Új privát üzeneted érkezett!

Szép Napot Mindenkinek :D


Susy :D
de jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom a megpróbáltatásokat! de a lényeg, hogy jobban vagytok és már otthon vagy!

Pihenj nagyon sokat és minden rendben lesz!!!!


Mami :D
jót röhögtem a meccsen! :D sajna ismerem ezt a hormonális minnyá felrobbanok de rögtön érzést :twisted: kitartás, mindig azt mondogasd magadnak, hogy átmeneti, átmeneti, átmeneti! Ja, egyébként ha nagyon elviselhetetlen nézzél valami homeósbogyót rá! Apa meg majd valahogy kibírja a cél érdekében!!! :D :D :D Holnapra sokmilliárd drukk!!!!

tippen is jót röhögtem!! :D

Tündi :D
örülök, hogy jól vagytok!! Ugyi milyen gyorsan megy az idő!? MOst szültél aztán már eltelt egy év! :shock:


Ticsi :D
ok. sms-t nem fogom kihagyni!!! Nem szabad ennyire parázni! nem lesz gyerkőcöknek bajuk! Egyébként ha annyira izgulsz emberek is bevehetnek féreghajtót! de nem hiszem, hogy kellene!! Nyugíííí!!!

pociképet majd dobok! csak még nem cináltam meg! de igyekszem!

Szerintem is tudja a gyerkőc, hogy mi ízlik neki és a vackot persze, hogy nem akarja megenni! Ezért van az, hogy csomó gyerek utál mindeféle kaját mert íztelen! Gondolom :roll:

A homeót én majd csak szülésnél fogom enni, addig nem eszem semmit! Majd ha kell akkor szedem sebgyógyulásra meg ilyenek!

Krisz :D
hőd még mindig csúcsszuper!! Drukkhegyek hétfőre!!!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


sziasztok :D

Susy, de jó, hogy jelentkeztél, már tényleg aggódtunk, úgy látom, okkal :( A lényeg, hogy mindketten jól vagytok! Reméljük legközelebb szülni mentek a kórházba, úgy 3 hónap múlva! Sajnálom a terhességi cukrot, én is para vagyok tőle, pont a határon volt legutóbb, gondolom majd lesz ismétlés :?

Pompom, üdv itt! Ha jól emlékszem, Mariettának is Szendei volt a dokija és hamar bebabásodott :wink:

Fenci, gratula a 12. héthez! Majd számolj be, hogy ment a nagy bejelentés! :D

Krisz, babás tünetek nekem kb 6-7. héten kezdődtek, úgyhogy nyugiii! Drukk keddre! Gyönyörűek a fotók, nagyon szép helyeken jártatok! 8) Miért is kellene fogynod? :shock:

Ticsi, Tünde, Babcsi! Jövő hét végén babaeső lesz (szerintem...) :wink:

Tünde, hát ez megnyugtató cukor-ügyben. Néha nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl a dolgokat, vagy a dokik nem vesznek fontos dolgokat komolyan. Pl a nődokim a toxoplazma vizsgálatra is azt mondta, hogy szerinte pénzkidobás, mert akár védett vagy, akár nem, úgysem lehet mit csinálni vele... :roll: Remélem, cukor-ügyben azért nem lesz ilyen véleményen... :roll:

Tündi, diéta-ügyben akkor majd hozzád fordulok, ügyi vagy, hogy inzulin nélkül rendbe tudtad rakni!

Zsu, ez nem is kérdés, hogy így lesz (remélem inkább élvezed majd, bár én minden pillanatáért imádom a terhességet, még a derékfájós-hányós-lábgörcsölős-ragyásfejű-álmatlan napokat is) :wink: :lol:

Gyugyi, kaptam mailt, még mindig vezet a lánykád, nem is kevéssel! Tuti megnyertétek :wink: :lol:

Nati, nyugi, Te is nyerni fogsz :wink: :lol:

Littike bizony nagyon rég jelentkezett már! Kíváncsi vagyok, mi lehet vele... :roll:

Vicuska, hogy vagytok? Kérdezted a szobát: a festés készen van, még matricák lesznek (szivárvány a kis ágya felett és felhők) és jövő héten talán meglesz a kiságy is. Most így állunk:

Kép

Kép

Puszilok mindenkit!
V.

Kép
vickybabe
 
 


Karácsony: ne utáljatok nagyon érte, de már megvettem majdnem az összes ajándékot :oops: :lol: Már csak csomagolópapírt kell vennem és néhány apróságot :lol: Gondoltam, ne a legnagyobb tömegben és hidegben kelljen 8-9 hónaposan rohangásznom utánuk :lol:

Kép
vickybabe
 
 

 
 

Vicky
Szép a szoba már most is. :D Nekem tecc.

