Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltüntem, miközben írtatok nekem..
A film nagyon jó volt (Szex és New York), de végig bőgtem szinte az egészet.. Ez egy ilyen nap volt. Aztán jól meg is náthásodtam...
De ma már lelkileg jól vagyok, mensi is rendesen jött...
Úgy néz ki, hogy 42. naposra állt be a ciklusom.. Így holnap kezdem a clostit..

Ámen, remélem hamarosan mindenki kismama lesz...
szilvia80
 
 


szilvi az a lényeg hogy rendszeres legyen és legyen pé-d nem?! :roll: :wink:
jobbulást..kuráld magad... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát kicsit félve írom le amit írok, de muszáj, mert nem bírom magamban tartani. Úgy néz ki, hogy az a bizonyos 50%os esély felugrott 80%-ra :D

Már baromira izgulok, hogy mi lesz. Erre reggel vettem egy tesztet, hogy most már majd tesztelni kéne jövő héten. Egész nap ekörül járt az agyam, és mikor este hazajöttem angolról (ja munka és háztartás mellett tanulok is, mert muszáj nagy úr) hát mondom akármi lesz, legalább a lelkem megnyugtatom.

Lili-t vettem nem a legjobb tudom, de ez volt. :D Azt hittem káprázik a szemem és nem is igazán akartam elhinni, de bizony ott volt az a halvány második csíkocska. :D:D:D Azuram szerint ez még nem az igazi, mert halvány, meg korai, meg este csináltam, meg minden. De én úgy remegtem, hogy alig bírtam magamhoz térni, vagy negyed órát nézegettem azt a halovány vonalkát a másik mellett.

Most már csak azért is kitartok amellett, hogy nem hallucinálok, és kicsit nyugodtabban várom a jövő heti valódi tesztelést. (Nomeg reménykedem bizony kispocok van!)
Vendég
 

 
 

anuk akkor tuti baba van ha este csináltad és látszik a csík..mégha halvány is.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anuk: a halvány csik is pozitív hidd el. Mikro nem kéne megjönnie?
Pléne este csináltad ha reggelcsinálnád akkor tutti sötét lenne.

Kép
csucsu05
 
 


Anuk!
Ez szuper, mégis van benne vmi, hogy a nők megérzik a babát! Igenis tarts ki amellett, hogy babás vagy! És hidd el, hogy jövő héten nagyon erősen két csíkos leszel!!!!! :)
Nagyon jó lenne már mégegy kismami a csapatban, mert eddig elég rossz az arány!?
pedi
Kalocsa
 
 


Anuk!
De jo, hogy ott a csikocska. De szeretném, ha nem csalodnál és nem más miatt lett 2 csik.
Drukkolok!!!
encike 2
 
 


Tegnap este óta kicsit lehiggadtam. Sajnos a párom messze nem olyan lelkes, mint én. Azt mondta reggel, hogy ne éljem bele magam, mert nagyon fogok csalódni.

Meg különben is, neki ne egy papírcetli mondja meg, hogy lesz gyerek vagy nem. Majd ha a doki neki megmutatja, hogy ott a pocok, akkor ott van. Addig nem. Egyébként amilyen vagyok, én bármilyen szimptómát képes vagyok produkálni.

A mesinek egyébként jövő hét szerdán kéne (vagy még inkább nem kéne :D) megjönnie. Mindenesetre most hidegzuhany ért az biztos.
Vendég
 


De lehet ő nem akar csalodni, ezért mondta és nem rossz szándékbol. De mi tartjuk benned a lelketés hisszük, hogy baba van a dologban!!!
encike 2
 
 


anuk hid el ott van a babó a pocakba...kb 3 hetes lehet?... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anuk!!

Megy neked a mega drukk!!! Ennyivel a mensi előtt látszik a 2. csík? Tuti baba van!!! És esti pisiből... Nyugi és most nagyon vigyázz magadra!!! :lol:

Végre valaki elkezdi az őszi zebraesőt!!!

