Új privát üzeneted érkezett!

Én átengedem a lombikozóknak! :wink:

KépKép
zsófikukac

He-he, én szívesen lemondtam volna róla, mert nem hiszek benne! 8) Nyah, itt az ideje dolgozni egy icike-picikét! Puszmák!
Vendég

Tücsi!
igazán köszi! Nagyon kimerítő voltál! mármint a válaszaid! :D
és a laptető, senkisem hisz benne, de olyan jó örülni valaminek! (és egyszer mindenki lesz laptetős :lol: :lol: :lol: )
dezsina

Hát lányok!

Tiszta misztikum most már számomra az egész. Élem a magam kis inszemes-lombikos-próbálkozós világát több, mint két éve, és egyreinkább azt gondolom, ha valakinek így vagy úgy sikerül egészséges babát a világra hoznia, az kb. akkora mázli , mint a lottó ötös. Én egy kicsi és gyönyörű faluban élek, az ottlakók száma 750 körül. Ismerek mindenkit kicsit és nagyot. Számolgattam, de két generációt is visszanézve hét olyan családot tudok, ahol nem született gyermek. Kérdezem én, hogy van ez?

Kép
estike66

Tücsike! Hiszed-e vagy sem, Te még abban a bizonyos fiatalkorban jársz :!: :lol:

Kép
estike66

Dezsi,
Egyszerűen felhívod őket és elmondod mihez kell a vérvétel és milyet szeretnél mindkettőtöknek, nagyon egyszerűen működik. De a honlapjukon is fent van.
www.gendiagnosztika.hu
Vendég

Bella, Tücsi,
Nem tudjátok véletlenül, ennek a Géndiagnosztikai Centrumnak nincs véletlenül vidéki kihelyezett rendelője (biztos nincs, de azért megkérdeztem)? És fizetős az intézmény vagy házidoki (nőgyógyi) utal be? Nagyon elgondolkoztam én is ezen a géndiagnosztikán.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nézegetem a honlapot. Ez olyasmi, mint amit a Czeizel csinál, nem (genetikai tanácsadás)????

Estike, szerintem rengeteg helyen gond az, hogy nem jön a baba, sajnos egyre több helyen.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bella!
igenis felügyelőnéni :D :!: :lol: Hivom, kérdezem, megyek :D
és durkkolok :!: :!: :!:

Rana!
szerintem nincs ennek vidékije, de azt hiszem, ez nem tanácsadás, hanem géndiagnosztika :roll:
dezsina

Rana,
nem tanácsadás, bár szerintem azzal is foglalkoznak
Azt tudnám mondani, hogy hívd fel őket és kérdezd meg, hogy esetleg vidéken tudnak-e neked valakit ajánlani.

Dezsi,
most ittam meg fél liter banánturmixot
sajna előjött a mensi előtti idegességem, hisztim stb. így aggódom
Tessék csak intézni.
Vendég

rana: szerintem más városban is van hasonló. pl. nekem itt szegeden a genetikai intézetben megcsinálták.

katica
katica30

Bella!
igyad a turmixot, amennyi belédfér! Az nagyon jó! és no para!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
feltétlenül kell sikerülnie, mert én is blasztósokra hajtok!
és hogy hogy 3mat kaptál? nekem azt mondták a blasztókból csak kettőt adnak!
dezsina

Nyulasz,
× napig szupre szuri (legalábbis én így értelmezem de "for" elöljáróval lenne helyesebb) :wink:

Bella,
irgum-burgum!!! (idegesség miatt) NYUGI!!!!!!!!

KépKép
tobi

Köszi Lányok!
Majd szétnézegetek.

Bella! Ne feledd, a mensi tünetei tök hasonlók a terhesség nagyon korai tüneteihez (idegesség, kiborulás, hiszti)!! (Ugye, kismamik??? A sok hormonnak is kiszámíthatatlan a hatása!! Úgyhogy NE AGYALJ, NE KERESD A TÜNETEKET!!!!!

Katica! Majd lehet (nagyon remélem), hogy lesz javítanivaló a táblázatban ami engem illet, ezen a héten kiderül! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Igen tudom, most már rengeteg helyen nem jön a baba. De miért, ez itt a kérdés. Mi változott?

Katicabogárka! Engem is beleteszel a táblicskuba?

