Új privát üzeneted érkezett!

Rami!
üdv újra! mindegy az hogy miylen a gép, csak a babanet bejöjjön! :wink:

Kata!
akkor a fiúk stramm kölykök a lányok csak a pityogósak! :lol:

Szami!
Ma jött egy levél azokkal a gyöngy betűiddel! köszönjük, Misi szeretne menni, majd még meglátjuk!

Kitten!
mi nem buktunk, nem tudom mit kell tenni, de a sűrű büfiztetés logikusnak tűnik, hátha használ.

hasfájásra valami lötyi szopi előtt? de csak a délelőttiek előtt, hogy délutánra nem fájjon a pockája!

hát ez a hajzuhatag! én sem tudok betelni vele, a kis koprikáim után!

vasárnap nem megyünk pöstre barátnőzni... sajnos még sem jó neki... így nekem kell főzni...

na mentem már csak a fürdő lenne hátra, a nagyja kész...

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

Igen sikerült végül elintézni a táppénzt, plusz kaptunk UH- képet bár egy kicsit pofátlanok voltunk, de szegény igy is potyára jött le majdnem pestről először!!!!!

Majd októberben kell menni következőleg!

Rólam én hétfőn megyek belgyógyászhoz. Hát majd akkor írok hogy mit mondott.

Hát olyan gönyörűek a gyerekek!!!

MAjd ideje lenne nekem is felrakni képet Bettikéről, de majd ha megyek gyakszira akkor rakok fel, hátha több időm lesz. De most egy hét múlva szinte minden nap lesz vmiből vizgsám.....áhhhhhh

Akkor a kérdőívemet is ki kellene osztani, akkor jövőhéttől elkezdem tanulni a németet is ismét, s ha minden jól megy januárban megyek nyelvvizsgázni.

Meg amit tervezünk remélem ösze jön, októberben el akarunk menni Gabivalkét napra szegedre-mondván összekötni a kellemeset a hasznossal, én megyek anyagot gyűjtök a szakdogámhoz, mert avval is nagyon kellene haladnom, meghát már nagyon kell nekünk is egy kis kikapcsolódás, mert mióta meg van Bettike azóta nem voltunk együtt ketten külön Bettike nélkül, amugy sem voltunk ugye nyaralni se nagyon de ......
Hát remélem pláne hogy tesómat haza tudom csalni hogy vigyázzon a kisasszonyra:-)

nah megyek megnézem avacsit aztán meg takarítok mert holnap meg már a házidolgozataimat kell csinálni!

Olga!

Te is igy el vagy havazva? Vagy csak nekem nem jó az idő beosztásom?

puszika

szép napot s kellemes hétvégét!!!!

Kép
kbernadett

Dorka!
jól telt a napod? mit vettél?

Többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Reggelt!

Jól telt a szüreti mulatság... csak jó lett volna a többi szülővel is beszélgetni, de hát Dév nem nagyon hagyott erre időt. :roll:

Levente egyébként imádta a szőlőpréselést is, a must ivást és a tábortüzet is... 8) :D

Kata! Hogy ment az első ott alvás??
szilbee

Sziasztok!

Én, nem bírtam ma tovább aludni!!!!! szörnyű!

Kata!
és nektek hogy telt a szüretelés?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Mi lelt? Nem hittem el, hogy Téged látlak, mint utolsó, legfrissebb hozzászólót.

Niki

Kép
Kép
csni

nem tudom, Gréti bejött 1/2 7-kor, hogy szomjas.... na aztán meg én nem bírtam visszaaludni, csak forgolódtam, gondoltam, akkor elmegyek netezni, hogy hasznosan töltsem az időt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Én is így jártam reggel... :?
szilbee

Jó reggelt,

hmmm, én tudtam volna aludni, de hát Bogyónk nem egy későn kelő.... :?
Köszi az érdeklődést, jó volt Pesten, én küzdöttem az "elemekkel", néha igen carul lettem seperc alatt, és KRIMINÁLIS a pesti közlekedés!!!! :twisted: :twisted: :twisted: pl. a gyorsforgalmi egy minikoccanás miatt LEZÁRVA (PÉNTEKEN!!!)... áhhh, barmok....

