Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam, mi lett volna, ha nincs időpontja, és gondolom 10 percnél többet nem is volt bent.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Viri
Nagyon helyesen tetted, hogy leszidtad a lányt és az a helyzet az anyukát még jobban ki kellett volna osztani. Én is mindig arra biztatom a gyerkőcöket, ha valaki megüti ne sírjon, álljon ki az igazáért, sőt egyes esetekben szerintem nyugodtan oda is csaphat. Remélem ezen nem botránkozik meg mindenki.

ma nagyon sz@r napom volt. Sírós-bömbölős, falásrohamokkal párosítva. Bár ezt nem tehetem meg, pedig tutira benyomtam volna egy nagy csokitortát. Vagy egy nagy csokit, egy vödör fagyit. vagy ebben a sorrendben mindet. De vacsira ettem egy zacsi chipszet, pont belefért. Igaz lehet éhesleszek, de be kellett most ezzel érnem.

Olyan rossz érzés, hogy csak fannival együtt fogok beköltözni a lakásunkba, vagyis mikor hazajövünk a kórházból. Pedig jó lett volna, ha lett volna 1-2 hetem pakolászni, rendeszkedni. Így ez szülés utánra fog maradni, mert azért mégis én akarom megcsinálni.

Magdolnam
És mi van Muffinnal és a kis Eliottal? Ezek szerint te szoktad olvasgatni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Köszi csajok! :wink:

Kép
jenny29
Mór
 
 

 
 

tegnap a lányzó 7kor evett és utána bevágta a szunyát és ma 5 után kelt!!!! :lol:
Mááááááááárti?
magdolnam
 
 


hol vagytok?
magdolnam
 
 


Sziasztok!!!

Igaz nagyon sokáig nem voltam, de azért az utóbbi idöben olvasgatlak Titeket!!

Gratulálok a babákhoz!!!
Mi jól vagyunk!!
Eddig rendben van minden!
Készülödés az van persze, de még nem igazán fogtam fel, hogy nemsokára megérkezik a kislányunk, Hanna!! (Egyenlöre így fogják hívni)

Kép

Kép
dbabett
 
 


Sziasztok,

Ma voltunk orthopédián és szerencsére mindent rendben találtak Lilinél. Teljesen egészséges....
Egyáltalán nem sirt , nagyon jól tűrte, hogy összevissza tekergették :lol: :lol:
Azóta meg alszik :wink: :wink:
4 hónaposan kell újra menni kontrollra.

Babett, igy megy az idő?? nemsokára szülni fogsz :lol:

Magdonam, jó sokat aludt :wink:

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Bocsi, egy kicsit lemaradtam az itteni eseményekről. betegek voltunk, meg lent voltam pár napot anyumnál, megvarrtuk az ágyneműgarnitúráját a kisasszonynak :lol: Mindjárt teszek fel képet róla, hogy milyen lett.
DE
előbb hadd GRATULÁLJAK BEJCINEK!!!!
Sok sok örömöt és tejcit kivánok a kislánykának!!!! :lol: :lol:

Jenny
neked meg BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! és bocsi a késésért... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Syia BABETT!!!!

De jó újra látni téged :lol:
Mesélj magadról. hogy vagy,hogy telnek a napjaid????

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Ezt varrtuk anyummal. Az én elgondolásom, szabásom volt, a varrást meg ketten oldottuk meg. :lol:

Kép

Kép



Mit szoltok??? Tetszik??? Az egész átszámitva ugy 2000forintba került.Ha meg kellett volna vegyem üzletből, akkor 4x ennyibe került volna.

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Este már nem tudtam jönni. Későn értünk haza.
Hát mit ne mondjak többet vártam volna a dokimtól, főleg a magánba. Most elég furi volt, máskor nem ilyen. Lehet túlterhelt volt. Megvizsgált és zárt a méhszáj. Megnézett uh-val. Mondtam vegyük fel videóra. Átdugdosta a zsinórokat és el is indította a videót, de nem vett fel semmit. (szerintem a play-t nyomta meg) De a lényeg, hogy a baba remekül van. Úgy ficánkolt, hogy csuda. Láttam kezét-lábát. Olyakat rugdosott, hogy öröm volt nézni. Aztán dobott egy bukfencet. Ott vigyorogtunk apával. Szóval azért őt jó volt látni. Ja és 38 mm-es.

