Új privát üzeneted érkezett!

HONEY: DRUKK EZERREL!!!!! ÜGYESEK LESZTEK FLÓRÁVAL!!!!! RÖGTÖN ÍRJ!!!! ++++++++++++++++++++++++++++ JUHÉÉÉÉÉÉJJJJ!!!!!
Vendég

Honey: +++++++++++++++++++++++++++ drukkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
humanka

Csajok! Honey-Hírek:

Már bennt vannak a kórházban és 2 percesek a fájások!!!!

Hú, de izgi!!! Kép
Vendég

Eleg gyorsan halad, ha igy folytatja, hipp-hopp kibujik Flora :wink:

KépKép
Kép
humanka

Honey
Nagy drukk Nektek!!!
Dejó!!!
holka

Honey :)
hüüüüü, mennek a nagy-nagy pozitiv energiák :) :) :)

szex: öööööö, hát én még fáradt vagyok ehhez :oops: :roll: Az álmaim pedig nagyon zavarosak, legtöbbször hajszoltak, és nagyon mélyek (mármint hirtelen, mélyen elalszok), szóval, mi a 6 hetes kontrollt tuti kivárjuk, márcsak a sebgyógyulás miatt is...

Kép
Kép
Kép
minyu

Dan
Gratulálok a kisfiadhoz!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Martee
Gondolunk holnap Nostawenre!

Anyooka
Privit én is szeretnék. Nagyon-nagyon szép formás a kicsi fiú!!!

Sziszi
Én még nem olvastam a szüléstörténetedet…idő hiányában…de nagyon kiváncsi vagyok rá, este elolvasom mert látom jó sokan reagáltak rá…

Eszike
És onnantól, hogy távoztak a varratok,mindenféle feszítő érzés is megszűnt a hüvelyben…

A hat hetet mi is kívárjuk az együttléttel,jobban mondva a kontrollt…de már nem volna ellenemre egyáltalán!! :D

Van egy műsor a Spektrumon, a Mamit akarom! a címe.
2 családot mutatnak be alkalmanként…anyukát 3 napra elviszik wellnesezni és apukának kell boldogulnia a gyerekekkel és háztartással! Egyrészt sok vicces helyzet adódik a próbálkozásaikból másrészt minden apuka azt mondja az elején ugyanmár tök egyszerű az anyukák élete de estére mind hulla és azt mondják a 3 nap végére,hogy huuuu….hogy nem fizikalisan nehéz hanem mentalisan és mind kezdi elismerni a felesége otthoni munkáját…mert mi nem megyünk be irodába dolgozni ez tény „csak” itthon vagyunk folyton…de saját magaddal nem foglalkozhatsz mert a gyerekek töltik ki az idődet…..és bármennyire imádnivalóak és semmiért el nem cserélném az anyukalétet…néha bizony vágyik az ember egy kis magánéletre,csak 1-1 órára… néha….
És én még lekopoghatom mert nekem nagyon rendi férjem van és minden reggel bevásárol, hogy friss kaja legyen itthon. És a héten 6 napot dolgozik és bizony fáradtan jön haza és akkor estére már 3 gyerekem lesz…de én meg néha azt érzem én nem fáradhatok el estére??
Mert mindegy, hogy valamelyik éjjel 4 órát aludtam 3 részletben nekem nincs pihi este mert
akkor nem vacsizna a család, nem fürödnének a gyerekek(nálunk én fürdetek mert párom 7-re jön haza, aztán vacsizik kb fél8-ig de addigra kész is vannak a picurok a fürdetéssel…
A lényeg, hogy ment ez a műsor és férjem most látta először és 3 dolgot is megcsinált magától, kérés nélkül este!!! TÖK JÓ!!!
Szóval véletlenül be lehet kapcsolni apukáknak háttérzajnak hátha célt ér a műsor lényege!!! :D
Persze nem feltétlenül azoknak ajánlom akik az első babával vannak otthon,hanem ahol már tesó is van….
holka

Sziasztok!

Honey, nagyon-nagyon drukkolok!!!! Bár amilyen gyorsan haladsz, lehet hogy már babázol is azóta!!!!

