Új privát üzeneted érkezett!

Juca:Csodaszép kislány Kata!Elhiszem hogy jól éreztétek magatokat,a kép önmagáért beszél :D

Lina:Még én is reménykedem :wink:

Zsuzsi,Sugi:ha tudtok majd rakjatok fel nekünk képet a fiúkról,már nagyon kíváncsi vagyok :lol:

Ma hajnalban megszült a sógornőm is,végig kislányt mondott a doki és végül 3,10kg 55cm kisfiú született.
Én is ehhez a dokihoz járok :?

Szerdára megyünk 4D-re,hátha megerősítenek abban hogy fiunk lesz....... :roll:

KépKép
lyndee

Sziasztok csajok.
Nem olvasok most csak írok.
Itthon vagyunk, minden rendben, mindketten egészségesen,köszönöm a jókívánnságokat, amikor tudok majd jövök.
Szoknunk kell egymást.
Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
napsugár035

Szia Sugi!
Üdv újra itt. Már haza is mehettél??????? Ha nem is írsz, egy fényképet alkalomadtán tegyél fel, jó????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia sugi..isten hozott ujra köztünk immár Balázzsal !!!!!!!!! :lol:
lyndee hát az kicsit kellemetlen lehetett hogy lányra készűltek és fiu lett.... :? :roll:
juca nagyon szép a tálalás az asztalon........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi: De jó, már otthon is vagytok? Persze ez természetes, hoyg szoknotok kell egymást de hamar megy az majd meglátod. Ha lesz kevés időd akkor kérünk szépen fényképet és beszámolót. Puszi.

Lyndee: Hú akkor nag yaz öröm a családban. Most te fogsz jönni nemsokára:)
Hát gondolom milyen meglepő volt a szüléskor, hogy kislány helyett fiú érkezett. A nevet azért kitalálták vagy rögtönözni kellet??

Kép
csucsu05

erre én is kivi vagyok.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Sugi!Jó egészséget és sok tejcsit kívánunk!Már én is nagyon kíváncsi vagyok Balázsra :lol:

Igen elég meglepő volt a dolog mert a szobát is rózsaszínre festették és hercegnős függöny lett véve.És a kisruhák is mind lányosak lettek.De név az volt szerencsére az elejétől fogva mindkettőre,így Levente lett a kicsi.

Szerintem jó az ha az ember mindkettőre felkészül még ha 100%-ra mondja a doki a nemét,akkor is.

KépKép
lyndee

SUGI, ZSUZSU!

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!
Vendég

Lyndee!

Na mi nem akartuk tudni a nemüket, így uni volt a kezdő csomag. :twisted:

tjuca

Lyndee: Igen érdekes lehetett neki az biztos mikor megtudták fiú.
Végülis a függönyt kicserélhetik a rózsaszin szobát meg kékkel ha feldobják akkro átmehet fiúsba is a szoba. Majd jó lesz a huginak a függöny.
Nekünk is hercegnős függönyünk van. az a jó benne , hogy van benne kék ruháju hercegnő is. Az végül fiús is nem? :) Na jó csak viccelek. Gondolom megoldják ezt. És amúgy fiút szerettek volna?

Kép
csucsu05

Csucsu!

Erre mondta Kofa, hogy ha ő kispasi lenne, akkor kiscsajokat akarna bámulni, nem traktort. Tehát maradjon a csajos függöny! :twisted:

tjuca

Juca: Kofának igaza van. Valahogy mi szülők akarjuk eldönteni mit is nézzen a kis életke egész napon át.
Kofa ezek szerint kiskopé lenne nagyon:)

Kép
csucsu05

sziasztok!
szerintem is jó unisex szineket venni ..mert bizony néha előfordulnak az ilyen"balesetek" :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sógornőméknek van már egy 9 éves lányuk és még szerettek volna egy kistesót neki,de ez 5 évbe került nekik mire összejött.A kaáliba jártak már a végén amikor sikerült a baba.Így végül is mindegy a neme.
De szerintem ők kisfiút is szerettek volna mert sokáig reménykedtek hogy a doki lát majd kukacot az uh-n.