Örülök, hogy egy véleményen vagyunk a kis pofozkodósról. :)
Jajj erről jut eszembe. Van még egy jó kis storym szintén játszóteres.
Egyik nap a játszón szintén egy csokor anyuka dumált, épp nézték az egyik csokortag újszülött kisbabáját, ott álltak a babakocsi körül és mindegyik vidáman dumált, és közben egyik se figyelt a saját kölykére. Az egyik kislány (2 év körüli) fogta magát és úgy döntött útnak indul. És elment a játszótér másik végére pont a csúszda mögé, és nem lehetett látni. Én láttam hogy a kislány elment de nem szóltam az anyjának. (hi-hi) Kb. 3 perc múlva észbekapott a csaj, hogy nem látja a kislányát. Hát az pánik arcot látni kellett volna. Én meg ott röhögtem és azért sem szóltam a csajnak, hogy hol a gyerek. Aztán nagy nehezen előbukkant a kislány és az anyja meglátta, hogy megvan, megnyugodott. És ha hisztitek ha nem mikor nyugtázta magában hogy megvan a gyerek nyugodtan trécselt tovább. Nem hozta vissza a lányt! Na ez a nem semmi!!! Ja és mellesleg megjegyzem várandós anyukáról van szó. Gondolom pikk-pakk jött a gyerek és ha egy elvész csinál másikat….

Erika: nekem sincs játszóteres barátnőm, mert én is a Kende után megyek egyfolytában.

Nati: sajnálom a borongós napodat. Elhiszem, hogy szomi vagy, hogy nem költöztök fel, csak mikor Fanni itt lesz. Azért jó lett volna, ha tényleg egy ici-picit belakájátok.

Babett: de jó, hogy jöttél. Ezer éve, hogy nem írtál. Hogy telt a nyaratok?

Odri: szupi, hogy okés volt minden a vizsgálaton.

Márti: várjuk a képeket! ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Márti: nagyon király!!! Nekem nagyon-nagyon tetszik! Ügyik vagytok!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszi Kisvirág :lol:

Hát nem semmi a storyd. Mindkettő! :lol: Lehet én oda mentem volna az anyukához és elmagyaráztam volna neki egy pár nevelési elvet... :roll:

De jó, hogy a kis ficánkátok jól van! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Hétfőn még vissza kellett mennem a kórházba, volt 1-2 vizsgálat, meg NST, és délután kiadták a zárót is. Szerencsére eddig minden NST-m tökéletes lett, nagyon ficánkolt! :) Cak mostmár szülésig szúrnom kell magam Clexane-nal, és ma mondta a doki, hogy szülés után másra kell váltani, valami tabletttás cucc, ami nem befolyásolja szoptatást. Tudsz erről valamit, Holka?? És még azt mondta a dokim, hogy ezzel kicsit több időt kell bent lenni majd szülés után..... :roll: Kb. 7-8 napot, amúgy 4 nap után jöhetnénk.....

Bejci!!!!!!!!
Nagyon gratulálok!!!!!! :) :) :)
És szép mérete lett a babának, de azért mégsem 4 kg feletti!!!!Mint ahogy téged is riogattak! Sok tejcsit, örömet kívánok én is!!

Márti!
Nagyon ügyesek vagytok!! Én ezt varrónőre bíztam, remélem már a héten kész lesz, és akkor dobok én is képet! Amúgy már kitakarítva várja a szoba, férjem ma szereli össze a kiságyat.

NAti!
Mi is nagy takarítási lázban vagyunk, de a lényeg, hogy a babaszoba már majdnem kész, egy rakás ruhát kivasaltam.....Jajj, néha engem is kiborít ez a diéta......Tegnap este a párom sajtszószos penne tésztát csinált, és hát a szívem szakadt meg........de azért két villával bekaptam! Még jó, hogy csak ezt a hónapot kell már kibírnom......

Viri!
Épp erről (is) szó volt a mostani Kismamában, a játszóteres anyukákról, civakodásról.....Amúgy tök igazad volt, én sem lettem volna különb, sőt..........Örülök, hogy bébivel minden okés!!! :) :)

Erika!
Gyógyulgass!!! Én is így kezdtem.........hihetetlen sok c-vitamint megettem, tea, méz, és mégis ez lett a vége........na de nem ijesztgetlek!!

