Sziasztok!
Hétfőn még vissza kellett mennem a kórházba, volt 1-2 vizsgálat, meg NST, és délután kiadták a zárót is. Szerencsére eddig minden NST-m tökéletes lett, nagyon ficánkolt!
Cak mostmár szülésig szúrnom kell magam Clexane-nal, és ma mondta a doki, hogy szülés után másra kell váltani, valami tabletttás cucc, ami nem befolyásolja szoptatást. Tudsz erről valamit, Holka?? És még azt mondta a dokim, hogy ezzel kicsit több időt kell bent lenni majd szülés után.....
Kb. 7-8 napot, amúgy 4 nap után jöhetnénk.....
Bejci!!!!!!!!
Nagyon gratulálok!!!!!!
És szép mérete lett a babának, de azért mégsem 4 kg feletti!!!!Mint ahogy téged is riogattak! Sok tejcsit, örömet kívánok én is!!
Márti!
Nagyon ügyesek vagytok!! Én ezt varrónőre bíztam, remélem már a héten kész lesz, és akkor dobok én is képet! Amúgy már kitakarítva várja a szoba, férjem ma szereli össze a kiságyat.
NAti!
Mi is nagy takarítási lázban vagyunk, de a lényeg, hogy a babaszoba már majdnem kész, egy rakás ruhát kivasaltam.....Jajj, néha engem is kiborít ez a diéta......Tegnap este a párom sajtszószos penne tésztát csinált, és hát a szívem szakadt meg........de azért két villával bekaptam! Még jó, hogy csak ezt a hónapot kell már kibírnom......
Viri!
Épp erről (is) szó volt a mostani Kismamában, a játszóteres anyukákról, civakodásról.....Amúgy tök igazad volt, én sem lettem volna különb, sőt..........Örülök, hogy bébivel minden okés!!!
Erika!
Gyógyulgass!!! Én is így kezdtem.........hihetetlen sok c-vitamint megettem, tea, méz, és mégis ez lett a vége........na de nem ijesztgetlek!!
Holka!
Mikor van ez a műsor a spektrumon??? Belenéznék! Persze én is szerencsésnek mondhatom magam, mert a párom mindenből kiveszi a részét, sokat segít, az meg külön jó, hogy főzni is tud!
Szia Babett!
Jó régen voltál! Mi kb. együtt haladunk!
Többieknek is pussz, most mennem kell......
Ditta