Sziasztok Csajszikák!!
Ilyen hírekre azért előbújok ám!!
Tüncsikém!!
Hatalmas gratula neked és Dóra babábak!Gyönyörű kislány!Legyen hosszú,egészséges,boldog életetek!!!!!
Babcsikám!
Örülök,hogy előkerültél..bevallom nekem végig nagyon hiányoztál!Szorítok neked még erre a pár napra,hétre!Utána megkezdődik életed új,még teljesebb,csodásabb szakasza!
Mamikám!
Csodásak az ikrek,sok öröm és boldogság van 2 csöppségben egyszerre!Ikernek lenni nagyon különleges,leírhatatlan érzelmi kötelék-kívülállóknak nehéz is felfogni néha!Én már csak tudom...Vigyázz magadra+a kicsikre még!Neked is drukkolok nagyon!
Ticsi!
Láttam hiányoltál!Én már régen elköszöntem innen,nagyon ritkán jelentkezem-bár hetente azért benézek!Neked is mindeen szépet,jót kívánok!Ne idegeskedj most!Nem tesz jót neked/nektek!Nyugi!Kitartás!!
Vickykém!
Nálatok is hogy eltelt már az idő...hihetetlen!Neked is a legjobbakat kívánok,megérdemled!!Lassan te is kezedben tarthatod a kisfiadat!Eddigi életed leggyönyörűbb pillanata lesz...
Jaj!Olyan nehéz írni így,hogy nem vagyok már napi történésekben képben...
Grönikém!
Tudom mi történt és nem írsz most,de innen küldök most neked sok erőt,kitartást!!Nem felejtettelek el,remélem ha megszületik Dóri,akkor majd jelentkezel újra!HIányzol!
Gaby!
Örömmel olvastam a jó hírt,a boldogságodat!Látod,minden rossz után jön valami sokkal jobb!Gratulálok a férjedhez+a dobogó szívű babótokhoz is!!
Susy!
Sajnálom,hogy ilyen megpróbáltatásokon mentél kersztül,de örülök hogy babóval minden rendben!Kitartás neked is,biztosan nagyon nehéz most neked,de pihenj sokat,vigyázz a cukorral és pinden rendbe jön!Szorítok!
Zsu!
Szomorúan olvastam,hogy mi történt veled...Kívánom,hogy az utolsó ilyen fájdalom legyen ez és a következő beültetés sikerrel záruljon!Nagyon megérdemelnéd már!Vigyázz magadra,kapcsolódj ki kicsit,lazíts..hogy utána megújult testtel,lélekkel tudj nekivágni az útnak!!Sok erőt kívánok és szorítok!
VIcuskám!
Neked is gratulálok a babához!!Nem hangzik jól a laboreredmény,de remélem doki majd jó hamar meggyógyít!Vigyázz nagyon magadra!!!
Zsófikám!
Fel a fejjel,előbb-utóbb neked is kopogtat a gólya!Lassan eljön a te időd is!!Még van 3 hónap az évből!!Emlékeztek??Év elején megjósoltam,hogy idén szinte mindenki bebabásodik majd...és igazam lett!!Örülök,hogy ennyiőtöknek sikerült!!Nagyon örülök neki!!
Nati és Gyugyi!
Puszi nektek is!Látom,(a)lkesz megfigyelők lettetek!!
Ha visszajönnék,akkor én mi lennék???
Velem nincs semmi idevonatkozó új hír...nem sikerült még,tenni meg már nem fogok érte,ez nem változott!Lassan kész a tetőtér és megkezdjük új életünket párommal idefent!Aztán,egyszer..ki tudja??
Puszi+nagy ölelés mindannyiótoknak!!!
Ha kihagytam valakit,ne vegye személyesnek...ennyi idő után ez is csoda tőlem...