Holka!
Mikor van ez a műsor a spektrumon??? Belenéznék! Persze én is szerencsésnek mondhatom magam, mert a párom mindenből kiveszi a részét, sokat segít, az meg külön jó, hogy főzni is tud! :)

Szia Babett!
Jó régen voltál! Mi kb. együtt haladunk! :)

Többieknek is pussz, most mennem kell......

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Márti!!
Nagyon szép az ágynemü!!!

Ditta!
Bizony, együtt haladunk elöre :-) Már nem sok van hátra!!
Olvastam, hogy voltál kórházba, de szerencsére azért semmi komoly.
Én is voltam 2 hete, infúziót kaptam, höemelkedésem volt és hánytam. De a babával szerencsére minden rendben volt és most is rendben van!

Holnap megyünk vérvételre. Jövöhéten NST és UH.
Mostmár sürüsödik a program!!

Bejcinek nagyon sok örömöt kívánok és egészséget!!
Persze ezt kívánom mindenki másnak is!!

Babett

Kép

Kép
dbabett
 
 


Márti, nekem is tetszik az ágynemű...
habár én nem tudom hogy kell felrakni a baldachint, pedig nekünk is van :roll: :roll:

Most nagy a pangás :roll:

Kép
Kép
odri
 
 


köszi csajok a dicséreteket! :oops:
A valóság az, hoy szebbre sikerült, mint ahogy magamban elképzeltem. :lol:

Ma megyek dokihoz, szoritsatok, hogy még mindig kislány legyen :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti: drukk hegyek!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok! Tényleg nagy itt a pangás ma. Marti, jó hogy jöttél, biztos még mindig kislány.:-)
én ma szembesültem a korlátaimmal. Elmentem nagy bevásárolni. És rájöttem, hogy ezt egyedül már nem igazán fogom megtenni. Nagyon elfáradtam a végére. Miközben pakoltam a pénztárnál már nagyon fájt a hátam. Totálisan kifulladtam közben. Nagyon megerőltető volt a pakolás is. Alig vártam, hogy leüljek végre. Azt már észrevettem, hogy sietni nem tudok, mert akkor húzódik a hasam alja. Gondolom a szalagok húzódnak, mert nem kemény egyáltalán. De viszont mikor haza jöttem folyamatosan kéményedett.:-( gyorsan megittam egy magnéziumot. Lepihentem, és most már minden rendben. Férjecském majd felhoz mindent. Nem kevés dolgot hagytam a kocsiban.
És főztem hagymáteát. Iszonyatos, de állítólag használ. Azt írják, hogy köhögés csillapító hatása van. Kíváncsi leszek.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Márti, drukkok mennek, biztos kislány :lol: :lol:

Erika, én is azt hallottam, hogy a hagymatea használ :wink:
Azért inkább a bevásárlást inkább hagyd a férjedre te meg pihizz sokat :!:

Kép
Kép
odri
 
 


Hát hagymatea megvolt. :?
Az első pohár még "simán" lement. A másodikat majdnem viszont láttam. :?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
Melyik részéből főzted a teát? Mifelénk a vöröshagyma száraz külső részből szokás és annak semmi íze nincsen, de hatásos a száraz köhögésre. Hurutosra nem jó. De még jó a kakukkfűtea is a köhögésre.
Én már csak kicsi bevásárlásokat csinálok egyedül. vagyis max egy szatyornyi cuccot hozok csak haza.

Ditta
Képzeld, hogy szerda este nem bírtam tovább és persze a megengedett szénhidrátkereten belül, de csokit ettem chipszel és másnap reggel mentem cukorra. Éééééééééés ennek ellenére csak 6 lett a cukim. Szóval nyugodt vagyok, de azért nem fogok sokszor csalni. Volt olyan hogy elsírtam magam, mert ettem volna valamit, de nem tehettem, vagyis tehettem volna, de akkor éhen maradtam volna. Sajtos pennét is lehet enni, csak kevés fér bele, főleg a vacsi 40grammjába.

Babett
üdv újra itt, ha még nem üdvözöltelek volna.

Márti
nagyon jó lett az ágynemű! Ügyik vagytok!

Viri
Nem semmi a másik storid sem. Én azt hiszem le sem venném a szemem a gyerekről ha elvinném játszózni, főleg a mai világban mikor simán ellopják őket.