Aki kérte annak küldöm a szüléstörit! :wink:

Voltunk ma levegőzni! :lol: Ádámot teljesen kicsinálta :) Alszik mint a bunda :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.
Honeynak válaszolnék, de most talán drukkolok Neki és így teszem meg. Igen, az én párom nőgyógyász és természetesen nem nála szültem. Tervezett császár meg azért lett, mert a babám nem tudott "beékelődni", de nem annyira volt már bent jó neki. 39 hetes és 2 napos volt, mikor a kuckójából előhalászták :D . Szóval mindenkinek mégegyszer, KÖSZI! Honey azóta lehet, hogy anyuka, és én is kívánok mindenkinek jó egészséget és nagyon sok boldogságot ezekhez a tündérekhez!!!

Kép
dan6

Honey még 3-kor írta, hogy megvizsgálták, bő 1 ujjnyi elsimult méhszáj. Szívhang O.K, Fájások továbbra is 3 percesek. És kint ül valami "közö".... itt volt vége az sms-nek. Gondolom valami közös helységben ülhetett... talán.
Na majd ha ír még, akkor hozom a híreket!
Vendég

Hali!

Honey!
Mennek a drukkok!!! Gondolok rád! Ügyi leszel, de lehet, hogy már voltál?! Ma már Te is babázhatsz!!! Hajrá Flóra baba!!! :D :P :D

A.m., Bejci, Roni!
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Szép lassan azért gyógyulunk! Bár az én sebem mára csúnyább lett, így biztos vagyok benne, hogy legalább még 1 hét kötözés és derékszögű zuhanyzás vár rám. :cry:

Holka!
A vágáson van egy borsónyi kis lyuk, ami levedzik is valamelyest. Én nem tudom, biztos elég rá a betadinos fertőtlenítés és a steril kötés? Nem kéne ezt még valamivel kezelni, hogy ilyen lassan gyógyul (vagy nem gyógyul)??? Mert az rendben van, hogy nem érheti víz, de egyelőre úgy néz ki, hogy hiába nem éri semmi, nem akaródzik gyógyulni? :roll:

Humanka!
Azért van még hátra a mai napból, soha nem lehet tudni, hátha még ma rád is sor kerül... ?!

Sziszi!
Hát ez a történet nem semmi, én is csak remélem, hogy gyorsan kihevered és csak a szép dolgok maradnak meg benned! Fürdésre nekem is azt mondta a doki, hogy 6 hét után lehet kádban fürödni, de ahogy az én sebem kinéz még jövőre sem ülhetek bele a kádba, jó ha 3 hét múlva már rendesen zuhanyozhatok. Egyébként ha nincs semmi gond a sebbel, akkor zuhanyozni a varratszedés után már lehet.

Dan6!
Óriási gratula a "kis-pici" fiúcskához. Amint időd engedi kérünk képeket!!! Sok-sok tejcit és jó egészséget kívánok Nektek!!! :D

A.m.!
Azért az anyatej tényleg sok mindentől megvédi a babócákat! Annát már a kórházból úgy hoztuk haza, hogy kicsit szürcsögött az orra. Nem is csoda, mert hát az ágyam a kórteremben pont az ajtó és az ablak között volt. 40 fok melegben pedig nem lehetett csukott ablaknál megmaradni, így túl sokszor jött ránk a huzat. Szerintem ezért fáztunk meg. :cry: Remélem most már gyorsan túl leszünk rajta, főleg Annácska, hogy ne kelljen már macerálnom az orrszívással!!! :)

Eszike!
Nálam pár napja érkezett el az a pont, ahonnan már eszembe jut a hancúrozás. Mit eszembe jut.... elemi erővel tört rám!!! :mrgreen: De hát sajna a sebemmel való gondok és a még mindig meglévő vérzés eléggé gátat szab a megvalósításnak. Bár még a 6 héttől is eléggé messze vagyok...

Én is kérdeznék a császárosoktól:
Én még mindig vérzek. Igaz már nem olyan nagyon és már nem is olyan mint a mensi, inkább narancssárgás. Már bocsika a témáért, de érdekelne, hogy ez normális??? És meddig tarthat? Vagy már el kellett volna múlnia?

Rakok fel én is pár képet rólunk:
Kép Anna ma

Kép Ő a hugim és imádom!!!

Kép Anyukámmal

Kép
Kép
konan

Konan! nagyon helyes a családod, tök jó nézegetni a képeket!

Honey! EZERREL MENNEK A DRUKKOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziszi! megdöbbentő ez a történet! Én már nem is mondom az enyémre, hogy nehéz volt. Ilyen lelki teherrel világra hozni egy gyereket .... Hihetetlen!!!!

