Jó reggel!
Zsuzsófi remélem már jobban van a nagyfiad! Borzasztó lehetett! És az, hogy nem küldenek mentőt!!!
Ez is csak a magyar egészségüg lehet! Drukkolok, hogy gyorsan rendbejöjjön!!!
Szerencsére nem zaklatott már a nővérem volt pasija, de szerintem tegnap mikor lent voltunk sétálni én őt láttam. Apa szerint csak beképzelem, és rémeket látok.
Anyumat hazaengedték pénteken a korházból, de szombat hajnalba olyan rosszul lett, hogy Apu vissza vitte. Azt mondta Anyu, hogy azt hitte rögtön meghal, olyan rosszul lett. Erre az ügyeletes doki megfogta a puzusát, és közölte, hogy most jó. Ezen kívül semmit nem tett! Se egy vérnyomás mérés, vagy cukorszint ellenőrzés vagy bármi!!! Ma reggel vettek vért tőle, vagy ma vagy holnap csinálják a szövettanit, ésszerintem szerdán haza engedik.
Semmit nem alszom napok óta, olyan ideges vagyok, vagy ha mégis olyan rémálmaim vannak, hogy csurom víz vagyok mikor felébredek! Már jó lenne, ha jobban lenne egy kicsit.
Tesókérdés...Tegnap voltam a szülészeten, mert volt egy kis baleset
És úgy döntöttünk, hogy még nem kéne...Persze pont félidőbe vagyok, és tuti hogy most kapásból összejönne. Úgyhogy írtak föl esemény utáni tablettát, ami két szem, és a másodikat az első után 12-16 órával kell bevenni. Persze ez éjjel 1-től volt. Úgyhogy addig nem mertem elaludni, nehogy elfelejtsem, aztán a Marci ébredt meg, utána megint rosszat álmodtam, fél 4-kor etetés, fél 6-kor ébredt, akkor vittem be a hálóba magunk közé. Úgyhogy tök kipihent vagyok.
Viszont szombaton voltunk úszni, és a prücsök 4-szer volt a víz alatt
Először én vittem le, úgy hogy az oktató fogta a kezem. Tök jól sikerült, csak egy kicsit meglepődött, és nagyokat pislogott, hogy mi tőrtént, aztán egyedül vittem le, de valahogy nem engedelmeskedett a kezem, mert természetellenesnek tünik a saját gyerekemet lenyomni a víz alá, szegényemet úgy vittem e, hogy a szeme még kilógott.
Nem igazán tetszett neki. Közöltem Apával, hogy én erre alkamatlan vagyok, és átadtam neki. Ő elsőre egész jól sinálta, de azért az ő keze is megtorpant mikor a víz felsznéhez értek. Negyedszerre viszont már volt nagy hiszti. Nem is csodálom, szegénykém már fáradt volt, végülis kerek egy órát volt vízben és azt végigdolgozta.
Imádom olyan ügyi!! Meg is lett dícsérve. Marci azóta nem fordult még át, viszont hihetetlenül aktív! Elég rosszul eszik mostanába szerintem nincs türelme. De nem aggódok. Most ott tartunk, hogy ha leteszem egyből az oldaára fordul és úgy játszik. És reggel 6-tól este 8-ig be nem áll a szája!
(vajon kire ütött
) Tegnap brokkolis pipit evett és minden falathoz szövegelt.
Hihetetlen kis dumagép!
Na rakok egy két képet és befogtam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:53-kor.