Venni csak Szabinak vettünk játékokat, és most a C&A-ban is csak egy bodyt tudtunk venni,a fiús dolgokból eléggé ki votlak fogyva. Beszereztünk egy bilit is.. :wink: Ma reggel a játékait dobálta bele :lol: :lol: Van még időnk....

Vacsi jó volt, pisztrángot ettem, akkora adagokat hoztak, felét otthagytuk..... Éjfél körül értünk haza. Szabi nagyon jó kisfiú volt, néha hiányolt minket (Nyanyyy - ez én lennék, apaapapapa- ez meg Peti), de aludt, evett, játszott, semmi hiszti, rendben volt minden! Úgy örülök neki!!!! :)

Kitten, Judit: hmmm, kislány???? Érdekes, mert kislányt álmodtam meg a tesztezés előtti éjjel,de ha neveken agyalok, automatikusan fiúneveket keresek az agyacskámban.... de én sem érzem annyira, mint Szabolcsnál, nála végig fiút éreztem.
Lara baba tündéri egy baba!!!! Hasfájásra szedtek valamit? Pl. infacol? A bukás néha nagyon soknak tűnik, Szabolcs is produkált olyat, hogy még a fejvédőjét is le kellett cserélni... :roll:
Viszont büfi nálunk sem volt, 2 hónapig elvétve 1-2, sehogy sem szakadt ki belőle, aggódtam én is, de egyszerűen nem tudsz vele mit csinálni... Ha nem, nem.... Ne aggódj, vannak ilyen babák.

Judit, mit főzöl akkor holnapra? Sajnálom, hogy nem mentek....

Szüretelős ovisoknak nagyon szupi programjaik voltak!!! Nagyon ötletes, hangulatos lehetett!!!

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee!
én már ásítozok! most bezzeg már visszafeküdnék, de asszem a gyerek már nem tűrnék... :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Én már a nyűgös morgásnál tartok... Apjuk még jól viseli,,, mármint, hogy ilyen car hangulatban leledzem.

Megsütöttük a palacsintát ebédre, most jön a krumplileves...

Dorka! Milyen játékokat vettetek?

Ció!
szilbee

palacsinta? nyami nyami, én ma nem főzök, tegnapról maradt csülökpöri, azt nyomatjuk, majd holnap!

Többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nah, 3 pár cipőt sikerült tegnap begyűjteni... :oops: :lol: Megjött a csoda kávéfőzőm is, ki kellene próbálni. Képzeljétek, azt mondta a pasi a boltban, hogy van ennek a cégnek (Saeco) egy embere, akit csak azért "tartanak", hogy betanítsa a gép kezelését, szóval, ha elakadok, csak szóljak :shock: Na, ettől én, a totál műszaki analfabéta már berezeltem... :roll: Úgyhogy apa nélkül (aki a másik műszaki analfabéta) neki sem merek kezdeni...

Judit, méghogy gyöngybetű :roll: És Ő még a névsor elején van... képzeld el a 285. Zsigmond A. bácsinak milyen olvasható volt :lol:

Szilbee, palacsinta, nyam-nyam... nem küldesz fénypostával?! :lol:

Dorka, hol kajáltatok, én is imádom a pisztrángot! :lol: (is, meg a csülökpörit is, Judit!!! )

Máté ma megy szülinapi buliba (ajándék, amit visz:saját készítésű köszöntő lap, koncentrációt fejlesztő, társasjáték az ünnepeltnek -és a tesójának- egy-egy kis szelet csoki, gyerekeit példásan, de egyedül nevelő és Máténak INGYEN! (ilyen is van még a világon, örök hálánk is érte) gyógytornáztató , tüneményes anyukának kis csokor virág), úgyhogy nagyon gondolkodom, hogy valamiféle cukrászdásdit el kéne játszani... így, piri előtt már megőrülök az édességért.

