Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! Na bocsika, hogy nem voltam tegnap, meg ma se egésznap csak pörögtek nálunk az események! Szoval apácska elkapott egy fordulóra csütörtök este! Ami akkora hancur volt, hogy mondtam neki, hogy most ezáltal meg fog jönni! Péntek reggel megyek dolgozni, de már otthon éreztem, hogy valami nem stimmel! Azaz hasmas gyanus volt a dolog! Szoval nagy kinok utján beértem dolgozni, mentem klotyira! Telik mulik az idő megint meg megint meg megint! De persze senki nem ajánja fel bent nekem, hogy menjek haza, mert irtó szarul nézek ki és menjek pihenni meg dokihoz, mert azért csak péntek és másnap már ugye csak az ügyeletre számithatok! De nem!!!! Mindenki eltünik haza! Hiába jönnek az emberek, hogy éhesek én szinte mozdulni sem birtam ugy fáztam! Már nagykabátban álltam a pultban! Erre érzem, hogy iszonyuan fáj a hasam azaz görcsölök, mint állat erre megjelent MIkike!!!!Este kb fél7 megyek a klotyira, hogy pisiljek! De nagy sötétség és csak arra emlkészem, hogy ülök a klotyo elött! Nagynehezen kinyitom az ajtot kiáltok a kolléganömnek, hogy jöjjön és ő segitett fel! Egyböl felhívta a fönökömet, hogy mi van! Erre Ő zárjunk be és irány az ügyelet! Bemegyek a dokihoz erre egy igen flegma doki fogad kis fiatal csira aki kérdi mi a bajom meg egyebek elmondom és visszakérdez vagy 3x! Meg megkérdezi, hogy számomra mit jelent az hogy elájultam! Na ez milyen kérdés???? Meg hogy hányszor voltam a wc-n mint hasmenés???? Számolnom kellett volna??? Na a lényeg kaptam szurit a mencsi görcsre meg elkaptam ezt hasmenéses hányos vi rust ami most terjed! Kaptam rá bogyot! Hányingerre meg szedjek magne B6-ot! És ezzel el van intézve!

Brid! Ugy látszik valamit rosszul írtam le mert nem a myomátol hánytam!!!!!! Hanem valszeg rosszul fogalmaztam! A myomátol rosszul lehetek mikor megjön mint ahogy ez lenni is szokott! Meg ahogy ez most is volt! És mikor megjön nem csak hányok és hasmenésem van el is szoktam ájulni! De igy könnyü elmondani mindezt, de hidd el átélni minden hónapban évről évre szörnyű!! Azaz borzalmas!

Ja!!! És igí nem csináltam sem LH-t Sem HCG-t!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


A franc egye meg :evil: Irtam egy csomot osszeszedegettek kepek minden...erre mire elkuldenem kiirja,hogy jelentkezzek be :twisted: :twisted: :twisted: Ugyhogy majd kesobb irok most csak roviden:

Noci:
Kép

Csajok:
Kép

Apa elment :cry: es az ido is kezd huvosodni :x Nincs kedvem most meg1szer leirni mindent majd jovok :? :roll: :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Nócika
Szépen elkaptad ezt a vírust! Már régen el kellett volna menned a dokihoz!!!! Remélem most nem mégy dolgozni egy ideig, mert ugye ilyen vírussal nem dolgozunk egy étteremben!!! Tessék pihenni, és legalább egy hetet otthon maradni!!! De tessék betartani a pihenést, mert ezek a vírusok nagyon gonoszak tudnak lenni. Azt hiszed már semmi bajod, aztán kiderül, hogy mégis. Szóval jobbulást!!!!!!
Kép

Bridget
rossz idő monnyon le!!!! itt sincs valami hű de jó idő, de legalább nem esik. GYere skyp-ra!!Már írtam!