Most egy kicsit én is megtorpantam,bár még nem vettem különösebben semmit csak pár kisbody-t,de szerintem a kéket jobban rá lehet adni egy kislányra mint egy rózsaszínt kisfiúra. :roll:

De a fehérrel tuti nem fog mellé senki :lol:

Viszont holnap megyünk 4D-re már nagyon várom.Remélem szépen lehet majd látni a kicsikémet :D

A következő dreika és aztán jövök én ha jól emlékszem.

Lassan a tábliba mindenki babás lesz :wink:

KépKép
lyndee

lyndee már várom hogy hozzam a johírt a csajoknak!!!!! :wink:
majd hozz uh-képet a kis kukacosrol.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Voltam délelőtt a kórházban, jól meg UH-ztak meg minden, hogy miért nem jön már meg, erre délutánra megjött. Hát én már csak ilyen vagyok.
De olyan boldog lettem: most hogy így elcsúszott a mensi, hazajött a doki a szabiból és mehet rendesen stimuval most is az inszem, de még gyorsan előtte megcsinálunk minden vizsgálatot, ami kell a lombikhoz, hogy mire novemberre lesz időpontunk, meglegyen minden. A doki meg leigazol sok sikertelen inszemet. Tök jó. Karácsonyra babás leszek :lol:

Lyndee,
anno úgy 25 éve történt, az egyik volt csoporttársam mesélte, hogy egy kislányt vártak, és két kisfiú jött. Úgyhogy rohant haza a kórházból, hogy vegyen még egy ágyat, még egy babakocsit...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska akkor drukk karácsonyra... :lol:
kemény lehetett a barátnődnek anno...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: Ez nagyon jó hír. Akkro a fátokon idén egy zebrás teszt is lesz mint dsiz:)
Amúgy régen trényleg rossz volt mert nem volt ilyen technika mint most.

Kép
csucsu05

most tényleg jobb már a technika de néha még így is tévednek.. :roll: :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nIta: Persze, hogy tévednek de mikor én születtem akkor a szüleim nem igen tudtak semmilyen szines ruhát venni hisz azt se tudták fiú vagy lány vagyok.

Kép
csucsu05

hát tényleg nehezebb lehetett akkoriba... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Nekem is két orvos is ránézett, az én dokim is meg másik is, és azt mondták 90 % hogy kislány lesz, mikor bújik kifele, akkor meg látja a férjem, hogy kisfiú. Először mondta, hogy "hajas baba", aztán meg rögtön mondja, hogy "pöcse van" :D
De valahogy lehet ráéreztünk, mert talán 1-2 rózsaszín ruha volt, a legtöbbje zöld meg kék és a szobát is világoskékre festettük micimackós bordűrrel.
Linácska! Nagyon drukkolok neked, kitartás, karácsony már mindjárt itt van és lesz egy kicsi huncutság a pocakodban.

Kép
skoperdane

Sziasztok'!!

Itthon vagyunk.......

majd mesélek.....

KÖSZI mindenkinek mindent!!!

NAGY KONSTANTIN BENCE 2008. 09.25. 19.05. SZÜLETETT. 3770G ÉS 48 CM.... (TÖMÖR GYÖNYÖR :lol: :lol: :lol: )

14 ÓRÁSAN:
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

A történet röviden annyi, h múlt csüt. a normál menetrenddel zajlott a napunk. Délben viszont Ábel nem akart aludni. Végül 15 órakkor aludt el. Kicsit pihentem még mellette, majd felkeltem, h tegyem a dolgom. Ahogy felálltam, indult el a magzatvíz. Egyértelmű volt, pillanatok alatt elöntött. Hívtam a férjem, rohant haza, addig viszefeküdtem. Összedobáltuk a holmim, Ábel félalvóban a kocsiba és irány. (a személyim pld. itthonmaradt...) A szülőszobán mondtam, h mi van, az ügyeletes megvizsgált. Nem tapintott koponyát, UH.... faros... hívta a dokim, Ő meg már szervezte is a csaszit.

18:45-kor műtét, 19:05 Kostantin üvültve, megszületett. 10-10-10 es APGAR.

Altattak és arra ébredtem, h a dokim mondja: ZSUZSIKA! EGÉSZSÉGES, GYÖNYÖRŰ KISFIA SZÜLETETT!! GRATULÁLOK!! Sosem felejtem el a fennti mondatot! :D :D

A lábadozás kemény, a gyerekágy borzalom, de ITTHON VAGYUNK!!!!!!