Tudjátok milyen felfedezést tettem ma? kerestünk a városban egy régi játszótéri körhintát és sehol sincs már. Gondolom a mai gyerekeknek már nem biztonságos (bár ezt hülyeségnek tartom) és így leszerelték őket. De láttam olyan csuszdát ami a föld felett fél méterrel ér véget, na az tuti EU-s és nagyon biztonságos.
Én azt gondolom, hogy ha a szülő megfelelően figyel a gyerekre akkor semmi sem veszélyes rá a régi dolgok közül sem. na de mind1, majd mikor Fannival mehetünk már játszóra, keresek valami normálisat.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk a dokitól.Kösz a drukkokat! Hát megmutatta mi van a lábaközt,még mindig kislány, de az arcát sehogysem akarta megmutatni. Ott volt mindkét keze, meg lába felhúzva az arcához.A dokibácsi meg is jegyezte, hogy boxmeccsre készül.Egy keveset mutatott csak többszöri bökdösés után, amit le is kapott a doki. Hát nem tudom mennyi látszik belőle....Na és mondott egy szomorú hirt is, hogy nem biztos bent lesz a szülésnél, mert nemrég megvolt műtve a gerincével és nem birja már a strapát annyira mint régen....Ha szerencsém lesz és épp ügyeletes lesz amikor szülök, akkor igen.De mondta, hogy ha gondolom, beszél egy másik dokival...Megnézte a köldökzsinor áramlást, pulzálást, az agyban a véráramlást, szivet, még azt is, hogy mennyire van felkészülve a méhem a baba növekedésére, mennyire érzi jól magát a baba odabent.Szóval épp utolsó voltam és volt ideje, majdnem egy órán át vizsgált. Minden ok.babával is, már 2 kg körül van,és a várható szülés az értékek szerint nem december 6, hanem november 26.
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


A szeptemberi topikban ahova írunk Bejcivel van egy erdélyi kismami aki embertelen kórházi körülmények(mert ilyen körülmények vannak ott alapból) között szülte meg a babáját.
A szobatársa Enikő ugyanaznap szülte a babáját, Abigélt.
Férje a szülés napján államvizsgázott az orvosin. Egy éve voltak házasok és várva várták Abigélt. De sajnos nem tudtak együtt boldogan hazamenni mert Enikő egy héttel a császár után meghalt,tüdőembóliát kapott. Tegnap volt a temetése.
Durvan 15000 forint jovedelmuk van. 250 ron. 100 forint 1,50 ron. A másik topikban arra gondoltunk egy csomagot küldenénk az Apukának,akiben csak a kis Abigél tartja a lelket.
Hihetetlenül sajnálom őket…
Mivel én pesti vagyok nálam gyűlnek a kiscsomagok, beleteszem ezeket egy nagy dobozba és kiviszem a Népligetbe ahol feladom a buszra és az erdélyi topiktárs ott leveszi és elviszi a családhoz. Azt mondta ez bevállt küldözgetés a buszsofőrök szívesen vállalják, az erdélyi anyuka ad nekik 1-2000 ft mikor átveszi a csomagot.
Arra gondoltunk 2 kis ruha vagy 500 ft (nincs számlaszám egyszerűen levél formájában,boritékba téve) is sokat jelentene nekik. Mert igaz,hogy sok kicsi sokra megy!
Ha valaki szeretne/tudna segíteni akkor a címem megírom priviben.
Köszi lányok.



Igyekszem visszaolvasni.
Képzeljétek szerdán láttam BIUST!!! :D Csodaszép,formás,békés kislány!
Bejci örülök,hogy találkoztunk!
Mesélj ha berendezkedtetek már otthon :wink:

Márti
huuu...mi most Anett popsit látjuk,igaz?
sokáig nézegettem melyik része ez a kicsi lányodnak :shock: ...de valószínűleg pont a bizonyíték rész,hogy ő kislány. :D Tök jó,hogy már 2kiló!!!
holka
 
 


Holka, ez épp az arcocskája. :lol: A keze ökölbe az orra elött, sajnos csak ennyit mutatott meg :cry: :cry: Félig látszik a szeme lecsukva meg pici az orrából és a szájából.
Hova valósi a csajszi itt Erdélyben???? Mert nekem van egy egész nagy necc ruhácskám, amit szivesen elküldenék nekik???Esetleg a cimét priviben???

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


250 RON?????? Itt még a munkanélküli alap is 400 RON fölött van :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


mondjuk az is édes kevés :(

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, én mikor megnézetm, egyből láttam, hogy az arcocskája :lol: :lol: ez ritka általában soha nem tudom kivenni :wink:
Tök szép baba...