A fogyásról:sztem az én testzsírszázalékom nagy, a combom, a derekam meg a hasam hájas. Kockás has jobb lenne. :lol: Na de most azt se bánom ha inkább jó nagy és kerek lesz. :wink: Csak a hormonok miatt kúszott rám sok kiló, először 57-ről 61-re híztam , majd észrevétlenül 61-ről 64-re.Most meg ugyanolyan észrevétlenül olvadnak le majdnem.
vizkriszisback
 
 


babcsi. erazmusz doktornő irta:


A baba általában 28-32 hét között szokott megfordulni, de láttam olyan babát is, aki a kiírás napján fordult fejvégûbe. Elõ lehet segíteni a megfordulást a következõ "mutatvánnya": egy poktrócot hosszában4 rétre hajtassz. Felgörgeted, így egy kb. 25 cm átmérõjû, 40 cm hosszú hengert kapsz. Reggel és este kb. 10 percig fekszel hanyatt úgy, hogy a derekad alatt legyen a henger. így a pocakod egészen kimagasodik. Nem mindenkinek sikerül így megfordítani a babát, de a legtöbbször igen.

KépKép
dike
 
 


A külsõ fordítás a következõképpen történik:
Lefektetés a szülõszobán, egy normális ágyra. Fél órán keresztül CTG-vel figyelik a méh tevékenységet és a szívhangot. Bekötnek egy méh lazító infúziót. Ha semmi fájás nincs, általában 2 orvos csinálja: a felül elhelyezkedõ fejet kívülsõl erõs, simító mozdulatokkal igyekeznek eltolni valamelyik irányba, hogy lefelé haladjon. Ezt a gyakorlottabb orvos csinálja, míg a másik az alul elhelyezkedõ fart igyekszik az ellenkezõ irányba eltolni (szintén kívülrõl). Az egész mûvelet néhány percig tart. Volt olyan, hogy fél perc alatt sikerült. Nem mindenütt végzik ezt, de pl. a Szent István kórházban igen. Csak a szülészeti részleg vezetõje, Siklós fõorvos csinálja. 50-60 %-ban eredményes. Ha nem sikerül a fordítás: néhány óra múlva hazamehet a terhes. Ha sikerül: másnap reggelig megfigyelés alatt marad az ágyban. Valóban érdemes megpróbálni, hiszen a fejvégû szülés minden képpen sokkal jobb, mint a faros, akár spontán, akár császármetszéssel történik! A mûvelet nem fájdalmas, és a leírt módon elvégezve a babának nem árt.


aztán lehet h hallotál már róla, de ha még se gondoltam bemásolom neked.

KépKép
dike
 
 


Vicky :D
Nagyon sép lesz a szoba!!


Dike :D
köszi, de már mindent próbáltam, torna, homeopatia stb...ha nem akarja hát nem ... a külső fordítást meg nem szeretném és nem éppen veszélytelen..Tudod, biztos meg van a maga oka, amiért így fekszik...méh formája, köldökzsinór stb...szóval én már elfogadtam, hogy úgy lesz ahogy lesz ... :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


hello csajszikák :)

Minden oké velünk meggyöttünk a Klinikáról....szépek egyformák, kb 2100 grammosak már 42 centisek kb---- áramlás tökéletes, olyan kis édesek----- :lol: a kiscsaj megint fejjel lefelé van megint átvándorolt :shock:

Külső méhszájam elkezdett nyílni de a belső teljesen zárt, nem para...

ami para picit az az epeügy....van valóban ugy néz ki, de nem tragikusan magasak az értékek, de nem jó ha van, mert valóban a 38. hét után növeli a magzatelhalás veszélyét....persze mi addig biztosan nem húzzuk..jelnlegi terv szerint két három hét múlva befexem, mert ha nem múlik el ez az epemizéria akkor onnatól napi ctg és kétnapnta vérvétel kell és mához 4-5 hét múlva szülünk... 8) :shock:

to9vább biztosan nem húzzuk, én azt se bánom ha a35. héten kijönnek cask ne essen bajuk...megnéztük a szülőszobákat, vajúdót, műtőt szerencsére ezen a szép napon senki nem akart szülni, a vajúdoban vot két néni aki vajudgatott, de mondta a dokkerom hogy még messze van az idejük :)
Vendég
 


Hétfőn ujabb vérvétel és szerdán pedig konzultáció a klinika begyógyászával, aki jobban ért a teendőkhőz....

hát ennyxit rólunk csajszikák és HMAROSAN LESZ BABASZOBA FÉNYKÉP!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)
Vendég
 


Legyekmami
Örülök, hogy a babócákkal minden rendben...és már milyen nagyok!!! :D Az epemizéria meg monnyon le!!!

Na én nagyjából felkészültem a holnapi sulira...nézek egy ksi Grace Klinikát dvd-ről és bicajozok kicsit lájtosan. :lol: Felülés nuku.

