Estike, Kisbuta! Ja és a STRESSZ!!!!!!! Népbetegség!!!!
Kisbuta, persze, stimu alatt már hülyeség kivizsgálgatásokra járni (nem csak a hormonok hatása miatt, hanem lásd két sorral fentebb!). Különben is, azért legyünk optimisták, és tételezzük fel, hogy egészséges vagy (illetve ha nem, arról már tudsz, és kezelve van)
Nyulasz, nevezzetek nyugodtan ortorexiásnak, de mi pl. csak biotejet iszunk (az tuti látott tehenet, mást se!
), hiszen ha tudnád mik vannak a nem bio tejben (növekedési hormonok, női hormonok, antibiotikumok, ne adj' Isten vírusok és bacillusok), te is csak azt innád. Továbbá azt hallottam, hogy a nem bio barnakenyérnél akkor már jobb a nem bio fehér, ugyanis a méreganyagok (növényvédőszerek, műtrágya, stb) a gabona külső részében rakódnak le, amit ugye nem raknak bele a fehér kenyérbe. Nem beszélve a színezett, "álbarna" kenyerekről és más borzalmakról, amivel nem akarlak riogatni benneteket. Mondjuk persze könnyű kettőnkre vásárolni a biotejet, bio barnakenyeret és a bio müzlit (a Dm-ben a legolcsóbb, olyan árban van, mint máshol a nem bio), ha már lenne egy három- négy - öt fős családom, nem tudom hogy bírnánk anyagilag. Ja persze csapvizet mi sem iszunk, csak ásványvizet (csökkentett nátriumtartalmút), sőt, a legolcsóbb ásványvízből szoktunk venni egy csomót, és teához, kávéhoz, levesekhez azt használom (a zöldség főzéséhez azért nem). Meg persze megnézem, mennyi "E" van a kajákban, és ha van biokaja leárazva (ilyenkor kb. annyiba kerül, mint a nem bio), abból is veszünk. Azt is megfogadtam, hogy ha pici babám lesz, ő biot fog kapni mindenből (most is csak miatta vigyázunk ennyire magunkra), mert nekem ugyan már tökmindegy (ki tudja, miket ettünk össze a nem Eu-konform gyerekkorunkban...
), de neki nem! Persze ha lesz rá pénzünk....
Hosszú lett, bocsi.
Ja, és vettem STEVIÁT! Valamelyikőtök már említette!