Új privát üzeneted érkezett!

Melani!
LAPTETŐ!!!! Látod????
dezsina

dezsi:írtam.

Kép
Kép
melánia

dezsi:köszi,jó kis levelet írtál nkem.Nagyon köszönöm!!!!

Kép
Kép
melánia

Többiek:elüntetek? Senkit nem akartam eltüntetni. :oops:

Kép
Kép
melánia

Meli, elég nehéz úgy hozzászólni valamihez ha nem tudjuk miről van szó!;-) :lol: Egyébként meg örülök, hogy ha Dezsi segített neked!;-)
Vendég

tücsi:bocsi de már gyorsan ki is töröltem a levelem.De hátha dezsi el tudja küldeni.

Kép
Kép
melánia

Tücsinek igaza van a hozzászólással kapcsolatban. :?
Én még itt vagyok.
Amúgy asszem a főoldalon látod, hogy kik vannak belépve.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jaj nem kell! Az a lényeg hogy van aki segített!!! Relax, csak azért írtam, mert kérdezted hogy hová tűntünk!
Vendég

Nem tudok rájönni miért hosszabb az én hozzászólásom mint a tiétek, már a vonalzómból is levettem és mégis... :?
Vendég

dezsi:?
Várjam még a püt?

Kép
Kép
melánia

Melani!
irtam megint.
sajnos nem tudok gyorsabban, mert egyrészt össze is kell szednem a gondolataimat, másrész melózok is :lol: :lol: :lol:
dezsina

dezsi:elolvastam.Értettem. De volt olyan hogy majdnem lelökött az útról.Azt se vegyem észre? :lol:

Kép
Kép
melánia

Tücsi!
ugyi milyen jókat írok :?: Melani is azt mondja... :lol: és még laptetőzik is...
dezsina

Dezsi, elég nagy hiba hogy babanet mellett még melózol is! :P :lol:
Vendég

Melani!
na erre ki kell találni valamit... :roll: :?

Tücsi!
nekem csak így megy. :D Otthon már nem olyan jó írni, mint innen a dolgozóból... :lol:
dezsina

[quote="melánia"]d írta:melániaezsi:elolvastam.Értettem. De volt olyan hogy majdnem lelökött az útról.Azt se vegyem észre? :lol:

Na, én meg azt hittem valami szex téma van, erre kiderül, hogy csak a KRESZ-szel van gond! :P :lol:
Vendég

[quote="dezsina"]M írta:dezsinaelani!
na erre ki kell találni valamit... :roll: :?

Tücsi!
nekem csak így megy. :D Otthon már nem olyan jó írni, mint innen a dolgozóból... :lol:

Ezzel pontosan így vagyok én is!;-) :lol:
Vendég

Hát ez az.Én bicajjal voltam ő meg autóval.

Kép
Kép
melánia

Melani!
akkor ez féltékenység... :roll: és bosszú. :wink:
dezsina

Tücsi:írtam egy rövid pü-t.

Kép
Kép
melánia

Melani!
írtam püt.
dezsina

Lányok minden teljesen világos, mint a vakablak! :P :lol:

Én lépek haza, legyetek rosszak!

Nyulaszka gyere mesélj majd, hogy mit mondott a doki!
Pusszantás!
Vendég

Na, akkor még megnézem azt a Pü-t legfeljebb lekésem a vonatot, de nem maradhatok megfejtés nélkül! 8)
Vendég

Nyulaszkának drukkolok! :D fél óra múlva dokibácsival beszél...
dezsina

Tücsi!
futhatsz a vonat után :lol: :lol: :lol:
dezsina

dezsi:igen olvastam.
De a párom igazából nem is tudja hogy pontosan hova írok.
Szerinted elmondjam neki? De félek hogy akkor még ezért is aggódna.A bizalom az teljes köztünk.

Kép
Kép
melánia

Tücsi:elolvastalak.Köszi. Nyomás a vonat után! Vagy inkább a vonatra.

Kép
Kép
melánia

Na van itt még valaki?

Kép
Kép
melánia

akkor én is lépek.Sziasztok.

Kép
Kép
melánia

Melani!
akkor holnap... sajnálom, melcsizek is... nem tudok azonnal jönni, de írtam püt! :oops:
dezsina

Nahát, lányok, micsoda termés ma is! :lol: És micsoda krimi a végére! :lol:

MINDENKINEK mennek a drukkok ma is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melani,
szegedi és környékbeli nem drága kikapcsolódási lehetőségekből egy rakás tippet tudok adni, ha még aktuális (a krimi után ;) ), akkor szólj, küldök pü-t.