Kép
szilvia80
 
 


szilvi mi is követjük nemsokára anukot..ugye?!!!!! :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Irigykedve látom a leveleiteket,hogy nektek már sikerült! Mi lassan két éve próbálkozunk,de semmi. Két éve hagytam abba a gyógyszert és mostanra talán mondhatom,hogy 3 hónapja beállt a mensim. De mégsem. Voltunk dokinál,azt mondta,ki van nagyon tolódva a peteérésem,úgyhogy most várjuk a következő mensit és kezdem a Clostyt. Nektek van valami tapasztalatotok vele kapcsolatban? Érdemes szedni?

Köszi
nyuszi81
 
 


nyuszi sikerűlni fog az a baba..kicsit várat magára... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igen,mindenki ezt modja,meg hogy nem szabad stresszelni rajta.. De ha egyszer már elhatározzátok magatokat,hogy jöhet,akkor nehéz nem gondolni rá!
nyuszi81
 
 


nehéz nem rá gondolni de kicsit muszály a cél érdekében... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:D Köszönöm a drukkokat.

Pofátlan módon kihasználtam a délutánt a kapcsolataimra. Magyarul vérvétel és terhesség megállapítása. :D A nővérem csinálta meg. Mikor hívott azt mondta üljek le. :D A vérből kimutatott HCG szint 74, ami sacc kettő hetes emriónak felel meg. Jövő hét közepén a mesi idejére eléri a kb 100-at ami a normál terhesség. De addig nyugi, pihi, meg sok-sok pocaksimogatás.

Ami azt jelenti visszaszámolva a felezési idővel, hogy kb a 3-4 nekigyürkőzéses napon összehoztuk Pockot. S mivel a hivatalos ovum később volt (nomeg minden praktikát bevetettünk) valszeg kiscsaj lesz. (Valahogy mindig kislányról álmodom az utóbbi időben, nagy vigyorgó pofikával) Mondjuk ha fiú akkor sem cserélem vissza :D

Most már a párom is azt mondja, hogy oké, akkor mondjuk el mindenkinek, ha a dokitól kapunk uh-t, és nem lesz gond. (Gondolom büszkén akarja mutogatni, de szerinte félelmetes, mert a kollégája vagy 2 év alatt hozta össze a babuciját) Én meg félek, nehogy valami probléma legyen, nomeg még 2 erős csíkot is kéne produkálnom.

Jaj lányok! Annyira kívánom mindenkinek ezeket az izgalmakat, hogy mindenkihez elmenjen a kisbabája akire vágyik. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.26 20:39-kor.
Vendég
 


Nyuszi hidd el, jönni fog. :)

Tudom, hogy talán semmiségnek számít, de én a poklok poklát jártam meg márciustól augusztusig, s egyre inkább úgy tűnt, hogy mégsem vállalhatunk babát. Nagyon beteg vagyok, öröklött betegségekkel, s a mostani is nőgyógyászom a sokadik már, mert a többiek egyszerűen kijelentették, hogy a babát felejtsem el, mert vagy én vagy a pici ott fog maradni.

Szinte az utolsó pillanatban kerültem olyan állapotba egészségügyileg (na jó most sem százas, de a normál értékek alsó határát súroltam minden vizsgálaton), hogy hajrá teljes erőbedobással, az összes orvosomtól megkaptam az áment a dologra.

Mindezek ellenére nem görcsöltünk rajta, mert szerintem csak én reménykedtem benne, hogy talán mégis sikerül (amiért persze a környezetem lehurrogott, hogy ilyen nincs, de reméljük mégis van). Sosem azért szeretkeztünk, hogy ovum van, vagy most kell összehozni, egyszerűen valahogy jobban kívántuk egymást, s 10 napig a hónap közepén minden nap együtt voltunk. (de bután hangzik)

Olvastam valahol, talán itt is, hogy a babák választanak minket. :) Úgy legyen
Vendég
 



