Szép reggelt csajok!
Először is: Tüncsi! Szívből gratulálok Dórához! Sok boldogságot és egészséget! Gyönyörű kislányotok van!
Felületesen olvastam csak vissza, majd később bepótolom, de muszáj volt jönnöm, tegnap Ticsi értesített a jó hírről, nem akartam lemaradni az izgalmakról! Bár sejtettem mi lesz a vége!
A tippem nekem is szeptember 30!
Susy drága!
De jó, hogy jelentkeztél, mindenki aggódott értetek! Én kicsit pozitívan álltam a dolgokhoz, nem gondoltam volna, hogy baj lehet veletek! A lényeg, hogy otthon vagytok és jobban vagy!
Vicky!
Tény, hogy felületesen olvastam, de nem láttam sehol sem, hogy mi a baj!
Mi a baj?
Krisz!
Izgulok érted, megértem, hogy félsz a csalódástól! Továbbra is drukkolok! Holnap már azért pisilj egy zebrát!
Gaby!
Örülök nektek és szívből gratulálok! Most mondjam, hogy nagyon bejött neked az élet? Igazán megérdemled! Továbbra is minden ilyen jól alakuljon! Vigyázz magatokra!
Mami!
Örülök, hogy bírjátok még egymást! Gyönyörű súlyban vannak a bébik, ügyesek vagytok!
Gyugyi!
Gratulálok a szépséges lánykádhoz, nem volt kérdés, hogy ő legszebb!
Tündi!
Te szegény és szegény gyerekek! Mielöbbi gógyulást kívánok nektek! De már látom nagyfiad jól van!
Vicuska!
Sajnálom a rosszulléteket, de bízz benne, hogy ez lányos tünet, hátha elviselhetőbb lesz így!
Babcsi, Ticsi!
Na ki lesz a következő?( remélem nem én
) Az biztos, hogy októberi lesz! Na, én nyertem?
Hát, már nekem is csak egy hónapom van, hihetetlen! Asszem hónap végén veszik ki a varratokat, szerintem aznap szülök is!
Húha, mi a fenét akartam még!
Később még jövök és pótolok!
Kikönyörögtem egy terheléses cukormérést a védőnőtől, mert itthon igen érdekes értékeket mértem, nem voltam nyugodt! Éhgyomri 4,2 terheléses 4,9! Elvileg már nem kell diéta, de így sem tudok enni! Egy zsemlénél több nem csúszik le, az is részletekben! Nagyon a bögyömbe van a gyerek, nem hagy enni! Már minuszban vagyok, ami nem is lenne annyira nagy baj, de közel 10 kilót fogytam egy hónap alatt, ami nem tetszik sem a dokinak, sem a védőnőnek, lehet kórház lesz belőle! Remélem azért szépen növöget a bébim!
Ja igen. Mami neked akartam még a szorulásra írni, hogy Ferro Grad Folicot szedj, az ricinussal van bevonva! Ahogy bevszem rövid időn belül már rohanok is a retyire!
Littike!
Örülök, hogy jelentkeztél, de ne kelljen már valaminek történnie, hogy írj ide! Nagyon hiányzol!