Én eléggé nyűgös vagyok. Már aktuális lenne egy összebújás, de nem lehet, mert 5 napig nem szabad. Drága megy majd sperma vizsgálatra, és addig nem lehet. Azt mondja, hogy úgy érzi valami nincs rendben. Na erre én jól leba*tam, mert ezért járok én mindenféle hülyeségre, szurkálásra, lábterpesztésre??? És közben lehet, hogy nála van baj???? Nem az a gond, hogy nála van, mert az jó, ha meglenne a hibaforrás, hanem az, hogy hagyja csöndben, hogy engem szurkáljanak, meg ilyenek, miközben ő elvan!!! Hát nagyon kiakadtam. Meg azért aggódok is érte, mert ilyen baj már volt. Remélem azért nincs nagy baj.
Vendég
 


Nócika: Javulást Neked még olévasni is rossz volt amit átéltél.
Érdekes mert 2napja hasmenésesm van de nem egyész nap hanem esténként. 4-5X megyek én is. Én azt hittem lehet a gyógyszertől van de lehet közben virust kaptam én is be csak nem jött annyira ki mint rajtad. Most akkro betegállományban vagy?
Pihenj és igyál sokat.

Bridget: A párod mivel foglalkozik? Irtad, hoyg 500ingatlannal mire elkészül. Amúgy kinek az esküvője lesz októberben?
El is ment a párod akkro már? Egyedül vagy?

Kép
csucsu05
 
 


Na szal itt lennek 8)

Noci
Most mit mondjak,hogy en mar mikor mondtam menj el dokihoz?! :roll: :? Mondom en,hogy a testunk jelez es figyelni kell!!!Terdre leszel fektetve te jany :lol: Az egeszseg fontos dolog!Mi lesz majd ha mar babad lesz? :shock: :? Irgum burgum de most mar aztan be az agyba es jol kurald ki azokat a bacikat. :twisted: A no meg kabe olyan okoska lehetett,mint amikor itt en voltam a francia dokinonel :twisted: Amikor mondom neki,hogy 12eve nem vedekezek....erre visszakerdezett,hogy gyogyszert sem szedtem? :twisted: Meg,hogy gumit se hasznaltam? :twisted: Hulek ezek neha...Meddig vgy betegallomanyban?Milyen az uj gep?Remelem igy kicsit tobbet tudsz jonni :roll: A hasmenes meg a virus jah es a mensi monnyon le :evil: :evil: :evil:

Pendi
Na mar itt gyok vege a musornak.Kint voltam a nappaliban :) Remelem jossz meg vissza :roll: Voltal a mamidnal?Vgy rosszul emlexem nem kukoricat szedtetek?! :? :roll: :oops: Nekem valamiert ez remlik tegnaprol de most nem lapoztam vissza :oops: :lol: :lol: :oops:
Ne is mond a vizsgalatot...mondtam neki megyek ehez az uj dokihoz...kikerdezett mindent...hol van a hely,honnan kaptam a szamot stb. es aztan a vegen mosolygott es a kezevel utanozta mintha 2lab lenne es szetnyitotta... :evil: azt hiszik ez olyan marha vicces mindig tatongani...egesz eletemben annyi doki nem latott mint miota a meddodegibe jarok :twisted: (es ez nem csak a labterpesztesre vonatkozik!)

Csucsu
Igen apa elment :cry: Reggel 10kor indult itthonrol es mar a gepen ul feluton lehet kb. :roll: Ingatlanban utazik a ceg ahol van.Egesz epulet tomboket vesznek es eladnak.Vilagvarosokban vannak irodak es most Angliaban gyult ossze valami nagy vasarlas 500epuletrol szol a tetel...es valami kozuk a tokyoi irodanak is van hozza igy valakinek innen mennie kellett besegiteni :? es persze,hogy o ki mas menne :twisted:
Oktoberben az egyik volt sulistarsanak lesz az eskuvoje :roll: :?