Na pusszantás mindenkinek és jó éjt!!! Holnap gyertek ám!!! :D
vizkriszisback
 
 


Mami :D
Cupppper, hogy minden rendben van!! aztaaa mekkorák már a babák! :shock: a 35. hét az teljesen rendben van! Tüncsi plö ha jól emlékszem akkor szülte Ficit ! Akkó már nem sok van hátra!!!!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


azt számolom, hogyha 4-5 hét van még vissza és heti kb 20 dkg-val számolunk akkó akár 3 kg fölött is lehetnek! az ikreknél igencsak nagynak számít!! Ügyes vagy! jól megnövesztetted őket! :D :D :D

a vérképben milyen értéket kell nézni erre az epeizére, mert nekem szerintem dokibá nem nézte és ugyi viszketés az van...vagy már ne parázzak?...azé még min. 1 hetem van akkor is ha csaszi lesz 6-án...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok! :D

Élek még! :D

Megint nem tudok visszaolvasni! :(

Mamivagyok

Azta mekkorát nőttek a gyerkőcök!!!!!! :D Várjuk a képeket!!!!!! :wink:

Krisz

De jó téged megint látni! :wink:
Drukkolok egy kétcsíkos teszthez!!!! :wink: :D

Babcsi

Ha nem akar megfordulni, hát nem fog, nem tud az ember mit csinyáni! :lol: :lol: :lol: Ő tudja mi a legjobb neki!!!! :wink: :D

Vicky

Tündéri lett a szoba!!!!!! :wink: :D Majd a kiságyról is rakjál képet ha megjött!!!! :wink: :D

Fenci

Te hogy vagy??????

Gaby

Rókacsalád??????

Kolibri, Dike

Új hónap új remények!!!! Majd most nekünk is sikerül!!!! :wink: :D

Mofly

Te mikor kezded a lombikot?????? :wink:

Nati, Gyugyi???????????????????????????????????????

Zsófi

Hajrá spontán bébi!!!! :wink: :D

Zsu

A te lelked hogy van??????

Vicuska

Rókáék??????????????
Tegyél pocifotót!!!!!!!

Susy

De jó hogy jelentkeztél!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Gondoltam hogy be kellett feküdnöd, de jó hogy már otthon vagy!!!!!! Drukkolok hogy minden oké legyen!!!!!!

Velem: csüt.-ön voltam dokinál, nincs ciszta, kezdődhetett a köv. próbálkozási hónap!!!! :wink: :D
Vendég
 


Szervusztok drágáim! :D

Susykám :D Jaj, de jó, hogy látunk! Nagyon aggódtunk értetek! Örülök, hogy most már jobban vagytok, vigyázz még manókádra! Fene egye a cukorbajt... :evil:

Vicky :D Nagyon szép a babaszoba! :wink: Nem semmi, hogy a karácsonyi bevásárlással már készen vagy! Nagyon ügyi vagy! :wink:

Mami :D Örülök, hogy a babók rendben vannak! :wink: Már minden kész a fogadásukhoz? :D

Kukac :D Ma meg volt anyóséknál is a bejelentés. Volt ám nagy örömködés! :D Nagyon örült neki mindenki a sógorékat is beleértve. :wink: Sogórnőmtől kaptam vagy 7 kismamanacit, ő 5 hete szülte a másodikat, már nem lesz rá szüksége. :D Érzel vmit? :roll: :wink:

Pompom :D Én 9 hónapig szedtem meforalt mire összejött a babó (inszeminációval). Most már pont elhagyóban vagyok, elvileg csak 12. hétig lehet/kell szedni. :wink: Nekem nem volt tőle semmi bajom, 3x850-et Meforalt szedtem és én is fogytam 7 kg-t. Neked mennyi volt az adagod? :roll: Nekem csak az elején volt hasmenésem tőle. :oops:

Csok mindenkinek, szép estét!
fenci
 
 


Egy kis móka! :lol:

A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé tételére. Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arcbőre.
A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Köszönjük a dicséreteket, ugye milyen szépen felhizlaltam őket? :wink: persze tudjuk ezek csak becsléek, de azért örülök neki, hogy ilyen szééép nagyok... :lol:

babcsikám!

Szerintem már izgulni ne izgulj, én tényleg nagyon viszketek, nem cask úgy picit....sajnos a vérkép általánosságban nem mutatja ki, gpt, got és alkalikus foszfatáz nevű enzimek értékeit kell nézni, sajnos ne szokták nézni....mongyuk ha találkoztok érdemes azért rákérdezned nem e lehet e, mert egy vérvétel tényleg 5 perc.....sok orvos nem fogllakozik vele, mert valóban retttttenetesen ritka a súlyos eset, ugyhogy ne izguuuuuulj :lol: :wink:
én is ugy döntöttem nem lesz súlyos eset az enyém :wink: :lol:
Vendég
 


Sziasztok csajok!!