Bella anya! Ne agyalj(mondom én hi-hi). Ma még nem kell történni semminek, még csak fészkelődnek. :lol:

Kép
estike66

Sziasztok,

Nyulasz, kemény csaj vagy. De tényleg, ha nem volt vérvétel, miért biztos, hogy nem sikerült?

Bella ++++++++++++++++++ és Tobihoz csatlakozva nyugi!

Lola, örülök, hogy rendeződni látszanak a dolgaitok. A megbocsátást pedig te tudod egyedül eldönteni. én nem biztos, hogy túl tudnék lépni rajta, remélem, sosem kerülök ilyen helyzetbe

Csajok, olyan ideges vagyok, mindjárt felrobbanok :evil: Egyrészt a 19-i vérvételemre még mindig nincs meg az inzulin eredménye...TB; másrészt drága férjem még vasárnapra is szervezett nekem programot, ami véletlenül, egy elszólásából derült ki...szóval nem elég, hogy szombaton sógorékat kell szórakoztatni, vasárnap még a kollégája is jön a feleségével (mi voltunk már náluk, most a visszahívás lesz). És nem is ez a baj, hanem miért így kell megtudjam?! :twisted: Pedig szoktunk beszélgetni....

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle!
ugyanígy volt elbaltázva a szombatom és a vasárnapom is a múlthéten :lol: :lol: :lol:
dezsina

Alle,
nálunk ilyenkor jön az, hogy 'pedig mondtam". :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz, :roll: hát nem is tudom mit írjak neked. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki a vérvételről.... :roll: Mindenesetre megemelem a kalapom, mert ilyen hozzáállást már rég nem olvastam. Őszintén mondom, nagyon stramm csaj vagy, hogy így tovább tudsz lépni.

Lola, a legjobbakat kívánom nektek!

Bella, nagyon korán van az idegeskedéshez, nem? :wink: Kína összes termését kívánom neked!!!++++++++++++++++++++

Csibe, téged sem hagylak ám ki! +++++++++++++++++++++++

Alle, hát ez ciki. Viszont nem tehetsz semmit azonkívül, hogy jópofát vágsz hozzá.... :? Remélem azért egy picit megszidtad a párodat...

skrisz72

Alle, ez tényleg furcsa... Remélem, legalább mondtad a férjednek, hogy máskor azért előbb beszéljük meg... :roll:

Estike! Hm. Hormonok az ivóvízben és a tejben? Mérgező anyagok az élelmiszerekben és a levegőben? Túl sok szójaszármazék az étrendünkben? Kevés vitamin, fehérje és zöldség? Civilizációs ártalmak, kevés mozgás, sok ülés? Nekem ezek a tippjeim. Vagy túl könnyű lenne ezekre fogni? :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi,
egy tipp. Ha az eredmény alapján kell gyógyszer, lehet, hogy nagy a várólista a szakrendelésen (Szegeden pl. az endokin legalább 6 hét!). Mikor a tsh-mat magasnak találták, nem vártam ennyit, hanem elmentem az eredménnyel egy magánrendelésre (Szegeden 5000 forint), ott írt fel a doki gyógyszert, és felülviszgálatokra pedig átvett az sztk-s keretébe, szóval nem kell alkalmanként 5000 ft-ot fizetnem, és ez így lényegesen gyorsabb.

Alle, Hajnóca, de ismerőőős! És mindig meg van győződve a szentem, hogy ő mondta, csak én felejtettem el, mintha ilyet el lehetne felejteni...! :lol: Ilyenek a pasik.

Lola, szerintem jól döntöttél, ha szereted, miért üldöznéd el egy botlás miatt? Mélypontok minden kapcsolatban vannak, és nem mindig jelentik a világvégét. Drukkolok a lombikhoz. Szurkálsz, ugye? ++++++++++

Bella ++++++++++
Csibe ++++++++++
Tobi, Szezso, minden szurkáló +++++++++++
Skrisz +++++++++++++

Rana,
nekem bizti kivizsgálnák az IR-t, de elkezdődött a stimu, a hormonkezelés meghamisítaná az eredményt. Kérhettem volna a lombik elcsúsztatását is, de nem kértem, mert remény, édes remény... tudod, hogy van ez. Viszont ha nem sikerül, már van beutalóm, besétálhatok megcsináltatni.

én ma voltam vvt-en és uh-on. Az ösztradiol tökéletes. Bal pf-ben kb. 10 kicsi tüsző, a jobb-ban egy nagyobbacska és néhány kisebbecske. Így viszont nem tudja doki, mennyi petikére is számíthatunk, csütörtökön újra vvt és uh.