Pussz Mindenkinek és KÖSZÖNÖM A RENGETEG KEDVES ÜZENETET

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
de jó! Konstantin egy az egyben úgy néz ki, mint Te! :)
Gratulálok hozzá!

Sugi,
Nektek is, szuper, hogy Ti is már otthon!
Ha lesz egy kis időd, mutasd meg te is Balázst. :)

Lina,
nagyon jó hírek, hajrá utolsó inszem! Szerintem sikerülni fog. :) Ha nem, akkor meg a lombik tuti, gyönyörű Karácsonyotok lesz! :wink:

KépKép
dreika

Sziasztok!!

Erika!

Köszi, h megosztottad a a babahírt a z októberiekkel!!!!!!!! :D :D

Igazad van, a kissebbik fiam (jajj de furcsa!!!! :D ) kiköpött én. Az egyik szobatársam végignézett az ujszülött osztályon a babákon és egy pillanat alatt közölte, h melyik az enyém. Mindenki szerint nagyon én.. később kiderül, h ez mennyire jó neki és nekünk!!

Ábel szokja a helyzetet, de nagyon vigyázunk mindkettőjükre. Tejcsi van, de mohoka a kölök és nehezen kap a cicire.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu! nagyon szép formás Konstantin! :lol: Gratulálok hozzá! :lol: :lol: Ábel hogy fogadta?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Monti!

Mindennap bejöttek, kereste a pocakom. Mondtuk, h alszik a baba és mutattuk az ablakot. Kinyomtattuk a fenti képet, azzal rohangált a férjem munkahelyén és az utcán és kiabált: nézd... és mutatta a tesó képét :lol: :lol: :lol: :lol: Hazafelé a kocsiba mutogatott flé, baba és lesi.... itthon még nem érti miért sír a tesó, de érdeklődve figyeli. Sajna keveset beszél és ez hátrány.....csinálok majd képeket is......ma még visszemegyünk a dokinénihez, aztán jönnek a hétköznapok.....

Valamikor visszaolvasok, h képben legyek kivel mi történt!!

Linácska!
Valahogy nem ment át az mms....... miattad bőgtem.........

ja meg az elmúlt napokban is sokat........idiótákkal voltam körülvéve........
Konstantin már szombat reggel sárga volt, kértem tegyék fény alá, de az értéke a határon volt. A gyerekgyógyász azt mondta másnap kiderül merre monzdul és cselekednek. Délben már napsárga volt a kölök, aluszékony , alig evett, erőtlen... szopi helytt zudították bele a tápot :evil: :evil: Könyörögtem, h fény alá tegyék, de majd holnap a viziten beszéljem meg a gyerekdokival...... BORZALOM!!! Ha valami a reggeli vizit után történik a babával, azt csak másnap a viziten orvosolják....ehhez mit szóltok?????? Másnap az értéke 200 felett, turbó fény két napig...... lefejt tejet kapott, annyira gyenge volt és fogyott is. Hétfőn amikor csak lehetett szopi, fejés,,,,aztán éjjel elmúlt a sárgaság, utánna már nem kellet fény, így folyamatosan szopi. Kedd reggel rendben volt, de csak délután jöhettünk haza. Annyira kikészültem, h a vérnyomásom 180/120!!!! lett, rágótabletta.... szétbőgtem magam, full bevisedtem....... 15-órakkor megkaptam a papirokat és elmenekültem a Klinikáról.......soha többet nem kérek ebből!!!

Bocsi, ez most kibukott belőlem.........

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsz: elhiszem, hogy kibuktál. Azt hiszem mindenki igy reagálta volna le a dolgot. De a fő, hogy már otthon vagytok. Pár nap és beáll a napi menetrend is és hipp hopp össze szokik majd a család is.
A regenerálodás nehéz a császár után de a gyerekek feledtetik a fájdalmadat:)
Mindkét gyerek nagyon szép:)

Kép
csucsu05

Zsuzsu,
a lényeg, hogy már otthon vagytok, és minden ok. Pici Konstantin baba csodálatosan szép, de komolyan. Kis szöszi lesz ő is, nem?
Én nem vagyok jó abban, hogy megállapítsam, kire hasonlít, de a lényeg, hogy gyönyörű, akár az anyukájától, akár az apukájától örökölte :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsi!
Nagyon örülök nektek hogy otthon vagytok!Nagyon szép formás baba Konstantin!Szerintem Ábira hasonlít :lol:

