
Vera: nálunk is ma három éves volt a kislány aki itt volt, háááát, igazi örökmozgó és volt mit pakolásznom utánna. Aranyos kislány és rendszerető, mégis mindent máshová pakolt vissza, de legalább a szándék megvol benne, hogy mindent vissza kell pakolni
.
Többiek merre vagytok??? Tényleg vannak akik már nagyon régen jelentkeztek: Marcsi, Zit, Kata , Gabi75, Dea, Kati, batkamano, Dandy, Docka, Judit, Gabi, Susie, Nyuszimanó várunk nagyon, jelentkezzetek!!
Akik kevésbé régen írtak :Bari, Szisz, Zsizsa, AnnAnn, Dorki, remélem nálatok is minden rendben van!!
Szisz: megoldódott az etetés végülis??
Kopp-kopp!!!Robót mostanában nem kell ringatva altatni elalszik a cicin, bár ébredni sűrűn ébred, de lagalább alatatni nem kell. Na megyek szülőszobát nézni.
Jó éjt mindenkinek: Anita