Nagyon-nagyon szorítok Anuk,hogy minden renden legyen és köszönöm a bíztatást,remélem nekünk is hamarosan rendben lesz minden. Most minden jel arra mutat,hogy egy jó dokihoz (Gasztonyi Zoltán) kerültünk,nagyon szimpatikus és nyugalmat árasztó pali. Remélem ő kideríti mi lehet a probléma.
nyuszi81
 
 


Anuk: Én a halvány teszt után is sejtettem, hoyg jössz még te a jó hírrel. A párod pedig pasi persze, hoyg akkor hiszi ha látja majd az uh képet. De a teszt ha este halványan kimutatta akkor bizony ott baba van. És a teszt ha pozítív akkor nem téved negativnál van hogy téved. Mivel a Lilly teszt 50erősségű ezért volt halvány még. Mert a vérben 74es volt a HCG na de az a teszt után volt. A következő teszted olyan sötét kétcsikos lesz, hogy csak na:)
HALK GRATULA :) Doki után hangos is lesz:)

Kép
csucsu05
 
 


Anuk várjuk az erős két csikodat!!!
encike 2
 
 


anuk én is gratulálok halkan... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

Anuk!
Halkan én is gratula! Nagyon vigyázz Magadra!!!

Tényleg nagyon ráfér a "bandára" egy újabb kismami! :)

Csucsu!
Te hogy vagy? Ti most a következő hónapra vártok?

Nita!
Lassan Neked is pé!!!!
Hol vannak a többiek???
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

De jó!! Egy újabb kismami a láthatáron.. :lol: :lol: :lol: Anuk! Halkan de nagy örömmel gratulálok nektek. Vigyázz magatokra nagyon!

Nita és Edit! Nagyon egy napon vagytok... :wink: :wink: Hajrá pé!!

Csucsu! Megvan a vérvétel eredményed már?

Zsuzskáról tud valaki valamit?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Encike drága! Lassan vége a rosszullétes időszaknak. Amúgy hogy vagy? Mikor mész a 12 hetes uh-ra? Pocakod növekszik már?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!

Nemrég óta vagyok itt a babaneten.

Nyuszi: én ebben a hónapban kezdtem el a clostit, kb. 4 hónapig gondolkoztam rajta, hogy merjem-e. De azt mondom megérte. A ciklusom igaz 38 napos lesz, de legalább volt pé-m, és már ez is nagy haladás. Már babáznánk nagyon mi, reméljük hamarosan lesz pocaklakónk.
És mindenkinek drukkolok, hogy mielőbb terhes legyen!
Vendég
 


Szia Puszedli!

Köszönöm a véleményedet,pont jókor jött,mert még mindig tipródom a Clostyn,jövő héten elvileg kezdem - már ha ,megjön. A Closty szedése melett lehetek együtt a férjemmel vagy addig nem?
Nagyon drukkolok én is Neked!
nyuszi81
 
 


sztem igen, mért ne lehetnétek?
Mi a hónap közepére koncentráltunk, vagyis a ciklus közepére, hogy akkor olyan 3 naponta együtt legyünk. Igaz, mellette figyeltem magam, hogy mikor is lehet pé+hőmérés.
Lehet a következő ciklus még rövidebb lesz.

Nekem kezdtek elnyúlni a ciklusaim (41, 44 nap), akkor nem vettem be még a clostit, úgy voltam vele, olyan 50 nap körül lesz, de lehet rövidebb, de TUTI, h megoldódik magától. Hát nem jött be. 72 naposra sikeredett, és norcoluttal kellett meghozni. Így már nem volt kétséges, hogy a closti mellett döntök.

Kezd el nyugodtan, jobb lesz. :wink:
Lesz UH ellenőrzésed is?
Vendég
 


sziasztok.
puszedli üdv köztünk.... :lol:
druk mindenkinek a pocaklakóhoz.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szeretnek csatlakozni en is hozzatok, ha meg van hely :D .