Csajok
Apa elment matol dubajkodas minden nap :lol: :lol: :lol: :lol: Na joo csak vicceltem :roll: Mar most hianyzik :( De leginkabb ezektol a hulye repuloktol felek :evil: Na meg egyszeriuen ha nincs szem elott az aggodastol meg tudnek halni.A mai vilagban kerem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alig varom mar,hogy hivjon,hogy epsegben megerkezett :roll: :(

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Csucsu
Jól jött volna néhány jó kis recept ajánlat! Istenemre mondom, semmi ötletem nem volt, hogy mi legyen a mai menü. Jó lett volna, ha kisegítetek. Na de kitaláltam a gombakrémlevest, meg sült cs.szárny krumplipürével, meg befőtt.
Hogy vagy? Görcsök? Megszűntek? Leánykád is jól van? nem lett
beteg ugye?

Bridget
Jó a memóriád! A Maminál voltam tegnap, kukorica-szüret volt. De nem mi szedtük, hanem lett hívva egy csőtörő. Nekünk szerencsére csak górézni kellett. Gyorsan bedobáltuk. 1-re végeztünk is. Aztán persze még maradtam segíteni mosogatni, rendet tenni, stb.
A srácok azt hiszik, hogy nekünk szórakozás ennyit a dokihoz járni. Nos én egy kicsit elragadtattam magam, mert lehet, hogy a Páromnak csak mit tudom én 1-2 hete van ilyen baja, de akkor is tudhatnék róla. Szeritnem.....
Egyébként nekem már volt összetűzésem a nődoki ügyben a párommal. Egyszer amikor ment az urulógusához, akkor alig akarta magát odavonszolni, és én próbáltam neki mondani, hogy én is megyek, mert muszáj. Erre azt találta nekem mondani, hogy az más. Hát gondolhatod, hogy kiakadtam. Aztán megmagyaráztam neki nem kicsit vulgárisan, hogy miért is olyan jó az nekünk. Megértette, és azóta már másként gondolkodik róla.
apácskád miatt meg megértem, hogy aggódsz. Én is aggódnék, de biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baja. Nem irigyellek, hogy most olyan sokáig egyedül leszel. Ebben az a legrosszabb, hogy még azt sem tudod meddig marad.
Kitarás!!!!
Vendég
 


Na eldobom az összes agyam!!! Annyit írtam és most tessék elszált!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Megprobálom leírni, de valoszinű rövidebb lesz!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szoval sziasztok csajok!

Most tudom, hogy térdre leszek fektetve, meg irgum burgum, meg hasonlok, de holnaptól nem megyek beksibe! De azt bizton igérem, hogy ha keddig nem javul a helyzet akkor elmegyek beksibe és jól kikurálom magam!!! Egyébként most beszéltem a kolleginámmal és Ő is full beteg! Meg Ő beszélt a mégmásikabb kolleginánkkal aki szintén beteg! Szoval jól fogunk kinézni!!!! :lol: Mondjuk Ők taknyosak én meg nem!

Csucsu! A pihenés és az ivás megy! De ma már azért fel keltem, mert mosni meg fözni kellett valamit! Mivel tegnap disznot vágtak anyusék ezért nem volt nehéz dolgom, mert csak sütöttem jó kis házi kolbit meg hurkát! Nagyon kis finike lett! Bár szerintem egy kis sót és fokhagymát elbirt volna, de azért jó volt! Most kivi vagyok milyen hatása lesz! Bent marad vagy hamar kijön! :roll: :roll: Most ettem ugyhogy remélem a sok koplalás meg diéta meghozza eredményét! Neked is jobbulást kivánok!!! :D :D :D :D

Brid! A gépem nagyon fullos ugyhogy remélem most már be áll a rend és tudok jönni mindig! REMÉLEM!!!! A dokik meg monnnnnnnnyannak leeeeeeeeee! Elegem van mindbő! Rendben, hogy ők gyogyítanak, de miért ilyen suták??? Azt én értem, hogy jó pap is holtig tanul, de szerintem ők már tultanulták az agyukat! Mert ha nem igy lenne nem kérdeznének vissza oly sok hülyeséget! :twisted: :roll: :lol: :cry: Apácska meg tuti, hogy rendben odaér! És ez teljesen jogos, hogy aggodsz! Elvégre életed értelméről beszélsz! Szoval én is csak Pendihez trudok csatlakozni és kitartást neked! És remélem hamar fel fog hívni!