Mindenkinek puszi!

Kép
kisbuta

Rana és Estike,
ezen én is sokat gondolkodtam és pont arra jutottam, mint Rana. Ezeknek a dolgoknak sokkal jobban ki vagyunk téve, mint a régiek, és hozzá még jönnek azok a vegyi anyagok, amelyek az endokrin rendszert összekavarják, van egy csomó, bennük élünk, mozgunk és lélegzünk, ha akarunk, ha nem.
+ szerintem a mai ember sokkal több szénhidrátot is eszik, mint bármikor máskor korábban, és lehet, hogy egy csomó párnál lappang valami emiatt, nem véletlenül népbetegség a cukor.

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Nem lesz szükség arra a beutalóra :wink: ...hú lesznek ott tüszőcskék bőven,majd megnőnek!
Alle!
Na de legalább változatos a program,és most nem anyósékhoz mentek :lol: ...persze megértem,hogy morci vagy,én is az lennék.
Krisz!
Egyre kevésbé visel meg a sikertelenség,remélem nem az érdektelenség miatt van...na jó,biztos nem,csak megedzett az élet.Megyünk tovább,szeretjük egymást,és bízunk a sikerben...
Rana!
Csernobil? :roll: ...én csapvizet nem iszom,pont ezért,meg nem is izlik az íze,de tejet szoktam...abban is vannak hormonok?Bocihormon?Bár ezek a mai dobozos tejek nem láttak még tehenet :lol:
Vendég

Nyulasz, nemcsak hormon, de antibio is van a tejben. (ha beteg az állat, kap antibiot. Elvileg addig, amíg ki nem ürül a szervezetéből, nem lehetne a tejét felhasználni, de ezt nem igazán tartják be... Ugyanez igaz a húsokra is, én nem is szoktam venni boltban húst, csak ha muszáj.) A csapvíztől meg ne félj annyira, nem finom, viszont még külön utánpótolják olyan ásványi anyagokkal, amit az étrendből nem biztos, hogy bejön. EU-s előírás miatt. Viszont tényleg vannak olyan anyagok, amiket nagyon nehéz kiszűrni, ha egyszer belekerült, márpedig a szennyvíz - mégha tisztítva is, de - visszakerül a természetbe. Pl. hihi, azok a női hormonok, amiket mi kipisilünk a stimu alatt, pont nagyon veszélyesek, mert nagyon nehéz őket kitisztítani a vízből, és nagy eséllyel kikerülnek a természetbe. Csúnya környezetszennyezők vagyunk, tudtad?

Melani,
köszi a tippet, vettem olyan méhpempős mézet.

Kép
kisbuta

Estike, Kisbuta! Ja és a STRESSZ!!!!!!! Népbetegség!!!!

Kisbuta, persze, stimu alatt már hülyeség kivizsgálgatásokra járni (nem csak a hormonok hatása miatt, hanem lásd két sorral fentebb!). Különben is, azért legyünk optimisták, és tételezzük fel, hogy egészséges vagy (illetve ha nem, arról már tudsz, és kezelve van) :wink:

Nyulasz, nevezzetek nyugodtan ortorexiásnak, de mi pl. csak biotejet iszunk (az tuti látott tehenet, mást se! :) ), hiszen ha tudnád mik vannak a nem bio tejben (növekedési hormonok, női hormonok, antibiotikumok, ne adj' Isten vírusok és bacillusok), te is csak azt innád. Továbbá azt hallottam, hogy a nem bio barnakenyérnél akkor már jobb a nem bio fehér, ugyanis a méreganyagok (növényvédőszerek, műtrágya, stb) a gabona külső részében rakódnak le, amit ugye nem raknak bele a fehér kenyérbe. Nem beszélve a színezett, "álbarna" kenyerekről és más borzalmakról, amivel nem akarlak riogatni benneteket. Mondjuk persze könnyű kettőnkre vásárolni a biotejet, bio barnakenyeret és a bio müzlit (a Dm-ben a legolcsóbb, olyan árban van, mint máshol a nem bio), ha már lenne egy három- négy - öt fős családom, nem tudom hogy bírnánk anyagilag. Ja persze csapvizet mi sem iszunk, csak ásványvizet (csökkentett nátriumtartalmút), sőt, a legolcsóbb ásványvízből szoktunk venni egy csomót, és teához, kávéhoz, levesekhez azt használom (a zöldség főzéséhez azért nem). Meg persze megnézem, mennyi "E" van a kajákban, és ha van biokaja leárazva (ilyenkor kb. annyiba kerül, mint a nem bio), abból is veszünk. Azt is megfogadtam, hogy ha pici babám lesz, ő biot fog kapni mindenből (most is csak miatta vigyázunk ennyire magunkra), mert nekem ugyan már tökmindegy (ki tudja, miket ettünk össze a nem Eu-konform gyerekkorunkban... :roll: ), de neki nem! Persze ha lesz rá pénzünk....