Házasélet: mi a kockázatok miatt fél éve !!!! nem tehetjük meg. Úgyhogy ez a három hét már fél lábon is.... De én is minden éjjel álmodom vele. Hát még a férjem....

Kép
blúmi

Honey! ++++ Hajrá mindjárt itt van Flóra baba! :)

Konan: Hát én se tudom mikor fürödhetek kádban újra, mert bizony az én has seben is icipicit vérzik ott ahol a cső volt kivezetve. Holnap kérek időpontot a 6 hetesre rákérdezek hogy ez normális-e. Begyulladva nincs.
Vérzés 3. héten kezdet szűnni nekem is, most már semmi sincs.
Anna nagyon édes, hogy tartja már ő is a fejét :)

Eszike: hát a sex most nem nagyon vetődik fel bennem a sebem miatt...

Pár képet én is dobok :)

Kép Kép
Ki ne essen az a cumi!
Imádom ezt az égnek meredő popót :)

Kép
Apával

Kép

Kép
starlark

Honey, nagyon szorítok! Könnyű szülést kívánok!HAJRÁ!!!!!

Dan6, Ági, NAGYON NAGY GRATULA MINDKETTŐTÖKNEK!SOK TEJCIT ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

Starlark, azért le a kalappal előtted!Ez így érthető. Biztosan nagyon ügyesen megfogod oldani azokat a pénteki napokat. :wink: Ha tápszerrel, akkor azzal, ettől nem lesz más semmi. :wink: Azért kitartást kívánok, nem kevés energia baba mellett tanulni is. De biztosan menni fog. Donát egyszerűen zabálni való, nagyon édes mindkét képen, nekem is nagyon tetszik az égbe kiáltó kis feneke! :D

konan, gyönyörű a családod!Annának milyen kis édes pufi arca van!Látszik, hogy jól van tartva! :wink: :D Imádni való a kis pofija. Örülök, hogy jobban vagytok!Úgy tudom, hogy kb 5 hétig tart a vérzés császárosoknál. Én már túl vagyok a 4. héten, még mindig van valami, de már nem vészes. Múlófélben van.

blúmi, fél év???? :shock: :shock: Azt a mindenit. De hát a baba érdekében mindent. Valóban nem számít már az a pár hét....
HOgy bírod az éjszakázást?

Bejci, nálad továbbra sincs semmi?Hogy érzed magad?Lehet, hogy erre a nagy izgalomra -Honey szülése-nálad is beindít valamit...

Holka, tényleg nagyon rendes, szerető férjed van. Már csak azért is, mert magától teszi, amit tennie kell. Le a kalappal. Tényleg érdekes lehetett ez a műsor, hallottam is róla, ilyenkor jönnek rá, vagy legalábbis kezdik egy kicsit kapisgálni a férfiak a dolog lényegét. :wink:

Alíz

KépKép
roni0422

Kép 39 hetesen Kép Bálint 2 napos

Kép
blúmi

(Na végre sikrült az analfabétának is képet felrakni!)

Honeyról nincs hír??????

Bejci! Köszi a kérdést. Hetekig alig aludtunk, tegnapelőtt volt a mélypont. Szoptatásonként kb 15-ször aludtam el, és persze teljes pánikba estem, hogy elejtem a babát. Aztán tegnap Bálint megajándékozott minket éjjel 4 óra alvással, és olyan hálásak voltunk érte. ma megint rossz éjszakára számítok. Talán Eszike írta, és énis így vagyok vele: nappal nem tudok aludni, úgyhogy eléggé kimerült vagyok! Éjjel amikor a baba felkel, nagyon tekergeti magát, és nagyon keservesen, könnyekkel sír. Lehet, hogy nálunk is pocifájás van. Pénteken megígérte a doki, hogy kijön, de elfelejtődött.

Nálatok mi a helyzet az éjjelekkel?
blúmi

Blúmi!
Én is egész nap csak nézegetem. Csak nem a képet, hanem Annácskát!!! Gondolom Te is így vagy Bálinttal! Nagyon helyes kisfiú!

Starlark!
Igen. Nagyon szépen tartja a fejecskéjét. És most már határozottan nézelődik. Szép nagy kerek szemekkel, pont ahogy az első képen látszik. :D
Babócád szereti a cumikát? Annácska folyton kiköpi, ha pedig rövid ideig benntartja, akkor olyan erősen cuppog vele, hogy csak na. Utána pedig kiabál, hogy milyen átverés ez, nem jön belőle semmi sem!!!