Egy hete iszom a lúgos vizet és azóta kevésbé vagyok fáradékony. És a mai napot leszámítva (de ezt meg már a pirire fogom) az édességet sem kívántam. :shock: De mérlegre azért még nem állok. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Először is: Így lovagolni azon a kis félreírásomon! :x Naná, hogy Kutyafülét akartam írni, csak még annyira Munyáéknak örültem...

Szilvi! Én csak a te férjuradat látom Corában, városban... :lol: Hát igen, mükődik a megfigyelőlánc! :lol:

Betty! Ja, én is el vagyok havazva... Nekem is neki kell(ene) ugrani a beadandóknak, meg a tételkidolgozásoknak. Meg két hét múlva megyek 8 nap gyakorlatra, szóval gyártani kellene a foglalkozási tervezeteket is (ha a suliban a gyak.vezető megtalálná a tervezetfüzetemet).

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Én meg folyton téged sasollak a bölcsinél meg az ovinál. Úgy rémlik, mitha pont az ovi mellett laknátok.. vagy nem? De sose látlak. :( De egyszer majdcsak összefutunk ott is. Melyik játszóra szoktatok járni? (Van hogy Ádámot is bevárjuk és olyankor el kell ütnünk az a 3/4 órát, olyankor szabad vok.)
szilbee

Szami! küldtem volna, de a konkurencia felzabálta már délelőtt! :lol:
szilbee

Dorka!
én si szeressem a pisztángot, de mint utóbb kiderült egy pár éve, hoyg az tele van szálkával! a heti haladag nálunk is megvolt, asszem írtam is!

na akkor láynneveken is gondolkodjál, mégha odabent már el is dőlt a dolog.

Ma Grétivel mi is szüreti felvonuláson voltunk, apának vannak lovai, és hintóba fogta őket. asszem nekem elég is volt ennyi, vagy 10 évre.

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja, holnap mit főzök? pulyka felsőm van, én útközben szoktam kitalálni, hyog mi lesz, elkezdem szeletelni, aztán hirtelen jön az ötlet.
kínai az első tipp. de lehet rizses hús, na majd ahoyg ébredek.

Szami!
éppen akartam kérdezni, hyog hoyg haladsz a lötyivel?
állj rá reggel gyorsan a mérlegre! főleg piri előtt, utána úgyis kevesebbet mutat,a vízvisszatartás miatt.

most én is békességben vagyok a mérleggel, van egy célom indulásra, sé erőteljesen haladok afelé! annyira örülök reggelente! A héten napi 10-20-30 dkg mínusz volt a súlyvesztésem, és én is piri után vagyok, részben arra fogtam ezt a gyors csökkenést.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, képzeld, nálam fordítva van: piri közbe, után mindig több vagyok kb 1-1,5 kilóval és pont egy ruhamérettel...

Cukrászda kimaradt, most akarom forrócsokival kipróbálni az új gépet...

Nálunk jövő vasárnap lesz családi házavató, arra gondolkodom a menün. A leves már megvan: gyöngytyúkot vettem, abból lesz jó zöldséges leves, hacsak a barátunk által megígért fácán mégis megérkezne, mert akkor arra cserélem le, ill. marad a mélyhűtőben a tyukica. Meg lesz a gyümölcsleves kedvelőknek fűszeres szilvaleves. Előételnek biztos lesz gombapástétom, meg vettem különleges sonkákat (pármai, mangalica, spanyol ). Csinálok hozzá szerintem házi sütésű kis zsömléket.

