sziasztok
Susy, de jó, hogy jelentkeztél, már tényleg aggódtunk, úgy látom, okkal
A lényeg, hogy mindketten jól vagytok! Reméljük legközelebb szülni mentek a kórházba, úgy 3 hónap múlva! Sajnálom a terhességi cukrot, én is para vagyok tőle, pont a határon volt legutóbb, gondolom majd lesz ismétlés
Pompom, üdv itt! Ha jól emlékszem, Mariettának is Szendei volt a dokija és hamar bebabásodott
Fenci, gratula a 12. héthez! Majd számolj be, hogy ment a nagy bejelentés!
Krisz, babás tünetek nekem kb 6-7. héten kezdődtek, úgyhogy nyugiii! Drukk keddre! Gyönyörűek a fotók, nagyon szép helyeken jártatok!
Miért is kellene fogynod?
Ticsi, Tünde, Babcsi! Jövő hét végén babaeső lesz (szerintem...)
Tünde, hát ez megnyugtató cukor-ügyben. Néha nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl a dolgokat, vagy a dokik nem vesznek fontos dolgokat komolyan. Pl a nődokim a toxoplazma vizsgálatra is azt mondta, hogy szerinte pénzkidobás, mert akár védett vagy, akár nem, úgysem lehet mit csinálni vele...
Remélem, cukor-ügyben azért nem lesz ilyen véleményen...
Tündi, diéta-ügyben akkor majd hozzád fordulok, ügyi vagy, hogy inzulin nélkül rendbe tudtad rakni!
Zsu, ez nem is kérdés, hogy így lesz (remélem inkább élvezed majd, bár én minden pillanatáért imádom a terhességet, még a derékfájós-hányós-lábgörcsölős-ragyásfejű-álmatlan napokat is)
Gyugyi, kaptam mailt, még mindig vezet a lánykád, nem is kevéssel! Tuti megnyertétek
Nati, nyugi, Te is nyerni fogsz
Littike bizony nagyon rég jelentkezett már! Kíváncsi vagyok, mi lehet vele...
Vicuska, hogy vagytok? Kérdezted a szobát: a festés készen van, még matricák lesznek (szivárvány a kis ágya felett és felhők) és jövő héten talán meglesz a kiságy is. Most így állunk:
Puszilok mindenkit!
V.