Pendi! Mi az hogy apácska ugy érzi, hogy valami nem stimmel??? Ilyen nincs! És ez valahogy egyáltalán nem is csoda,hogy kiakdtál!!!!!! Szoval teljesen megértelek! És igenis el kell menni kivizsgálni a dolgokat és minnyá az elején nyakon kel csipni, hogy mitől is van ez! Szoval az az 5 nap meg hamar eltelik éesz hancur hatalmas pudingal és még egy pár nap és kiderül, hogy csak egy furcsa rossz érzés miatt volt az hogy Ő ugy érezte, hogy gáz van és még sincs gáz! A baba meg nálatok is várat valamiért magára! Mikor apácskának is menni kellet ficko vízitre Ő sem ment önként és dalolva! De azért szerencsére elment! És hálistennek Ő 86%-os lett! És azt mondta az urulogus, hogy ez teljesen jó! 70%-tól lehet aggodni, de az sem veszélyes csak az már gyogyszerigényes! De szerintem mivel én is uj dokit kerestem lehet megint mennie kell! Hát majd meglátjuk! Sok kitarto erőt küldök neked! :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Csajok mire én ezt most mind megirtam teljesen ugy érzem ,hogy ha nem kapok palacsintát akkor megörülök!!!!!!!!!!!!! Szoval szerintem megyek és sütök egy keveste!!!! :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és látom nem tetszik senkink sem a vonalzom, mert senki nem dicsérte meg! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika
Szép a vonalzód!!! Szép a vonalzód!!!!!!
És Isten lássa lelkemet, még el sem olvastam a mondatot, már épp mondtam Bridgetnek skype-n hogy elfelejtettem megdicsérni. és utána olvasom,hogy rosszul esett! :cry: :cry: :cry:
10000000 sorry!!! Bocsika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Rohogni fogsz epp most beszeltuk Pendivel,hogy elfelejtettuk leirni,hogy csini a vonalzod :!: :!: :!: :!: Becs szo a tekim eletere :wink: En reggel irtam egy hosszut abban volt :? Tok tuti en az ilyet mindig eszreveszem :wink: Ne bankodj na bocsi :roll: :oops:

Kép

Csajok apa most uzent,hogy meg eletben van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Juhhhhheee :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2008.09.28 17:15-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ok csajok elhiszem!!!! csajok van skype-om! érdekel valakit!

Ja és nagyon köszi a dicséretet! Édikék vagytok!! És igazából nem is esett rosszul!!! Csak kivi voltam a reakciora!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Örülök, hogy apácskád épségben van és még " éleben van"!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika
Akkor kérjük a skype-címet!!! hama-hama!!!!!
Vendég
 


Megvgy :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


És Nócika!!!
Most jön a leb*sz!!! Mi az, hgoy nem írattad ki magad????? Ilyen betegen nem szabad dolgozni!!!!! Akármilyen fertőzést is továbbadhatsz.
Vendég
 


Na En mar nem mondok arra semmit se :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok mentem csucsuzni...azaz tentezni :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt lányok, Neked Bridget szép napot :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Csajok!

Most jöttem meg a dokitól. Jó sokat kellett várni.
A méhszájam nem változott, egy ujjnyira nyitva végig. A doki meg se akart vizsgálni, csak már ugye levetkőztem. Azt mondta nem akar piszkálni.