Csak gyorsan benéztem, hátha van vmi történés, különös tekintettel a mindennapos kismamikra :wink: :lol: De most rohanok, mert ma van a házassági évfordulónk és hát tücsök alsz... :oops: , ünneplés 8)

Susy :P

Nagggyon örülök, hogy előkerültél, tényleg aggódtunk ám!! Kitartás, minden oké lesz.

Mamikám :P

Jó hír, hogy ekkora szépek a babák, ne is aggódj, mert ha már mosr meglennének(de neeeem), akkor sem volna gond!!!
Következő vérvételről is részletes beszámolót ám!

Kutya-macskapara :P

Azé nem olyan könnyű a toxoplazmózist összeszedni, minimum az állattal kell érintkezni, egyes felfogás szerint csak az ürülékben van fertőzéshez elegendő mennyiség. Aki eddig kutyát-macskát tartott, annak meg már a baba ebben a közegben(flóráőban) fejlődik, semmi baja nem lesz, sőt jobban immunizálódik, kevesebb az ilyen jellegű alerdszi...
Nálunk is Lencus ebbe született bele.

Futok :wink:

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


csajok, help! Nem tudtok egy jó szemész dokit, aki holnap meg tudna nézni? SOS! :(

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Vicky!
Pü ment! :wink:
kolibri28
 
 


Vicky!

Neked gyorsan aztán majd jövök!

Dr. Fürjes Éva az Irgalmasrendi kórházban rendel, a Frankel Leó utca....ne kérdezd hény szám, de adom a telóját, mert váltva vannak és nem tom, hogy az övé-e a hét, de ő nagyon jó!

Tel 06-1-438-8435

Kép
ticsimû
 
 


Éjt!

Krisz :D

A toxo megvolt, kiharcoltam, de a dokim uaazona véleméynen van, mint amit Vicky mondott, felesleges...

Negatív lett minden eredmény...nem tudom örüljek-e vagy se...

A tüneteid jók, csak így tovább, hődet ne engedd!!!!!!!!!!!

Babcsi :D

Tudom nem kéne parázni, csak annyira utálom, hogy nem lát az ember magába. És ezek aszarok olyan kiismerhetetlenek! És azokat mégjobban utálom, akik felelőtlen viselkedésükkel másokat veszélyeztetnek, mert oké ő ebben nő fel, meg ebbe szül, meg ...blabla, de sose ő betegszik meg, mindig a más! :evil:

Vicky :D

A próféta szóljon belőled! Én a vasárnapot stoppoltam le...szupi közlekedés, dokim nem dolgozik, nyugi van a városban!
Tecc a szoba! És irigy vok a karira! Én sztem ugyanúgy intézem, mint amikor Árpi megszületett....mindent neten...oszt futár kirobog vele...ja és csak a szűk családi kör kap! Akinek nem tecc, hát fújhat egy kiló tollat!

Mami :D

Aztaaaaaaaaaaaaaa

Mekkkorák vagytok! A mi ikreink a 35. héten születtek, 1200 és 1400grmal, náluk meg véralvadási próbléma lépett fel anyukánál, alig merték megcsaszizni... szóval hozzájuk képest, már tuti befutók vagytok!
Mit ccináltál, pumpáltad őket?
Megnéztem a vérképemet, igaz a 36. heti még nincs meg, de a 26. heti kevesebb, mint az előző...hát majd holnap megkapom a 36. hetit, kivi leszek...
Várjuk a szobaképeket!

Ditke :D

Megadrukk!!!!!!!!!!

Szülőtársak hol vagytok?

Le akartam ma fotózni a pocimat, és nem indul el a gép!!!!!!!!!!!!

Én rögtön idegbajt kapok! Holnap adok neki új elemet! PEdig apát akartam kérni,hogy fotózzon a szülésen, ha lesz ereje...de ha nem fog menni, hogy fogja??????????

Mé pont most kell bekrepálni?

Kép
ticsimû
 
 


Szasztok!

Írtam rengeteget, erre lelökött a netról ez a nyavalya. :evil:

Krisz :D

NAgyon szuperek a képek és ti is szépek vagytok! Te érzed mikor akarsz tesztelni, csak mi nagyon drukkolunk, s nagyon kíváncsiak vagyunk. :wink:

Babcsi :D

Azért tettem karácsonyit, mert azt nem tudom hanyadik cn-n vagyok, mert műtét óta még nem jött meg, s a babás megy ugyi nem aktuális. :roll: De nemdokára itt lesz a karácsony. :roll:

Tüncsi :D

NAgyon szép poci.Majd teszel képet arról amit varrtál? Az én tippjeim:
Tüncsi: oktöber 2. Babcsi: október 6. Ticsi: október 4.

NAti :D

Én is várom a szavazást. Már miért nevetnénk???Pusz a gyerkőcöknek.

Suzy :D

Aggódtunk érted, nagyon sajnálom ezt a gyulladást, a kórházat és a keményedéseket. :( Pihenj sokat, s még 10 hétig vigyázz a babóra odabent. Pusz

Vicky :D

Húú de szuper babaszoba. És már a kariajándékokkal is megvagy? Nagyon ügyes vagy!