Roni!
Akkor már csak kb. 1,5 hét! Annyit csak kibírok! Remélem a bűvös 6 hétbe belefér mindenféle gyógyulásom! :wink:
Hááát! Elég jóllakott ábrázata van a kiscsajnak! Kb. mint az anyujának! :mrgreen:

Kép
Kép
konan

Csajok!

Honey még nekem nem üzent azóta, de ha lesz valami infóm, akkor írok... még éjszaka is! :lol: Úgysem szoktam aludni mostanság.

:P
Vendég

Bejci!

Köszi a híradózást! Én le akartam ma feküdni időben (tündéri lánykám minden éjjel pontban éjfélkor, majd hajnali 4h-kor ébred szopizni), de akkor inkább lesem a netet! Te pedig akkor inkább kedden szülj, mert, ha fél éjjel fent leszel, holnapra túl kimerült lennél a nagy találkozáshoz!
Tök fura, ma nagyon sokszor eszembe jutott Honey, csak a gép elé nem kerültem, mert anyukám 55. szülinapját ünnepeltük! Most mozdultunk ki előszőr hivatalosan Kamillával, de jól el is fáradtunk!
Na megyek, zuhanyozok, aztán jövök,írj, ha van valami, nagyon izgulok!

Márti
borossné becz márta

Blúmi, tőlem akartad kérdezni?Mindenesetre ha igen, ha nem válaszolok :D Őszintén szólva, nem panaszkodhatok. Hunor nagyon jó fiú, általában 1-szer kell felkelni hozzá. Tegnap pl. fél 11-től 5-ig aludt. :shock: Általában este 7-kor szopizik, de nem kel fel mégegyszer, hanem 1- és 2 között, utána meg 5 körül.
Nagyon édes Bálint baba, neki is olyan jóllakott kis pofija van. Azta milyen nagy hasad volt!
Nem könnyű az elején, főleg, ha nem tudja az ember kipihenni magát egy kicsit. Nem elég, hogy tele vagyunk kételyekkel, ráadásként jön fáradtság is. De nem szabad elkeseredni, minden baba más, más a jó neki. Szerintem egyre jobb lesz minden, kitartás! Bár nem vagyok doki, de szerintem pocifájásról lehet szó. Esetleg ti is kipróbálhatnátok az Espumisan cseppeket. Abból tudod megállapítani, hogy fáj-e a pocija, hogy húzogatja fel a lábait, és erőlködik. Akkor biztosan fáj a hasa.

Bejci, várjuk a híreket!

Konan, :D :D :D Cumiügyileg hasonló a tapasztalat, pontosan ugyanaz.

Alíz

KépKép
roni0422

Roni!

Szépséges nevű pici fiadnak boldog hófordulót!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok Lányok!

Honeyról hoztam híreket: 18:30-kor megszületett Flóra baba 3800 gr, 57 cm. Gyorsan tágult, de a kitolás elhúzódott a nagy fejecske miatt (36-os fej). Mindketten jól vannak.

Kép
Kép
mirci74

SMS Honeytól:

"Ma 18:30-kor megszületett Németh Flóra.Nagyon gyorsan tágultam, de a kitolás elhúzódott a nagy buksi miatt.Vákum lett a vége, de azért így is gyönyörű. 3800 gr, 57 cm, 36-os fej! :) "
Vendég

Hatalmas gratula itt is Honeynak!!! Jó egészséget babának és mamának, és jó sok tejcit kívánok!
Vendég

Honey!

Nagyon-nagyon gratulálok, hogy ilyen gyorsak-ügyesek voltatok Flórával! Sok örömöt-boldogságot kívánok Nektek és békességes babás éveket!
Sejtem, mit éltél át, én is szültem már 36cm-es fejecskével babát! Most Kamilláé "csak" 35cm-es volt!
Várunk vissza!

Márti
borossné becz márta

Honey, HATALMAS GRATULA FLÓRA BABÁHOZ!SOK BOLDOGSÁGOT, TEJCIT KÍVÁNOK!Végre eljött a várvavárt pillanat. Szép nagy baba lett, az uh most nem tévedett akkorát.

Márti, KÖSZÖNÖM!! :D :D Nagyon aranyos vagy!