Képzeljétek ahogy ott ültem már éreztem, hogy valami nem stimmel, elmentem vc-re már megint eláztattam a bugyimat valamivel. Aztán utána úgy el kezdett mozogni, hogy szinte éreztem, hogy folyamatosan bepisilek, nem bírom visszatartani. A gatyám is olyan lett. A dokinak mondtam, de nem nagyon érdekelte. Azt mondta minden rendben. Remélem tényleg csak pisi, és nem magzatviz. De nagyon kellemetlen. És idegesítő, hogy ennyire nem bírom visszatartani, ha ott lenn nyomja a húgyhólyagot.
De azt nem tudom, hogy honnan lehetne tudni, hogy nem magzatvíz-e, ugyanis kivonták azt a betétet a gyógyszertárból, ami kimutatta.

Hát ez van, továbbra is fekvés, szedjem a gyógyszert. Igazából eléggé leszarják az embert ezek a dokik. Most már az én dokim is csak a pénzre megy. És ráadásul kaszinózik elég keményen. Oda hordja a kismamák pénzét. De váltani már nem lehet, ráadásul itt még ez a doki, akihez járok szakmailag ért is hozzá, a többi.... inkább nem nyilatkoznék.

Elvileg csütörtökön jön a férjem és fiam, már nagyon várom őket.
Megvették a babakocsit, semmi extra, hagyomásos ringathatós mélykocsit vettem, ami csak télre kell, tavaszra már a meglévő sportkocsiba megy, amit nagyon szeretek, mert kicsi és könnyen be tudok vele menni minden kis boltba is.

Már kaptam kislányruhákat, meg még kapok, aztán hozza férjem, már nagyon várom. Aztán hazaviszi innen anyuéktól a kiságyat, hordozót, stb. és otthon már készen fog várni bennünket minden. Épp most pakolnak anyóssal, próbálnak helyet csinálni mindenhol, mert ugye egy kis lakásban már négyünknek nagyon nincs hely.

Nócika! Azért vigyázz magadra, mert a férjem is így szokta csinálni, feszíti a húrt, aztán így lett tüdőgyulladása és arcüreggyulladása. Mert hát neki dolgoznia kell. Remélem hamar meggyógyulsz.

Pendi! Remélem a párodnak nincs komoly baja! Inkább csináltasson meg minden vizsgálatot!

Bridget! Jól bekavar nektek a párod munkahelye! Remélem azért minden összejön amit terveztetek!

Csucsu! Sajnálom, hogy nincs olyan nagyszülő, aki besegítene, én nagyon nehezen lennék, ha ne nem lenne anyósom. Mindenben segít, nagyon örültünk, amikor 2 percre tőlünk találtunk lakást és azt megvette. Anyuékra napi szinten persze nem számíthatunk a távolság miatt, de sokat vagyunk itt és nyaralni is volt már a Levente egyedül, már tavaly is. Azt azért hozzáteszem, hogy apósom és anyósom elváltak, apósomnak új családja van, akik leszarnak bennünket magyarán szólva én már csak minimálisan találkozom velük, kerülöm őket. De ugye nem lehet minden tökéletes..... a lényeg, hogy anyósom sokat tud segíteni, egyedül van és így leköti magát.

Szép napot!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Szia Kata....minnya elolvaslak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Csucsu
De szuk szavu voltal :roll:

Kata
Jaj meg olvasni is rossz :shock: :? Hat mit mondjak nem irigyellek :? :roll: :oops: A nogyogyaszok meg monnyanak le...cemetek :evil: :evil: :evil: Remelem azert csak tudod majd mikor megy el a magzatviz :roll: En tuti belennek tojva :shock: :oops: :?