Csak gyorsan visszaolvastam.
Valaki kérdezte a szurijaimat, Neki válaszolom: 0,5ml Suprefact-tal indítottuk, egy héttel később indult a Gonal-f, akkor a supre lecsökkent 0,3ml-re, a Gonal-f pedig első nap 75NE volt (de szerintem bénaságból csak 37,5NE-t adtam be), utána 112,5 NE-re növekedett (azt már jól adtam be), 4. napon uh volt, estradiol 431 (a legutóbbi stimumnál uezen napon már 1000 volt, szóval egész jó), ma újra lecsökkent a Gonal 75NE-re. Holnap vérvétel és uh.
Árakban: a suprefact 7000 forint volt (valamivel több), de bőven elég lesz, két ampullát kaptam, és még az elsőt nyűvöm, a Gonal húzósabb, kaptam először egy 450NE-s tollat, az volt 15000 forint, az persze most elfogyott, és felírt a doki még egy 300NE-s tollat, az 10000 forint volt.

Különben most befekszek egy víztartály alá, és felzabálom az összes elérhető tejterméket, mert kicsit émelyegni kezdtem. A múltkor megúsztam a hiperstimut, most is szeretném.

puszi mindenkinek!

Kép
kisbuta

Kisbuta:küldheted azokat lehetőségeket.
Víztartály,most egy mesefigura jutott eszembe nagy vízpocakkal.
Hiperstimu tünj el! Sejtikék növekedjetek!

Kép
Kép
melánia

Nyulasz!
mik a hírek :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :? :roll:
dezsina

Írok valamit, nyugodtan üssetek agyon miatta, de muszáj leírnom:

Kisbuta -hiperstimuból most van barátnőm a kórházban, ismerkedik a két pici lányával, akik 3 napja születtek. Nem volt könnyű a kezdet, sok kórház, meg stb., de látnád az örömüket!!!!!!!Gondolom látod is képzeletben! Úgyhogy bízni!!!!!!!! A csodák lesben állnak! :lol: S ezért bármi megéri!!!!!!!!!!!!! Na üthettek! Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Julikám!
Olyan nagyon szépek vagytok :D :!:
nagyon irigykedem... sietek a nyomotokba érni :D

Nyulasz!
hol vagy már :?: :?:
dezsina

Nyah, elértem a vonatot!;-)

Kisbutus;-) Én kérdeztem, köszi a kimerítő választ! A Supre már kiesett mert fogigátlót szedtem, és valószínüleg Gonal sem lesz nekem mert beszéltük a dokival, hogy azt lóadagban kaptam és nem volt eredménye...

Julika, ez a kiscsaj, én egyszerűen nem találok rá szavakat, én is akarooook!!! :lol:

Nyulaszka, gyere mááááár! :?:
Vendég

Nyuuuulaaasz.... :twisted:
dezsina

Nyulasz az égszerelmére hol vagy már... :?:
dezsina

Nyulasz!
most már csak reggel jövök... :evil: nagyon vártalak!
remélem csupa csupa jó hirrel szolgálsz és most beszélitek apával a terveket :D :D :D
jajjj de kiváncsi vagyok :D :!:
dezsina

Csajok nagyon eltűntetek, pedig én most jöttem. :(

Meli, én is megtudhatom, mi a gond? Nekem is van ötletem, de nem akarom nyilvánosan leírni, mert az ismerősök rám ismernek. :wink:

Baba, engem is naggggyon érdekel a Bodies, de azt hittem, már vége. Meddig van? Csak nem tudom, kit beszéljek rá, mert a férjem az elájulna (ráadásul még fizessek is azért, hogy elájul?)... Mennyibe kerül a belépőjegy?????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,

Nyulasz?????????????,

Bella ++++++++++++++++++++++

Tobi, Kisbuta és minden tüszőnővelő fázisban lévőknek+++++++++++

Julika nagyon szép család vagytok :D

Ma nagyon elszomorodtam, dühös vagyok. Leperkoltam a kocsival, légüres tér volt körülöttem. Elmentem angolra, megyek a kocsihoz,és hátul fullra meg lett húzva, de nem csak egy picit, hanem nagyon :cry: :cry: :twisted: :twisted: . Persze aki ezt csinálta a kocsimmal, nem hagyott ott semmi cetlit. Na ilyenkor mi a teendő?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,
Csibe semmit nem tudsz tenni, sajna velem is megcsinálták már.
+++++++

Tobi, Krisz
++++++++

Kisbuta
++++++++ kezdéshez

Én ma már dolgozom és a béka feneke alatt vagyok, ma reggel már alig fájtak a melleim és össze is estek, eddig ez mindig az jelentette, hogy nem sikerült.
Vendég

Csibe,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
autó miatt :( sok bunkó ember van sajna

Bella,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
És mi van ha most éppen jót jelent? :wink:
Én akkor is hiszek benne, hogy a bébi ott van a pocidban!!!!

