Üdv minden csatlakozónak. Persze nem csak a magam nevében, de nyugodtan jöjjön aki szeretne. Bevallom én sem régóta, talán pár hete jöttem vissza a babanetre.
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a drukkot.
Apajelölt be is van rezelve rendesen, tegnap este mondta ki először, hogy bizony kiment nála a biztosíték, és kétségbe esett, hogy most mi lesz.
Pedig együtt döntöttünk a babakérdésben.
Loulou Ha tudnék annyival segíteni. Tom, hogy sokan hőmérőznek, meg számolnak, meg mérnek, meg mittomén. Megvallom őszintén anno nyáron elkezdtem én is, hogy tudjam mi mikor van. Aztán belefáradtam az állandó önellenőrzésbe. A babára ideiglenes nem gondolás nagyon nehéz. Szerencsére azuram minden jóra kapható… ezért aztán mi az egész „fogamzós” szakaszt kihagyás nélkül végigszeretkeztük. Egyik nap vacsi hiányos öltözetben, másnap egy kis háziműsor apukának (sztirptíz), majd erotikus társasjáték, aztán szexfilm, könyv, tehát próbáltam terelni mindkettőnk gondolatát, és szerencsére sikerült az érzékiségre figyelni.
Csak a vége volt számomra nehéz, mint feljebb már írtam, hogy a kiskatonák minél jobban tudjanak helyezkedni milyen pozitúra a jó.
Más
Mi összetesszük a két kezünket, ha Pocok tényleg sikeres lesz! Testvérről álmodni sem merünk, egyrészt a betegségeim miatt, másrészről (viszont tudom nem szabad) anyagiak miatt. Encikét irigylem, hogy már 11 hetes.
Nálam még sok a bizonytalanság, de talán biztató jel, hogy a vadászkutya szaglásom kezd kialakulni. Ma kijelentettem, hogy a téliszalámi márpedig büdös!
(Régebben szerettem)
Mindenkinek nagyon jó csíkozódást, és szép nagy petécskéket!