Babcsi
Hú, nekem csütörtököt tippelted?? Hm… Legyen inkább szombat.
Ja, és Réka pont a 36. héten született. Aznap töltöttem.
Krisz
Köszi a pocidícséretet! Hát, hogy szép… Najó, most még igen.
Szép terhes. De majd ha Dóri kibújik. Na, akkor már nem fogom mutogatni.
Nyilallás nem tudom, mi lehet.
Az, hogy most 1-2 tizeddel leesett a hőd, nem jelent semmit. Lásd, az én babás görbém (ez szerinted milyen?? ):
Amikor Angliában éltünk, akkor 16 voltam. Akkori nevelőapám kapott kint munkát, így vitte Anyukámat és minket is. Jó volt, de nem élnék ott hosszabban. Viszont látogatóba szívesen visszamennék.
Holnapra azért szerezz mán egy tesztet! Ja, és nekem elég sokáig olyan megjövős érzésem volt.
Pompom
Beraktalak!
Fenci
Az a gond ezzel a pocak-leereszkedéssel, hogy a második babánál állítólag csak közvetlenül a szülés előtt megy le, míg elsőnél már hetekkel korábban. Úgyhogy nem sokat lehetne kikövetkeztetni. Főleg, ha közben visszamegy.
Remélem, azért párod még meggondolja magát apás szülés ügyben. Sok apa nem akar bemenni, aztán mégis bemennek, és utána meg áldják az eszüket, hogy nem hagyták ki.
Azért, ha ő nem megy be, azért lesz vki ismerős, aki bent lesz Veled??
Susy drága!
Komolyan a frászt hoztad rám, hogy eltűntél. Nagyon reméltem, hogy tényleg „csak” annyi történt, hogy be kellett feküdnöd. Örülök, hogy így van, annak meg főleg, hogy már otthon vagy. A lényeg, hogy kikúráltak és méhszáj még tartja magát. Csak így tovább!! Én Gröninek is megmondtam, hogy bent marad szépen az a babó, ameddig kell. Hát, a te szuper fiacskád is!!
Hát, meg tudlak érteni, hogy már untad a kórházat. Anno, Rékával én is bent voltam kb. 5-6 napot és szinte egész nap a hasamon volt a CTG. Komolyan, egy idő után már idegesített, hogy állandóan hallottam a szívverését, ráadásul jó hangosan. Na, meg a haematomás 1 hetem Dórival is alig akart eltelni. Abban talán annyi jó volt, hogy kicsit ki tudtam pihenni magam, ami Réka mellett nem nagyon ment.
Remélem, a cukrodat sikerül beállítani. De az elmúlik szülés után, nem?
Mami
Na, Te legalább le tudtad ereszteni a hormonális gőzt!
Milyen poén is lenne, ha eccerre szülnénk!
Szupi, hogy minden OK! Szépen növesztgeted Te ezeket a kölköket! Nagyobbak, mint amekkorának Dórit mérték ennyi idősen. A lényeg, hogy a belső zárt maradjon, de azért most már pihizz kicsit többet! Na, ha 4 hét múlva ki is kell bújniuk, már szép méretesek lesznek. Nem is fognak ilyen szempontból koraszülöttnek számítani.
Már épp ideje, hogy felrakd a babaszoba képeket!!
Ticsi
Akkó’ holnap csináltatok Apával egy A/4-es lapos képet, hogy össze tudd a pocikat hasonlítani.
Nekem Réka elég szépen ette az „ízetlen” ételeket. Egy éves koráig nem is sóztam semmit. Tkp. ilyenkor az, hogy ízetlen, az csak annyit takar, hogy nem sózok, csak a zöldségek stb. natúr ízeit érzi, nem??? Merthogy neki még ez is újdonság. Mondjuk azóta is mértékkel sózok. Mi elég sótlanul eszünk, pedig én is nagyon szerettem. De már hozzászoktam, most a „normálisan” sózott ételek már sósnak tűnnek.