Ma elmentem a 3.suliba haat ez se ngyon nyerte el a tetszesem bar ez sincs olyan messze de maga a hely nem tom... :roll: Aztan elmentem a paromnak kontaklencset kivaltani mert hat ugye 2heti adag mar nem volt itthon :twisted: Holnap majd feladok neki 1dobozzal :? Egesz nap esett az eso es huvi volt..bar mint irtam egesz hetre 17-25fokot mond :roll: Ennyi...keson keltem igy sokmindent nem csinaltam.Nemreg ettem sutottem ki elore izesitett husit rizzsel,kelbimboval es brokkolival 8) Na meg megneztem most mar masodszor az "Egy bolond szazat csinal"-t dvd-n 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Jajj nem voltam bőbeszédű mert iszonyúan fáj a hasam ettőla gyógyszertől. De már nincs sok hátra még 4nap.
Amúgy semmi extra velem. Ja de van. Hivtam az uh nőcit mikor mehetek hozzá. Ma vagyoka 16. napon. Mondta ma. Mondtam neki na az nem lesz jó mert a férjem ma este 7-ig dolgozik és a gyereket nem tudom hova tenni.
Kedd neki nem jó de csütörtök igen:) 9-re megyek hozzá. 8-ra meg vérvételre szóval igyekeznem kell , hogy oda érjek. Kérdeztema 19nap nem késő e és mondta nem mert látszik az ha volt már PÉ-m na meg a szerveimet is megnézi.
Amúgy nem volt túl kedves hanem inkább határozott de kit érdekel ha jó a szakmájában:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! Itthon vagyok!!!!!!!!!! :D :D :D

Ma hozza apácska haza a kandallót! :D :D :D :D :D Már alig várom! ha már a lakásban lesz akkor tényleg elhiszem, hogy nekünk is lesz olyan mint a filmeken! Mert nem olyat néztünk ki mint amiket lehet kapni, mármint olyat csak ez csak a betéte és mi épitjűk fel olyanra amilyet elterveztünk! Titta jó lesz!!!!!!!!!!!! :D :D :D Ma nem is de holnap szétveri apácska a falat és elkezdi beilleszteni! Jó kis meló lesz, de remélem utána a látvány a hangulat meg az előtte töltött pillanatok, na és nem utolsó sorban a pénztárcámban marad lóvé amit a tigáznak fizetnék ki az kárpotolni fog minden megküzdött óráért! Szóval remélem a 7végére kész lesz! :roll: :wink: :D

Kata! Köszönöm neked is az aggodást, de én hálistennek nem vagyok megfázva!!!! :wink: Szoval remélem komoly bajom nem lesz! Szoval a hasmenésen tul vagyok hányingerem sincs már úgy hogy asszem túl vagyok mindenen!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A babakocsit amit vettél szívesen megnézném, hogy milyet választottál, szóval ha tudsz feltenni meg a kis ruhákról is akkor tegyél fel róla képet! Ez a dolog, hogy a doki meg nem akar piszkálni azt megértem, de neki szerintem akkor is meg kellene vizsgálnia pláne, hogy veszélyeztetve vagy! Meg én még olyat sem hallottam, hogy valaki ennyire ne tudja visszatartani a pisit mert ennyire nyomja neki a babó! Szal ezt a doki nem tudta volna megnézni, hogy biszti nem magzatvíz????? És szerintem dokit válaszani sosem késő, csak a dokik nem szeretik, ha késön kerül hozzá egy kis mami!!!!!!!!!

Brid! Most nálunk is nagyon jó idő van! Tök olyan mintha tavasz lenne! Itt hál istennek nem esik az eső! :D Bár az még mindig jobb mintha fújna a szél!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: Biztos is hogy szép lesz a kandallótok. Na meg a gázszámla is kevesebb lesz jóval. Majd ha kész lesz rakjál fel képet.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu! Épp most telefonált apácska, hogy ma sem hozza haza a kandallot, mert müszaki okok miatt zárva az a nyomorult Baumax :cry: :twisted: :twisted: :cry: Szoval mára is kárvolt az örömöm! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


De azért, ha majd kész lesz még valaha ebben az életben akkor teszek fel képet róla igérem!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Itt van meg valaki? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Jaj te szegeny kitartas mar nem sok van hatra :? :roll: 19.napi vervetel viszont mar majdnem a 21.napinak felel meg :? :roll: Kivancsi leszek voltak e pe-d :?: 8) :lol:

Noci
Me nem ment masik Baumax-ba? :roll: Kandalloooooo :?: :!: :?: :!: :shock: Az anyjat mar magam elott latom azok a kis hangulatos esteiteket 8) :lol: Hogyhogy mar otthon vgy? :shock: A virusos fertozes nem mulik el 2nap alatt :? :roll: Benned marad amig antibiotikummal ki nincs normalisan kuralva :roll:

Uncsi volt a nap igy tudva,hogy apa nem er haza ma :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócika: Na akkor kicsit várat még magára az a kandalló.Azért télire kész lesz nem? Hú de hangulatosak lesznek majd a téli estétek.
Mi is szeretnénk épitett kandallót úg yépitették a házat, hogy kértünk is hozzá kandalló kéményt. MOst nincs rá pénz gyűjteni kel rá. Majd jövőre lesz csak valószinű.

Bridget: Kitartok de nagyon fájdalmas ez a 10nap. amúgy most lehet PÉ-m mert fájdogál a pocim. Kiváncsi vagyok jól éreztem e és csütörtökön meg erősit a nőci ebben.
Amúgy a gyógyszerre vissza térve. 2X 1 kellene szednem de nem megy. Csak reggel veszek be egyet. Remélem nem lesz belőle baj de kettővel fetrengek éjjelente.
2napig birtam a napi két szemet de nehéz volt. Igy is érzem az egy szemmel a fájdalmat de legalább éjjel alszok.

Kép
csucsu05
 
 


Tudom en...mondom en is atestem rajta :? :roll: Szerintem nem lesz baj...az az napi 1adag is lorugas...bar nem tom te melyiket szeded...

Kepzeld anyumnak fajt a torka es 3x1-et kezdett el szedni es hulla volt tole :shock: :o :oops: Aztan rajott,hogy az marha sok meg a no is mondta akinel a bebire vigyaz(hisz az az egyik gyogyszergyarnak valami fonoke...hogy annyit nem is szabad :shock: Anyam nem tudta....azt mondja 2-3nap alatt el is mult a torokfajasa....de mondta,hogy nem szabad ebbol annyit...szal ne aggodj a napi 1tuti jo lesz :wink: Parod birja?

Petike meg noljon nagyra :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Helló!

Itt a babakocsi képe. tényleg semmi extra, ilyen volt a Leventének kékben, macisban. Gondoltam, ha már lány, akkor legalább vegyünk neki valami lányosat. Én még azért szeretem ezt a hagyományost, mert ringatni lehet, és könnyen elalszik benne a baba. Amíg ki nem nőtte ebben aludt, de utána simán átszokott az ágyba szerencsére.
Szerintem a sportrészét nem is igen fogom használni, mert akkor már inkább azt a sportkocsit használom, amit még a Leventének vettünk.

Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Klafa 8) :D En nem ertek egyenlore semmennyire sem a babakocsikhoz...csak ugy tom oket megkulomboztetni,hogy szep meg tetszik meg formara...de,hogy melyik a praktikus egyenlore nem tom :? :roll: De majd az en idom is eljon 1szer 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: el jön a te időd is bizony. És reméljük minnél hamarabb:)
Doxyciclint szedem. lehet rosszul irtam le bocsi.
A férjem érzi a hasát de nem fáj neki.

Kép
csucsu05
 
 


Kati: nagyon szuper a babakocsi. Mennyibe került ha szabad megkérdezni?

Kép
csucsu05
 
 


Azt tom de hanyasat? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu jovore nagy pocim lesz az tuti :wink: Es nem azert meg meghizom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: 100-as szedem.,
Tudom, hogy nagy lesz a pocakod jövőre érzem én is:)

Kép
csucsu05
 
 


Akkor mar ketten vgyunk :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szőke nő a lottózóban:

- Ez milyen játék?

- El kell találni 5 számot.

- És milyen messziről?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jo ejt en ma nem birom 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu!
33-ról volt leárazva 30-ra a Brendonban.
Fél év múlva occsón megszámítva tiéd lehet!
Hajra kistesó! (persze gondolom szeretnél kisfiúcskát akkor nem jó piros,vagy inkább hugicát? gondolom úgyis mindegy mi lesz, csak jöjjön már)
Kislányod cuccai egyébként megvannak?