Krisz,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta,
hajrá kezdés+++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz,
????????

Julika,
nagyon édesek vagytok!!!! :P

KépKép
tobi

Mindenkinek megy egy csomag!!! :wink: :)

Kép

KépKép
tobi

Bella, én bízok a babáidban.

Kisbuta, nem fog elájulni. Én is féltem elmenni, de semmi gáz nem volt.Kisgyerekeket is vittek a szülei!!!! A jegyáraktól szívtam a fogam nagyon. :cry:

www.bodies.hu

babaimádó
Kép
babaimado

Bocs, Rana, neked írtam :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Bella, ne már. Hátha most mást jelent...bízz magatokban!Még olyan korai bármiből is messzemenő következtetéseket levonni!

Csibe, sajnos semmit nem tehetsz. Saját casco-d terhére, vagy ha az nincs, saját költségedre megjavíttathatod. És bosszankodhatsz, hogy milyen bunkó emberek vannak :evil: többek között ezért is gyűlölöm a pesti közlekedést, parkolást...stb

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!
:oops: bocsi,hogy tegnap nem jöttem,de vendégeink voltak este,elég sokáig(11-ig)
Megbeszéltük a dolgokat,kicsit most kell pihenni,aztán megpróbáljuk az antagonista protokollt.Dokim szerint az nem annyira szokott eredményes lenni,de ki tudja,hátha nekem meg az jön be.
Valaki próbálta már az antagonista protokollt?Talán Csibe?

Bella!
Az ég szerelmére,hiszen még csak pár napjakaptad vissza őket...Petne is a cicik miatt aggódott,és lám :D ...nekem meg majd szét durantak,végig,és lám...eredményt tudjuk...Babaragacsok mennek! :D
Csibe!
Hogy bírod?Nagyon drukkolok! :D Vannak jó kis 10-es tesztjeid??? :wink:
Autót sajnálom,ez nagyon bosszantó :evil:
Meli!
Érdekes volt a tegnapi nap,remélem Dezsi tudott segíteni.
Dezsi!
:D asszem te babásodsz előbb :D Hurutod?
Kisbuta,Tobo,Szezsó+++++++++++++++++++++++++++++++
Tücsike!
És milyen szurit fogysz kapni?Milyen protokollt csnáltok?+++++++
Rana!
Inszem mikor indul?
Julika!
Nagyon szépek vagytok :D
Vendég

Csibe! Autó :cry:

Baba, nem ismered a férjem, sajnos sztem tényleg elájulna. A múltkor elmeséltem neki, hogy kiskoromban megharapott a hörcsögöm, és vérzett az ujjam. Na ETTŐL rosszul lett. Persze én azt mondom, hogy tudna magán erőt venni, ha akarna.... :?

Bella! Ne keress tüneteket!!!!

Nyulasz! Most kell megjönnie a napokban, és 1., 2. vagy 3. napon kell menni vérvételre.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Csak most jöttem be dolgozni, mert eddig erőt gyűjtöttem, délután megyek a körzeti dokimhoz, nagyon sz@rul vagyok!:-( Asszem ebből nem lesz lombik!
Nyulasz nem tom most mit kapok talán Merionalt az hatott valamennyire, és nekem pont hogy csak az antagonista protokolnál volt ET-m is a longnál még leszívás sem volt, ezért nekem most megint anagonista lesz! Nekem a kisebb dózisu gyogyik jobban bejöttek, nem mintha túl lehetne stimulálni, de mondom volt, hogy napi 6 adag gonalt kaptam+ Luverist vagy hogy a bánatba hívják és nem lett egy tüszőm sem! Amikor meg kaptam 2 Merionalt+3 Fostimont akkor vissza tudtak ültetni 3 preembriót!

Bella, én már nem merek semmit se mondani, mert szerintem legbelül mindenki érzi, hogy mi a helyzet, én legalábbis a 2 beültimnél mindkettőnél tudtam 1 hét múlva hogy nem sikerült! Ettől függetlenül reménykedem, hogy most csal a megérzésed!;-)

Pussz, mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?