Alíz

KépKép
roni0422

huuuuu!!
HONEY CSALADNAK NAGGYON NAAAGY GRATULA!!!!!!!!!!!! szep nagy babsi lett Flora tenyleg!!!!!! remelem hamar kapunk kepet is :)

egyenlore meg csak eddig jutottam az olvasassal :D
meg visszaterek....

KépKép

KépKép
bagzerka

HONEY!!!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK EHHEZ A HATALMAS FLÓRA BABÁHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!! :)

szeder74

Honey: gratulalok Flora babahoz !!! Sok tejcsit kivanok, gyorsfelepulest, es sok-sok boldogsagot a csaladotoknak !!!

Kép

KépKép
Kép
humanka

Holka: :mrgreen: Ez tetszik, akkor lehet, hogy minden ferjnek meg kellene neznie ezt a filmet?! Nem vetted fel?

Anyoooka: koszi a szulestorit, en priviben valaszoltam is ra

Konan: milyen fiatal Anyukad van :shock: Es nagyon hasonlitotok egymasra a hugiddal is, meg szerintem Anyukaddal is :wink: .... Annacska meg nagyon edes :lol:

Starlark: Donat is olyan kis cuki :P

Blumi: aranyos a pocis kep, meg a Balintos is :wink: :lol:

Kistiggrincs ??? Tegnap nem voltal, van oka???

Bejci: nalad vmi ujsag?

En jol vagyok, Benedek tegnap megint hiperaktiv volt, ejfel elott nem sokkal mar probaltam beszelni a fejevel (mar ora intenziv mcorgas utan), hogy ideje lenne mar aludni, enekeltem is neki altatot, de nem nagyon hatotta meg :lol:

KépKép
Kép
humanka

Noni: sok boldog elso nevnapot a kis Misinek :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
humanka

Ja, es majdnem elfelejtettem irni, hogy a parom inditott egy kis szavazast a blogunkon, "Mikor erkezik Benedek?" cimmel. Ha van kedvetek, es szerettek jatszani, akkor nosza, lehet szavazni :lol: :lol: :lol: Es persze majd vmi dij is lesz :wink:

www.mindenlehetseges.freeblog.hu

KépKép
Kép
humanka

Jaj,de jóóó!
Annyit gondoltam a hétvégén Honeyra,de nemnagyon volt időm még végigolvasni mindent.

Szívből Gratulálok a Honey családnak Flórához. Jó egészséget és tengernyi tejcsit kívánok nekik!!! :D

Dobok 2 képet.
Tegnap végetért az újszülött kor,mert betöltöttük a 6 hete MÁR!
Íme a képek.
Kép Kép

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok lanyok!

Legelso sorban HATALMAS GRATULA A KIS FLORAHOZ! nagyon ugyes voltal Honey. Egy kis deru a mai napra.

Masodsorban nagyon szepen koszonom nektek az egyitterzo sorokat. Rekuca karpotol mindenert, igy igaz, de sajnos a tortura nem ert veget. A csikszeredai korhazi elmenyek lathatatlan keseredes tortajara felkerult a marcipan disz, ami vegkepp felejthetetlenne, talan talan megemeszthetetlenne teszi. Akik olvastatok a szules torit gondolom emlekeztek, hogy irtam volt egy szobatarsnom, akivel egy napon operaltak. NAgyon - nagyon aranyos kis holgyike volt, egymast tamogattuk ugy a szep, mint a jobb napokon. Szombaton ejszaka meghalt. :( :( :( :( A mutet korul torten valami, nem ertek hozza hulyeseget irni nem akarok, de keletkezett egy verdugo, vagy valami hasonlo (Holka ha hulyesegeket irok kerlek javitsd ki, de az agyam tokre la van allva) es a kis holgy tudo emboliat kapott, amin nem tudtak segiteni.
Kerlek benneteket, hogy igy ismeretlenul is kuldjetek sok sok pozitiv energiat a kis csonka csaladnak, hogy ezt a tragediat ki lehessen heverni.
Es akkor mi akiket vele egyszerre operaltak, legyunk nyugodtak, hogy minden ok???

Holka toled kerdem, mitol lehet ez a tudoembolia? MIt lehet tenni ellene? Irgalmatlan mennyi kerdes, duh, fajdalom van bennem.
Fogom a kis viragszalamat, szoritom magamhoz es egyszerre bogok en mosolygok, hisz o a vilag egyik legdragabb dolga.