A főételek közül az egyik a szőlős csirkemell lesz, meg töltött padlizsánra is készülök. Bár még ki kell találnom valami "emberi" kaját is, mert a sógornőm semmi gyümölcsöset nem szeret, a fia a gombásat és a májat nem, anyósom a különlegesebbeket nem (pl. padlizsán), szóval nem egyszerű, lehet, hogy csinálok még rántott sajtot, aztán végeztem...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

jaj van egy nagyon jó töltött padlizsán receptem! lehet cukkinit is megtölteni vele!
lecsós csirkemellet töltesz bele! és sajt a tetejére! (van benn tartalom, de ha valaki csak azt kér, többet csinálsz....)

mostanában Misi is nagyon ráérzett erre a "nyers"sonkára! neki a fekete erdei jön be. én maradok a mandolinnál.

gyöngyi? imádom! az esküvőnkre kaptunk 10-et, és az volt a kérésünk, hogy a mi tányérunkba csak az kerüljön! hasonló az íze a fácánhoz, oylan "vadas"

gombapástétomot írd már le!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Gombapástétom:

nem írok mennyiségeket, csak tájékoztatásul, mert ízlés szerint van

* vegyes gomba (én összesen kb 50-60 deka barna és fehér csiperkéből és 4-5 szem szárított vargányából szoktam, amit először beáztatok)
* kis fej hagyma
* diónyi vaj
* kis fehérbor
* 15-25 dkg túró ízlés szerint
* só, őrölt fehér bors

A vajon megdinsztelem a felkockázott hagymát, rádobom a megmosott, leszárított, felaprózott gombát, majd pici pirítás után a kevés fehérborral nyakonöntve és a borssal megszórva összepárolom. Utána botmixerrel pépesítem, megsózom és belekeverem a mixerrel a túrót. Annyit, hogy éppen kenhető legyen. Én nem szoktam teljesen krémesre, kicsit inkább rusztikusra, apró gombadarabokkal. Pirítóssal isteni. 2-3 napig eláll a hűtőben.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

jaj de jó! én már úgy unom ezt a margarin felvágott, ügyet, néha tojás, de mindig az van, hogy mi legyen vacsira! ezt sztem a lányok is szeretnék, na jövő héten ki is próbálom! még iylen szendvicskrémet sosem csináltam! illetve csak körözöttet.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilvi! Én is szoktalak sasolni benneteket! :lol: 13-22-ig leszek gyakorlaton a Csibe csoportban. Általában mi is oda az ovi mögé megyünk, mert ott van (még) csúszda.
Na lépek, a gyerekem "kiszálsz"!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Hol vesznek be szolnokon ruhákat, amik már nem kellenek, de sajnálom kidobni őket.
mintha a Mária utat hallottam volna, de ott hol? meg mi? vagy egyéb?

nem nagyon ért ma rá senki, úgy látom....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Máltaira, vagy valami ilyen szeretetszolgálatra gondolsz? Ha esetleg nem jönne a többiektől info (mert én sem tudom), akkor anyósomat megkérdem, mert tavaly ő is sokmindent odaadott apósom ruhái közül.

Szilvi! Igen, eléggé ovi környékén lakunk! :lol: Az ovi és a bölcsi között van egy út, na az pont ide jön bele a Jósikába, a lépcsőházhoz! :lol: Úgyhogy mikor gyakorlatra megyek, kb. 10 másodperc alatt érek át az oviba. 8)

Olga

Kép
juhaszolga

Hugival beszéltem, Norbika még bent marad. Semmi jele, hogy ki szeretne jönni.

Olga

Kép
juhaszolga

Balwin Judit! Téged meg megkövetlek! Azzal gyanúítottalak meg, hogy te szoltál be anno a hazajövös rucink miatt. Nem hagyott a lelkiismeretem (és a kiváncsiság) megsasoltam, és potykamano volt! Azta! Kb. 4 olyan nevet találtam azon az egy lapon, akit már nem tudok hova tenni. Ha jól értelmeztem a vonalzókat, akkor vica1982-nek pár napja volt a kisfia 3 éves, meg a következő pocaklakó is ott lapul már.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
nem jól értelmezted! :wink: Vicával együtt szültünk, mármint a Letivel egyidős a ? a kisfiú nevét már elfelejtettem... :oops:

aha igen, valamilyen szeretetszolgálatra gondoltam. Kérdezd már meg légyszi!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Naccülőztünk :wink:

Olga, mennyugodtam :lol: Azér örülök, hogy mégsem szóltam be Balázs ruhájára :D
Vica kisfiát Attilának hívják, ha jól emlékszem apuka után :) A nyáron újra írt is ide párszor, de megint eltűnt ebből a topicból :(

Majmégjövöke...