Mami :D

Jó hírek! Mekkorák már a picurok. :shock: Jól növesztgeted őket. :wink:

Ditke :D

Drukkolok a kövi hónaphoz nektek. Úgy érzem Lelkecském most már jól van.(remélem :roll: )

Ticsi :D

Tudod, ami elromolhat az el is romlik. :evil: Remélem azért csak elembaja van.

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Szép jó reggelt!

Gyors hőjelentés:5.25kor 37.Hát remélem csak keveset aludtam vagy hideg van és nem az van, hogy elkezdett lefele vánszorogni. :shock: Na majd holnap kiderül.
Pusszantás!!!
vizkriszisback
 
 


szépjóreggeltet :)

Fenci, én 2x500-at szedtem, mégis kiütött a metformin. Akkor sokat fogytam tőle, persze azóta minden visszavándorolt, jó lenne megint leadni 4-5 kilót (met nélkül), az őszi ruháim hm.. meglehetősen passzosak. :)

Nem tudom miért, de ez a toxós dolog eddig úgy élt bennem, hogy csak a cicatartás lehet gond, illetve csak a cicáktól immunizálódhat az ember... Na mindegy, gyakorlatilag kutyák között nőttem fel, úgyhogy valszeg mindenem megvan, amit tőlük "be lehetett nyelni". :)

Vicky, nagyon szép babás az a szoba! :)
Vendég
 


Jó reggelt! :D
Brrr.. de hideg van! :( :?

Babcsi!
Én is ezért nem ajánlottam neked a magzatka megfordítási eljárást. Hiszek benne, hogy mindennek meg van az oka.Ráadásként, meg nem hiszem el, hogy nem fáj a mamának se meg a babának se. :?
Ádám haránt feküdt nekem a 34. hétig. Dokim nondta, ha nem fordul meg a 36. ig, akkor befekvés mert szülésnél előreeső köldökzsinór meg a többi veszély miatt csaszizna.
De befordult rendesen.
Viszont a szülésnél én már nem éreztem a tolófájásokat, mert sokat kaptam az érzéstelenítőből az EDA-ban. Ezért kinyomták belőlem , Két orvos nyomta a szülésznő meg húzta .
Persze 2x a nyakán volt a köldökzsinór ezért nem haladtam a nyomással sem.
kolibri28
 
 


Cija Kolibri!

Itt 3 fok volt!
A szobanövényeim még kint voltak? Vajon mennyit bírnak?

Nekem is van rémsztorim! Most is hallottam egyet, sztem is oka van a harántnak!

Az egyik, hogy a kislány egyik csípője nem fejlődött olyan erősre, mint a másik, nem tudta magát megfordítani, de ő a második gyerek volt, megszülték farosan...ehhez megjegyzem, a kislány 8 hónaposan elindult!
A másik, akivel most találkoztam, neki a most 7 éves fia született úgy, hogy húzták, vonták, és semmi, és a végén mikor csaszival kiszedték kiderült, hogy fele olyan hosszú volt a zsinór!
A harmadik, hogy a derekára volt tekeredve, és nem bírt leereszkedni a csatornába!
Mindennek oka van, sztem se kell erőltetni...aztán persze, ha baj van , az utolsó műtősfiú a hibás véletlenül se a doki!

:evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
ticsimû
 
 


Tüncsi vajon hol van?

Kép
ticsimû
 
 


Hi.
Ma zsufi napom van:sok óra és ügyelek.De amikor van időm stresszelem magam...figyelem a testem ... és mintha a hasam alja kezdene tompán érződni....barom vagyok. Ha most jön meg, akkor mellélőttünk...lassan telik így az idő. :(
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Megint itt.

Bocs, hogy részletekben írok, de rohangálok a munkahelyemen. :evil:

Mit találtam most a Babapatika újságban? Na mit? Hát ámulok és bámulok mennyi minden van már ami az én időmben nem volt. És még mennyi mindenről nem tudok. :oops:
Na szóval: AngelSounds- Magzati Szívhang Hallgató!
www.angelsounds.hu
Ára: 9990.-Ft.
Nem is annyira drága. Na jó azért inkább légzésfigyelőt vennék mint ezt, de nagyon szupi kütyü.

Ticsi!
Hát igen.Vannak ilyen dolgok. Egy évet dolgoztam szülészeten, úgyhogy tudnék mesélni, de nem lehet. Elég azokat nekem feldolgozni. Nem kell mást is terheljek velük. :(
Most meg tűz a nap és izzadok a melóban. :evil:
Hülye egy időjárás van mi?
Talán túlélik a virágaid is. :D
Fényképező megjavult? :shock:

Mami: Szép nagyok már a babykék. Akkior most mindketten fejjel menetirányba fekszenek? :shock:
Jó szűk lehet már nekik a kuckó! :D

Krisz!
Szép a hőd!
Hajrá! :D

Ditke!
Köszi! Neked is kívánom, hogy ebben a hónapban összejöjjön végre! Remélem a doki minden jóval bíztat is erre! :wink: :D

Zsu!
Szija! :D Hogy vagy?