Megértem hogy kibuktál,a barátnőm a nyáron ugyan ezen ment keresztül.Császáros baba és besárgult.De meglátod helyrerázódnak a dolgok otthon,összeszoktok Konstantinnal és minden más lesz! :wink:

Linácska:nem lehetett semmi a barátnődnek egy lány helyett 2 fiú.... :shock:

nitácska:neked szeretném majd megírni az örömhírt :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee,
nem a barátnőm volt, az egyetemen egy most kb 55 éves pasi (diplomás levelezőre jártam), és ő mesélte, hogy anno 20-25 éve ők jártak így.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hogy milyen vicces történeteket irtok le, de tényleg van ilyen az életben!

Tök édi és milyen formás Konstantin!

Hétfőn megyek 12 hetes uh-ra, most volt az ismerösöm, aki menszihez képest 12 hetes, de a baba adatai szerint csak 10hetes 5 napos. Ez baj? És akkor most az AFP-t ehhez mérik?
encike 2

Drága Zsuzsu örülök hogy minden rendben, régi netes gondjaink miatt a fiunkat nem szeretnénk kitenni a közösbe, aki elküldi a mailcímét szivesen küldök, egész sorozatot.
A csaszi nekem nagyon jó élmény volt, nem mondom hogy nem volt fájdalmam, de sokkal rosszabbra számítottam, ma már gond nélkül kelek föl.
Tejcsim még csak most kezd beindulni, tápival pótlunk, de úgy a cumiból mint a ciciből, gond nélkül lakmározik, 80 , 90-neket eszik, éjszaka nagyon jó gyerek nappal kicsit többet nyűglődik.
Imádjuk, a szemünk fénye.
Ja még annyit , én ébren voltam végig, amikor kiemelték azonnal nyöszörgöt, 4x volt a nyakán a köldökzsinór, de az a pillanat annyira bennem maradt, hogy az én fiacskám sírt föl, hogy még most is zokogás fog el.
Csajok egyszóval, jó hogy élni engedett az Isten, mert így már van értelme.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Örülök, hogy ennyire boldog vagy most:) És hidd el az is leszel mostmár hisz van kikért élned és küzdened. Azért emlékszel, hoyg izgultál felsir e?? És látod felsirt:) Azért az se semmi , hogy 4X volt rátekeredve a köldökzsinór. Hihetetlen. Egy a fő, jól vagytok és teljes a család :)

Kép
csucsu05

Sugi!
Én szeretném a sorozatot! :)
ilba76@freemail.hu
Köszi!

KépKép
dreika

Én is várom a sorozatot nagy szeretetttl:
encike0807@freemail.hu

Köszi
encike 2

szóljatok ha nem megy át

Kép

Kép
napsugár035

Sugi,
priviben küldtem én is a mailem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsu, Napsugár! Gratulálok a babátokhoz! Legyetek nagyon-nagyon boldog család, és sok-sok örömöt okozzon nektek a kisbabátok! Csodálatos dolog az anyaság, ahogy napról-napra te látod meg, hogy a kisbabád mennyit fejlődik. Vannak nehéz napok, de ez hozzá tartozik, nem lehet mindenkinek tökéletes napja, így a babának sem, hisz ő is egy "kis" emberke.

Kép
skoperdane

Sziasztok!

büszkélkedni jöttem.Voltunk 4D-n és láttuk a pici fiunkat aki tényleg fiúcska.Bár nagyon szégyenlős volt így majdnem hiába mentünk,de azért sikerült csinálni pár fotót.Ebből a kedvencemet egy mosolyt teszek fel.
:lol:

Kép

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Gyönyörűek a fényképek a kisbabákról, meg az Uh képek is...
Lyndee, gratula a kisfiúhoz!!!

Régen tényleg nehéz lehetett készülni a babákra, de szerintem nem is volt ekkora felhajtás akkoriban.. De hogy egy baba helyett kettő szülessen, az durva...

Linácska, drukkolok a karácsonyi pozi tesztes fadíszedhez...
Én a párom szülinapjára szeretnék ajándékozni eg ykétcsikos hcg tesztet, október végére.