Judit
Kép

Kép
balwin

Tényleg Attila! így már beugrott!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

csak gyorsan Juditnak, többre nincs erőm... :oops:
A Mária úton kb. középtájon balra van a Vöröskereszt, kisebb, régi típusú épület.
A temető mellett, a Kőrösi úton, a MÁV Járműjavító mellett, a régi MÁV óvodában pedig a Máltai van, mindkét helyre lehet vinni ruhákat.

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!! Süt a nap! :D

Gépalkatrész kicserélve, éljen, éljen!

Szilbee! Olyan aranyos Dávid, már komoly nagyfiú a képeken!

Jaimee! Popi zabálnivaló. :D Tényleg csini a felsőtök is. Vártam privit, nem jött. :cry:

Kitten! Az a séró!!! Nekem mindig hihetetlen, mekkora hajjal tudnak születni egyes babák! :) Nagyon szép leányzó!

Szami! Nem lehetne, h. küldj át a menüsorból ide? :roll: Guszta. Gombapástétom: nyami. Imádjuk a gombát Apával.
Ja Judit! Jut eszembe! mintha írtál volna már vmi receptgyűjteményről? :wink: Ahhoz hogy lehet hozzájutni?

Dorka! Hogysmint?

Kata?

donkoaniko

P.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2008.09.29 07:47-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Na még jó hogy 2 héttel ezelőtt írtam, hogy Vica babát vár és a 16. hétben jár(t épp akkor). :lol:
szilbee

Dorka! Hívatok elő képet a DM-ben. Szólj ha neked is kell!
szilbee

Jó reggelt!

Judit: Misi ma ünnepel? Ha igen, akkor Isten éltesse!

Majd jövök du, most megyünk sétálni.

Niki

Kép
Kép
csni

Hűűű tényleg!

Judit! Boldog Névnapot a Zuradnak! :D

Ildi (Vona)! Neked pedig Nagyon Boldog Születésnapot!! :D
szilbee

Sziasztok!
Igen, ma ünnepel, köszönjük a köszntést!

Dorka!
köszi az infót, a héten be is szaladok vele, ne itt foglalja a helyet, meg 90%-ban őszi, téli cuccok, hátha jól jön valakinek! épp itt a szezonja...

jaj egy édes kötött rucit rendeltem Grétinek, illetve kettőt, most nagyon rá vagyok erre a stílusra gerjedve, alig várom, hyog hazajöjjön és felpróbáljuk! most jött postán.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Misinek boldog névnapot!

Ragyogó idő van. Szomszéd néni hozott egy rakat répát, zöldséget, megvan a harci feladat, pucolni-zacskózni a fagyasztóba. :D

Lányok, használ vki a gyerkőcnél elemes orrszívót??? Nekünk porszívós van, birkózni kell a csajjal... Apával fontolóra vettük egy elemes beszerzését. Nézelődtünk a neten, vegyesek e téren is a tapasztalatok. :roll: Néztem a Living Lab meg a Pesztonka márkát is. Utóbbi így leírásra szimpibb eddig. Jó-e egyáltalán az elemes, szív-e úgy, mint a porszívós, ilyenekre gondolok.

donkoaniko

Anikó! Mi eddig Pesztonkát használtunk, de azt nem ajánlom. A hagyományos, csak elemesről nincs tapasztalatom.

Olga! Ha du-án is ilyen szépséges idő lesz (és Levente nem akar vonatot nézni), akkor a játszón szerintem bevárjuk ádámot. 15:30-40 után... kb. 16:45-ig. Hátha összefutunk.
szilbee

Szilbee! Esetleg bővebben? Nem jó a szívóereje? Vagy nem jól illeszkedik?

donkoaniko

Sziasztok!

