Sziasztok!
Nagyon rég nem jelentkeztünk, és bevallom szégyellem is magam emiatt.
Már csak azért is, mert leginkább olvasó üzemmódban látogattam a topikot! Annyi mindent történt velünk is, hogy képtelen voltam rávenni magam egy hosszabb gépelésre. Pedig lesz mondanivalóm bőven, meg képet is ígértem, de azt is át kell töltenem a gépemre. Szóval ha kihagyok valakit, azoktól előre is elnézést kérek! Az agyam újabban nem a legerősebb szervem!
Mint rég, (amikor Hannus született) bezuhanok az ágyba és már alszom is!
Szamikám, nagyon jó, hogy megint ennyit írtál! Még a nyaralási beszámolódban említetted, hogy jártatok Sümegen. Én onnan származon, a szüleim még mindig ott laknak. Hogy tetszett?
Ha legközelebb Csepelen jártok szemésznél, akár találkozhatnánk is! Örülök, hogy túl vagy a beavatkozáson, az eredmény miatt pedig ne aggódj! Mindenesetre azért megy a drukk neked! (De érzem, hogy semmi baj!)
Ha megkérlek szépen mesélsz nekem erről a boritornáról? Az izgő-mozgó manókat is leköti?
Folyt. holnap, leradad a szemem! Szép álmokat!
Nos megint itt vagyok, folytatom! Ha nem bánjátok!
Finike, kívánok nektek nagyon jó időtöltést Veszprémben! Remélem élményekben gazdagon és pihenten érkeztek haza és mesélsz majd nekünk! Vicus biztosan jólérzi magát majd a mamánál! A kutyust nagyon sajnálom, tudom mit érzetetek, volt részünk benne sajnos..
Eszti, ha lesz egy kis időd beszámolhatnál a török útról! Milyen volt a repülés, párodnak tetszett? Képeket is kapunk majd rólatok? Gratulálok, hogy az oviban alvást megoldottátok! Nem semmi, hogy Réka "nagy" ágyban alszik! Nálunk spec. fogalmam sincs ez hogy fog majd menni, mert Hanna úgy forog álmában, mint egy helikopter! Ha nem lenne rács, reggelente szerintem a szőnyegen landolna! Bízom benne, hogy Bencusnak jók lesznek a 4 múlvani eredményei! Drukkolok!
Dóri, remélem meggyógyultatok! (Ha jól emlékszem azt írtad betegek voltak a csajok vagy csak Ági?) Olyan jó néha egy villanásra látni benneteket, a csajok hatalmasat nőttek! Bízom benne, hogy hamarosan hosszabban találkozunk, és beszélgetni is tudunk!
Adra, remélem veled is! Olyan jók voltak a képek a törpikről, amiket utoljára feltettél! Zéti a hintában ahogy alszik, az szenzációs! Ha lesz még jó idő, sétálunk együtt?
Mazsuzs, érdekes kérdést tettél fel a másik topicban!
Beindult a projekt? Lesz hamarosan második vonalzó? (Bocsásd meg kíváncsiságomat!)
Judit, nagyon rég jelentkeztél! Mi újság a törpökkel? Szonjusnak hogy tetszik a bölcsi? Beköltöztetek már? Adj magatokról jelt!
Sid, sikerült állást találnod?
Mesi, veletek mi újság? Lara baba kész nő már, gondolom!
Szandra, nagyon helyesek voltak a csajok a balatoni képeken! Nálam a kukoricás vitte a pálmát! Milyen suliba jársz?
Rólunk röviden:
Jártunk mi is babaszemésznél, mert a védőnő és a doktornő is mondta, hogy Hannus egyik szeme kicsit "beszalad". (Magyarán bandzsa a szentem kicsit!) Onnan továbbküldtek bennünket "rendes" szemészetre, hogy orvosolni lehessen a bajt! Így mi dr. Síkos Évához megyünk a budai gyermekklinikára, beutalóval, ingyen. Viszonylag hamar kaptunk időpontot, szeptember közepén kértem, okt. 8-n megyünk. Kíváncsi leszek...
Hanna szept. 14-n elindult (11 hó és 3 nap) azóta nagy lelkesen gyakorolja új tudományát! Nagyon örül neki, hangos sikongatás kísér minden lépést!
Egyre ügyesebb egyébként minden téren, hihetetlen mennyire értelmes! Érti a hozdd ide, keresd meg, stb. dolgokat! Minden nap meglep valamivel! Olyan édes!
És hamarosan egy éves!!! Nem hiszem el, hogy a kis pocaklakomból ilyen hamar egy jövő-menő manó lett! Nagyon barátságos egyébként, nem fél az idegenektől. Nagyon tud hízelegni és bújni!
Sajnos csak régebbi adatot tudok, mert három hete mérték utoljára, akkor volt 10 kg és 25 dkg és 74,5 cm. (született 3650 gr és 50 cm) Fogaink lassan bújnak, jelenleg 5 darab van, elég érdekes eloszlásban!
Megkapjuk a pneuomo elleni oltást, mert több orvos szerint is (utánaolvastam több helyen) érdemes beadatni. A tájékoztató szerint a 11-23 hó közötti gyerekek 2 oltást kapnak 4-8 hét eltéréssel! Több (3 és egy emlékeztető szuri) az ennél kisebbeknek kell.
A taliban benne vagyunk, nekünk bármelyik nap jó!
Most már eldugulok, mert szerintem nagyon hosszú lettem! Még dobok pár képet!
Puszi mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára