Áve.
Elkezdtem jegyzetelni, de nagyon sok lett az iromány, úgyhogy kicsit rövidítek
Legifjabb kishercegnőink nagyon szépek, édesek a fotókon!
Judit, Boldog Névnapod férjuradnak!
Nem voltál szombaton börzézni? Vagy írtad, csak figyelmes olvasó vagyok?
Ildi
Azért próbálkozzatok csak
Gyere sűrűbben, ha tudsz.
Dorka, jah, a büszke Apa
Pl. ha elugrunk valamiért Apához a studijóba (ha zenekar van, nem szoktunk bemenni), mindig beviszi meg/bemutatni a kisjányát az aktuális zenekarnak
Mondta Apa, hogy Szabi is tud telefonozni
Nomeg kacsintani
Szabi nagyon jól vette az "akadályt", milyen ügyes, hogy nélkületek is így elvolt a naccülőkkel
Nekem Annalucával minimális gyomorháborgásaim voltak 2-3 hétig...a kínai naptár szerint meg fiunknak kellett volna születni...
Szami, én szoktam olvasni az ikres naplót, jókat röhögök rajta
Nagy kedvencem azóta is: a kölykök szobája úgy néz ki, mint egy felborult török kamion
Gratu Jázminnak az énekléshez! Cukorfalat lehet
Finnország? Hát hideg vagy sem, én megnézném
Kíváncsi vagyok. Csinálj jó sok képet!
Szilbee, Dév elkezdett nyúlni?... Vagy a pizsi slankítja?
Mintha már nem lenne olyan kis ducika. De nagyon édes
Katlina, remélem Robika akkor mostmár helyrejön
4ezer nem sok.
Fog: a fogdokid nem szájsebész is véletlenül? Mert ha ilyen makacsnak néz ki az a fog, akkor szájsebésszel kéne kihúzatni...ha gáz van, ő azonnal tud csinálni valamit.
Nekem anno a terhességem alatt húztak egy rágófogat; a doktornő mondta, hogy lehet gond lesz vele...volt is, belémtört...irány a szájsebészet, és ott fejezték be a húzást (a doki ügyesen kikapta a gyökereket).
A suli miatt ne emészd magad, nem lehet ezerfelé figyelni, koncentrálni. Első a család
Olga?? Mittörűté?
Itt meg íccaka felnyomtak egy ruhás bótot
Végighallgattam, nyitva volt az ablak... először aszittem a kukákat buzerálja valaki, és mire elkezdtem sejteni, hogy nem, már üvöltött is a riasztó. Mentem is kukkolni, de csak egy hátat láttam... viszont úgy hallottam a helyszínelős beszélgetésből, hogy valaki többet látott.