NAGYON ÉDESEK A GYEREKEK A KÉPEKEN, MINT MINDIG!

Niki, hát ha a must sem oldotta meg Kata nagydolog-gondját...! :lol:
Mi lenne, ha Dorkát elhoznád ebéd után? Akkor lehet, nagyobb kedvvel menne,ha tudná, nem kell ott lennie egész nap. Aztán ha már jobban megismerte a társait, lesznek kis barátai, lehetne megint próbálkozni az ottalvással...hátha, de ez csak egy ötlet :roll:

Dorka, gondoltam Rád pénteken, hogy ugyan hogy érzed magad. De szupi, hogy jól sikerült a kirucc. Milyen játékokat vettetek? Péntek fél 6 körül láttuk a nagyszülőket, sétáltatták Szabit, hát mit mondjak, majd kicsattantak a büszkeségtől, nagyon élvezték a szitut! :D

Kitten, eleinte Zsófi is alig-alig büfizett, de láthatóan ez nem okozott neki gondot. Viszont 2 hónapos kora után úgy vettem észre, mintha fájdogálna néha a hasa, adtam neki infacolt, és attól olyan jókat büfizett...! Lehet, Nektek is meg kellene próbálni.

Zsófi szombaton belázasodott, vittük az ügyeletre. Vírusos torokgyulladás. Most már ugyan jól van, de így holnap nem megyünk játszóbölcsibe, Dorka, légyszi szólnál Ildikónak? Meg írassál már be minket is valamikor jövő hétre, amikor Ti is mentek. Köszi szépen. A dokinál Annáékkal is taliztunk, Nimi holnap már megy bölcsibe, ha a doktornéni engedte, nem tudom, mert utánunk voltak. Ja, és kapott a doktornéni hivatalos levelet a Prevenárról, tényleg inygenes sőt kötelező, úgy hogy mondta, hogy számítsak rá, hogy majd behívnak valamikor októberben. Szupi!

Kép

Kép
ditke2007

Ja, Anikó, Pesztonkánk nekünk is van. Sokkal tovább kell szívni vele a cuccot, a porszívó seperc alatt kiszívja, ez kicsit lassúbb, viszont tényleg nem olyan drasztikus, mint egy zúgó porszívó.

Kép

Kép
ditke2007

Anikó: Nem jó az elemes orrszívó. Felét sem szívja ki, mint a porszívós. Szerintem ne vegyetek.
Eszembe jutott egy háziorvos. A Szecskán rendel Bernárth Éva, Őt nagyon dícsérik.

Délután megyünk Katával dokihoz, még mindig van kaki problémánk.

Niki

Kép
Kép
csni

na és egy kép:

Kép

Kép

Kép
ditke2007

én is itt...

köszönjük a köszöntéseket

Ditke!
Zsófinak gyógypuccok! mit írtak fel?

Nagyon édi ez kantárosfaros! és a fogacskák már ott fehérlenek!

Szőnyeg még tiszta?

Anikó!
Living labot nehogy vegyetek! nagyon drága, és semmi értelme! kb 10x annyi ideig szívja a nagy semmit! Legrosszabb beruházásaink egyike volt! se szívóereje, leejtettük, akkor eltört, szóval nem való semmire sem!

jó munkát a fagyófeltöltéshez!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Misit Isten éltesse! Az előbb lemaradt, pedig akartam :?

Szőnyeg: hát bele van már taposva egy kis banán, sajtocska, ez-az...lehetne már takarítani :?

Zsófi csak Nurofent kapott, de ma azt mondta a dokinéni, már csak akkor adja, ha lázas lesz. Gondolom ez a vírus elmúlik magától...? Nem kérdeztem, de mivel mást nem mondott... :roll:

Ja, ezt a farit pénteken túrtam, és szerintem elírták az árát, 590 Ft volt csak!Pedig Next és semmi baja.

Kép

Kép
ditke2007

A nurophen fájdalomcsökkentés mellett, gyulladáscsökkentő is, azért adják leginkább.

örülj neki!
én most 99%-ig megyek a szolnokira árulni is, de asztalt még honnan szerzek, merthogy állítólag vinni kell! nincs valakinek, ilyen műanyag amit, a kocsiba be bírok rakni, a lábait, meg utólag?

ja és kitaláltam, hogy az őszelésre szép körmökkel akarok menni. Miylet kell rakatni? melyiket érdemes, melyik bírja a strapát? stb.stb mit kell tudnom? még sosem volt, illetve csak az őskorban, azóta annyit változott a dolog!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó! Már mindenki elmondta előttem a lényeget! :lol: És igazuk van! Azért még hozzátenném, hogy a Pesztonka pl. k.rvára rezeg és Levente úúútálta. Én is kipróbáltam és megfájdult tőle a fejem, annyira rázta a káposztalét odabent.

Ditke! Na végre hogy te is teszel képet!! :) Milyen nagy lány már Zsófi!! :shock: :D

Betegeknek gyógyulást!
szilbee

Áve.

Elkezdtem jegyzetelni, de nagyon sok lett az iromány, úgyhogy kicsit rövidítek :oops:

Legifjabb kishercegnőink nagyon szépek, édesek a fotókon! :D

Judit, Boldog Névnapod férjuradnak! :) Nem voltál szombaton börzézni? Vagy írtad, csak figyelmes olvasó vagyok? :oops:

Ildi :( Azért próbálkozzatok csak :wink: Gyere sűrűbben, ha tudsz.

Dorka, jah, a büszke Apa :D Pl. ha elugrunk valamiért Apához a studijóba (ha zenekar van, nem szoktunk bemenni), mindig beviszi meg/bemutatni a kisjányát az aktuális zenekarnak :)
Mondta Apa, hogy Szabi is tud telefonozni :D Nomeg kacsintani :lol:
Szabi nagyon jól vette az "akadályt", milyen ügyes, hogy nélkületek is így elvolt a naccülőkkel :)
Nekem Annalucával minimális gyomorháborgásaim voltak 2-3 hétig...a kínai naptár szerint meg fiunknak kellett volna születni...

Szami, én szoktam olvasni az ikres naplót, jókat röhögök rajta :D Nagy kedvencem azóta is: a kölykök szobája úgy néz ki, mint egy felborult török kamion :lol:
Gratu Jázminnak az énekléshez! Cukorfalat lehet :D
Finnország? Hát hideg vagy sem, én megnézném :D Kíváncsi vagyok. Csinálj jó sok képet! :)

Szilbee, Dév elkezdett nyúlni?... Vagy a pizsi slankítja? :lol: Mintha már nem lenne olyan kis ducika. De nagyon édes :D

Katlina, remélem Robika akkor mostmár helyrejön :( 4ezer nem sok.
Fog: a fogdokid nem szájsebész is véletlenül? Mert ha ilyen makacsnak néz ki az a fog, akkor szájsebésszel kéne kihúzatni...ha gáz van, ő azonnal tud csinálni valamit. Nekem anno a terhességem alatt húztak egy rágófogat; a doktornő mondta, hogy lehet gond lesz vele...volt is, belémtört...irány a szájsebészet, és ott fejezték be a húzást (a doki ügyesen kikapta a gyökereket).
A suli miatt ne emészd magad, nem lehet ezerfelé figyelni, koncentrálni. Első a család :)

Olga?? Mittörűté? :D

Itt meg íccaka felnyomtak egy ruhás bótot :shock: Végighallgattam, nyitva volt az ablak... először aszittem a kukákat buzerálja valaki, és mire elkezdtem sejteni, hogy nem, már üvöltött is a riasztó. Mentem is kukkolni, de csak egy hátat láttam... viszont úgy hallottam a helyszínelős beszélgetésből, hogy valaki többet látott.

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?