Nahát, lányok, micsoda termés ma is!
És micsoda krimi a végére!
MINDENKINEK mennek a drukkok ma is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Melani,
szegedi és környékbeli nem drága kikapcsolódási lehetőségekből egy rakás tippet tudok adni, ha még aktuális (a krimi után
), akkor szólj, küldök pü-t.
Csak gyorsan visszaolvastam.
Valaki kérdezte a szurijaimat, Neki válaszolom: 0,5ml Suprefact-tal indítottuk, egy héttel később indult a Gonal-f, akkor a supre lecsökkent 0,3ml-re, a Gonal-f pedig első nap 75NE volt (de szerintem bénaságból csak 37,5NE-t adtam be), utána 112,5 NE-re növekedett (azt már jól adtam be), 4. napon uh volt, estradiol 431 (a legutóbbi stimumnál uezen napon már 1000 volt, szóval egész jó), ma újra lecsökkent a Gonal 75NE-re. Holnap vérvétel és uh.
Árakban: a suprefact 7000 forint volt (valamivel több), de bőven elég lesz, két ampullát kaptam, és még az elsőt nyűvöm, a Gonal húzósabb, kaptam először egy 450NE-s tollat, az volt 15000 forint, az persze most elfogyott, és felírt a doki még egy 300NE-s tollat, az 10000 forint volt.
Különben most befekszek egy víztartály alá, és felzabálom az összes elérhető tejterméket, mert kicsit émelyegni kezdtem. A múltkor megúsztam a hiperstimut, most is szeretném.
puszi mindenkinek!