Holka, én szívesen segítek...akár ruhácskával is és pénzel.

Kép
tegnapi pancsi:))

Kép

Kép
és már ilyen nagy vagyok:) ez ma készült...
pancsi után..
Kép

Kép
Kép
odri
 
 


Márti
tényleg...erre mondják nézőpont kérdése.... :oops: :lol: :lol:
Nézd meg olyan mintha a 2 farpofa lenne, jobbra felfelé pedig a gerince...a szája meg mint a szeméremtest.... :roll:
de már kilátom a képből a pofiját.. :oops: :lol:

Odri
csuda édes Lili. Milyen édesen figyelget :D
Visszamosolyog már?

Azért ilyen kevés mert az apuka 2 hete fejezte be az egyetemet. Anyuka-tanítónő- pénzéből éltek eddig és ő még nem adott le papírokat ezügyben....így nem kapják meg ami jár.
Köszi lányok a segítséget. Tudom,hogy mi magunk is babát várunk/kis újszülöttel vagyunk itthon. De 500 ft-ot mindenki tud nélkülözni szerintem és ha sokan összeadjuk akkor az már összeg lesz.
priviket irok nektek
holka
 
 


Holka, köszi...
Már egyre többet figyel minekt és közben mosolyog....
egyszerűen zabálni való :lol: :lol: imádom!

Kép
Kép
odri
 
 


Hello lányok, hello babák!

Hazajöttünk a kórházból... minden nagyon furi még, nagyon fáradt vagyok... úgyhogy ma még csak ennyi futotta tőlem! A mai nap az aklimatizálódásé lesz, ha összekaptam magam jövök.
Ja és imádom a lányomat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi Nektek.
Vendég
 


Holka, én is kérem a privit. Borzalmasak az ilyen történetek, kirázott a hideg.

Nem tudom emlékeztek-e a történetre még télen volt. Egy kismama megszülte az iker lányait, és mielőtt hazajöttek volna a kórházból ő is embóliát kapott és meghalt. :( Közben kiderült, hogy az illető kismama egy középiskolai osztálytársam legjobb barátnője volt.
Borzalmas volt még hallani is a történetet.

Odri, nagyon édes ez a kislány! :D
Már én is alig várom, hogy a karomban tarthassam az enyémet, most már egyre kézzelfoghatóbb lesz a dolog. Képzeljétek ma mit csinált! Nekidőltem egy pultnak, de a hasam és a pult között ott volt a kezem. Akkorát rúgott, hogy vegyem már észre magam, hogy még egy kicsit kellemetlen is volt. Na azonnal arréb álltam:)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika, köszi szépen...
szerintem is édi-bédi manó :lol: :lol:
Igen nemsokára Te is a kezedben tarthatod, meglátod milyen klassz érzés! Semmihez se fogható....
Az ilyen történezek engem is elszomorítanak, borzasztó!

Kép
Kép
odri
 
 


Márti
nagyon klassz a huzat,tök ügyesek vagytok!

Odri már repült is a válasz :D

Erika
cuki Zsófi,hogy így jelez :D , és még csak most fog igazán egyre erősebben és erősebben jelezni!! :D


Bejci :D
Ügyesek lesztek Biussal...gyorsan belerázódtok. :D Aztán várunk!

Babett
hogy fogják hívni a picikédet?

Viri
én simán szólok egy-két mondatot a kisgyereknek ha az rosszalkodik az én gyerekemmel. Nem veszekszem vele,de biztos rászólok nyugodt hangon. Ilyen már csomószor volt.
De volt már Heni is pofonosztó!! :oops: Tök égő de ez van. De mindig csak a nagyobbakat osztja ki.
Ő csipőre tett kézzel simán veszekszik a 6 éves nagyfiúkkal is... :oops:
Látszik,hogy különböző időszakok vannak nála. Nyáron volt ez az odacsapok neki időszak. Most megint értelmesebben lehet vele beszélni,most egész rendi a játszótéren.