Hosszú lett, bocsi.

Ja, és vettem STEVIÁT! Valamelyikőtök már említette!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, hogy egybecsengtünk Kisbutával? :lol: Nem csak hormonokat "pisilünk bele" az ivóvízbe, hanem pajzsmirigy-, rák-, vérnyomás- stb gyógyszereket is!!!!
Egyébként a hiányzó ásványi anyagokat odafigyeléssel táplálkozással tudjuk pótolni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
No de a bio tejet nem hamisítják?Tuti bio?
Mondjuk mi jó egészségtelenek lévén fehér kenyeret eszünk,de már gondolkodtam kenyérsütőn,apukáméknak van,és nagyon finom kenyereket sütnek vele.
Én sosem nézem mi a bio,az interspárban csodálkoztam miért van kirakva két helyre banán,meg citrom,meg...aztán olvasom az egyiknél,hogy bio :shock: De honnan szednek biobanánt?Na mindegy,nem akarok belebonyolódni,nagy üzlet most ez a bio dolog...
Vendég

Rana,
én húst és zöldséget csak megbízható helyről veszek. Tejre még nincs ilyen beszerzési forrásom, de most hallottam valamit az egyik szomszédtól, lehet, hogy kipróbálom.

Egy kérdés. Akartam venni a méz mellé méhpempőt is. A patikában egy folyadékot adtak, 10 ampulla, napi egy ampullát ajánl. A méhpempőn kívül még ginzeng van benne. Én nem nagyon értek az ilyenekhez, szabad nekem ilyenkor ginzenget innom, vagy tegyem el jobb (esetleg rosszabb) időkre???
Becsszó, én még nem láttam olyan tablettás méhpempőt, amit ti szedtetek, az egyik patikában csak a mézes volt, a másikban meg ez a ginzenges itóka. Pedig ez nem is volt drága, 600 forint sincs.

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Pont ezt írtam,hogy ezek a tejek szerintem nem láttak tehenet,így a beteg tehén antibióját sem tartalmazzák...de tudjátokmit,nem is akarom tudni miből készül a tej :lol:
Vendég

Kisbuta!
Nem tudom mi fá terem a ginseng...de az előző méhpempő amit vettem,az is ginsenges volt,de tabletta formájában,és ugyanolyan piros dobozban,mit amit te vetté...mert piros,ugye?Én azt DM-ben vettem.
Vendég

tejet éppen láttak, de... (a tejzsírt pl. kivonják belőle a tejföl, stb. gyártásához, és utólag ipari szalonnával pótolják. Ezt megbízható forrásból tudom.)

Kép
kisbuta

igen, piros, és kínai gyártmány, meg is ijedtem tőle rendesen, mert eszembe jutott ez a bébitápszer ügy... De azért reménykedem, hogy mégsem árulnának bármit a patikában. Vagy mégis?

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Szalonna? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Nyulasz,
bizony... Most nagyon elkeserítettelek?

Akkor még egy megtörtént eset. Az egyik húsipari gyár tulaja elment síelni. Egy fekete pálya tetejéről lenézett, és megfogadta, hogy ha élve lejut, eztán tesz húst is a virslibe...

Kép
kisbuta

Kisbuta!
És lejutott élve?
Szerintem hagyjuk abba,mert a nyuszis kakaó vissza fog köszönni :evil:
Vendég

Kóstoltátok már a kínai tejet? Melaminos! Nyami! :lol:

Én meg azt tudom biztos forrásból, hogy elvileg gyulladt tőgyű tehenet nem szabad fejni, de mégis fejik.... Persze csak akkor, ha nem biotehén.

Kisbuta! Royal Gelly néven keresd a méhpempős kapszulát, én pl. a Müllerben vettem (van benne ligetszépe-olaj is).
Szerintem a ginszeng nem árt. Ja és mennyiért vesztegették a méhpempő ampullát? Én most láttam 4000-ért vagy 10 ml-t, de kicsit drágálltam (bár a méhész szerint csak egy gonbostűfejnyi kell egyszerre a nyelv alá, így sokáig elég).

