Monti!
Mindennap bejöttek, kereste a pocakom. Mondtuk, h alszik a baba és mutattuk az ablakot. Kinyomtattuk a fenti képet, azzal rohangált a férjem munkahelyén és az utcán és kiabált: nézd... és mutatta a tesó képét
Hazafelé a kocsiba mutogatott flé, baba és lesi.... itthon még nem érti miért sír a tesó, de érdeklődve figyeli. Sajna keveset beszél és ez hátrány.....csinálok majd képeket is......ma még visszemegyünk a dokinénihez, aztán jönnek a hétköznapok.....
Valamikor visszaolvasok, h képben legyek kivel mi történt!!
Linácska!
Valahogy nem ment át az mms....... miattad bőgtem.........
ja meg az elmúlt napokban is sokat........idiótákkal voltam körülvéve........
Konstantin már szombat reggel sárga volt, kértem tegyék fény alá, de az értéke a határon volt. A gyerekgyógyász azt mondta másnap kiderül merre monzdul és cselekednek. Délben már napsárga volt a kölök, aluszékony , alig evett, erőtlen... szopi helytt zudították bele a tápot
Könyörögtem, h fény alá tegyék, de majd holnap a viziten beszéljem meg a gyerekdokival...... BORZALOM!!! Ha valami a reggeli vizit után történik a babával, azt csak másnap a viziten orvosolják....ehhez mit szóltok?????? Másnap az értéke 200 felett, turbó fény két napig...... lefejt tejet kapott, annyira gyenge volt és fogyott is. Hétfőn amikor csak lehetett szopi, fejés,,,,aztán éjjel elmúlt a sárgaság, utánna már nem kellet fény, így folyamatosan szopi. Kedd reggel rendben volt, de csak délután jöhettünk haza. Annyira kikészültem, h a vérnyomásom 180/120!!!! lett, rágótabletta.... szétbőgtem magam, full bevisedtem....... 15-órakkor megkaptam a papirokat és elmenekültem a Klinikáról.......soha többet nem kérek ebből!!!
Bocsi, ez most kibukott belőlem.........