Ditta
spektrum műsor minden hétvégén kb fél6-fél7 között...
A Clexane antikoagulans, véralvadásgátló.
Tablettás verzió a Syncumar.
holka
 
 


Erika
privi ment.
holka
 
 


Jó reggelt!
Nincs valami szép napunk. Alig tudtam felkelni, annyira fáradt vagyok. Tegnap este szupi helyen voltunk. A Magyar Nemzeti Szakács és Cukrászválogatott vacsoráján. Készülnek a világbajnokságra és volt egy vacsi, csupa finom dolgokkal. Velük menne egyébként párom ebben a hónapban külföldre, de azt mondta még meglátja hogy leszek akkor.
Lényeg, hogy nagyon jót ettem és nagyon remélem nem is haladtam meg vele a megengedett mennyiséget, hiszen se krumpli, tészta, rizs nem volt a kajában, se akkora adagok sem voltak, hogy hülyére együk magunkat. Vagyis én sokat ettem, de másoknak ez tuti kevés volt. A desszert pedig egyszerűen felülmúlhatatlan volt számomra.
Ééééééés csinin ki voltam öltözve. Igaz csak mezitlábas papucsot tudtam felvenni, de nem fáztam. Sajna képet nem csinált rólam párocskám, pedig fotózni is kellett neki, de majd legközelebbi alkalommal készít. Kb 2 hét és megyünk egy másik partyra, majd ott.

Márti
Örülök, hogy dokinál minden ok volt, de őszintén szólva én se arcot, se popsit nem látok a képen, pedig sokat nézegettem. Talán egyszer rálelek lányod pofijára.
Sajnálom a dokidat, főleg mert lehet nem nála szülsz. De ha bejön a jóslata, akkor mi nagyon közel szülünk időben egymáshoz. Fanni 32 hetesen volt 2 kiló körüli, nem semmi méreteik vanak a csajoknak, mi?

Holka
Szörnyű ami a családdal történt és persze megpróbálok én is segíteni, küldj címet ahová postázhatok, de lehet majd viszem, mert megyek pestre hétfőn és szerdán is, meg 22-én is. Esetleg még találkozunk is?
Gondolom nem csak 1x tudunk nekik küldeni csomagot, hiszen ahogy a babáink nőnek mindig lesz kinőtt ruha, és akár 2havonta is tudunk küldeni egy kisebb csomagot nekik.

Odri
Nagyon cuki Lili! Olyan cukin tartják a kis kezüket ilyenkor, mindig ökölben. Látom ti is sokmindent vettetek ikeában, én is tervezem azt a forgót amin a lovacska van. Sőt anyumék most hoztak textilpelust onnan ami mintás. Nagyon jól néz ki.

Bejci
Nagyon várlak a beszámolóval és Bius fotójával! Már nagyon hiányoltalak benneteket!

Kép
Kép
nati80
 
 


Csajok!

Még mindig csak képet dobok fel, aztán majd ha összejön, írok is!
Puszi

Kép Kép
Vendég
 


Jajj, de édes!!!! :) :)
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Bejci
Bius egyszerűen csodálatos kislány, olyan édi kis pufi arca van! Csini a nózija és a szája is. Tényleg kis csókos!!!

Tegnap elkezdtem pakolni a szobánkat dobozokba és előkerültek a fotóalbumok. Nézegettem a babaképeimet, hát Fanni az uh-s képen annyira hasonlít az én kiskori képeimre.
Ja és eddig egy zsák szemetet dobtam ki, végre megszabadultam a 4 év alatt összegtyűlt jegyzetektől, füzetektől amikre már nincs szükségem. Jó az ilyen tisztítókúra!
Voltunk tecsozni tegnap anyuval és vettem egy sárga kantáros nacit egy színes virágmintás bodyval. Most nem voltak olyan jó cuccok, de ez aranyos volt. nem tudom miért csak rövidujjú bodyk vannak még. nekem pont hosszú ujjú kellene. És azt vettem észre, hogy a rugik elég keskenyek, alájuk férne még egy body? van valakinek ilyen tescos ruci tapasztalata?

na megyek folytatom a pakolászást, mert lassan ki kell költöznünk a szobából, amíg kibontják a lépcsőfeljárónak a helyét.

Kép
Kép
nati80
 
 


Látszik még korán van, mert hülyeségeket írok. Nem tecsozni hanem tescozni voltunk, valamint nem összegtyűlt hanem összegyűlt. :roll:

Kép
Kép
nati80
 
 


Bejci, mégegyzser nagy gratula! Nagyon édi és szép a kislányod:))
Sok boldogságot és örömöt kívánok!