Nyulasz! Bio tejet az Intersparban veszek, úgy hogy nagyon remélem, hogy az van benne, ami rá van írva! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

jujj,szegény tehén :shock: :evil: :evil: :evil: ...a tökénél fogva akasztanám fel az ilyet
Vendég

Igen, élve lejutott, de nem tudom, hogy betartotta-e az ígéretét.

Ja, az Intersparban lehet kapni teljes tejet is, abban valószínűleg nincs szalonna, viszon piszkosul drága.

...viszont ezt a ginzenges izét ajánlják alvászavarra is, és akkor nekem lehet, hogy ez kell. Szinte minden éjjel virrasztok néhány órát minden ok nélkül, aztán másnap 1. alig birok felkelni, 2. tiszta kóma vagyok, és zombi-üzemmódban nem tudok valami hatékonyan dolgozni...

Kép
kisbuta

...végülis szeretem a szalonnát...az erdélyit :D
Na mentem,jók legyetek!
Vendég

Ja,punkcióig szerintem szedheted a ginsengest...szerintem... :roll: azért kérdezz meg mást is.
Vendég

ligetszépe-olaj? :roll: ez jól hangzik!!! :D

Nyulasz szerint a kapszula 3000 ft. Az én ampullám is Royal Jelly, 10 db 10ml-es ampulla van benne, és 560 ft volt a patikában. Semmiség a 10ezer forintos Gonalhoz képest.
Állítólag azért drága a méhpempő, mert nagyon nehéz eltartani, ezt a Sasban mondták nekem Szegeden. Ott csak mézes méhpempőt lehet kapni, az 300 ft, egy nagyon picike tubus. Mondjuk állítólag 2 mokkáskanál elég belőle naponta. (viszont legalább magyar gyártmány.)

Kép
kisbuta

Igen, én is pempős mézet eszem, minden nap egy kávéskanállal. 1500 Ft 250g, a férjem meg propoliszos mézet a kiskatonákra (én annak nem bírom az ízét).
Na megnéztem, a Müllerben kapható "ligetszépe olaj méhpempővel, B2-vitaminnal" kapszulát: Magister Doskar a márkája, 80 db van benne, és talán 1900 ft volt (már nem emlékszem).

A méhpempő ampullából egy darab 560 Ft? Vagy 10 db????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja és a pempős mézet hűtőszekrényben kell tárolni, és fém kanállal nem szabad belenyúlni!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

szép estét... most jöttem a fodrászatból :D egy kicsit kinézek valahogy :)

Kisbuta!
drukk hegyek! mennyi tüszőcske!!! :D
dezsina

Sziasztok.

dezsi:én is fdrászkodtam délután,igaz csak festés volt és az is itthon anyukámmal.

kisbuta:ne köszönd,örüök,hogy segíthettem! Én eddig a Sasba vettem azt a pici méhpempőt.Persze többet vettem belöle.Igen egy teáskanálal kell és lehetőleg éhgyomorra!
Ginseg:nálunk a párom szedi a kiskatonákra.Ezt még dokibá ajánlotta.Én nem szedem.

dezsi:igen a Ciprobay vényes gyógyszer.Hogy vagy? Felfázás?
Nyuszi:lemaradtam akkor most lesz vérvétel?

Gomba:azt olvastam hogy jó gombaüző a Grapeuit mag cseppek.Na nekem van itthon úgyhogy iszom narancslével.Egyébként meg most PrevalyG hüvelykúpot vettem.Már jobb.

Kép
Kép
melánia

Rana,
a 10 ampulla együtt 560 ft.

Dezsi,
de jó neked! Én már ezer éve készülök a fodrászhoz, és sosem fér bele. :? Pedig lehet, hogy szép anyukát szeretnének a babók, nem?

Kép
kisbuta

Meli!
Nem lesz vv.
Dezsi!
Csini lettél?
Vendég

Dezsi! Frizurafotó?? :wink:

Kisbuta! Meg se dícsértem a sok szép tüszőcskédet! :) Na nekem ennyi sose lenne...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta! Az biztos méhpempő? Kicsit túl olcsónak tűnik 560 Ft-ért... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,

Dezsi, fotó?

Helyzetet tisztáztuk, minden rendben, bár a 7vége akkor is el van cseszve :(

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?