Vicky!
Hogy van a szemed? Szép a babaszoba már most is! :D

Fenci!
Nagy öröm volt akkor. Örülök, hogy ilyen jól fogadták. Remélem mégjobban összekovácsolódik a baby által a család. :D

Zsófi!
Hála az Égnek, hogy az nem endódról jó a hír! :D

Gröni!
Hogy vagy? Ha sutyiban gépezel írj nekünk! :wink: :D

Susy!
Remélem nincsenek keményedések már! Pihizz sokat! De ne felejts el minket! :D

Mindenkinek Puszi!
kolibri28
 
 


Szép Napot Mindenkinek :D


Ditke :D
akkor hajrá ez a hónap!!!!


Mamikám :D
nya megnéztem és nézték ezeket az értékeket...ha jól tudom ezek a májenzimek, igaz? a GOT és GPT -m rendben van a Gamma-GT is...az Alk. Foszfát 98-279 között kellene lennie de az 283...ez nem annyira vészes, ugyi? ha a dokibá sem mondott rá semmit...bár az igazság az, hogy nem tudja, hogy viszketek mert lüke fejjel nem mondtam neki...nya mindegy, no para...


Bogáncs :D
Boldog Évfordulót!!!


Ticsi :D
Persze, megértelek! Csak annyi mindenen izgul az ember, pláne most! Szóval csak azért írtam, hogy izgasd túl magad!!!

ma én is gyártok pocifotót és rakok fel...


Zsu :D
értem! Azért tényleg szuper, hogy mindjárt itt a Karácsony!!! és a vonalzód tudatosította bennem!


Krisz :D
Bizti nem az van!! Hőfenntartó és piriűző enerdzsik mennek!!!


Kolibri :D Ticsi :D
Bizony, én is így gondolom! Meg nincs is szívem piszkálni szegény babucit! Majd kijön ahogy akar!! pont elég lesz enki megszokni idekünn! Legalább a kijövetel ne legyen túl stresszes!!

én is pont azon agyaltam, hogy vajon Tüncsi merre jár? Csak neeeeem? :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Ticsi :D
nem azt akartam írni, hogy izgasd túl magad, hanem, hogy neeee izgasd túl magad! Jesszus, milyen lüke vagyokj??? :shock:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi! :)

Hogy én miket tok írni? Meg mondani, meg ÁLMODNI!!!!!!!!!
Tegnap előtt a dokival! Hogy megvizs, és közli, hogy nov előtt itt nem lesz baba!!!!!!!!!!

Én má teljesen kivagyok!!!!!!!!!!!!!

mingyá dobok Tüncsire egy smst!

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi :D
jajjjjj...látom már nagggyon szeretnél cülni!!! Kitartás már minnyá itt van a nagy nap!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok! :lol:

Susy!
jajj, de aggódtunk érted :? , és nem alaptalanul, gondoltam , hogy ezek a roh@dt keményedések. :evil: remélem most már rendben lesz minden, inzulinozás is durva, de a babáért mindent.kitartás!!!!!!!!!!! :P

Babcsi, Tüncsi, Ticsi!
okt.5.vasárnap?gruppenszülés? :roll: :wink:

Krisz!
nagyon jók a képek, szép helyeken voltatok, Párizst imádom :D
drukk holnap a zebrához :wink:

Fenci!
klassz lehetett bejelentés 8) .akkor ma mondod el a melóhelyen? :roll:

Ditke!
éljen hogy nincs ciszta! :D apára fel! :lol:

Pompon!
üdv itt :)

Mamika!
szépen megnőttek a picurik :D a meccs klassz lehetett (nekem is focimeccsen volt az első randim a zurammal :lol: ), epebaj mondjon le :twisted:

Ticsimű!
szerintem nem szabad túl sokat kombinálni :shock:
nekünk 5 kutyink van és 1 cicánk, és mindenki ki-be járatos a kertbe + lakásba is.asszem jobban el vannak látva egészségügyileg, mint az emberek 90 %-a(minden oltás, 3 havonta féreghajtás, külső élösködő írtás, fürdetés(na jó, a macskát nem :shock: ) ....stb.
a kutyaszart minden nap 2* öszeszedjük a kertben.
toxopl-ra pozitiv vagyok, így már nem lehet gond belőle.
toxoról már többx is irtunk szerintem, macskaszar+föld(kertészkedés), nyers hús, mosatléan gyümi+zöld közvetiti. kutyaszar nem.
a negativ kismamikat meg rendszeresen ellenőrzik, és az tényleg ne tartson macskát, vagy pedig vizsgáltassa meg áo-val a vérét hogy átesett-e fertőzésen a cicc, mert ha már igen, akkor többet ő se fog totokat üriteni a kakijával.meg a cicaalmot 12 óként cserélni kell, és akkor nem kapod el a toxot.
a féreghajtás kutyiknál kötelező évente a vesz.oltásal(más kérdés, hogy az lószart se ér, hacsak évente 1* vannak féreghajtva, meg a tömegoltás +féreghajtás hatékonyságáról már ne is beszéljünk, meg az ilyen helyekre járó gazdik igényességéről sem :twisted: )
ha meg a gyerek miatt aggódsz, vidd el a gyerekdokihoz és vigyél kakimintát a gyerekből és megnézik van-e benne féregpete. :roll:

(szerintem az is eléggé aggasztó, hogy mennyi mérget eszünk és iszunk meg az élelmiszerekkel :? )

aki nem kutyás, sose lesz az :roll:

remélem nem bántottam meg senkit. :D :oops: :D


na, remélem
Vendég
 


Csak gyorsan írok, hogy ne izguljatok! :D

Ticsi
Most olvastam az üzit, mert láttam itt, hogy írtál. Még semmi, nyugi! Nekem szombat van betervezve, addig nem jöhet! :D

Tennap lusti voltam, majd este szerintem jövök bővebben. Addig is pusszancs mindenkinek!!

Tippeket vettem!!

Babcsi
Magadra is tippelhetsz!!

Zsu
A hordozóra való zsákra gondolsz???

Ja, kérdés: a nyeremény anyagi oldala hogy legyen??? Összedobjuk???

Tipptábla:
Kép
gtünde
 
 


Vicus drága!

Már nagyon vártam, hogy írj! A toxo miatt én má nem eszem magam...igyekszem elkerülni a helyzeteket, és nem nyalogatni a macska seggét...csak azt nbem értem, hogy mé nem estem át eddig, pedig benti kinti macsek volt, amit nem restelltem dögönyözni...

A kaki vizsi jó ötlet, sztem, ha vmi gyanús jelet látok, vagy benne észlelek, akkor viszem....addig a gyereket se kínzom fölöslegesen!

Comcéd meg menjen a b...p.... felelőtlen k...g!

Kép
ticsimû
 
 


ezek szerint mégis mindenkit elijesztettem????????? :( :( :shock: :shock: :oops:

Kolibri!
privi és posta ment 8)

vicky!
nagyon tecc a szobafestés :D
nekem ma hoznak du.bútorokat(na nem gyerekszobába még :oops: ), 4 könyvespolcos szekrényt + 1 íróasztalt, csak még azt nem tom hova rakom :roll:
Vendég
 


Ticsi!
örülök ha nem haragszol :lol:
nem tom hogy lehecc negativ :shock
lehet túl sterilen élsz meg a macsekod is :D

jajj, csajok, kérdés sos: :roll:

a zuram vette az utrot, és oral utrot vett a hüvelyi helyett :twisted:
na most, tök ugyanaz van benne a papir alapján mindkettőben meg a szaga és formája és állaga is ugyanolyan.
akkor mi a különbség?
használhatom az oralt hüvelybe????? :roll: :roll:
(most tök ideges vagyok, nehogy ettől legyen vmi progigebaszom és menjen el a baba :? )
Vendég
 


Hahó!

Vicuska!
Köszi, megkaptam. :D
Én is macsekokkal nőttem fel, meg terhesen is simiztem őket. Most meg a két +lányomat" pesztrálom. Más nem fogja megcsinálni. A lényeg, hogy kívül belül tiszták vagyunk mind. De határozott szabályom a macskázás utáni kézmosás. 8)
A szekrényeket meg egyszerüen tegyétek az írósztalra, vagy fordítva. :lol:
kolibri28
 
 


Vicuska!
Szerintem hívd fel a dokidat! Az megmondja a tutit.
De tényleg elég gáz kis kavar. De biztosan más közegben oldódnak, meg szívódnak fel. :?
kolibri28
 
 


uh ez aztán a laptetű!

jesszus

a barátnőm eladná a gyerökök cuccait, megpróbálom iderakni mit kínál, ha van vki, akinek kell, vagy más akit érdekel, szóljon!

1. Megkímélt állapotban eladó egy CAM márkájú babahordozó, mely 9 kg-ig autósülésként is használható. Ára: 12000 Ft

Kép

2. Egy babával használt merev aljú pelenkázó lap eladó, egyik sarkán a műanyag hegesztése elengedett. Ára: 1500 Ft

Kép

3. Sötétkék színű textil mózeskosár eladó. Egyszer használtuk csak, szinte teljesen új. Ára: 5000 Ft

Kép

4. Eladó egy ajándékba kapott 41-es méretű teljesen új Dr. Martens férfi utcai félcipő, fekete színű, nem acélbetétes. Ára: 12000 Ft

Kép


Most írt Tüncsi!