Bocs mindenitol, hogy most mikor itt oromkodni kellene en ikyen depis gondolatokat irok. De ha nem irhatnam ki magambol szerintem becsavarodnek....

szisziKép
sziszi7

Gratulálok Honey! Csak kibújt kicsi (vagy nem is kicsi) Flóra :D

dan, neked is sok boldogságot!

Kép
Kép
csibe21

Jó reggelt!

Konan: Nagyon-nagyon édes Pici Anna :) A bátyóka meg írtó édes, ahogy fogja a picike húgát. Büszke lehetsz rájuk!!!!

starlark! Nagyon édes ez a csöppség, ahogy fogja a cumikáját!! Olyan cuki, ahogy apán fekszik!!!

Blúmi!
Miből lesz a cserebogár?? :) Nagyon szép kisfiú Bálint!

am:
Meg zabálom ezt a mini Gyuszikát :) Olyan édes, értelmes fejecskéje van.. no majd jól le"dumál" majd benneteket! Csak győzzétek kapkodni a fejeteket!!! :) Gratula a csecsemő korhoz!!!

Bejciiiii????

Nálunk ma éjjel:
áááá semmit nem aludtam jóformán.. Adél folyamatosan fel-fel ébredt.. ilyen még nem volt... ott aludtam vele a szobájában.. /nem volt értelme a saját hálónkba mennem, mert állandóan felébredt.. és kellet a cici.. no, már ugyan nem volt éhes.. de legalább hadd bújjon hozzá.. ezt játszotta velem :) /
Most egy picit fáradt vagyok.. de annyi dolgom van, hogy nem tudok most aludni..

szeder74

Honeymoon családnak nagy-nagy gratula!!!

sziszi :)
nagyon sajnálom, ami történt, ismeretlenül is sok eröt kivánok a családnak. Nem is tudom, hogy lehet ezt ép ésszel feldolgozni, túlélni :cry:

am :)
jaj de jó ez a közös kép rólatok. Persze a Minigyuszi-kép is jó, de amin ketten vagytok, annyira aranyos!!!

a mi éjszakánk most eszméletlenül jó volt!!! 8-kor szopizott, nézelödött még fél órát és utána hajnal fél 4-kor kelt fel! :shock: :D Persze a pólóm tiszta tejcsi volt, mmikor felébredtem és fejni is kellett szopi elött, amitöl kicsit türelmetlen lett Csongi :roll: Egyébként éjjel 3-4 óránként szokott kelni, ez a mostani sztem annak köszönhetö, hogy tegnap du nagyon sokat volt fenn, alig aludt.

na, most meg nyökög, jövök még...

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziszi!

Nem tudok mit mondani...borzasztó! Mondják ugyan, hogy a császármetszéses szülések halálozási aránya a spontánokéhoz képest hatszoros, de annyira rutinműtét már, hogy az ember bele sem gondol, hogy tragédia is lehet belőle!
Ahogy pedig Te leírtad a kórházi dolgozók hozzáállását, hát nem tudom, mennyire van ott szó lelkiismeretes, felelősségteljes munkáról, de nem szeretnék általánosítani vagy ismeretlenül bárkit is elítélni!
Kívánom, hogy minél hamarabb juss túl ezeken a szörnyűségeken!

Jaj, Lányok, nagyon szépek a babák! Eszméletelen, hogy rohan az idő! Mi is 10 naposak vagyunk már, van aki meg már a 6 hetes kontollra készül! :shock:

Márti
borossné becz márta

Ja igen, nekem a doki azt mondta, hogy 6 hétig is jöhet ez a váladék a császár után, addig még normális

Szintén császáros kérdés: nektek is kellemetlen a pisilés? Nem is kinn, hanem belül kellemetlen

Kép
Kép
csibe21

Csibe igen nekem is kelemetlen. olyan mintha csipne, vagy feszitene. de szerintem ez a kateter utohatasa.

szisziKép
sziszi7

Hello csajok!

Most gyorsan írok és bocs, hogy nem reagálok, de anyukám itt van és készülődünk...
Igen... végre befektetnek a kórházba!!! Most jöttem nst-ről, dokim is megvizsgált, de még mindig zárt a méhszáj, babucim nem nyomja erősen, úgyhogy a fájásaim is csak lájtosak!
Szóval reggel 7-kor felvesznek az osztályra és onnan már Biussal jövünk haza!!
Kéretik drukkolni, mert azért kicsit be vagyok sz@rva!
Kép
Puszi Nektek!