Anuk! Gratulalok neked a picikehez :) es nagyon boldog terhesseget kivanok neked! En is hallottam mar hogy a babak valasztanak minket :) . Olyan jo neked hogy tudtatok nem gondolni a babara mikozben egyutt voltatok... hat ezt kene megtanulnom nekem is :( ...

Nyuszi! Mi is ket eve probalkozunk, es sajnos nem akar jonni a baba. Persze en sem hallok mast sem csak hogy nem szabad rajta stresszelni. Nekem nem megy, nem tudom kiverni a fejembol hogy "ma muszaj", es ha valamiert nem jon ossze persze kivagyok teljesen.

Puszedli! Jo neked hogy tudod hogy van ped, bar en homerozom neha neha es ket fazisu a ciklusom (ami egyebkent 28 napos) szoval valoszinu van benne pe, de ezt majd a doki megmondja. Ugy dontottunk novemberben megyunk (akkorra sikerult a paromat ravennem :) ).

Mindenkinek drukkolok en is!!!

Lou
Vendég
 


szia loulou..üdv köztünk..hidd el nemsokára jön a baba..csak várat magára kicsit.. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Üdvözletem az újoncoknak! :wink:

Kívánom nektek is a mihamarabbi babásodást!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


szia moni hogy vagytok?
jaj ..most beszéltem a dokimmal és szerdán reggel 3/4 8-ra kell mennem uh-ra... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Moni: Még nincs meg. Csütörtökön megyek vérvételre 8ra és 9 re Uh ra.

Kép
csucsu05
 
 


Nitacska koszi :D . Visszaolvastam es akkor most nezik a petesejted, ugye?

Moni koszi neked is!

Olyan jo nektek hogy mar van babatok :) persze jol jon a kistestver is :) - mi egyelore csak egy gyerekben gondolkodunk, hat aztan ki tudja mi lesz.

Majd megprobalok en is csinalni vonalzot. Egyebkent ma jott meg :twisted: .
Vendég
 


loulou először én is azt mondtam hogy 1 gyerek töbet nem akarok főleg szülés után volt ez a véleményem...na de mostmár nagyon nagyon szeretnék kistesót máténak..legaláb még 1-et.. :lol:
a petéimet szerdán nézik meg igen... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Loulou: Szerintem mindenki előszőr csak egy gyereket tervez. Illetve saokan aztán kedvet kapnak na meg jó ha van kistesó is:)

Kép
csucsu05
 
 


Nita! Akkor drukkolok, hogy szép nagy petécskéd legyen! :wink:

Csucsu! Azt hittem már túl vagy a vérvételen. Akkor neked meg csütörtökre megy a drukk! :lol:

Lou! Az a fránya piri! :evil: Egyébként mióta próbálkoztok?

Amúgy mi a kezdetek óta 2 vagy 3 gyereket terveztünk. Ebből már egyet teljesítettünk. :lol: Most meg már nagyon várjuk ketteskét..... :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Mi is kettőt terveztünk. Egyeske megvan. Ketteskére várunk. De a szülés után azt mondtam lehet elég egy? Persze utána azért kell kis pihenő és tényleg az ember akarja a másodikat vagy harmadikat:)

Kép
csucsu05
 
 


Hát mi most úgy vagyunk a harmadikkal, hogy az késői baba lenne, ha lesz egyáltalán..... Majd meglátjuk. :roll:
A szülés után meg természetes ha az ember lánya úgy gondolja hogy kell egy kis pihi. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


moni köszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Nincs mit. Ez csak természetes. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!

Nita: neked akkor pé-t néznek.

Loulou: sokáig nekem sem volt pé-m, szóval, ha nem is leszek babás, de már a pé-nek örülök:), remélem ha abbahagyom a clostit utána is lesz.

Mi először 2-ről beszélgettünk, de hajlok a 3 felé.
De egyelőre az első jön. Már nagyon szeretnénk.