Semmi és kalács, csak hulla volt tegnap estére!

Amint kipihente, jön!

:)

Kép
ticsimû
 
 


Vicus!

Csak most olvastam! Anno nekem is volt oral utrom, és ugyanúg ylehet használni...én is eldugdostam

Kép
ticsimû
 
 


Tüncsikém :D
akkó jó van akkó! :D magamra a tipp: október 5.....


Vicus :D
ha jól emlékszem lehet hüvelyben is alkalmazni de nem mernék rá megesküdni...patikus nem tudja megmondani vagy visszacserélni?

én világ életemben imádtam minden állatkát, állandóan ezer hal, madár, cica és kutya és minden más élőlény között voltam...toxora meg nega vagyok...ez van...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Vicuska
Nyugodtam mehet hüvelybe az oral. Én mindig azt kaptam majdnem...de a doki is mondta meg a gyógyszertáros is hogy mehet.
vizkriszisback
 
 


Fencike!
Nem figyelgetem magam, ha nem jön meg az épp elég lesz! :wink: :lol:
valahogy úgy vagyok vele hogy, ha sikerült örülök, de ha megjön sem kenődök el, mert akkor majd sikerül a lombik. Már nem sietek sehova. Örülök annak, amim van. :lol: :wink:

Babcsi!
Tünde!
Ticsi!
Továbbra is drukkhegek, már nagyon izgi!!!

Vicus!
Végülis nem mentél el tapolcára?

Viki!
Nagyon szép lesz a szoba!!! :lol: :wink:

Ditke!
Hajrá stimus hónap.Mostmár ztán tényleg sikerülnie kell!!! :lol:

Zsu!
Pusszancs! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Kolibri!

Köszi! :D
csipcsab
 
 


Vicus :P

Én mindig oral utrót kaptam, uaz, csak kicsit jobban álmosít, mint a genitális :lol:

Ticsi :P

Én is tök negativ voltam toxora, pedig volt ám szerelem a kutyagyerekkel, több mint 15 éven át! Meg macskáztam is mindig, kóborállat menhelyre menekítés, stb...Sztem ez immunrendszer függő.

Visszaolvasgatok, üdv mindenkinek

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


legyekmamai!!! örülök h jól vannak a babák, és tényleg jól tartod őket.2500g :D

ditke!!! sok energiát küldök erre a hónapra++++++++++++++++++++!!! remélem már nekünk is összejön!!

vicky! szép a babaszoba, tetszik :D

bogáncs! boldog évfordulót, nekünk pénteken lesz. :D

krisz! már nagyon várom h pozitivat tesztelj!!!!!!!hajrááááá

babcsi, gtünde,ticsimű!!!!!! nagyon izgulok értetek!! vajon ki lesz a befutó??? :D
ma este veszem be az első bromokriptint, felet kell szednem naponta!!! azért örülnék ha már ebbe a hónapba hatna, de megprobálok, már nem görcsölni ezen az egészen. lazább leszek csajok :lol:

KépKép
dike
 
 


Dike :P

Köszi és drukk Nektek!!!

Én is tippelek :wink:
Tücsi:okt 1, Babcsi:okt 5, Ticsi: okt 6

Krisz :P

Ne izgulj, régi motoros vagy már, hamarosan TE jössz!!!!!

Viki :P

Szép a gyerekszoba! Ez olyan csodás ez a készülődés!!!!

Zsu :P

Neked is drukk hegyek!!!!

Mindenkinek, mihez kell!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Hello Csajok!

Fú, én is akajjjjokkk játszani!!! :D

Na lássuk csak:

Az egy dolog, hogy szerintem mindenki megszül a héten... :D Melegfront van.

Legyen:

Ticsi, mivel sietsz, beteszlek elsőnek csütürtökre, 2-ára

Tüncsi: Legyél Te a második, mert Gergőnek még fordulnia kell, és ahhoz idő kell. Legyél Te, 4-e, szombat.

Babcsi, 5-e jó lesz? :D

Suzy!!! Pandusnak is megindult a szülése korábban (ha jól emlékszem 26. héten) és túlhordta végül, úgyhogy fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MInden rendben lesz!!!!

Krisz!!! Szorítok, hogy maradjon, vagy felfelé kússzon ez a szuper hő!!!!

Mami, remélem én is, hogy nem komoly ez a viszketés, ezt mostmár féllábon is!!! Akárhányszor ikreket látok, rögtön Te jutsz eszembe!!! :D

Utro: Szerintem tök mindegy, hogy milyet szedsz! Én szájon át szedtem (az oral-t)!

Én átestem a toxon, ahogy sejettem is.

Engem érdekelne a Marten's csak 43-asban... :? :( Többi nálam is van eladó! :D

Na megyek, mert már itt csücsül az ölemben Bende, és nagyon beindult a billentyűzetre és az egérre is!

Kép
Kép
sleepin
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?