Nati, nekem vannak tescos rugijaim és aláfér a body, nem lesz gond... :lol: :lol:
Lili 4d-és ih képe is nagyon hasonlít az én születéskori baba fotóimra :lol: :lol:
A szája az orra és az álla tiszta én :wink: :wink:

Kép
Kép
odri
 
 


Nati
az estétek tényleg szuper lehetett!!!
A szerda nekem teljesen jó, tudunk találkozni is persze. Tök jó lenne!!
De a címem is megírom priviben.
Úgy tervezzük, jövő hét elején, okt 15-re megy ki a csomag akkor lesz Abigél 6 hetes, belép a csecsemőkorba!!
Nagyon köszi a segítséget.
Emmának is van 2 tescos rugija,igen aláfér a body.

Bejci
Annyira hasonlít rád a kicsi lányod!
Majd mesélj ha lesz pici időd, nagyon várunk!

Odri
Szegény párom csak azt szokta mondani: Hááát nem lesz egy gyerekünk se aki rám hasonlít???..
Pedig szerintem egy kicsit azért apujukra is hasonlítanak…de zömmel inkább rám!!


Olyan rossz olvasni ezt a vonatbalesetet, ami ma történt…én is mindig az IC utolsó kocsijában utaztam le az egyetemre…sokszor az utolsó ülésen…
holka
 
 


Sziasztok

Bejci, nagyon aranyos a kis Bius. Szerintem így profilból nagyon hasonlít Rád :D Gyere majd az élménybeszámolóval ám:)

Nálunk pedig vacakol a net. Alig tudtam ma jönni. A hétvégénk pedig nagyon sűrű volt, ezért sem jöhettem, de most itt vagyok. És többiek, merre lézengtek:)
Nincs Bejci, és mindenki sztrájkol? :wink:

Holka, én most hallottam a vonatbalesetről. Borzalmas volt hallani. Azt már ezek után biztosra veszem, hogy ha valaha még egyszer vonaton utazom az utolsó vagonba nem ülök. :(

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Mi a hétvégén dédiztünk,nagyon örülnek a kisöregek a kislányoknak. És ezt olyan jó látni!!
Csak a dédipapa olyan butaságokat mond,pusztán ugratásból a Heninek.
Hogy adjon egy puszit neki mert ha nem akkor Emmát jobban fogja szeretni...vagy mert akkor csak Emma kap ajándékot,túrórudit stb...
vagy ilyen duma,hogy kínáld meg a kistesót csirkecombbal...ááááááá.........fél éve arra tanítom Henit,Emma nem eszik mást csak anyatejet!!!! Muszáj betanítanom neki különben nem lenne egy perc nyugtom se....isten őrizz,hogy megetesse a tesót bármivel és megfulladjon nekem..míg mondjuk pisilek...Erre ilyen hülyeségeket mond!!! Át se gondolja mit beszél...
szóval kicsit mindig elfáradok ott...


Erika
te dolgozol még vagy otthon vagy a pocival?
holka
 
 


Holka, én még dolgozom ebben a hónapban. Az utódomat október 1-től vették fel, és ma kezdtem neki átadni a munkát. De már nem akarom túlzásba vinni a munkát, igazából már alig várom, hogy itthon legyek, és babakocsi túrákat tarthassak végre. :D
lenne egy kérdésem szerintem mindenkihez. Vagyis úgy gondolom, hogy erre mindenki tud válaszolni.
Szóval kb egy hete vettem észre, hogy sietni már egyáltalán nem megy, mert akkor nagyon húzódik a hasam alja, vagyis marhára kellemetlen. És kb ezzel egyidőben kezdődött az, hogy amikor a nadrágot veszem le, és fel akkor nem igazán tudom már a lábamat felemelni, mert az még kellemetlenebb. Veletek is volt ilyen, és ez teljesen természetes, vagy gond van. Bár a hasam egyáltalán nem kemény. Gondolom a szalagok húzódnak, de azért nyugtassatok meg.

És ami még van, ma teljesen kétségbe estem, hogy túl kicsi a hasam. :roll: Amikor köszönök el az emberektől, és mutatom be az utódomat, azonnal az a kérdés, hogy mégis hova megyek. És amikor közlöm, hogy januárban fogok szülni úgy néznek rám, mint a marslakóra, mert hogy nem is látták rajtam. Valaki szerint olyan mintha szimplán meghíztam volna. :cry:
Hülye vagyok mi?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
nekem mindkét kislánnyal kicsi hasam volt....nyugtasson a tudat,hogy legalább nem lesz csíkos a hasunk..
Én Henivel 5 hós terhesen szigorlóév gyakorlatát töltöttem a belgyón amikor a főorvos a 8 hetes gyak utolsó napján a hasamra nézett és félve megkérdezte: Én babát várok?????
Egy a lényeg Zsófi egyenletes fejlődést mutasson!