Ma vagyok a 8. napon, és kiváncsiságból csináltam egy lh tesztet. Mivel pcos vagyok, kiváncsi voltam hogy működök-e. És képzeljétek, negatív a teszt, ahogy kell lennie. Végre valami jó történik velem..Remélem pár nap múlva pozi lesz, és nekiállunk a bébinek.. De nem céltudatosan, csak élvezetből és lazán..

GGica, meghatódtam az uh képeden.. Minden jót kívánok továbbra is.

Üdv újra a friss anyukáknak..

Kép
szilvia80

Sziasztok!

Én is írok egy örömhírt: minden oké a babánkkal. Ma volt a gen. uh. és megtudtam az afp-t is. A doki mondta, hogy minden jó, így most nagy kő esett le a szívemről. :)

Szilvi, olyan drága vagy, hogy ezt írod.
Ma is hasonló képet kaptam, csak kicsit már nagyobb a bébi. :lol:
Utólag BOLDOG SZÜLINAPOT! végül nem írtad meg, hányadikán is volt. 28-án? Nem emlékszem...
Ha most nincs is pozitív teszt, akkor október végére majd lesz. Akkor júliusi baba lesz. Nyáron tök jó születni. 8)

Lyndee, gyönyörű a babátok! Már csak kb. 2 hónap van hátra???

Sugi, nekem is küldj képet a kisfiatokról, kérlek! ggica@freemail.hu
Örülök a boldogságotoknak!!!

Zsuzsu, csodaszép Konstantin. Amikor megláttam, én Ábel vonásait fedeztem fel benne, dehát én egy laikus szemlélő vagyok. Milyen nyugodt baba! Na, ezt biztosan Tőled örökölte, mert számomra Te vagy a megtestesült türelem és béketűrés. Két fiúcskával hogy telnek a napok?

Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!!

képek:

Kép itthon

Kép messziről szemléli kistesót

Kép nem látszik, de SZŐKE haja van! :-D

Kép így örült a hazajövetelnek...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

tegnap lemaradtam. Konstantinnak puszi. a sárgasággal kapcs: a margitban meg pont túlreagálják a dolgokat, képesek félóránként szólni, hogy anya a gyereknek melege van, fázik, ha sárgul többször is vért vesznek, aztán már repül is a fénybe. a szobatársamékat azzal hívták vissza, hogy kicsit restebben emeli a fejét a gyerek, nálunk meg félnaponta figyelték, mert születése után volt egy minimális szívzörej, amit az egyik gyerekorvos hallott, aki váltotta már nem. a gyengébb idegzetű anyukák teljesen kikészültek az alatt a pár nap alatt, de az biztos, hogy inkább kétszer figyeljenek, mint egyszer nem.

Dreika! Lyndee!

rajtatok a topik szeme!.

tjuca

a bátor
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/kar ... 9.JPG.html

na meg az ugrálóvár tetején
Kép

Kép

csak, hogy mekkora a hal
Kép

a lányom kaszkadőr lesz :roll: mondanom sem kell mindenben a legkisebb volt...

tjuca

zsu nagyon helyes és igazi husos baba Konstantín.........gratula hozzá!!!!!!
lyndee gyönyörű kis husos baba a tietek is...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!édesen mosolyog... :lol:
velem:tegnap voltam dokinál hogy van e pé-m.nos..sajnos nagyon kicsik a peték nem fognak merógérni..tehát nincs pé-m..holnap megyek a gyógyszerkért..kapok clistit meg asszem utrogestant is.. :roll: ..kicsit el vagyok keseredve,hogy ez az év nem az én évem..sorra történnek velem a rossz dolgok..mikor történik valami jó is már velem?csak egy kistesót szeretnék Máténak..olyan angy dolog ez?! :cry: ráadásul beteg is lettem..iszonyatosan fáj a torkom alig birok nyelni..ááááááááááá..komolyan elegem van..na de elég a panaszkodásból.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu. Konstantin nagyon kis édes baba:)

Juca: Lányod tényleg bátor :)

Kép
csucsu05

Zsuzsi:köszönjük a sok aranyos képet!Konstantin tényleg egy kis tömör gyönyör :D
Jó rá az 56-os ruhácska?

nitácska:remélem hamarosan túl leszel a betegségen és érlelhetsz szép nagy tüszőket is!Kitartás,2009 a Tiétek lesz :wink:

KépKép
lyndee

Kacika és Herbária!Sok Boldog Névnapot Kívánok Petrácskáknak!

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?