Na, aki először megmondja, hányszor használtam a „só” szót, az nyer egy kézfogást.
Amúgy, amikor elkezdett szarul enni, akkor voltam én is úgy vele, hogy tök mindegy, mit eszik, csak egyen vmit.
Szerintem a homeo nem hozza előre a szülést, hanem ha itt az idő, megkönnyíti. Legalábbis remélem!! Nagyon!! Mellékesen, vettem friss málnalevél teát (a régi június végén lejárt), hátha ez hat.
A neten honnan rendeltél ajándékokat?? Link??
Sleepin nem cserélte le Dórit! Csak azért írta így, merthogy Babcsinak kell a több idő Gergő megfordulásához.
Priviben küldöm a koktél-receptet!
Zsófi
Szept. 28. is jó szülinapi dátum! Ez volt az egyik tippem a szülésemre (unokahúgom szülinapja is), de nem jött be.
Vicky
Nagyon szép a szoba!! Látom, Nálatok is Micimackó a kedvenc!
Karácsonyi ajándékok miatt irigy! Én hiába tervezem el, hogy na, majd idén időben elkezdem megvenni őket, sose jön be.
Gyerkőccel meg főleg nem. Bár mi most úgy döntöttünk, nem veszünk senkinek semmi nagyot, csak apróságot, csoki meg ilyenek. Se pénzünk, se időnk nem lesz nagyon.
Dike
Én ilyen külső fordítást láttam vmelyik adón. Nekem úgy tűnt, hogy eléggé fájdalmas. Én sem vagyok híve az ilyen „mesterséges” dolgoknak. Biztos megvan az oka, hogy miért nem fordult meg Babcsi babája.
Hajrá lazaság!!
Ditke
Hál’ Istennek, hogy nincs ciszta! Akkor hajrá, mindent bele!
Bogáncs
Nekem volt cicám olyan 25 éve kb. 1 évig. És a toxoplazma eredményem azt mutatta, hogy már átestem a fertőzésen. Na, nekem ennyivel is nyugisabb a terhesség.
Na, sikerült megünnepelni az évfordulót?!
London – feljebb már írtam Krisznek, mit kerestem ott.
Zsu
Mást nem.
Úgy néz ki, holnapra meglesz a zsák. Hát, nem egy nagy eresztés, csak gondoltam jobb, mint a takaró, mert ez a hátát is melegíti. Amúgy nem szabásminta alapján varrom, csak kitaláltam, hogy kb. hogy kellene megvarrni.
Örülök, hogy Lelkecskéd már jobban van!
Kolibri
Nálunk 9 fok volt reggel. Napközben meg 15. Egész kellemes volt.
Hát, Rékát nekem is kicsit kinyomták meg vákuumozták. Neki romlott a szívhangja, de végül kiderült, hogy nem volt rajta a köldökzsinór. Még jó, hogy Nálatok nem lett semmi gond!
Ilyesmi szívhang-hallgatóval mi is szemeztünk, aztán mégsem vettünk. De tegnap este Apa a hasamra rakta a fülét, oda, ahova a CTG-t is szokták, ha nézik a szívhangot, és azt mondta, hallotta Dóri szívverését. Na, ő kimarad abból az élményből, hogy rugdossa egy baba a pociját belülről, én meg ebből.
Vicus
Összebeszéltetek Mamival gruppenszülés –ügyben??
Sleepin
Nekem tecc a sorrend, meg a dátumom is. Nekem is ez a tervem!
Tündi
Na, szegénykém, nem lehetett vmi jó éjszakád. Remélem, azóta jobban vagytok!
Gaby
Szuper!!! Be is tettelek a pocisok közé.
Képet nem kaptál???
Ezaz! Zapáné-Gyugyi és Nati!!! Tessék jelentkezni és tippelni, mert nem kaptok inni!
Táblák mingyá'!