Hali!
Honey!
Mennek a drukkok!!! Gondolok rád! Ügyi leszel, de lehet, hogy már voltál?! Ma már Te is babázhatsz!!! Hajrá Flóra baba!!!
A.m., Bejci, Roni!
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Szép lassan azért gyógyulunk! Bár az én sebem mára csúnyább lett, így biztos vagyok benne, hogy legalább még 1 hét kötözés és derékszögű zuhanyzás vár rám.
Holka!
A vágáson van egy borsónyi kis lyuk, ami levedzik is valamelyest. Én nem tudom, biztos elég rá a betadinos fertőtlenítés és a steril kötés? Nem kéne ezt még valamivel kezelni, hogy ilyen lassan gyógyul (vagy nem gyógyul)??? Mert az rendben van, hogy nem érheti víz, de egyelőre úgy néz ki, hogy hiába nem éri semmi, nem akaródzik gyógyulni?
Humanka!
Azért van még hátra a mai napból, soha nem lehet tudni, hátha még ma rád is sor kerül... ?!
Sziszi!
Hát ez a történet nem semmi, én is csak remélem, hogy gyorsan kihevered és csak a szép dolgok maradnak meg benned! Fürdésre nekem is azt mondta a doki, hogy 6 hét után lehet kádban fürödni, de ahogy az én sebem kinéz még jövőre sem ülhetek bele a kádba, jó ha 3 hét múlva már rendesen zuhanyozhatok. Egyébként ha nincs semmi gond a sebbel, akkor zuhanyozni a varratszedés után már lehet.
Dan6!
Óriási gratula a "kis-pici" fiúcskához. Amint időd engedi kérünk képeket!!! Sok-sok tejcit és jó egészséget kívánok Nektek!!!
A.m.!
Azért az anyatej tényleg sok mindentől megvédi a babócákat! Annát már a kórházból úgy hoztuk haza, hogy kicsit szürcsögött az orra. Nem is csoda, mert hát az ágyam a kórteremben pont az ajtó és az ablak között volt. 40 fok melegben pedig nem lehetett csukott ablaknál megmaradni, így túl sokszor jött ránk a huzat. Szerintem ezért fáztunk meg.
Remélem most már gyorsan túl leszünk rajta, főleg Annácska, hogy ne kelljen már macerálnom az orrszívással!!!
Eszike!
Nálam pár napja érkezett el az a pont, ahonnan már eszembe jut a hancúrozás. Mit eszembe jut.... elemi erővel tört rám!!!
De hát sajna a sebemmel való gondok és a még mindig meglévő vérzés eléggé gátat szab a megvalósításnak. Bár még a 6 héttől is eléggé messze vagyok...
Én is kérdeznék a császárosoktól:
Én még mindig vérzek. Igaz már nem olyan nagyon és már nem is olyan mint a mensi, inkább narancssárgás. Már bocsika a témáért, de érdekelne, hogy ez normális??? És meddig tarthat? Vagy már el kellett volna múlnia?
Rakok fel én is pár képet rólunk:
Anna ma
Ő a hugim és imádom!!!
Anyukámmal