Lehet kapni övet ami tarja a hasit,ha úgy érzed húzódik lenn. Szalag is húzodhat, ideget is nyomhat a baba..
Görcs,vérzés,magzatvízcsorgás ami figyelemfelkeltő.
A többi csak a pocival járó "nehézség"...

Akkor gyorsan repül majd az utolsó pár hónap,otthon babavárósan :D


Magdi hogy vagytok? Lizus hasija?
A fogzásra nekünk a Dentinox gél nagyon bejött,de csak kis mennyiséget lehet belőle használni egyszerre...
holka
 
 


Holka, köszi szépen az infot. Már gondoltam arra az övre, hogy kellene venni. Körül fogok nézni, mert ha kényelmesebbé teszi a poci viselését akkor megéri.
Zsófi egyébként szépen egyenletesen fejlődik, egyébként az UH-n mindíg egy héttel nagyobb. Én örülnék nagyon, ha nem csíkosodna a hasam. Bár kenem rendesen.
Ezek után lehet, hogy a végén azon fogok panaszkodni, hogy mekkora hasam van. :lol:
Te dr-vagy egyébként? Ezt nem is tudtam. :lol: (én szülésznőből vátam orvoslátogatóvá :lol: )

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok!

Egyem a pici szívét a kis Biusnak! Csudszép! Várom ám a beszámolót!

Erika, örülj neki, hogy kis hasad van -márha mondhatok ilyet-, mert nekem hatalmas volt és iszonyat azt vonszolni. Szó szerint TEHER! Hát én nem tudom, hogy hogy a fenébe bírtam volna még ki 1 kerek hónapot :roll:

JEsszus, Holka ez borzalmas!!!!! Természetesen rám is számíthatsz, bár nem tudom, hogy miként vagy hogy fogom tudni eljuttatni a dolgokat. Privit kérnék..... Bár pont -Gábor féle- vérvételt akkorra (10.15-ére) terveztem.
Én nem hallottam a vonatbalesetről.

Nati, majd kér(ek) az "új" lakásról képet!!!

Mi:
Gyula 1 hétig beteg volt, külön aludt tőlünk, karanténban volt. Elég kemény volt non stop a kicsit ellátni, főzni, mosni, takarítani. Erre most én lettem beteg péntek óta. Hát én 3x olyan beteg vagyok. És karanténban szintén....
magdolnam
 
 


holka:
Most olvastam, amit írtál az erdélyi kismamiról.
Én is szívesen összeszednék pár ruhát Annáról, nekünk nem kell, eladnám ,de így jobb helye van.
Szóval, ha küldesz elérhewtőséget, vagy akár össze tudunk futni, kérlek szój!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Holka
Sajna nem biztos, hogy eljutok pestre szerdán, de akkor jövő kedden elméletileg megyek, mert a szülésznővel találkoznom kell majd valamikor.

Erika
Nekem is van hastartóm és nagyon kényelmes. Anitát vettem, igaz egy kicsit drágább a többinél, de van egy része ami teljesen takarja a hasat, így nem fázhat meg.
Vicces amit írtál a lábemelésről. Én 3 bugyimat szakítottam így el, mert az egyik lábam még beletettem, de a másikkal már mellécéloztam és nem tudtam megtartani, így sajana bugyi nem bírta a fél méternél nagyobbra való nyúlást. SŐT lesz olyan amikor a harisnya felvétele felér egy maratonnal. :lol: Szép dolgok ezek!

Magdolnam
Jobbulást!

ma jó korán ébredtem, bár szörnyen! Olyan vádligörcs ébresztett, hogy majd bepisiltem. Erre mondom, hogy olcsó húsnak...., mert most béres magnéziumot vettem mert olcsóbb volt. A magneB6-tól egyszer sem volt ilyen fájdalmam.
tegnap vettünk Fanninak jegesmacijelmezt, ahogy párom mondja. 68-as téli thermo overál. nagyon édi!!!

Kép
Kép
nati80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?