Ma azért később bekukkantok még, mert Nostawen sms-ét várom! Ha ír, jelentkezem!
Remélem minden rendben zajlik náluk! Nostawen:DRUKK!!!!!!++++++++++++++

Holka: Írok Privit!
Vendég

Sziasztok!

Honey, gratulálok Flóra baba érkezéséhez!!! Hatalmas baba!!!

Sziszi, ez a tragédia borzasztó! Sok-sok erőt kívánok a családnak így ismeretlenül is!

csibe, nekem is kellemetlen volt elég sokáig a pisilés. Olyan fájdalom-szerű érzés amikor teljesen kiürült a hólyag. Elmúlik, még pár nap! :wink:

Annyira szépek a babák! Olyan jó nézegetni a képeket!!!

A.M. nagyon édesek vagytok együtt!

Szeder, nálunk is kb. így telt az éjszaka mint Nálatok! Ádám is egyfolytában a cicin lógott... Most meg kicsit zimbes-zombis vagyok. 8)

Szüléstörire a reagálásokat köszönöm!

Ébredezik a csöppöm! Visszanézek még!

Kép

Kép
anyoooka

BEJCI SZORÍTOK ÉRTETEK !!!!

szeder74

Nostawen REMÉLEM HAMAR ÖLELHETED A PICIKÉDET!!!

szeder74

Honey, nagyon gratulálok a kis Flórához

Humanka
Köszi szépen a névnapi köszöntést és ma lettünk 4 hetesek is.

Minden anyukának sok boldogságot a picihez. A kismamáknak is kitartás. Így a vége felé szerintem sokkal jobban odafigyelünk az utolsó pocakosokra és szurkolunk nekik, mint az elején. Kíváncsi leszel ki lesz az utolsó a topikban. Honeynak nagyon szurkoltam, végig nyomonkövettem az eseményeket, már nagyon vártam, hogy kibújjon a "kis" Flóra. És most várjuk a következő babát. :lol:

És egy kép Törpiről:
Kép

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

De szép reggel ez megint!

Minden szépet és jót kívánok Honey-éknak!!! Isten hozott Flóra baba!!! :D :P :D

Csibe!
Ez az érzés a katétertől van. Legalább ez az egy nekem már elmúlt!

Szeder!
Remélhetőleg a következő éjszaka már sokkal jobb lesz! Nálunk is volt ilyen, és a következő éjszaka már minden rendben ment.
Tamás borzasztóan imádja a kishugát! Azt hiszem látszik is ezen a képen. :D

Noni!
Sok boldogságot Misikének névnapja alkalmából!!! :D

A.m.!
Gyuszika igazi nagyfiú már! Gratula a csecsemőkorhoz!!!

Humanka!
Valamit félreértettél! Az anyuka Annácska anyukája, azaz én! A hugi pedig a fiam hugija, azaz Annácska! :wink: :D

Kép
Kép
konan

Konan: csodalkoztam is, hogy ilyen fiatal anyukad van, es hogy mennyire hasonblitotok :lol: :lol: :lol: es tenyleg :D annyira, hogy nem is kulonboztok :lol:

Bejci, Nostawen: ezerrel mennek a drukkok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyre jobb eselyekkel palyazok az utolso babas dijara :wink:

Kistiggrincs ???????????????????????????????

KépKép
Kép
humanka

Humanka
Szavaztam, remélem bejön. Majd küldök sok energiát arra a napra.

Kép
Kép
noni78

Bejci!

Felvesznek az osztályra, ez mit jelent? Úgy értem a szülészetre mész vagy befektetnek és várják, hogy Bius elinduljon? Jaj, nagyon izgulok értetek! Ha tudsz, indulás előtt még jelentkezz! Gondolok Rád!

Várom nagyon a Nostawen híreket is! Remélem minden rendben lesz!

Noni!

Boldog névnapot Misikének!

Jövök ma többször! Biztos lesz baba a mai napra is! Kérdés, hogy mennyien érkeznek meg ma közénk?

Csajok!

Akik már elgondolkodtak rajta, így pár héttel/nappal szülés után: Ki szeretne kistesót és kb. mikor? jó, hogy én kérdezem 4 gyerkőccel, ugye? :lol:

Márti
borossné becz márta

bejci drukk ezerrel!!!
honey:azta!!nagy nagy gratu!!!sok tejet kívánok és légy boldog mint én!/mi vagyunk :D !
humanka: beírnál minket is a tábliba? 09. 19. panna zsófia
köszi..

Kép
winona

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?