Jó éjszakát mindenkinek, én is elteszem magam holnapra.
Lányom továbbra is a húgyhólyagomon ugrál. Az uncsitesóm azt mondta, hogy ő még a kórházba is bement, hogy szülni jöttem, mire közölték, hogy ez csak pisi. Talán nem vagyok egyedi eset. Remélem tényleg nem magzatvaiz. Ha meg az, akkor legyen már egyértelmű, a fenébe is!

Ezt a pihenőszéket veszem meg, a barátnőm kislánya már kinőtte:

Kép

Jó éjszakát!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Jo reggelt....Mar 2napja csak esik ez a nyamvadt eso :evil: Kép Bevan sotetedve es olyan,mintha tel lenne :evil: uuuuutalom ezt az idot :x Megyek mert van meg 1 suli megnezese :? Aztan tenyleg donteni kell vegre :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok iwiw-en tettem fel meg kepet 8) 106foto var benneteket minden fele joo :wink: Es meg van egy csomo amirol fel se tettem :roll: Albumokba rendeztem...mostmar marha sok kep felfer :shock: Csak ismik nezhetik meg 8) Akit erdekel ajanlom figyelmebe :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget. megnéztem a képeket az iwiwen. Nagyon szupik. És írtam már de milyen csinos vagy:)

Kati: Oké megegyeztünk:) AMúgy a SZabina összes ruhája megvan ami nem kevés. Én az a fajta Anyuka vagyok aki inkább magának nem evsz semmit de a lányomnak mindent megevszek. Bárhova megyünk mindig megdicsérik milyen szépen van felöltöztetve. Én a lányka ruhákban élem ki a kreativitásomat. Igy ha a kistesó lány lenne irtó sok szép ruhája lesz:)
Most azt mondom még egy kislányt szeretnék. De ha fiú lesz akkor sme mennék a falnak.:)
Amúgy én ha fiúnk lesz akkor is piros babakocsiba tenném. Ha fiam lesz biztos nem csak kék ruhái lesznek. Szeretem ha a fiúk is szinesen öltöznek. Páromat is behülyitettem. Tök sok világos rózsaszin felsője van sőt van egy 3/4 nacija is. Ha fiús szinnel kombinálja az ember akkor az szép izléses is tud lenni. Tavaly Olaszországban voltunk ott a 70-80éves bácsik is rózsaszin polóban avgy ingben járnak. Nincs azzal baj:)
Amúgy a gyengém a piros babakocsi:)
Sőt most az is a divat meg a narancssárga babakocsi.
Ezt egy bababoltos barátnőm mondta:)

Kép
csucsu05
 
 


TYU mar megis kuksiztad? 8) Koszi a bokot :) :oops:
En is mindig figyelem am az uj kepeiteket 8) Most mar te is tehetsz fel egy csomot :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Igen láttam bővitették. MAjd neki esem valamelyik nap.
Nálunk most neme sik sőt elég jó idpt mondanak. De meddig??
Utálom én is ha sötét az ég és esik is. Az ember kedve is rosszabb.
Eddig a sulik közül az első tetszett nem?

Kép
csucsu05
 
 


Igen az elso tetszett :wink: Hogy neked milyen memoriad van :shock: :lol: A 2.regi volt es nem nyerte el a tetszesem :? ez meg tegnap olyan kicisnek tunt :roll: Szal meg megnezem ezt aztan majdcsak kiderul :roll:

Foto ugyben nekem 4oramba telt...eleg maceras kulon mind1ikhez irni kulon atrakocsgatni es a kepeket nem is lehet forgatni :twisted: De most volt idom azaz van idom :?

Nagyon porogsz ma 8) :lol:

Megyek mert dragamnak felkell adjam a kontaklencsejet :shock: 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?