Chello!
Ha szabad véleményt írnom ez ügyben, ha biztosan nem vállalnád a beteg a babócát, akkor csináltads meg a vizsgálatot, de ha megtartanátok mindenképpen, akkor felesleges stresszelned magad a vizsgálattal.
Egy másik topikban is egy lánynak a kora miatt ajánlották, félt a vizsgálattól, nem ment el a vizsgálatra és persze gyönyörű szép egészsséges kisbabája született.
Egy barátnőm, aki fiatalabb mint én (26) sajnos elég későn tudta meg, de még éppen időben, hogy Down kóros a babája, mivel külföldön élnek, nem tudták vállalni
, most próbálkoznak újra.
Ne aggódj, nézd át itt a neten a hasonló topikokat, ott sok jó tanácsot olvashatsz, segít a döntésben.
Nem értem különben miért stresszel a dokid, hiszen még meg sincs az afp eredmény, ami ugye nem igazán pontos, a nyakiredő meg rendben van, akkor miért kellett téged most ezzel ijesztegetni.
Most mondjak egy csúnya dolgot, csak a pénz miatt...?
Ha nagyon aggódsz menj el most egy 3 D-uh -ra, ott többet látnak, biztosan megnyugtatnak!!!!
Zsuzsa: benne vagyok a taliba, csak az időpont nem mindegy, mert ugye vagy gyerekkel megyek vagy pedig már altatás után...Na jó, még nagyihoz is lepaszolhatom a kisasszonyt!
köszi a terhes harisnya tippet, én már vettem pár 4-es méretűt (50 kg vagyok 161 cm), ennek ellenére már kicsi
, szorít fent.
Orsi: elhiszem, hogy sírtál a felvétel miatt, legközelebb sikerül
!
Mucska: örülök, hogy jó az afp eredményed, a kilók miatt meg ne aggódj, én 23 kilót híztam és szépen le is fogytam, ennyi kiló kellett, hogy Dorka szép nagyra nőjjön
Ha a vérnyomásoddal és a cukorral nincs gond, akkor ne hagyd hogy stresszeljenek a kilókkal, egyél nyugodtan!
Timi:Nekem a mostani 12 hetes hasi uh-nál fájt a pocim én is megijedtem, de szerencsére nem lett baj. Mindenképpen menj el dokihoz, hogy megnézze minden rendben van, de most már hasi uh-ot kérj!!!!
Alice: tök jó, hogy rendes volt a főnököd, most már megnyugodtál? Magne B6-t nem segít a görcsökön?
Bori:patikában nem adnak más formában (csepp, olajban) magnéziumot, vagy pezsgőtablettában???
Most kezdenek a barátnőim szülni, egy ismerősömék pénteken szültek ikreket (Regina és Barnabás), 2 barátnőm is most februárban szül (iker lányokat és egy kisfiút), utána áprilisban egy játszótéri barátném szül, májusban a sógornőm, júliusban meg én
Izgi év lesz!!!!
Üdv: Zsuzsi