Jó reggelt!
Gabi! Mi is pont most nézegettük meg az újszülőtt képeket, hihetetlen, hogy mennyit nőttek 3 hónap alatt
(amugy miért gumikesztyűben fürdetted?)
Szly! Te egy szobában alszol Jázminnal? Gondolom ezért hallod meg a cuppogást, meg mozgolódást. Mi már nem alszunk egy szobában, és csak akkor kelek fel, ha "hangoskodik", vagyis csak reggel (nem sir, csak "hangokat ad"
). Pár hete (először) elmentünk kettesben vacsorázni a férjemmel miután lefektettem Ártemiszt és ott aludt az anyósom vele egy szobában. Na ő mesélte reggel, hogy Ártemisz egész éjszaka álmában mocorog, cuppog, forgolódik, stb...Ebből csak azt akartam kihozni, hogy valószinűleg Jázmin is aludna talán reggelig is, mégha "sajtkukacként is", ha nem vennéd ki. Ha éhes tényleg, akkor szerintem azt ugyis jelzi egyre hangosabban
.
Tegnap aztán a sok alvás miatt délben elcsúszott az egész nap, és még az 5 szopi is alig fért bele. Délután 4-kor evett harmadszor. Aztán este 6kor és fél9kor. Kicsit összesürüsödött az etetés, de nem akartam azért kihagyni egyet sem. Holnap megyünk a doktornénihez!!!!
Oltás meg mérés...
Én csak kuglófot szoktam sütni kb hetente 1x, de az biztos jól bevált recept és 10 perc összekeverni...
Joli! Neked annyiból jó, hogy a könyvelést rugalmasabban tudod majd csinálni ha Csanád nagyobbacska lesz és el akarsz kezdeni dolgozni, nem? Nálam ez nem működik, ugyhogy "gyorsan kell a kistesó" hogy ha már egyszer visszamentem dolgozni, akkor ne kelljen megint abbahagyni.
Én ugy látom, hogy Ártemisz nem a konkrét játékokat unja meg, hanem a játszást egy idő után. Ha kipihent és jóllakott, akkor eljátszik magában (ugyanazokkal a játékokkal) a járókában hanyatt, vagy a pihenőszékben a fölé lógatott csörgőkkel akár 40 percet is. Aztán megunja, és akkor vagy átteszem valahova máshova, (pl. a konyhapultra ha én főzök vagy mosogatok), és adok neki valami más játékot. Aztán ha azt is unja (ezt persze hamarabb), akkor ölbe veszem, és mesélek neki, vagy mondókázunk, vagy én adok neki játékokat a kezébe. Aztán a amikor már semmi sem jó, akkor tudom hogy fáradt, és jöhet az alvás
.
Réka! Én dolgoztam biológusokkal egyetem alatt amikor PhD-ztem, hát nektek VÉGTELEN türelmetek van, szóval szerencsés Máté
Nálunk most szakad az eső, Ártemisz alszik. Remélem mire felébred egy kicsit jobb idő lesz, hogy legalább egy félórácskára ki tudjunk menni!