Mindenkinek mielőbbi babásodást,

a kismamik meg vigyázzanak magukra!
Vendég
 


Üdv minden csatlakozónak. Persze nem csak a magam nevében, de nyugodtan jöjjön aki szeretne. Bevallom én sem régóta, talán pár hete jöttem vissza a babanetre.
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a drukkot. :) Apajelölt be is van rezelve rendesen, tegnap este mondta ki először, hogy bizony kiment nála a biztosíték, és kétségbe esett, hogy most mi lesz.:) Pedig együtt döntöttünk a babakérdésben.

Loulou Ha tudnék annyival segíteni. Tom, hogy sokan hőmérőznek, meg számolnak, meg mérnek, meg mittomén. Megvallom őszintén anno nyáron elkezdtem én is, hogy tudjam mi mikor van. Aztán belefáradtam az állandó önellenőrzésbe. A babára ideiglenes nem gondolás nagyon nehéz. Szerencsére azuram minden jóra kapható… ezért aztán mi az egész „fogamzós” szakaszt kihagyás nélkül végigszeretkeztük. Egyik nap vacsi hiányos öltözetben, másnap egy kis háziműsor apukának (sztirptíz), majd erotikus társasjáték, aztán szexfilm, könyv, tehát próbáltam terelni mindkettőnk gondolatát, és szerencsére sikerült az érzékiségre figyelni. :oops: Csak a vége volt számomra nehéz, mint feljebb már írtam, hogy a kiskatonák minél jobban tudjanak helyezkedni milyen pozitúra a jó.

Más :) Mi összetesszük a két kezünket, ha Pocok tényleg sikeres lesz! Testvérről álmodni sem merünk, egyrészt a betegségeim miatt, másrészről (viszont tudom nem szabad) anyagiak miatt. Encikét irigylem, hogy már 11 hetes. :) Nálam még sok a bizonytalanság, de talán biztató jel, hogy a vadászkutya szaglásom kezd kialakulni. Ma kijelentettem, hogy a téliszalámi márpedig büdös! :) (Régebben szerettem)

Mindenkinek nagyon jó csíkozódást, és szép nagy petécskéket!
Vendég
 


ki akar vasalni helyettem?????????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csucsu edes nagyon a kislanyod a vonalzodon! Es drukk a vizsgalathoz neked is!

Anuk majd ebben a ciklusban igyekszem kovetni a peldadat :oops: valahogy ki kene kapcsolnom, talan egy kis alkohol jot tesz majd :oops:

Moni hat ugy masfel vagy na jo egy eve tart az intenziv koncentralt probalkozas viszont ket eve nem vedekezunk.

Nita biztos hamar sikerulni fog, drukkolok hogy szep nagy ped legyen :D

Azert en ugy gondolom hogy jol lehet "babazni" egy haromevessel is meg meg negyevessel is, szoval ha mar picit onnalobb es akkor jon a kovetkezo az teljesen jo! Akkor mindenki megkapta a neki jaro kenyeztetest es kiegyensulyozott lesz :) persze tudom hogy nem ettol fugg, de en igy erzem.

Hat meg eleg lenne egy is, csak jonne mar, aztan talan 4 ev mulva elgondolkoznek ujra 8)

Sziasztok, jo pihenest!
Vendég
 


bocsi: onallobb :oops:

Anuk majd viragnyelven leirnad azokat a pozikat :oops: ??
Vendég
 


loulou köszi..remélem ez a baba is olyan hamar jön mint az előzőek is... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anuk: Hú a szaglás jó előjel :) Az egy tutti tünet:)

Kép
csucsu05
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Nita drága! Este nem vasalni, hanem összegyürni kell azt a lepedőt!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Anuk! Az apajelőltek már csak ilyenek. Egy kicsit berezelnek mikor értesülnek az utód érkezéséről, és ez természetes hisz Ők lesznek egy jó darabig a családfenntartók. De ettől függetlenül még nagyon is örülnek ám a csemetének. :wink: Amúgy a való igaz: a kutyaszaglás a legtutibb jel a terhességre!!! :lol: :lol: :lol:

Lou! Kitartás! előbb-utobb mind babásak leszünk!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?