Sziasztok!
Mese,
Mindjárt küldöm a mailt, azt amiben az újak vannak, mert Hanziék megveszik a használtat
Amúgy a képek alapján láttam, hogy detto egyforma hordozónk van (vagyis én a barátnőmtől kaptam kölcsibe), és abban azért tényleg eléggé össze vannak gömbölyödve, szóval gondold át, de 100% megéri ez a szobai!!
Infacolt már nem adom neki, de elég sokáig adtuk minden kaja előtt, még éjjel is. Nem tudom, hogy attól vagy nem, de hosszú idő után már olyan érzésem volt, hogy inkább árt, vagy legalábbis nem használ. És mikor abbahagytuk, tudott rendesen büfizni is, meg kakilni is. Ez azóta is igy van, úgyhogy nem adjuk már. Amúgy Máté mindig este 10 körül szenved picit a kakival, meg reggel hétkor, ez eltart kb 15-20 percig, aztán rotyi, és alvás
De tegnapelőtt rájöttem, hogy ha adok neki vizet, akkor szinte egyből jön, mert meghajtja! Úgyhog egyelőre ez müxik
A 3 év korkülönbség szerintem nagyon tuti! Minimum ennyi kell! Most van Regi olyan szinten, hogy egyedül pisil, eszik (na mondjuk azt már régóta), 80%-ban fel is öltözik egyedül, nem kell pelenkázni stb. Tehát tulképp "gondozni" már nem kell. A másik meg, hogy már mini felnőtt, vagyis tud segiteni sokat, van, hogy nem tudok odamenni Mátéhoz, akkor beadja a cumit, beszél hozzá, simizi, itatja stb., pici dolgok ezek, de óriási segitség tud lenni, amikor nem érek rá. Bár az is tény, hogy ha napközben nem lenne oviban, azért nehezebb lenne, mert akkor mindennap főznöm kéne, őt is öltöztetni sétához, tehát azért az is könnyebbség, hogy napközben nincs itthon. Dehát ehhez is kell a 3 éves kor, tehát minden szempontból ideális
Féltékenység egyelőre nincsen, sőt! Mindig mondja, hogy öcsinek is ezt vegyünk, öcsinek is ad stb.
Már mindig gondol rá
Aztán majd, ha már öcsi mászik majd, meg elveszi a játékait, lehet, hogy nem fog tetszeni neki
Na persze, néha már fejbeverte, megmarta, de pusztán szeretetből
Lehet, hogy hülyeség, de úgy érzem, hogy két gyerekkel könnyebb, mint eggyel volt, de hogy miért???
Az is mázli azért, hogy Máté nagyon jó baba, mindent tudok tőle csinálni, bár biztos azt is érzi, hogy -mivel második baba- nyugodtabb, magabiztosabb vagyok, és ez rá is hatással van
Kézben szinte nincs is, csak már akkor, mikor szeretgetni akarom, szóval kicsit "mostohább" a helyzete, mint Reginek volt, de ezt még egy tesó se sínylette meg
Húú, de rövid voltam
Kriszta