Na szal itt lennek
Noci
Most mit mondjak,hogy en mar mikor mondtam menj el dokihoz?!
Mondom en,hogy a testunk jelez es figyelni kell!!!Terdre leszel fektetve te jany
Az egeszseg fontos dolog!Mi lesz majd ha mar babad lesz?
Irgum burgum de most mar aztan be az agyba es jol kurald ki azokat a bacikat.
A no meg kabe olyan okoska lehetett,mint amikor itt en voltam a francia dokinonel
Amikor mondom neki,hogy 12eve nem vedekezek....erre visszakerdezett,hogy gyogyszert sem szedtem?
Meg,hogy gumit se hasznaltam?
Hulek ezek neha...Meddig vgy betegallomanyban?Milyen az uj gep?Remelem igy kicsit tobbet tudsz jonni
A hasmenes meg a virus jah es a mensi monnyon le
Pendi
Na mar itt gyok vege a musornak.Kint voltam a nappaliban
Remelem jossz meg vissza
Voltal a mamidnal?Vgy rosszul emlexem nem kukoricat szedtetek?!
Nekem valamiert ez remlik tegnaprol de most nem lapoztam vissza
Ne is mond a vizsgalatot...mondtam neki megyek ehez az uj dokihoz...kikerdezett mindent...hol van a hely,honnan kaptam a szamot stb. es aztan a vegen mosolygott es a kezevel utanozta mintha 2lab lenne es szetnyitotta...
azt hiszik ez olyan marha vicces mindig tatongani...egesz eletemben annyi doki nem latott mint miota a meddodegibe jarok
(es ez nem csak a labterpesztesre vonatkozik!)
Csucsu
Igen apa elment
Reggel 10kor indult itthonrol es mar a gepen ul feluton lehet kb.
Ingatlanban utazik a ceg ahol van.Egesz epulet tomboket vesznek es eladnak.Vilagvarosokban vannak irodak es most Angliaban gyult ossze valami nagy vasarlas 500epuletrol szol a tetel...es valami kozuk a tokyoi irodanak is van hozza igy valakinek innen mennie kellett besegiteni
es persze,hogy o ki mas menne
Oktoberben az egyik volt sulistarsanak lesz az eskuvoje
Csajok
Apa elment matol dubajkodas minden nap
Na joo csak vicceltem
Mar most hianyzik
De leginkabb ezektol a hulye repuloktol felek
Na meg egyszeriuen ha nincs szem elott az aggodastol meg tudnek halni.A mai vilagban kerem
Alig varom mar,hogy hivjon,hogy epsegben megerkezett