Holnap mar oktober
Hat mondtam en, hogy nekem az oktoberi topikba kellett volna menni, bar akkor meg inkabb viccesbol mondtam, most latom, hogy volt azert egy kis realitas alapja is
Winona: ezer bocs, amiert kimaradtal a tablazatbol, nem tudom, mi volt az oka! Fogd fel legyszives kismama-agylagyulasnak, amin remelem, mar azert lassan tulleszek.
Szeder: koszi a szavazatot
Nem semmi, hogy megjott a mensi, en meg ilyet nem is hallottam, hogy ennyire gyorsan szules utan megerkezett volna. Azt en is hallottam, hogy ilyenkor megvaltozik a tejci ize, es sok baba ezt nem toleralja, de ezek szerint szerencsere Adel nem tartozik kozejuk
Nagyon cukik a pizsis kepek, meg a batyusos is
Netti: jo volt olvasni a szulestortenetedet, olyan kis "konnyunek" tunt az alapjan, amit leirtal, pedig a te Alizod szuletesi sulya volt a legnagyobb a topikbabak kozul. Ugyes vagy !!!
Noni: koszi neked is a szavazast
Holka: az vhogy nem tunt fel, hogy ez sorozat, de akkor lanyok, elottetek a palya, mindenki nezesse meg a parjaval, hatha ugyanolyan jo hatassal lesz, mint Holka ferjere
Nalunk valtozatlanul semmi ujsag. Benedek jol van, tegnap megint eleg aktiv napja volt, de ez mar nem is rendkivuli. Szulesnek semmi jele, holnap lesz randim a dokimmal, en mar azt gondoltam, hogy szules elott nem talalkozunk.
Szombatra van egy szulinapi partys meghivasunk, azt gondoltam, mar nem tudunk elmenni, de ha igy haladunk, siman elkezdhetek ajandek utan nezelodni